המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:ריאל כנראה סיכמו עם סנטר אחר, כי בכל זאת, טומיץ סנטר טוב, ואין סיבה שהם סתם ישחררו אותו... אולי סיכמו עם מאריץ?
קודי כתב:כן, הייתי מעדיף את מאריץ וויוקאס, אבל לא נראה לי שהם ממש רצים לכאן.
LIAV10 כתב:BIG sofo כתב:ריאל כנראה סיכמו עם סנטר אחר, כי בכל זאת, טומיץ סנטר טוב, ואין סיבה שהם סתם ישחררו אותו... אולי סיכמו עם מאריץ?
קשה לי להאמין שבקיץ אחד הם יחתימו גארד, פורוורד וסנטר שלא נתנו עונה גדולה ו\או "אין להם קבלות"...
itay92 כתב:קודי כתב:כן, הייתי מעדיף את מאריץ וויוקאס, אבל לא נראה לי שהם ממש רצים לכאן.
הם לא רצים לכאן,אבל מצד שני טומיץ' לא זול כמוהם(יחסית)
קודי כתב:itay92 כתב:קודי כתב:כן, הייתי מעדיף את מאריץ וויוקאס, אבל לא נראה לי שהם ממש רצים לכאן.
אשמח מכל סנטר ברמה הזו שיגיא, אבל אני קצת יותר ריאלי ומבין שנאלץ להסתפק בפירורים שישארו בסוף הקיץ. חבל שלא השאירו את הנדריקס, כי אני לא רואה את מכבי מביאה מישהו טוב ממנו.
קודי כתב:itay92 כתב:קודי כתב:כן, הייתי מעדיף את מאריץ וויוקאס, אבל לא נראה לי שהם ממש רצים לכאן.
אשמח מכל סנטר ברמה הזו שיגיא, אבל אני קצת יותר ריאלי ומבין שנאלץ להסתפק בפירורים שישארו בסוף הקיץ. חבל שלא השאירו את הנדריקס, כי אני לא רואה את מכבי מביאה מישהו טוב ממנו.
BIG sofo כתב:קודי כתב:itay92 כתב:קודי כתב:כן, הייתי מעדיף את מאריץ וויוקאס, אבל לא נראה לי שהם ממש רצים לכאן.
אין להנדריקס מה למכור ברמות הגבוהות מול סנטרים אמיתיים. כשהוא שומר על סנטרים זה נראה כאילו הוא נמוך מהם ביותר מ10 ס"מ...היית שם שחקן 2.03 בתור הסנטר הפותח? ניסינו את זה בעונה ה1 שלו וזה לא היה משהו
BIG sofo כתב:קודי כתב:itay92 כתב:קודי כתב:כן, הייתי מעדיף את מאריץ וויוקאס, אבל לא נראה לי שהם ממש רצים לכאן.
אין להנדריקס מה למכור ברמות הגבוהות מול סנטרים אמיתיים. כשהוא שומר על סנטרים זה נראה כאילו הוא נמוך מהם ביותר מ10 ס"מ...היית שם שחקן 2.03 בתור הסנטר הפותח? ניסינו את זה בעונה ה1 שלו וזה לא היה משהו
Mta_atic כתב:BIG sofo כתב:קודי כתב:itay92 כתב:קודי כתב:כן, הייתי מעדיף את מאריץ וויוקאס, אבל לא נראה לי שהם ממש רצים לכאן.
אולימפיאוקס לקחה אליפות אירופה עם "סנטר" של 2.03 (דורסי) ועוד מול העמודים של צסק"א.
רק יכול להוכיח דבר אחד - תמיד עדיף שיהיה לך סגל איכותי עם גבוהיים איכותיים, אבל זה לא מה שמכריע את המשחק בסוף (ועובדה שבעונה שעברה מכבי הגיעה לגמר עם שני סנטרים שהגבוהה מביניהם היה 2.06).
לגבי טומיץ', אם מכבי תשים עליו את היד במחיר טוב (700-800 אלף לכל היותר) זה יהיה נפלא. אני מאד אוהב אותו.
בדקתי ודורסי שיחק בגמר רק 13 דקות, אז לך תבנה על זה...
מול הנדריקס רוב הסנטרים רק מרימים את היד וקולעים מעליו
Mta_atic כתב:בדקתי ודורסי שיחק בגמר רק 13 דקות, אז לך תבנה על זה...
מול הנדריקס רוב הסנטרים רק מרימים את היד וקולעים מעליו
הוא היה אחד הברגים המרכזיים שלהם.
מי גיבה אותו על עמדה 5? היינץ שהוא בכלל 2 מטר ופאפאדופולוס (5 דקות בגמר, לפי החישוב שלך...) שהוא מסורבל וגמלוני.
yarinsaky כתב:תלוי איזה 2.03 אתה. אם אתה צ'ארלס בארקלי או ארל וולייאמס אתה יכול לטחון את אירופה גם עם 2 מטר או 2.03 . גם דרל מידלטון עשה לנו בית ספר עם 2.03 כשלנו היו סנטרים גבוהים יותר.
גם באטיסט עם 2.04 הוא הסנטר המועדף בפאו על שני סמי נגרים של היום כמו מאריץ' וויוקאס.
כישרון פלוס כוח פלוס מאסה פלוס קשיחות בגובה של 2.03 יכולה לעשות שמות באירופה גם היום. להנדריקס אין כל הנתונים האלו, אבל חלק מהם.
שחף כתב:בדראפט אקספרס נתנו להנדריקס כבסט קייס סצנריו את פול מילסאפ(שחקן של 17 ו-8 באן בי אי) וכוורסט קייס סצנריו את סאם קלנסי. רוב השחקנים מהסוג הזה שמגיעים לאירופה באמת נעים על התפר הזה. האחרונים מגיעים לליגה הישראלית או לקבוצות יורוקאפ, המובילים לליגה הספרדית וליורוליג(טראביס ווטסון הוא שחקן כזה רק הרבה פחות אתלט). ג'ואי דורסי של אולימפיאקוס הוא סוג של מיני בן וואלאס(פחות אתלטי מוואלאס מן הסתם).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים