פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים AGAIN?

25 ספטמבר 2012, 16:24

קודי כתב:האמת היא שככל שעובר הזמן אני תמהה האם לא היה עדיף להשאיר את פופס, שהיה אמור להיות כשיר תוך שבועיים-שלושה מהיום. אני ממש לא משתגע על הפופס אבל הוא עדיף בהרבה ממקבץ הנגרים והחרגולים שמוזכרים בהקשר של מכבי. למה שוב משחררים שחקן בלי שיש אלטרנטיבה ראויה ביד? יש לי תחושה שהוא שוחרר בעיקר בגלל שהוא עולה הרבה כסף ובלי קשר לפציעה כזו או אחרת.

זאת לא הפעם הראשונה שבה קודם משחררים ואז בודקים. במקרה של פופס, יכול להיות שלא היתה ברירה. כלומר, אם החוזה שלו היה תלוי בבדיקה, אז אחרי הבדיקה, יכול להיות
שאי אפשר היה למשוך את זה עוד, והברירה היתה להשאיר שחקן פצוע או לשחרר, ומכבי בחרה לשחרר, שזוהי סה"כ בחירה סבירה, כי אנחנו לא באמת יודעים את חומרת הפציעה שלו.

25 ספטמבר 2012, 16:25

שחף כתב:ועכשיו מרום הזכיר את ג'רום ג'ורדן בתפוז. לא כל כך התרשמתי מהאיש בורסאץ' כשהוא שיחק מול מכבי, אבל יש לו נתונים מצויינים(בוודאי ביחס לשאר החבר'ה שהוזכרו עד עכשיו) 2.16 מ' עם ידיים ארוכות מאוד ואם הוא העלה קצת במסה הוא יכול להיות שחקן לא רע בכלל.

קודם כל הוא 2.13.
דבר שני גם אני מאוד לא התלהבתי ממנו בורסאץ', הוא נגר מדופלם.

25 ספטמבר 2012, 16:29

הבחור לא כזה נגרי. בעונה השנייה שלו ביורוקאפ הוא עשה 12 נקודות ו-5.6 ריבאונדים. אני פשוט חושב שחסר לו בשר.
לגבי הגובה, לפי דראפט אקספרס הוא 0.75'7( 2.15 מ') עם נעליים.

25 ספטמבר 2012, 19:36

jol9 כתב:
קודי כתב:האמת היא שככל שעובר הזמן אני תמהה האם לא היה עדיף להשאיר את פופס, שהיה אמור להיות כשיר תוך שבועיים-שלושה מהיום. אני ממש לא משתגע על הפופס אבל הוא עדיף בהרבה ממקבץ הנגרים והחרגולים שמוזכרים בהקשר של מכבי. למה שוב משחררים שחקן בלי שיש אלטרנטיבה ראויה ביד? יש לי תחושה שהוא שוחרר בעיקר בגלל שהוא עולה הרבה כסף ובלי קשר לפציעה כזו או אחרת.

זאת לא הפעם הראשונה שבה קודם משחררים ואז בודקים. במקרה של פופס, יכול להיות שלא היתה ברירה. כלומר, אם החוזה שלו היה תלוי בבדיקה, אז אחרי הבדיקה, יכול להיות
שאי אפשר היה למשוך את זה עוד, והברירה היתה להשאיר שחקן פצוע או לשחרר, ומכבי בחרה לשחרר, שזוהי סה"כ בחירה סבירה, כי אנחנו לא באמת יודעים את חומרת הפציעה שלו.

מישהו ממכם יודע בדיוק מה הסיבה לשחרור? מישהו במכבי אמר שזה בגלל לא יכולים לחכות לו? ברור שזאת לא הסיבה האמיתית. ככל הנראה חוות הדעת של הרופאים הייתה שהסיכוי שפציעה כזאת תחזור במהלך העונה או שהוא לא יתאושש ממנה טוב הוא גבוה ולא כדאי לקחת את הסיכון.

קשה לי להאמין שאם כל הסיפור היה לחכות כמה שבועות אז היו משחררים אותו כי זה שחקן שהם רצו וגם חיכו לו שיבוא לבדיקות. כנראה שהממצאים בבדיקה הראו שהסיכון לחכות לו שיחלים לא שווה את הסיכוי שהוא יתאושש טוב והחליטו לוותר עליו.

זה סביר עוד יותר מכיוון שמכבי לא ניסתה למשל להוריד אותו בחצי בשכר ולהשאיר אותו, לא נעשה שום ניסיון להשאיר אותו ולכן זה נראה כאילו חוות הדעת הרפואית אמרה שעל השחקן הזה צריך לוותר.

25 ספטמבר 2012, 20:21

מהשמות שעלו עד עכשי אנתוני טוליבר הכי קורץ לי, מזכיר לי את פייזר בסגנון משחק..
נכון, הוא נמוך, אבל אין מה לעשות..

ייתן הגנה וקליעות מבחוץ בתוספת ריבאונד התקפה ודאנקים של אנרגיה..

עריכה: הבעיה היא שנראה שהוא להוט להמשיך בNBA, כבר דחה הצעה מיוון (פאו?) והוא אמור לחתום בתחילת העונה באטלנטה עבור חוזה של קצת פחות מחצי מליון דולר נטו

26 ספטמבר 2012, 01:45

מישהו מכיר את גארט סילר? יש לו גוף מפלצתי של 2.11\140
העמיד מספרים יפים בקולג' ושיחק בסאנס..

26 ספטמבר 2012, 02:27

עם כל הגובה שלו הוא ריבאונדר ממוצע מינוס ושחקן הגנה רע מאוד בגלל הגודל שלו..כמעט לא זז
ב-DIVISION II במכללות הוא הצליח לקחת רק 7 ריבאונדים למשחק

26 ספטמבר 2012, 13:29

השמות שכבר ירדו מהפרק:
די. ג'יי וויט- חתם רשמית בשנחאי שארקס לעונה.
אנתוני טוליבר- חתם רשמית באטלנטה הוקס לעונה.
לואיס אמונדסון- חתם רשמית במינסוטה טימברוולבס לעונה.

26 ספטמבר 2012, 16:28

אחחח איזה צום! היה קשה מאוד, החלק הכי קשה היה שלא היה לי מה לעשות,והחלטתי לקרוא ספר,חיפשתי וחיפשתי ,לא מצאתי,והספר היחיד שמצאתי היה ספר מתכונים עם תמונות ::: ,אבל טוב שזה נגמר :heat

טוב נחזור לעניין הסנטר...הייתי שמח שמי שיחתום יהיה שון וויליאמס או ג'רום הזה....

26 ספטמבר 2012, 16:43

ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...

26 ספטמבר 2012, 16:48

Asf כתב:ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...

ל"גרגמל" יש חוזה לעוד שתי עונות במכבי, בלי סעיפי יציאה.

26 ספטמבר 2012, 16:50

חביב אורנג'ד כתב:
Asf כתב:ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...

איך הגעת לזה?
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3544
מכבי אלקטרה ת"א שמחה להודיע כי החתימה את הסנטר הענק והכישרוני גיורגי שרמדיני (בן 23, 2.16 מטר) על חוזה לעונה עם אופציה לעונה נוספת.

26 ספטמבר 2012, 16:56

חביב אורנג'ד כתב:

הלוואי. חבל שזה לא ככה... :happy2

26 ספטמבר 2012, 17:04

חביב אורנג'ד כתב:

הוא חתום לעונה+אופציה או בקיצור לעונה אחת
אני במקום מכבי מחתים אותו כבר עכשיו על חוזה ארוך טווח ומשופר גם אם זה אומר שהוא יקבל מיליון לעונה

26 ספטמבר 2012, 17:04

אלמוג כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

איך הגעת לזה?
מכבי אלקטרה ת"א שמחה להודיע כי החתימה את הסנטר הענק והכישרוני גיורגי שרמדיני (בן 23, 2.16 מטר) על חוזה לעונה עם אופציה לעונה נוספת.

במקום אחר פורסם על אופיצה לעוד עונה.
בכל אופן, סעיף יציאה אין.

26 ספטמבר 2012, 17:08

חביב אורנג'ד כתב:
אלמוג כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

איך הגעת לזה?

לשרמדיני תכלס אין חוזה לעונה הבאה. כולנו יודעים מה האופציות האלה שוות.
זאת גם היתה אחת מנקודות הביקורת כלפי ההנהלה

26 ספטמבר 2012, 17:10

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אלמוג כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

איך הגעת לזה?

כולנו יודעים מה האופציות האלה שוות.

נכון, "האופציות האלה" השאירו כאן את סופו (לאחר שהוא עוד נבחר לסנטר הטוב ביבשת) ואת סמית'.

26 ספטמבר 2012, 17:26

tomerp כתב:אחחח איזה צום! היה קשה מאוד, החלק הכי קשה היה שלא היה לי מה לעשות,והחלטתי לקרוא ספר,חיפשתי וחיפשתי ,לא מצאתי,והספר היחיד שמצאתי היה ספר מתכונים עם תמונות ::: ,אבל טוב שזה נגמר :heat ....

וואוו אתה מוזר
היה לך קשה וראית תמונות של אוכל?

קחו בחשבון שאופציה יכולה להיות גם חד צדדית ולא דו צדדית (נניח רק למכבי יש אפשרות לממש את האופציה או לשחררו)

26 ספטמבר 2012, 17:31

מקובי כתב:
tomerp כתב:אחחח איזה צום! היה קשה מאוד, החלק הכי קשה היה שלא היה לי מה לעשות,והחלטתי לקרוא ספר,חיפשתי וחיפשתי ,לא מצאתי,והספר היחיד שמצאתי היה ספר מתכונים עם תמונות ::: ,אבל טוב שזה נגמר :heat ....

וואוו אתה מוזר
היה לך קשה וראית תמונות של אוכל?

קחו בחשבון שאופציה יכולה להיות גם חד צדדית ולא דו צדדית (נניח רק למכבי יש אפשרות לממש את האופציה או לשחררו)

אין דבר כזה אופציה דו-צדדית.
אופציה ניתנת אך ורק לצד אחד.

מה שכן יש, זה הסכם מוזר כמו שהיה למכבי עם לנגפורד לפיו, מימוש האופציה לא ישאיר את השחקן אוטומטית בקבוצה, אלא יתן לו זמן מסויים להשיג חוזה במקום אחר ורק אז האופציה תכנס לתוקף (במידה ולא ישיג חוזה).

לסופו, סמית' ולפי מה שהבנתי גם לשרמדיני, האופציה היא אך ורק של הקבוצה, בלי הסכם כמו שעשו עם לנגפורד.

26 ספטמבר 2012, 17:40

אני מאמין שכמו במקרים של לנגפורד, פארגו, פרקינס, אליהו, אוחיון וכו', לשרמדיני תהיה אפשרות להציג הצעה גבוהה יותר מקבוצה אחרת עד תאריך מסויים( בדרך כלל, ה15 ביולי), כשלמכבי תהיה אופציה להשוות כל הצעה שהוא יקבל. שרמדיני( הסוכן שלו) לא פראייר, הוא יודע מה עונה טובה במכבי יכולה לעשות למניות שלו, וכנראה זה החוזה היחיד שהוא היה מוכן לחתום עליו.
נושא נעול