יורוקאפ 2014/15 - חימקי ורייס זכו בתואר ועלו ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ 2014-15

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 15:49

jol9 כתב:בכל עונה, מה בכל השתיים האחרונות?
ההנהלה של מכבי השקיעה המון לאורך השנים, וגם הביאה הישגים גדולים. זה שהם מביאים פגר שנזרק מהקבוצה לפני שנתיים, זה לא מרשים אותי יותר מדי.
תואר יורוליג כן מרשים.

כידוע הדעה שלי נמצאת איפשהו באמצע בין מה שאתה אומר, לבין מה שאמרתי כאן הרגע. זה רק בשביל להראות את הצד השני שהוא לגיטימי ביותר.

זה שהם מוציאים סכום משמעותי מהכיס ומביאים שחקן (ואני מסכים שקרוב לוודאי שהוא יהיה נפילה) זה כבר יפה. אין כרגע הרבה אנשים בכדורסל הישראלי ששופכים סכומים משמעותיים לענף. לגבי ההחלטות שהם קיבלו, אין ספק שבמבחן התוצאה על המגרש הם לא הצליחו.

ההנהלה של מכבי שונה לחלוטין ממה שהיתה לפני 20 שנה, ככה שהעבר הרחוק לא רלוונטי כרגע. כרגע, השותף המנהל של הקבוצה נמצא בחובות של מליארדים ונלחם על למשוך עוד כמה שבועות וחודשים לפני שהעסק המרכזי שלו קורס סופית ועובר לשליטת הנושים. יהיה קשה מאוד לשכנע ולהאמין שדווקא במצבם העסקי הנוכחי, הפדרמנים משקיעים מכיסם ולא להיפך כשגם בשנים טובות יותר שלהם לא היו השקעות משמעותיות בקבוצה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2014, 17:40

roy1000 כתב:
ההנהלה של מכבי השקיעה המון לאורך השנים, וגם הביאה הישגים גדולים. זה שהם מביאים פגר שנזרק מהקבוצה לפני שנתיים, זה לא מרשים אותי יותר מדי.
תואר יורוליג כן מרשים.

כידוע הדעה שלי נמצאת איפשהו באמצע בין מה שאתה אומר, לבין מה שאמרתי כאן הרגע. זה רק בשביל להראות את הצד השני שהוא לגיטימי ביותר.

זה שהם מוציאים סכום משמעותי מהכיס ומביאים שחקן (ואני מסכים שקרוב לוודאי שהוא יהיה נפילה) זה כבר יפה. אין כרגע הרבה אנשים בכדורסל הישראלי ששופכים סכומים משמעותיים לענף. לגבי ההחלטות שהם קיבלו, אין ספק שבמבחן התוצאה על המגרש הם לא הצליחו.

ההנהלה של מכבי שונה לחלוטין ממה שהיתה לפני 20 שנה, ככה שהעבר הרחוק לא רלוונטי כרגע. כרגע, השותף המנהל של הקבוצה נמצא בחובות של מליארדים ונלחם על למשוך עוד כמה שבועות וחודשים לפני שהעסק המרכזי שלו קורס סופית ועובר לשליטת הנושים. יהיה קשה מאוד לשכנע ולהאמין שדווקא במצבם העסקי הנוכחי, הפדרמנים משקיעים מכיסם ולא להיפך כשגם בשנים טובות יותר שלהם לא היו השקעות משמעותיות בקבוצה.

זה שהם לא משקיעים מכיסם זה ברור. זה שהתקציב יורד במשך השנים זה ברור.
אבל בכל זאת, ראית אתמול את ההבדל. אוהדי מכבי באים לנוקיה תמיד והמנויים נמכרים תמיד. זה הבסיס הכלכלי האיתן של מכבי, וזה שונה מרוב הקבוצות באירופה,
שנשענות על אוליגרך, קבוצת כדורגל גדולה או איזו אופנה חולפת.

אני חושב שפרט לעניין הכלכלי מה שהשתנה זה שההוצאות מבוקרות. המטרה היא כנראה להגיע למצב שבו לא מוציאים כמעט כסף מיותר מהכיס. בדרך לזה שילמה ההנהלה שכר
לימוד באמת מכובד, אבל בסה"כ אפשר לקוות שתוך שנתיים-שלוש, יהיה כאן באמת מודל שמחזיק את עצמו ומשאיר את המועדון בצמרת במשך שנים.
מה שכן, מכבי מאוד סובלת מכך שאין פשוט ישראלים ראויים מלבד קומץ קטן.
אני הייתי אוהד גדול גם של הלפרין וגם של אליהו, אבל שניהם במעשיהם על המגרש ומחוצה לו, גרמו לי להבין שהם קיבלו ממני קרדיט בלתי נגמר שלא היה מוצדק.

ההנהלה הבינה את זה עוד לפניי, ועל זה אני נותן להם +1 גדול.

צריך לזרום עם השיטה ולראות מה קורה. שנה שעברה כולנו הזדעקנו עוד יותר, וראית מה קרה. השנה בינתיים עושה רושם שהקבוצה כן מסוגלת לצאת מהמשברים שעוברים עליה,
וצריך לתת להם עוד טיפה זמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2014, 17:46

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
תואר יורוליג כן מרשים.

זה שהם לא משקיעים מכיסם זה ברור. זה שהתקציב יורד במשך השנים זה ברור.
אבל בכל זאת, ראית אתמול את ההבדל. אוהדי מכבי באים לנוקיה תמיד והמנויים נמכרים תמיד. זה הבסיס הכלכלי האיתן של מכבי, וזה שונה מרוב הקבוצות באירופה,

אני חושב שפרט לעניין הכלכלי מה שהשתנה זה שההוצאות מבוקרות. המטרה היא כנראה להגיע למצב שבו לא מוציאים כמעט כסף מיותר מהכיס. בדרך לזה שילמה ההנהלה שכר
לימוד באמת מכובד, אבל בסה"כ אפשר לקוות שתוך שנתיים-שלוש, יהיה כאן באמת מודל שמחזיק את עצמו ומשאיר את המועדון בצמרת במשך שנים.

אני הייתי אוהד גדול גם של הלפרין וגם של אליהו, אבל שניהם במעשיהם על המגרש ומחוצה לו, גרמו לי להבין שהם קיבלו ממני קרדיט בלתי נגמר שלא היה מוצדק.

צריך לזרום עם השיטה ולראות מה קורה. שנה שעברה כולנו הזדעקנו עוד יותר, וראית מה קרה. השנה בינתיים עושה רושם שהקבוצה כן מסוגלת לצאת מהמשברים שעוברים עליה,

אתה אומר את זה כאילו שאנחנו סובלים מ-"שיטת התקציב" החדשה רק כי לוקח זמן להסתגל אליה
באמת שלא מובן לי מאיפה הבאת את זה כי מה שקורה זה שהתקציב קטן משנה לשנה ואנחנו רק נדפקים מזה

אין שום תסריט שמכבי מצליחה (אפילו בעוד כמה שנים) בזכות "השיטה" הזאת
הסיבה היחידה שנהיה בטופ תהיה בגלל המשחק ההוגן שיפגע קשה בקבוצות עם הכנסות נמוכות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2014, 19:12

jol9 כתב:זה שהם לא משקיעים מכיסם זה ברור. זה שהתקציב יורד במשך השנים זה ברור.

אתה מצייר את הוויתור על הלפרין ואליהו כמהלך אסטרטגי, כשלדעתי היה מדובר בכורח המציאות והנסיבות. אני לא חושב שלנדסברג וכהן טובים מהלפרין ואליהו לצורך העניין. בכלל, הסיבה העיקרית לדעתי שמכבי חטפה בראש מירושלים 3 פעמים בשנה האחרונה זה בגלל העדיפות של ירושלים בישראלים. ללא החוק הרוסי, לדעתי מכבי לא מפסידה אפילו משחק אחד לירושלים, בטח שלא בצורה שזה קרה. אנחנו רואים בדיוק מה שווה ירושלים בלי החוק הרוסי ביורוקאפ (ומצד שני איך היא מטיילת בליגה באדיבות החוק הרוסי).

לגבי ה"מודל" של רכבת השחקנים בחצי מליון דולר. אני לא מאמין שמודל כזה יכול לעבוד לאורך זמן. בשביל שמודל כזה יעבוד לאורך זמן, אתה צריך להאמין שצוות הסקאוטינג של מכבי יכול להביא שנה אחרי שנה שחקנים לא מוכרים בחצי מליון דולר שיהיו טובים משחקנים שמקבלים פי שלוש ואני פשוט לא מאמין שזה אפשרי, בטח שללא מאמן כמו בלאט.

הבעיה הגדולה עם המודל הזה היא שהוא לא יציב ואוכל את עצמו. כלומר, אם בשנה שעברה הצליחו עם שחקנים בחצי מליון, אז יש פיתוי להגיד - הצלחנו עם שחקנים בחצי מליון, למה לא להביא שחקנים ב- 300 אלף? כי אז אפשר לגרוף אפילו יותר כסף, ואז יש את הפיתוי גם להעלות את מחירי המנויים עוד כי פתאום מבינים שהקבוצה יכולה להיות פרת מזומנים וצריך כסף כי שאר העסקים קרסו. הקריסה היא בלתי נמנעת במודל כזה. זה רק שאלה של זמן. שנה אחת של כישלון ברמה של אי העפלה לטופ 16 וכל הפירמידה קורסת.

בסופו של דבר, בשביל להתחרות באופן קבוע בטופ האירופאי צריך בעלים הרבה יותר חזקים מאלו שיש במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 20 נובמבר 2014, 19:17

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זה שהם לא משקיעים מכיסם זה ברור. זה שהתקציב יורד במשך השנים זה ברור.

אתה מצייר את הוויתור על הלפרין ואליהו כמהלך אסטרטגי, כשלדעתי היה מדובר בכורח המציאות והנסיבות. אני לא חושב שלנדסברג וכהן טובים מהלפרין ואליהו לצורך העניין. בכלל, הסיבה העיקרית לדעתי שמכבי חטפה בראש מירושלים 3 פעמים בשנה האחרונה זה בגלל העדיפות של ירושלים בישראלים. ללא החוק הרוסי, לדעתי מכבי לא מפסידה אפילו משחק אחד לירושלים, בטח שלא בצורה שזה קרה. אנחנו רואים בדיוק מה שווה ירושלים בלי החוק הרוסי ביורוקאפ (ומצד שני איך היא מטיילת בליגה באדיבות החוק הרוסי).

לגבי ה"מודל" של רכבת השחקנים בחצי מליון דולר. אני לא מאמין שמודל כזה יכול לעבוד לאורך זמן. בשביל שמודל כזה יעבוד לאורך זמן, אתה צריך להאמין שצוות הסקאוטינג של מכבי יכול להביא שנה אחרי שנה שחקנים לא מוכרים בחצי מליון דולר שיהיו טובים משחקנים שמקבלים פי שלוש ואני פשוט לא מאמין שזה אפשרי, בטח שללא מאמן כמו בלאט.

הבעיה הגדולה עם המודל הזה היא שהוא לא יציב ואוכל את עצמו. כלומר, אם בשנה שעברה הצליחו עם שחקנים בחצי מליון, אז יש פיתוי להגיד - הצלחנו עם שחקנים בחצי מליון, למה לא להביא שחקנים ב- 300 אלף? כי אז אפשר לגרוף אפילו יותר כסף, ואז יש את הפיתוי גם להעלות את מחירי המנויים עוד כי פתאום מבינים שהקבוצה יכולה להיות פרת מזומנים וצריך כסף כי שאר העסקים קרסו. הקריסה היא בלתי נמנעת במודל כזה. זה רק שאלה של זמן. שנה אחת של כישלון ברמה של אי העפלה לטופ 16 וכל הפירמידה קורסת.

בסופו של דבר, בשביל להתחרות באופן קבוע בטופ האירופאי צריך בעלים הרבה יותר חזקים מאלו שיש במכבי.

וזה בדיוק מה שיוני אמר,
המטרה העיקרית והיחידה שלהם היא לגבור על מכבי וזה מגחיך את העובדה שהם מצהירים בראש כל חוצות שהם רוצים יורוליג..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2014, 11:01

my man כתב:וזה בדיוק מה שיוני אמר,
המטרה העיקרית והיחידה שלהם היא לגבור על מכבי וזה מגחיך את העובדה שהם מצהירים בראש כל חוצות שהם רוצים יורוליג..

