אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי BIG sofo » 25 יוני 2012, 17:44

ריאל כנראה סיכמו עם סנטר אחר, כי בכל זאת, טומיץ סנטר טוב, ואין סיבה שהם סתם ישחררו אותו... אולי סיכמו עם מאריץ?
BIG sofo

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יוני 2012, 17:45

לאון רדוסביץ' חתם בריטאס?
יפה להם, ביחד עם נדוביץ' הפרוספקט הם יהו קבוצה מוכשרת..
בתוספת רייס ואם הוא יעזוב ממליץ להם ללכת על שראס ש"יגדל" את נדוביץ' וינהיג את הקבוצה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יוני 2012, 17:46

BIG sofo כתב:ריאל כנראה סיכמו עם סנטר אחר, כי בכל זאת, טומיץ סנטר טוב, ואין סיבה שהם סתם ישחררו אותו... אולי סיכמו עם מאריץ?

קשה לי להאמין שבקיץ אחד הם יחתימו גארד, פורוורד וסנטר שלא נתנו עונה גדולה ו\או "אין להם קבלות"...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 25 יוני 2012, 17:47

קודי כתב:כן, הייתי מעדיף את מאריץ וויוקאס, אבל לא נראה לי שהם ממש רצים לכאן.

הם לא רצים לכאן,אבל מצד שני טומיץ' לא זול כמוהם(יחסית)
itay92

הודעהעל ידי BIG sofo » 25 יוני 2012, 17:48

LIAV10 כתב:
BIG sofo כתב:ריאל כנראה סיכמו עם סנטר אחר, כי בכל זאת, טומיץ סנטר טוב, ואין סיבה שהם סתם ישחררו אותו... אולי סיכמו עם מאריץ?

קשה לי להאמין שבקיץ אחד הם יחתימו גארד, פורוורד וסנטר שלא נתנו עונה גדולה ו\או "אין להם קבלות"...

אז למה שיחררו את טומיץ? אין הרבה סנטרים טובים באירופה, והוא מהדרג 2-3 של הסנטרים(תלוי ביום שהוא תופס)...
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 17:57

itay92 כתב:

אשמח מכל סנטר ברמה הזו שיגיא, אבל אני קצת יותר ריאלי ומבין שנאלץ להסתפק בפירורים שישארו בסוף הקיץ. חבל שלא השאירו את הנדריקס, כי אני לא רואה את מכבי מביאה מישהו טוב ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי itay92 » 25 יוני 2012, 18:01

קודי כתב:
itay92 כתב:

אשמח מכל סנטר ברמה הזו שיגיא, אבל אני קצת יותר ריאלי ומבין שנאלץ להסתפק בפירורים שישארו בסוף הקיץ. חבל שלא השאירו את הנדריקס, כי אני לא רואה את מכבי מביאה מישהו טוב ממנו.

תשמע בסופו של דבר הכסף צריך ללכת לאיפשהו,אז אני לא מאמין שכל השחקנים יהיו באזור 300-500K
itay92

הודעהעל ידי BIG sofo » 25 יוני 2012, 18:04

קודי כתב:
itay92 כתב:

אין להנדריקס מה למכור ברמות הגבוהות מול סנטרים אמיתיים. כשהוא שומר על סנטרים זה נראה כאילו הוא נמוך מהם ביותר מ10 ס"מ...היית שם שחקן 2.03 בתור הסנטר הפותח? ניסינו את זה בעונה ה1 שלו וזה לא היה משהו
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 25 יוני 2012, 18:07

BIG sofo כתב:
קודי כתב:
itay92 כתב:

אין להנדריקס מה למכור ברמות הגבוהות מול סנטרים אמיתיים. כשהוא שומר על סנטרים זה נראה כאילו הוא נמוך מהם ביותר מ10 ס"מ...היית שם שחקן 2.03 בתור הסנטר הפותח? ניסינו את זה בעונה ה1 שלו וזה לא היה משהו

הכל עניין של אלטרנטיבות. אם האופציות האחרות הן איזה ברזילאי עלוב או נגר כמו פרוביץ אז בוודאי שעדיף נמוך כמו הנדריקס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 יוני 2012, 19:01

BIG sofo כתב:
קודי כתב:
itay92 כתב:

אולימפיאוקס לקחה אליפות אירופה עם "סנטר" של 2.03 (דורסי) ועוד מול העמודים של צסק"א.
רק יכול להוכיח דבר אחד - תמיד עדיף שיהיה לך סגל איכותי עם גבוהיים איכותיים, אבל זה לא מה שמכריע את המשחק בסוף (ועובדה שבעונה שעברה מכבי הגיעה לגמר עם שני סנטרים שהגבוהה מביניהם היה 2.06).
לגבי טומיץ', אם מכבי תשים עליו את היד במחיר טוב (700-800 אלף לכל היותר) זה יהיה נפלא. אני מאד אוהב אותו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי BIG sofo » 25 יוני 2012, 19:12

Mta_atic כתב:
BIG sofo כתב:
קודי כתב:
itay92 כתב:

אולימפיאוקס לקחה אליפות אירופה עם "סנטר" של 2.03 (דורסי) ועוד מול העמודים של צסק"א.
רק יכול להוכיח דבר אחד - תמיד עדיף שיהיה לך סגל איכותי עם גבוהיים איכותיים, אבל זה לא מה שמכריע את המשחק בסוף (ועובדה שבעונה שעברה מכבי הגיעה לגמר עם שני סנטרים שהגבוהה מביניהם היה 2.06).
לגבי טומיץ', אם מכבי תשים עליו את היד במחיר טוב (700-800 אלף לכל היותר) זה יהיה נפלא. אני מאד אוהב אותו.

בדקתי ודורסי שיחק בגמר רק 13 דקות, אז לך תבנה על זה...

מול הנדריקס רוב הסנטרים רק מרימים את היד וקולעים מעליו
BIG sofo

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 יוני 2012, 19:15

הוא היה אחד הברגים המרכזיים שלהם.
מי גיבה אותו על עמדה 5? היינס שהוא בכלל 2 מטר ופאפאדופולוס (5 דקות בגמר, לפי החישוב שלך...) שהוא מסורבל וגמלוני.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 25 יוני 2012, 19:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יוני 2012, 19:16

Mta_atic כתב:

הוא היה אחד הברגים המרכזיים שלהם.
מי גיבה אותו על עמדה 5? היינץ שהוא בכלל 2 מטר ופאפאדופולוס (5 דקות בגמר, לפי החישוב שלך...) שהוא מסורבל וגמלוני.

פרו אנטיץ'..

למרות שאני מסכים איתך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 19:17

תלוי איזה 2.03 אתה. אם אתה צ'ארלס בארקלי או ארל וולייאמס אתה יכול לטחון את אירופה גם עם 2 מטר או 2.03 . גם דרל מידלטון עשה לנו בית ספר עם 2.03 כשלנו היו סנטרים גבוהים יותר.
גם באטיסט עם 2.04 הוא הסנטר המועדף בפאו על שני סמי נגרים של היום כמו מאריץ' וויוקאס.

כישרון פלוס כוח פלוס מאסה פלוס קשיחות פלוס אתלטיות בגובה של 2.03 יכולה לעשות שמות באירופה גם היום. להנדריקס אין כל הנתונים האלו, רק חלק מהם.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 25 יוני 2012, 19:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 יוני 2012, 19:18

yarinsaky כתב:תלוי איזה 2.03 אתה. אם אתה צ'ארלס בארקלי או ארל וולייאמס אתה יכול לטחון את אירופה גם עם 2 מטר או 2.03 . גם דרל מידלטון עשה לנו בית ספר עם 2.03 כשלנו היו סנטרים גבוהים יותר.
גם באטיסט עם 2.04 הוא הסנטר המועדף בפאו על שני סמי נגרים של היום כמו מאריץ' וויוקאס.

כישרון פלוס כוח פלוס מאסה פלוס קשיחות בגובה של 2.03 יכולה לעשות שמות באירופה גם היום. להנדריקס אין כל הנתונים האלו, אבל חלק מהם.

בדיוק.
להנדריקס יש חלק גדול מהנתונים וזה רק הולך ומשתפר.
בינתיים בשתי עונות הוא נתן אחלה פייט לרוב הסנטרים באירופה (שהיו גבוהים ממנו בראש או שניים)
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 25 יוני 2012, 19:22

האמת שחוץ מבאטיסט שמשחק סנטר בסך הכל שנתיים אחרי העזיבה של פקוביץ' ל-NBA, לא זוכר כמעט סנטרים מובילים בגובה של הנדריקס או באזור הזה. ובאטיסט משחק עם רכז ובשיטה שלא דורשת ממנו לעשות פוסט אפים כמעט אלא פשוט לחכות למהלכים שבהם דיאמנטידיס מרים לו לנגיחה. הוא גם שיחק ליד מספרי 4 מאוד גבוהים(צארצאריס, פוטסיס) מידלטון לדוגמא היה רול פלייר בפאו והחשיבות שלו לא הייתה גדולה מזו של קוטלואי.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יוני 2012, 19:29

כי זה נדיר באירופה למצוא שילוב כזה של נתונים בשחקן אחד. כמה גבוהים עם נתונים פיזיים - אתלטיים - כשרונים כאלו מגיעים מהנ.ב.א לאירופה בשנים האחרונות ?
תן לי היום ארל וויליאמס אחד ואני מעדיף אותו על כל הסנטרים של 2.11 של פאו שמועמדים למכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 25 יוני 2012, 19:32

בדראפט אקספרס נתנו להנדריקס כבסט קייס סצנריו את פול מילסאפ(שחקן של 17 ו-8 באן בי אי) וכוורסט קייס סצנריו את סאם קלנסי. רוב השחקנים מהסוג הזה שמגיעים לאירופה באמת נעים על התפר הזה. האחרונים מגיעים לליגה הישראלית או לקבוצות יורוקאפ, המובילים לליגה הספרדית וליורוליג(טראביס ווטסון הוא שחקן כזה רק הרבה פחות אתלט). ג'ואי דורסי של אולימפיאקוס הוא סוג של מיני בן וואלאס(פחות אתלטי מוואלאס מן הסתם).
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יוני 2012, 19:52

שחף כתב:בדראפט אקספרס נתנו להנדריקס כבסט קייס סצנריו את פול מילסאפ(שחקן של 17 ו-8 באן בי אי) וכוורסט קייס סצנריו את סאם קלנסי. רוב השחקנים מהסוג הזה שמגיעים לאירופה באמת נעים על התפר הזה. האחרונים מגיעים לליגה הישראלית או לקבוצות יורוקאפ, המובילים לליגה הספרדית וליורוליג(טראביס ווטסון הוא שחקן כזה רק הרבה פחות אתלט). ג'ואי דורסי של אולימפיאקוס הוא סוג של מיני בן וואלאס(פחות אתלטי מוואלאס מן הסתם).

מה זה ההבדל העצום הזה בין שני התרחישים
בטח מאלט נמצא בין בראיינט לבן שימול :laugh2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 25 יוני 2012, 19:55

אני לא חושב שמישהו חשב על מאלט כפרוספקט NBA, כמו שצ'אק אידסון בפירוש לא הפך לשחקן שזאת המטרה שלו בקריירה.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים