המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:לדעתי יש שיפור ענק מהעונה שעברה,
ת׳ייס ובייקוט זה בכלל לא באותה רמה של סנטוס ואומורי/הנקינס
לפתוח עם קולסון בחמישייה במקום ריימן זה שידרוג מטורף
לגבי וואלאס מול ווקר אפשר להתווכח, אין ספק שברמת הכישרון לוני ווקר לא רואה אותו אבל מבחינת התאמה לקטש ולקבוצה וכמו כן מבחינה הגנתית לכאורה זה שידרוג
מדר על בלאט זה גם כן שידרוג גדול בפן ההגנתי
קשה לדעת אם ניאבק על מקום בפלייאין או בפלייאוף כל עוד לא ידוע אם נשחק בארץ אבל לדעתי בסגל הזה יש פוטנציאל גדול מאוד
ואם יביאו עוד סקורר הפוטנציאל אפילו גדול הרבה יותר

Neo כתב:קלארק , וואלאס , בריסט , הורד , טייס יש למכבי אופציה לחמישיית הגנה מצוינת . כן , מוגבלת התקפית אבל אני מאוד אוהב הרכבים הגנתיים לפרקי זמן שונים
עדיין הייתי מחתים זר תשיעי שהוא הימור זול בעמדת 2\3 שהוא י ו צ ר

Mitelka כתב:לפי אור שקדי - וואלאס יהיה הזר האחרון ומכבי סוגרת איתו את הקיץ. יהיו 8 זרים שיתחילו את העונה. ליף וגור לביא לא יהיו כשירים לפתיחת העונה - בגלל זה גם שיין האנטר נמצא עדיין פה.
מרסר כתב:Mitelka כתב:לפי אור שקדי - וואלאס יהיה הזר האחרון ומכבי סוגרת איתו את הקיץ. יהיו 8 זרים שיתחילו את העונה. ליף וגור לביא לא יהיו כשירים לפתיחת העונה - בגלל זה גם שיין האנטר נמצא עדיין פה.
כן הוא גם אומר שאפשר לרשום לליגה הישראלית עד 8 זרים, לדעתי זה היה 10 עד היום.
Mitelka כתב:Neo כתב:קלארק , וואלאס , בריסט , הורד , טייס יש למכבי אופציה לחמישיית הגנה מצוינת . כן , מוגבלת התקפית אבל אני מאוד אוהב הרכבים הגנתיים לפרקי זמן שונים
עדיין הייתי מחתים זר תשיעי שהוא הימור זול בעמדת 2\3 שהוא י ו צ ר
ביי פאר הקבוצה הכי הגנתית שנבנתה פה בעידן קטש. ממש מפתיע ולא צפוי. נראה מה נעשה עם זה.

Mitelka כתב:הסגל נסגר לפי שמעון מזרחי.
עמדות 1-2: ים מדר, איפה לונדברג, ג׳ון דיברתולומיאו, קייטון ואלאס, עמית עבו, ג׳ימי קלארק.
עמדה 3: גור לביא, אושיי בריסט, בונזי קולסון, וויל ריימן
עמדות 4-5: ג׳יליאן הורד, שיין האנטר, דניאל תייס, ארמנדו בייקוט, רומן סורקין, טי ג׳י ליף.
אז...מה אומרים?
גל גל כתב:על פניו אנחנו שווים 6-10
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־14 אורחים