07 ינואר 2014, 00:18
07 ינואר 2014, 08:16
LIAV10 כתב:איזה פספוס זה היה לא לפתות את קנדל מארשל להגיע לפה כשהיה שחקן חופשי לפני שחתם בלייקרס.
אתמול קלע 9, חילק 17(!) אסיסטים והוריד שישה ריבאונדים.
לפני יומיים קלע 20, הוסיף 15 אסיסטים ו-6 ריבאונדים.
07 ינואר 2014, 08:18
שחף כתב:הגירסה הבוגרת של דנטמון מאבדת כמות שווה של כדורים לאסיסטים שהוא מוסר. אין ספק שמה שחסר לנו זה גירסה משודרגת של היקמן שלא יודעת לנהל משחק. אולי השנה כשבלאט יעזוב לא נקבל לשם שינוי אמריקאי טיפש לעמדת הרכז.
07 ינואר 2014, 09:48
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:איזה פספוס זה היה לא לפתות את קנדל מארשל להגיע לפה כשהיה שחקן חופשי לפני שחתם בלייקרס.
אתמול קלע 9, חילק 17(!) אסיסטים והוריד שישה ריבאונדים.
לפני יומיים קלע 20, הוסיף 15 אסיסטים ו-6 ריבאונדים.
וואו![]()
יצאו דבילים שלא הביאו אותו,זה כל כך מעצבן אותי.
07 ינואר 2014, 09:58
rc4991 כתב:מכבי צריכה ללכת בקיץ בשיא הכח על ארון ג'קסון
07 ינואר 2014, 11:08
07 ינואר 2014, 11:39
er79 כתב:לחלוטין יש טעם. מכבי הוכיחה בשנתיים האחרונות שאוחיון זה לא מספיק. הגיע הזמן להחתים רכז זר ברמה גבוהה, לצד אוחיון.
07 ינואר 2014, 12:15
dod כתב:er79 כתב:לחלוטין יש טעם. מכבי הוכיחה בשנתיים האחרונות שאוחיון זה לא מספיק. הגיע הזמן להחתים רכז זר ברמה גבוהה, לצד אוחיון.
אתה שוב מנציח את הבניה לרוחב.
פליקס צודק בזה שהחוק הרוסי מחייב את מכבי לשחק עם שני ישראלים משמעותיים גם ביורוליג כדי לא ליצור שתי קבוצות שונות לגמרי.
כרגע אוחיון מועמד מוביל להיות אחד מהם.
אם אוחיון עוזב זה משהו אחר.
07 ינואר 2014, 12:39
07 ינואר 2014, 12:40
dod כתב:rc4991 כתב:מכבי צריכה ללכת בקיץ בשיא הכח על ארון ג'קסון
בהנחה שחייבים ישראלים בחמישיה - אחד מהם יהיה אוחיון.
אין טעם להביא שחקן שיושב על המשבצת שלו בדיוק.
צריך מישהו שיוכל לשחק איתו.
לא חושב שג'קסון מתאים.
(ולא רוצה בכלל לחשוב מה יהיה אם קובאן או איזה קבוצה טורקית תציע לאוחיון מליון דולר)
07 ינואר 2014, 12:41
dod כתב:לגבי ג'קסון - אם טעיתי והוא יכול לשחק 2 אז אני חוזר בי.
אם יכול לשחק רק 1 אז מיותר להחזיק את אוחיון שישחק ביורוליג 10 דקות כמחליף שלו ואז בליגה הכל יתהפך בגלל החוק הרוסי (ובסוף כמו כל שנה אוחיון ישחק גם ביורוליג 30 דקות והמחליף 10...)
לגבי הסגל שלך:
סמית' (דווין) חתום לעוד שנה כך שלא יוחלף.
אם ג'יימס בריא הוא עדיף על סופו (למרות החיבה של כולנו לדובי היווני)
אם יש לנגפורד פארגו ואוחיון אין צורך בקרלון בראון. תשאיר את לאנדסברג (ורק שיתנו לו קצת לשחק).
למה בלייזר עדיף על כהן?
07 ינואר 2014, 13:46
rc4991 כתב:אם תביא מראש רכז איכותי אז לא יקרה מצב שאוחיון הרכז הפותח שלך
07 ינואר 2014, 16:18
rc4991 כתב:dod כתב:לגבי ג'קסון - אם טעיתי והוא יכול לשחק 2 אז אני חוזר בי.
אם יכול לשחק רק 1 אז מיותר להחזיק את אוחיון שישחק ביורוליג 10 דקות כמחליף שלו ואז בליגה הכל יתהפך בגלל החוק הרוסי (ובסוף כמו כל שנה אוחיון ישחק גם ביורוליג 30 דקות והמחליף 10...)
לגבי הסגל שלך:
סמית' (דווין) חתום לעוד שנה כך שלא יוחלף.
אם ג'יימס בריא הוא עדיף על סופו (למרות החיבה של כולנו לדובי היווני)
אם יש לנגפורד פארגו ואוחיון אין צורך בקרלון בראון. תשאיר את לאנדסברג (ורק שיתנו לו קצת לשחק).
למה בלייזר עדיף על כהן?
אם תביא מראש רכז איכותי אז לא יקרה מצב שאוחיון הרכז הפותח שלך
07 ינואר 2014, 19:11
07 ינואר 2014, 21:42
yzafrir כתב:ג'קסון בטוח על הראדר לא רק של מכבי כי זה די ודאי שהוא לא יחדש חוזה בצסקא....מה שכן זה נראה שגם פארגו לא ימשיך שם עם היכולת שהוא מציג שם...
במשחק האחרון ב-VTB הוא לא היה בסגל ...פליקס יש לך מושג למה ??
מתאים לי את שניהם שנה הבאה , מזכירים לי את הצמד פרקינס פארגו כשג'אקסון אפילו מנהל משחק טוב יותר מפרקינס...
07 ינואר 2014, 21:49
toja27 כתב:yzafrir כתב:ג'קסון בטוח על הראדר לא רק של מכבי כי זה די ודאי שהוא לא יחדש חוזה בצסקא....מה שכן זה נראה שגם פארגו לא ימשיך שם עם היכולת שהוא מציג שם...
מתאים לי את שניהם שנה הבאה , מזכירים לי את הצמד פרקינס פארגו כשג'אקסון אפילו מנהל משחק טוב יותר מפרקינס...
רק שפרקינס שחקן יותר טוב מג'קסון. ג'קסון כל כך אובררייטד על ידי כמה מהאנשים בפורום הזה..
10 ינואר 2014, 02:04
11 ינואר 2014, 12:12
LIAV10 כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:ג'קסון בטוח על הראדר לא רק של מכבי כי זה די ודאי שהוא לא יחדש חוזה בצסקא....מה שכן זה נראה שגם פארגו לא ימשיך שם עם היכולת שהוא מציג שם...
רק שפרקינס שחקן יותר טוב מג'קסון. ג'קסון כל כך אובררייטד על ידי כמה מהאנשים בפורום הזה..
נכון, פרקינס יותר טוב ממנו, וג'קסון כל כך אוברייטד ע"י כמה מהאנשים בפורום הזה, אבל הוא גם מאוד אנדרייטד ע"י כמה אנשים בפורום הזה ובכלל.
הוא לא שחקן התקפי גדול, אבל הוא מנהל משחק טוב, ובטח שיכול להצליח פה הרבה יותר מאשר ממה שהוא עושה בצסק"א.
11 ינואר 2014, 13:12
11 ינואר 2014, 13:23
שחף כתב:ג'קסון בהחלט אופציה. אפילו אופציה סבירה יותר מפארגו, שלא יוותר כל כך בקלות על ערימות המזומנים במוסקבה.