קובי כתב:אגב, נראה לי שכולם כבר שכחו שלווימס הייתה זריקה חופשית לגמרי על הבאזר...
טעות חמורה של היקמן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:אגב, נראה לי שכולם כבר שכחו שלווימס הייתה זריקה חופשית לגמרי על הבאזר...
danielgr כתב:LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:אם למישהו בא לצחוק: http://www.che.co.il/NewForum/phpBB2/vi ... =1&t=24048
אז נגד מי צסק"א בגמר?
עזבו, תראו פה: http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=8&t=105472
כמה כבר אפשר לסבול כמה ?
גם כדורגל גם כדוריד הנבלות האלה לקחו עכשיו עם המזל שלהם יקחו גם את הפיינל פור
ינעל רבאק
איזה דיכאון זה לא להאמין !
עוד פעם פסטיבל מכבי בכל המדינה הזאת...
בקיצור מי עדיף בגמר? זה בכלל משנה משהו?
![]()
![]()
![]()
![]()
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אגב, כל הדתיים פה יודעים שנצחנו, שמעו צעקות.
יש כזה קטע שדתיים גרים ליד דתיים אחרים בדרך כלל.
כנראה בגלל מקרים כאלה.
אבל מתישהו הדתיים נגמרים ומתחילים החילונים ואז משם זה מפה לאוזן
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אגב, כל הדתיים פה יודעים שנצחנו, שמעו צעקות.
יש כזה קטע שדתיים גרים ליד דתיים אחרים בדרך כלל.
כנראה בגלל מקרים כאלה.
אבל מתישהו הדתיים נגמרים ומתחילים החילונים ואז משם זה מפה לאוזן
ויש גם דתיים מתפקרים כמוני שראיתי את 13 השניות האחרונות ואני לא מתחרטת לרגע!!
LIAV10 כתב:חנו׳ש, מקנחת את הערב עם בשר לבן בחלב אמו.
עגל הזהב כתב:לצערי נאצלתי לראות את השידור של ערוץ 10 ולשמוע את יורם ארבל היבשושי משדר את המשחק
אבל לשמוע את רסקין משדר את סוף המשחק באתר של ערוץ הספורט זה מרגש למרות שהתוצאה כבר ידועה...
לצערי ארבל הקומבינטור ימשיך גם בשנה הבאה בערוץ 10 למרות שאין לו מושג בכדורסל
בושה.!
LIAV10 כתב:חנו׳ש לא החוטאת היחידה הערב, ראיתי עכשיו את התקציר עם רסקין, כמה זרע לבטלה נשפך שם.
״ווווואוווו וואווו גור ווואווו, אחד הגדולים, ווואווו ווואווווווווו״
felix_r כתב:עגל הזהב כתב:לצערי נאצלתי לראות את השידור של ערוץ 10 ולשמוע את יורם ארבל היבשושי משדר את המשחק
אבל לשמוע את רסקין משדר את סוף המשחק באתר של ערוץ הספורט זה מרגש למרות שהתוצאה כבר ידועה...
בושה.!
תאמין לי, שהרווחת.
צפיתי אצל חבר. אנחנו בדרך כלל צופים בערוץ 10, אבל שני בניו הכריחו אותנו להעביר לספורט5 HD בגלל שרואים טוב יותר. אבל אחרי 10 דקות שהם שמעו את ראסקין מהלל את שחקני צסקא כל שניה "איזה שחקן ענק קאון! איזה שחקן מדהים זה חריאפה!! איזו מסירה מדהימה של תאודוסיץ'!!!" ולא אומר שום מילה טובה על שחקני מכבי, הם הסכימו שאין שום אפשרות לשמוע את השטויות האלה, וביקשו שנחזיר לערוץ 10.
itai7 כתב:די נחנקו כבר מארבל, אפילו לא סתם לב לזה![]()
https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
"סמית בדרך לסל"
עגל הזהב כתב:felix_r כתב:עגל הזהב כתב:לצערי נאצלתי לראות את השידור של ערוץ 10 ולשמוע את יורם ארבל היבשושי משדר את המשחק
בושה.!
תאמין לי, שהרווחת.
צפיתי אצל חבר. אנחנו בדרך כלל צופים בערוץ 10, אבל שני בניו הכריחו אותנו להעביר לספורט5 HD בגלל שרואים טוב יותר. אבל אחרי 10 דקות שהם שמעו את ראסקין מהלל את שחקני צסקא כל שניה "איזה שחקן ענק קאון! איזה שחקן מדהים זה חריאפה!! איזו מסירה מדהימה של תאודוסיץ'!!!" ולא אומר שום מילה טובה על שחקני מכבי, הם הסכימו שאין שום אפשרות לשמוע את השטויות האלה, וביקשו שנחזיר לערוץ 10.
תשמע אין ספק שרסקין חי את המשחק ומתלהב מכל מהלך גם אם זה של הקבוצה היריבה לעיתים
אני חושב שזה מוסיף לחווית הצפיה (כמובן ששלף הפלגמט בדיוק ההפך)
בכל מקרה עדיף לשמוע את רסקה על פני זקן בן 75 שלא מבין בכלל מה קורה על המגרש ומחכה שפיני יתקן אותו\יסביר לו. זה די פתטי...
ארבל שידר את סוף המשחק באותו טון(בערך) שהוא פתח את המשחק ככה שזה אומר הכל.
Holiday_Armadillo כתב:יש פה צעקות בעיר כמו בנס ז'לגיריס ההוא
וואו
ואוו וואו
יואוווווו יששששששששששששששששששששששששש!!!!!!
לא הייתה בי טיפת התרגשות לפני המשחק כי הייתי בטוחה שיפסידו אבל וואו! לעולם אני לא אוכל להפסיק לאהוב את הקבוצה הזאת לא משנה מה
"הם צהובים - הצבע ששלט ביציעים. הם רועשים. הם קבוצה. הם מדברים עברית. הם חיוביים. הצהוב הזה ניצח הרבה יריבות. אלה הסיבות לכך שצסק"א בכתה בסוף"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים