המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני לא בטוח. טורניר טוב בלונדון יכול להעלות את הערך שלו. גם אם הערך הכספי שלו לא יעלה, הוא עדיין יעדיף לקחת חוזה מובטח אפילו במליון דולר או מעט פחות בארה"ב מאשר לבוא למכבי.
Dperk כתב:אני חושב שבלאט הוכיח שהוא יכול להתמודד עם הד קייסים - סופו ולנגפורד למשל.
Dperk כתב:אני חושב שבלאט הוכיח שהוא יכול להתמודד עם הד קייסים - סופו ולנגפורד למשל.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:אני חושב שבלאט הוכיח שהוא יכול להתמודד עם הד קייסים - סופו ולנגפורד למשל.
אני לא חושבת שלאנגפורד נחשב הד-קייס וסופו שכן נחשב הד-קייס לא פה בדיוק בגלל זה
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:אני חושב שבלאט הוכיח שהוא יכול להתמודד עם הד קייסים - סופו ולנגפורד למשל.
ספרי לחבר'ה בחימקי שלנגפורד לא הד קייס... הביקורת של המאמן שם עליו כמעט גמרה לו את הקריירה.
בלאט הצליח להחזיק את סופו יציב עונה אחת. במצב הנוכחי של מכבי גם ככה אין המשכיות מעבר לזה.
gandya כתב:Dperk כתב:אני חושב שבלאט הוכיח שהוא יכול להתמודד עם הד קייסים - סופו ולנגפורד למשל.
לנגפורד הד-קייס? למה ומדוע? רק כי איזה מאמן אחד לא הסתדר איתו? קורה..
את סופו בלאט לא הצליח לסבול כאן יותר מעונה, ובאופן כללי בלאט ממש לא אוהב להתעסק עם דברים שמעבר לכדורסל, זה לא אפי..
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:אני חושב שבלאט הוכיח שהוא יכול להתמודד עם הד קייסים - סופו ולנגפורד למשל.
ספרי לחבר'ה בחימקי שלנגפורד לא הד קייס... הביקורת של המאמן שם עליו כמעט גמרה לו את הקריירה.
בלאט הצליח להחזיק את סופו יציב עונה אחת. במצב הנוכחי של מכבי גם ככה אין המשכיות מעבר לזה.
לאנגפורד לא הסתדר עם מאמן אחד שהגיע לשם אחרי שהוא כבר היה שם
הוא עדיין לא סופו שכל הדברים שהוא עשה מאז שהוא היה ילד ארוכים מדי בשביל להיכנס פה
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:אני חושב שבלאט הוכיח שהוא יכול להתמודד עם הד קייסים - סופו ולנגפורד למשל.
לאנגפורד לא הסתדר עם מאמן אחד שהגיע לשם אחרי שהוא כבר היה שם
הוא עדיין לא סופו שכל הדברים שהוא עשה מאז שהוא היה ילד ארוכים מדי בשביל להיכנס פה
האמת יכול להיות שאת צודקת, אבל בקשר לדיוגו אז במצב הנוכחי של מכבי חייבים לעשות פשרות, ואני לא יודע אם אפשר למצוא מישהו טוב ממנו לאור המצב בשוק.
Holiday_Armadillo כתב:
אני מאוד אוהבת את דיוגו כשחקן כי יש לו את כל התכונות שאני רוצה בשחקן של הקו הקדמי שאני רוצה אבל צריך לבדוק עד הסוף עד כמה כל הברגים שלו במקום
אם הכל במקום ומהודק היטב הייתי שמחה שהוא יגיע
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אני מאוד אוהבת את דיוגו כשחקן כי יש לו את כל התכונות שאני רוצה בשחקן של הקו הקדמי שאני רוצה אבל צריך לבדוק עד הסוף עד כמה כל הברגים שלו במקום
באופן אישי מעדיף את מאריץ', אבל גם הוא אופציה מצוינת לדעתי.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:
באופן אישי מעדיף את מאריץ', אבל גם הוא אופציה מצוינת לדעתי.
קשה לי עם מאריץ' כי עם כל המריחות שלו בסוף הוא ייצא מאוד יקר ואנחנו בכלל לא יודעים מה נשאר במאריץ' של פרטיזן(שלהזכירכם, זאת הייתה העונה המעולה היחידה שלו)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, שמוליק ו־11 אורחים