25 ספטמבר 2012, 16:24
קודי כתב:האמת היא שככל שעובר הזמן אני תמהה האם לא היה עדיף להשאיר את פופס, שהיה אמור להיות כשיר תוך שבועיים-שלושה מהיום. אני ממש לא משתגע על הפופס אבל הוא עדיף בהרבה ממקבץ הנגרים והחרגולים שמוזכרים בהקשר של מכבי. למה שוב משחררים שחקן בלי שיש אלטרנטיבה ראויה ביד? יש לי תחושה שהוא שוחרר בעיקר בגלל שהוא עולה הרבה כסף ובלי קשר לפציעה כזו או אחרת.
25 ספטמבר 2012, 16:25
שחף כתב:ועכשיו מרום הזכיר את ג'רום ג'ורדן בתפוז. לא כל כך התרשמתי מהאיש בורסאץ' כשהוא שיחק מול מכבי, אבל יש לו נתונים מצויינים(בוודאי ביחס לשאר החבר'ה שהוזכרו עד עכשיו) 2.16 מ' עם ידיים ארוכות מאוד ואם הוא העלה קצת במסה הוא יכול להיות שחקן לא רע בכלל.
25 ספטמבר 2012, 16:29
25 ספטמבר 2012, 19:36
jol9 כתב:קודי כתב:האמת היא שככל שעובר הזמן אני תמהה האם לא היה עדיף להשאיר את פופס, שהיה אמור להיות כשיר תוך שבועיים-שלושה מהיום. אני ממש לא משתגע על הפופס אבל הוא עדיף בהרבה ממקבץ הנגרים והחרגולים שמוזכרים בהקשר של מכבי. למה שוב משחררים שחקן בלי שיש אלטרנטיבה ראויה ביד? יש לי תחושה שהוא שוחרר בעיקר בגלל שהוא עולה הרבה כסף ובלי קשר לפציעה כזו או אחרת.
זאת לא הפעם הראשונה שבה קודם משחררים ואז בודקים. במקרה של פופס, יכול להיות שלא היתה ברירה. כלומר, אם החוזה שלו היה תלוי בבדיקה, אז אחרי הבדיקה, יכול להיות
שאי אפשר היה למשוך את זה עוד, והברירה היתה להשאיר שחקן פצוע או לשחרר, ומכבי בחרה לשחרר, שזוהי סה"כ בחירה סבירה, כי אנחנו לא באמת יודעים את חומרת הפציעה שלו.
25 ספטמבר 2012, 20:21
26 ספטמבר 2012, 01:45
26 ספטמבר 2012, 02:27
26 ספטמבר 2012, 13:29
26 ספטמבר 2012, 16:28
26 ספטמבר 2012, 16:43
26 ספטמבר 2012, 16:48
Asf כתב:ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...
26 ספטמבר 2012, 16:50
חביב אורנג'ד כתב:Asf כתב:ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...
ל"גרגמל" יש חוזה לעוד שתי עונות במכבי, בלי סעיפי יציאה.
מכבי אלקטרה ת"א שמחה להודיע כי החתימה את הסנטר הענק והכישרוני גיורגי שרמדיני (בן 23, 2.16 מטר) על חוזה לעונה עם אופציה לעונה נוספת.
26 ספטמבר 2012, 16:56
חביב אורנג'ד כתב:Asf כתב:ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...
26 ספטמבר 2012, 17:04
26 ספטמבר 2012, 17:04
אלמוג כתב:חביב אורנג'ד כתב:Asf כתב:ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...
איך הגעת לזה?
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3544מכבי אלקטרה ת"א שמחה להודיע כי החתימה את הסנטר הענק והכישרוני גיורגי שרמדיני (בן 23, 2.16 מטר) על חוזה לעונה עם אופציה לעונה נוספת.
26 ספטמבר 2012, 17:08
חביב אורנג'ד כתב:אלמוג כתב:חביב אורנג'ד כתב:Asf כתב:ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...
איך הגעת לזה?
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3544מכבי אלקטרה ת"א שמחה להודיע כי החתימה את הסנטר הענק והכישרוני גיורגי שרמדיני (בן 23, 2.16 מטר) על חוזה לעונה עם אופציה לעונה נוספת.
במקום אחר פורסם על אופיצה לעוד עונה.
בכל אופן, סעיף יציאה אין.
26 ספטמבר 2012, 17:10
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אלמוג כתב:חביב אורנג'ד כתב:Asf כתב:ככל שהזמן עובר והשמות הופכים לפחות אטרקטיביים נראה לי שכבר עדיף לנסות מעכשיו להאריך לגרגמל את החוזה ולהתפשר על נגר גבוה שיכול לתת גוף בהגנה...
איך הגעת לזה?
במקום אחר פורסם על אופיצה לעוד עונה.
בכל אופן, סעיף יציאה אין.
כולנו יודעים מה האופציות האלה שוות.
26 ספטמבר 2012, 17:26
tomerp כתב:אחחח איזה צום! היה קשה מאוד, החלק הכי קשה היה שלא היה לי מה לעשות,והחלטתי לקרוא ספר,חיפשתי וחיפשתי ,לא מצאתי,והספר היחיד שמצאתי היה ספר מתכונים עם תמונות,אבל טוב שזה נגמר
....
26 ספטמבר 2012, 17:31
מקובי כתב:tomerp כתב:אחחח איזה צום! היה קשה מאוד, החלק הכי קשה היה שלא היה לי מה לעשות,והחלטתי לקרוא ספר,חיפשתי וחיפשתי ,לא מצאתי,והספר היחיד שמצאתי היה ספר מתכונים עם תמונות,אבל טוב שזה נגמר
....
וואוו אתה מוזר
היה לך קשה וראית תמונות של אוכל?
קחו בחשבון שאופציה יכולה להיות גם חד צדדית ולא דו צדדית (נניח רק למכבי יש אפשרות לממש את האופציה או לשחררו)
26 ספטמבר 2012, 17:40