אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - פארמר יישאר? עוד שחקן NBA יבוא?

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 12:05

jol9 כתב:
er79 כתב:פארגו לא יחתום באף קבוצה כל עוד הוא לא יפצה את מכבי. ארויו הוא אופציה לא רעה, אבל לא נראה לי שהוא יבוא. יש מצב שזה יהיה פרקינס, שגם זה הימור עצום.

חשבתי שעברנו את העניין הזה כבר. הוא לא יפצה ולא יהיה שום דבר. מקסימום משהו סמלי.

הכל תלוי בפרטי החוזה. סימבולי ? ספר את זה לרשארד גריפית' שפיצה את מכבי במאות אלפי דולרים (לא שזה הזיז את חשבון הבנק שלו במאומה, אחרי שחתם על חוזה העתק בטופאש בורסה).
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 12:08

שחף כתב:
Euro_Basket כתב:מישהו כאן לוקח ברצינות את פרקינס? אתם רוצים מקרה פייזר 2?
אני מאמין שאם יגיע גארד במקום פארמר זה יהיה פליט NBA. יש שחקנים שעדיין מפנטזים על חוזה ובסוף יישארו בלי כלום.

עד ששחקנים כאלה ידעו שהם בלי חוזה הטופ 16 כבר יתחיל. אני הייתי מתמקד בשחקנים כמו מאלט.

למה ששרלרואה תוותר על מאלט? יש לה עוד מטרות בהמשך העונה שלה ועדיין יש לה גם סיכוי לעלות לטופ 16.
הקבוצות הבלגיות זה לא שכונה. לא שם הייתי מחפש, אם כי הגישה הזאת של לנסות לדוג שחקנים טובים מקבוצות שלא העפילו לטופ 16, היא הגישה הסבירה ביותר גם לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 12:12

זו בהחלט דילמה האם לחכות לסיום הטופ 16 בשביל הסיכוי שאחת הקבוצות תהיה מוכנה לשחרר לנו שחקן ולא לדרוש ביי-אאוט מטורף,
או להחתים שחקן מעכשיו ולחבר אותו בהדרגתיות לקבוצה בקופליאדה ובאדריאטית.
אנחנו עוד עלולים לצאת קרחים מכאן ומכאן.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 12:16

קובי כתב:פארמר עוזב: אפשרות נוספת שיכולה לבוא בחשבון - אם מכבי לא תהיה מעוניינת לחכות לפליטי NBA, או לחלופין לא לבנות על השתלבות שלהם פה, אפשר גם להסתכל מתחת לפנס.

מתחת לפנס זה לאנדסברג, שמכיר את הליגה הישראלית מצויין ונותן תפוקה של זר לכל דבר ועניין, או הלפרין.

לגבי הלפרין, אני מניח שיהיה קשה מאוד להוציא אותו מספרטק. מה גם שהוא שחקן מאוד מרכזי שם. סיבה אחרת יכולה לנבוע, מאי שביעות הרצון של מכבי לגבי ההתנהלות שלו איתה בקיץ (סיכם וחזר בו).

לגבי ג'ף רוזן - הוא הביע את דעתו לגבי שחרורו של לאנדסברג כבר בקיץ ("לא בא בחשבון"), אבל אולי לחץ של הנהלת מכבי ת"א להאצת מו"מ לגביו + טרייד מעניין (בורשטיין + שאייר) ותוספת כסף, תצליח להביא את לאנדסברג לכאן. בורשטיין, שחקן שאומנם בירידה, אבל בשוק הישראלי, אני מניח שיש לו עדיין הרבה קונים. ג'ף רוזן מצידו, יודע שבקיץ לאנדסברג שחקן חופשי ואם כבר לגזור קופון, אז אולי זה הזמן. הרבה תלוי כאן במכבי.

אני מעריך את הספקולציה הזו לנמוכה יחסית, מאחר ומכבי, באופן מסורתי, לא נוהגת להביא שחקנים תחת חוזה, אבל בסיטואציה מסויימת, בטח ובטח אם הקבוצה תיראה לא טוב, זה בהחלט יוכל לבוא בחשבון.

איזה קופון אתה מציע לרוזן? שייר ובורשטיין? זה hardly קופון ראוי ומעניין במיוחד, בטח לא במקום הטופ סקורר של הליגה.
לאנדסברג הוא גם לא תחליף לפארמר בשום צורה. אם זה היה במקום לאנגפורד, אז הייתי מסכים, אבל פארמר זה שחקן אחר עם יכולות אחרות.

הלפרין כן יכול להיות רלוונטי החל מינואר (כל ענייני המס אמורים להיות מאחוריו), אבל אין סיכוי שספרטק תוותר עליו, ואני גם לא חושב שהוא כ"כ ירצה לברוח משם באמצע העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 נובמבר 2011, 12:21

אין שום סיכוי שבעולם שחיפה תשחרר את לנדסברג בפחות מחצי מיליון דולר (ואולי ירצו בנוסף גם את שייר).
מכבי לעולם לא תסכים לזה, וממילא הוא לא השחקן שאנחנו צריכים עכשיו.
בלי כל קשר, עם הביטחון שהוא צובר העונה, לנדסברג בוודאי ירצה לנסות את מזלו בליגת הקיץ בארה"ב לפני שיחתום במכבי.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Chen » 26 נובמבר 2011, 12:21

קשה יהיה לבנות על שחקנים טובים שלא יקבלו חוזה בNBA, אין סיכוי ששחקנים כמו מאריו צ'אלמרס לא יקבלו חוזה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קובי » 26 נובמבר 2011, 12:25

jol9 כתב:
קובי כתב:פארמר עוזב: אפשרות נוספת שיכולה לבוא בחשבון - אם מכבי לא תהיה מעוניינת לחכות לפליטי NBA, או לחלופין לא לבנות על השתלבות שלהם פה, אפשר גם להסתכל מתחת לפנס.

מתחת לפנס זה לאנדסברג, שמכיר את הליגה הישראלית מצויין ונותן תפוקה של זר לכל דבר ועניין, או הלפרין.

לגבי הלפרין, אני מניח שיהיה קשה מאוד להוציא אותו מספרטק. מה גם שהוא שחקן מאוד מרכזי שם. סיבה אחרת יכולה לנבוע, מאי שביעות הרצון של מכבי לגבי ההתנהלות שלו איתה בקיץ (סיכם וחזר בו).

לגבי ג'ף רוזן - הוא הביע את דעתו לגבי שחרורו של לאנדסברג כבר בקיץ ("לא בא בחשבון"), אבל אולי לחץ של הנהלת מכבי ת"א להאצת מו"מ לגביו + טרייד מעניין (בורשטיין + שאייר) ותוספת כסף, תצליח להביא את לאנדסברג לכאן. בורשטיין, שחקן שאומנם בירידה, אבל בשוק הישראלי, אני מניח שיש לו עדיין הרבה קונים. ג'ף רוזן מצידו, יודע שבקיץ לאנדסברג שחקן חופשי ואם כבר לגזור קופון, אז אולי זה הזמן. הרבה תלוי כאן במכבי.

אני מעריך את הספקולציה הזו לנמוכה יחסית, מאחר ומכבי, באופן מסורתי, לא נוהגת להביא שחקנים תחת חוזה, אבל בסיטואציה מסויימת, בטח ובטח אם הקבוצה תיראה לא טוב, זה בהחלט יוכל לבוא בחשבון.

איזה קופון אתה מציע לרוזן? שייר ובורשטיין? זה hardly קופון ראוי ומעניין במיוחד, בטח לא במקום הטופ סקורר של הליגה.
לאנדסברג הוא גם לא תחליף לפארמר בשום צורה. אם זה היה במקום לאנגפורד, אז הייתי מסכים, אבל פארמר זה שחקן אחר עם יכולות אחרות.

הלפרין כן יכול להיות רלוונטי החל מינואר (כל ענייני המס אמורים להיות מאחוריו), אבל אין סיכוי שספרטק תוותר עליו, ואני גם לא חושב שהוא כ"כ ירצה לברוח משם באמצע העונה.

אמרתי + כסף (:

בכל אופן, אני נוטה להסכים איתך, בנוגע לאי ההתאמה ה'מושלמת' של לאנדברג ע"ח פארמר. יחד עם זאת, מכבי יכולה גם לא למצוא את עצמה מוצאת אחד כזה מפליטי הריאליטי 'מי רוצה להיות יותר מליונר' של ה-NBA ולהחליט שהיא מעדיפה ללכת על 'מניה בטוחה', או מוכרת יותר, דוגמת לאנסברג או הלפרין, שאותם רצתה להביא בקיץ (לפני אוחיון), או אפילו אופציה מועדפת פחות כבנקס (נתניה), או מיצ'ל (אשקלון).

כרגע, זה נראה רחוק. אבל אם חלילה מכבי תיראה רע וסיר הלחץ יגעש, הכל יכול לקרות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי where is the love? » 26 נובמבר 2011, 12:30

יהיה מעניין ואנחנו שוב בעונת המלפפונים או אולי עונת האשכוליות כי אנחנו בחורף, לדעתי יהיה טוב!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 12:43

קובי כתב:
jol9 כתב:

אמרתי + כסף (:

בכל אופן, אני נוטה להסכים איתך, בנוגע לאי ההתאמה ה'מושלמת' של לאנדברג ע"ח פארמר. יחד עם זאת, מכבי יכולה גם לא למצוא את עצמה מוצאת אחד כזה מפליטי הריאליטי 'מי רוצה להיות יותר מליונר' של ה-NBA ולהחליט שהיא מעדיפה ללכת על 'מניה בטוחה', או מוכרת יותר, דוגמת לאנסברג או הלפרין, שאותם רצתה להביא בקיץ (לפני אוחיון), או אפילו אופציה מועדפת פחות כבנקס (נתניה), או מיצ'ל (אשקלון).

כרגע, זה נראה רחוק. אבל אם חלילה מכבי תיראה רע וסיר הלחץ יגעש, הכל יכול לקרות.

OK. לדעתי, כסף מכבי לא תשלם על שחקן שעוד 5 חודשים היא תוכל לקבל בחינם.
אבל לך תדע.

לגבי שחקנים אחרים מהליגה - אולי, אבל שוב, לא ממש סביר. לקבוצות האלה עדיין יש מטרות. גביע, פלייאוף עליון וכו'. עכשיו אחרי העזיבה של פארמר,
הן גם מאמינות שאליפות היא לא מילה גסה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 12:54

לאנדסברג לא מתאים כרגע. הוא ולאנגפורד דומים להחריד. מכבי צריכה רכז עם יכולות לנהל משחק, לא עוד סקורר.
שחף

הודעהעל ידי refael » 26 נובמבר 2011, 13:02

פרקניס בארץ : אני מאד אוהב את מכבי אבל איני יודע מתי אשוב לשחק
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 11087.html
תמונה
refael

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 13:18

מזרחי די פסל את עניין פרקינס.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 26 נובמבר 2011, 13:33

מדבריו של פרקינס ניתן ללמוד שהוא עוד לא כשיר. כנראה שהעונה כבר לא נראה אותו משחק. לפי דעתי יש 2 תסריטים אפשריים: או שפארגו ייאלץ לבוא, או שפארגו יפצה את מכבי, פיצוי שאמור להוות חלק מרכישת גארד חדש, שיבוא לדעתי בתום שלב הבתים ולא לפני (זה התסריט הריאלי יותר). העבר מלמד אותנו ששחקנים שבאים למכבי באמצע העונה מתאדים עוד לפני שאני מספקים לומר ג׳ק רובינזון. מי יודע, אולי הפעם זה יילך.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 14:02

er79 כתב:מדבריו של פרקינס ניתן ללמוד שהוא עוד לא כשיר. כנראה שהעונה כבר לא נראה אותו משחק. לפי דעתי יש 2 תסריטים אפשריים: או שפארגו ייאלץ לבוא, או שפארגו יפצה את מכבי, פיצוי שאמור להוות חלק מרכישת גארד חדש, שיבוא לדעתי בתום שלב הבתים ולא לפני (זה התסריט הריאלי יותר). העבר מלמד אותנו ששחקנים שבאים למכבי באמצע העונה מתאדים עוד לפני שאני מספקים לומר ג׳ק רובינזון. מי יודע, אולי הפעם זה יילך.

הפיצוי שפארגו יאלץ לשלם (אם בכלל יהיה כזה) יהיה על סך של כמה עשרות אלפי דולרים ובמקרה החמור ביותר, 100-250 אלף דולר ולא יותר.
למכבי אמורה להיות עתודה של כסף למקרה שפארמר יעזוב, בלי שום קשר לפרשת פארגו.

אגב, מעניין איך התאוריה לפיה האופי הלוחמני של פרקינס יסייע לו להתגבר על הפציעה ויחזיר אתו לכושר מלא כבר בנובמבר-דצמבר, נגנזה כלא היתה.
לאן נעלמו כל הרופאים והמומחים שהיו כאן בקיץ?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 26 נובמבר 2011, 14:05

חביב אורנג'ד כתב:
er79 כתב:מדבריו של פרקינס ניתן ללמוד שהוא עוד לא כשיר. כנראה שהעונה כבר לא נראה אותו משחק. לפי דעתי יש 2 תסריטים אפשריים: או שפארגו ייאלץ לבוא, או שפארגו יפצה את מכבי, פיצוי שאמור להוות חלק מרכישת גארד חדש, שיבוא לדעתי בתום שלב הבתים ולא לפני (זה התסריט הריאלי יותר). העבר מלמד אותנו ששחקנים שבאים למכבי באמצע העונה מתאדים עוד לפני שאני מספקים לומר ג׳ק רובינזון. מי יודע, אולי הפעם זה יילך.

הפיצוי שפארגו יאלץ לשלם (אם בכלל יהיה כזה) יהיה על סך של כמה עשרות אלפי דולרים ובמקרה החמור ביותר, 100-250 אלף דולר ולא יותר.

אגב, מעניין איך התאוריה לפיה האופי הלוחמני של פרקינס יסייע לו להתגבר על הפציעה ויחזיר אתו לכושר מלא כבר בנובמבר-דצמבר, נגנזה כלא היתה.

:) נעלמו כלא היו
זה היה ברור שהאופי שלו לא יעזור לו לחזור מוקדם.. (נשמע משפט די מוזר והזוי :? )
אני קיוויתי שעד שפארמר יעזוב, הוא יהיה כשיר, וכרגע זה אומר שצריכים אותו בתחילת ינואר. עדיף להביא גארד אחר,אבל אין ספק שהוא עדיף מכלום.
כרגע, קשה להאמין שהוא יהיה המחליף בפועל של פארמר, אבל מי יודע..
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 14:10

כן. אני לא רואה סיכוי שפרקינס חוזר לכושר משחק במהלך העונה הזו. כהראה שהפציעה הייתה קשה במיוחד. דרך אגב - מגיעה מילה טובה למכבי על זה שהיא מימנה לפרקינס את הטיפול הרפואי בארה"ב - מדובר בטיפולים יקרים שעלו קרוב לוודאי למעלה מ- 100 אלך דולר.
roy1000

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 14:12

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

:) נעלמו כלא היו
זה היה ברור שהאופי שלו לא יעזור לו לחזור מוקדם.. (נשמע משפט די מוזר והזוי :? )
אני קיוויתי שעד שפארמר יעזוב, הוא יהיה כשיר, וכרגע זה אומר שצריכים אותו בתחילת ינואר. עדיף להביא גארד אחר,אבל אין ספק שהוא עדיף מכלום.
כרגע, קשה להאמין שהוא יהיה המחליף בפועל של פארמר, אבל מי יודע..

אם מכבי הולכת על שני זרים, אז אולי זה יהיה רעיון לא רע להביא גם את פרקינס.
עם זאת, צריכים לזכור, שאם פרקינס יהיה הזר השני שיצטרף (וכאמור, הסיכויים שבכלל נראה כאן שני זרים במקום פארמר הם די קלושים), אז בליגה הוא לא יוכל לשחק (מכיוון שיהיה הזר התשיעי של מכבי בסגל), באדריאטית הוא בקושי ישתתף (שהרי היא מסתיימת במרץ) וישאר לו לשחק רק ביורוליג שם הוא יצטרך להלחם על דקות מול לנגפורד, פאפאס, אוחיון והזר החדש שיגיע וכל זאת מבלי בכלל לציין את העובדה שיקח לו לא מעט זמן להכנס לעניינים וגם לא בטוח שהוא יצליח לעשות זאת.
כמו שזה נראה, אם פרקינס יחזור, זה יהיה הרבה יותר בשביל הסימליות ולצירופו לא יהיו יותר מדי השלכות מקצועיות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 26 נובמבר 2011, 14:13

חביב, לא רואה מצב שפארגו יוצא מזה עם פיצוי של עשרות אלפי דולרים בלבד, אבל אני מאמין שהשבוע סוגיית פארגו תתבהר באופן סופי.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 14:13

חביב אורנג'ד כתב:

:thumbup על החלק הראשון ו :thumbdown על השני... :laugh1

אין מה לבנות על הכסף של פארגו. הוא לא בנק.
פרקינס הוא לוחם על המגרש, אבל הפיזיולוגיה חזקה ממנו ומכולנו. זה לא קשור לאופי ולא קשור לרצון. סה"כ כל אחד רוצה שספורטאי
ולא משנה כרגע איזה, יחזור לעצמו אחרי פציעה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 14:16

er79 כתב:חביב, לא רואה מצב שפארגו יוצא מזה עם פיצוי של עשרות אלפי דולרים בלבד, אבל אני מאמין שהשבוע סוגיית פארגו תתבהר באופן סופי.

וגם אין שום סיכוי שזה יגמר בחצי מיליון דולר או איפשהו קרוב לזה.
בתי הדין לספורט נוטים ללכת עם טובת השחקן ותמיד הפיצויים ששחקן נאלץ לשלם לקבוצה הם די נמוכים.
נדיר מאוד ששחקן נאלץ לשלם יותר מ100 אלף דולר לקבוצה ואני לא רואה את זה קורה עם פארגו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־22 אורחים