אלה לא דברים סותרים. ירושלים נכשלת באירופה כי יש לה שני זרים חלשים מאוד בעמדות הפנים. היא מצליחה בארץ כי יש לה כי בימים שבהם טיוס שובת, יש לה את הסגל הישראלי הכי טוב בארץ (בטח כשפניני פצוע).

בכל מקרה, סטינו מהנקודה - מה שבאתי להגיד זה שאני מעריך אנשים שבאים ומשקיעים כסף בענף, ואני מעריך יותר כאלה שכשמבינים שיש טעות, מוציאים עוד כסף מהכיס ומתקנים. הבדל עצום ממה שקורה במכבי זהיא עסק כלכלי שנועד למקסם רווחים לבעלים ולא קבוצת כדורסל.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2014, 11:03

הסגל הישראלי שלה הכי טוב בארץ (אולי השנה, שנה שעברה רחוק מזה) כל עוד שום דבר לא מונח על הכף. במאני טיים גם הסגל הישראלי של נס ציונה טוב יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2014, 13:24

MTA2311 כתב:הסגל הישראלי שלה הכי טוב בארץ (אולי השנה, שנה שעברה רחוק מזה) כל עוד שום דבר לא מונח על הכף. במאני טיים גם הסגל הישראלי של נס ציונה טוב יותר.

אפילו לא כל הסגל, מספיק רק את סבא מאיר בן ה-40.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 21 נובמבר 2014, 15:15

MTA2311 כתב:הסגל הישראלי שלה הכי טוב בארץ (אולי השנה, שנה שעברה רחוק מזה) כל עוד שום דבר לא מונח על הכף. במאני טיים גם הסגל הישראלי של נס ציונה טוב יותר.

:thumbup
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 נובמבר 2014, 15:31

סתם אני חייב לציין שאם יש איזה ישראלי שאני מצטער שלא שיחק במכבי זה טפירו , שחקן נהדר ווינר בלתי נגמר וגם פיקנרולר מצוין שאהבתי ליראות , לפני כמה עונות כמעט הגיע למכבי אבל בסוף זה לא יצא אל הפועל לא זוכר למה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Roni1 » 26 נובמבר 2014, 19:56

טוב, אז היום הם לא יפסידו.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 נובמבר 2014, 20:29

מטריף אותי כשיורם ארבל אומר ''גויים'' על קבוצות זרות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2014, 20:53

איזו רמה מביכה...
הרוסים ממש מתעקשים להפסיד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 26 נובמבר 2014, 20:55

Roni1 כתב:טוב, אז היום הם לא יפסידו.

מי? וואלגורוד? :tongue3

Holiday_Armadillo כתב:מטריף אותי כשיורם ארבל אומר ''גויים'' על קבוצות זרות

אצלנו מנסים להבין האם חלק מהפרוייקט של התקשורת לקדם את מגדל הוא גם בגלל שרוב העיר ירושלים דתיים אדוקים ומנסים גם דרך הספורט למשוך את אלא שרוצים שינוי...חלק מהנקודות: אין מעודדות לירושלים,העדשה של המצלמה אוהבת לתפוס שמה דתיים,וגם הנקודה שאת הבאת..המילה גויים יותר נפוצה אצל דתיים.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 26 נובמבר 2014, 20:57

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזהה FAAILLLLL
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2014, 20:58

עוד שניה אני מפוצץ את המחשב
איזה משחק מגעיל ועוד משחקים בכזאת אדישות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 26 נובמבר 2014, 20:59

הפועל 0מ5 ל3...
הלפרין כמובן עם 3 נק'
אליהו עם +- של -12

איזה מטמטם איך הוא החטי את זה???!!!!!!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 26 נובמבר 2014, 20:59

תגידו לי שראיתם את הניסיון להטבעה הזאתת :laugh3 :laugh3 :laugh3

מה התוצאה? לא מתעדכן שמה הלוח... ולא רואים פה תגובות...עד כדי כך במתח?! :laugh2
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 26 נובמבר 2014, 21:07

ישששששששששש!!!!!!!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 26 נובמבר 2014, 21:08

my man כתב:ישששששששששש!!!!!!!!

XDD
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר