המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:קרייג סמית' מפלצת...הוא באמת גדול על הליגה הזו...
אביהוא כתב:הבעלים של אילת לא יפטר את שמיר כי הוא בנה את הקבוצה הזאת..וכמה שהבנתי קטש עזב בגלל זה.
דרך אגב הערב משחק קשה של רמת גן (אחרי שני הפסדים) נגד אשקלון בספורט 5+..הMUTE אצלי כבר מוכן...
עריכה:
קראתי מה גלאדסטון ליכלך...יהיה חוסר הוגנות מצד הבעלים לפטר אותו.
rc4991 כתב:אביהוא כתב:הבעלים של אילת לא יפטר את שמיר כי הוא בנה את הקבוצה הזאת..וכמה שהבנתי קטש עזב בגלל זה.
דרך אגב הערב משחק קשה של רמת גן (אחרי שני הפסדים) נגד אשקלון בספורט 5+..הMUTE אצלי כבר מוכן...
עריכה:
אתה לא צריך, האוזמן מפרשן
אביהוא כתב:rc4991 כתב:אביהוא כתב:הבעלים של אילת לא יפטר את שמיר כי הוא בנה את הקבוצה הזאת..וכמה שהבנתי קטש עזב בגלל זה.
עריכה:
תרשה לי לחלוק עליך בעיינין הזה,אבל יודע מה..אתחיל כרגיל ונראה לאן תינשוב הרוח..אם הפרשנים/שדרנים ימשיכו עם החוסר פרופורציות ופרגון שלהם,אחזור למיוט..הפלייליסט שירים תוך כדי משחק כבר ממש חרוש אצלי..שמסביר כמה לדעתי העבודה שלהם מסריחה!!!
rc4991 כתב:אביהוא כתב:rc4991 כתב:אביהוא כתב:הבעלים של אילת לא יפטר את שמיר כי הוא בנה את הקבוצה הזאת..וכמה שהבנתי קטש עזב בגלל זה.
עריכה:
תרשה לי לחלוק עליך בעיינין הזה,אבל יודע מה..אתחיל כרגיל ונראה לאן תינשוב הרוח..אם הפרשנים/שדרנים ימשיכו עם החוסר פרופורציות ופרגון שלהם,אחזור למיוט..הפלייליסט שירים תוך כדי משחק כבר ממש חרוש אצלי..שמסביר כמה לדעתי העבודה שלהם מסריחה!!!
האוזמן פרשן נהדר וגם אוהד מכבי ואני דווקא מרוצה מאוד מהשידורים שלו
אביהוא כתב:rc4991 כתב:אביהוא כתב:rc4991 כתב:אביהוא כתב:הבעלים של אילת לא יפטר את שמיר כי הוא בנה את הקבוצה הזאת..וכמה שהבנתי קטש עזב בגלל זה.
עריכה:
האוזמן פרשן נהדר וגם אוהד מכבי ואני דווקא מרוצה מאוד מהשידורים שלו
כמה אתה ערב לזה שהוא אוהד מכבי..מכיר אותו אישית מחייו הפרטיים?
אביהוא כתב:קיבלתי...אבל אני לא אוהב את החוסר פרופורציות ופירגון שלהם כשהם מדברים על כל מה שקשור למכבי...ידוע לך משו מימנו על זה?
rc4991 כתב:אביהוא כתב:קיבלתי...אבל אני לא אוהב את החוסר פרופורציות ופירגון שלהם כשהם מדברים על כל מה שקשור למכבי...ידוע לך משו מימנו על זה?
לא דיברתי איתו על זה אבל אני מניח שזה לא נוח גם לו
אביהוא כתב:rc4991 כתב:אביהוא כתב:קיבלתי...אבל אני לא אוהב את החוסר פרופורציות ופירגון שלהם כשהם מדברים על כל מה שקשור למכבי...ידוע לך משו מימנו על זה?
התכוונתי לזה שגם הוא עצמו מפרשן בצורה לא פרופורציונלית ובחוסר פירגון...או שהבנתה ואתה אומר שמכריחים אותו?
rc4991 כתב:אביהוא כתב:rc4991 כתב:אביהוא כתב:קיבלתי...אבל אני לא אוהב את החוסר פרופורציות ופירגון שלהם כשהם מדברים על כל מה שקשור למכבי...ידוע לך משו מימנו על זה?
התכוונתי לזה שגם הוא עצמו מפרשן בצורה לא פרופורציונלית ובחוסר פירגון...או שהבנתה ואתה אומר שמכריחים אותו?
מתי הוא דיבר ככה על מכבי? הדבר היחיד שהוא מותח עליו ביקורת זאת ההנהלה
במשחק של רמת גן לפני כמה זמן הוא לא הפסיק להחמיא לבנדר
felix_r כתב:ככל שאני רואה יותר את בנדר ברמת גן, אני מגיע למסקנה, שאין לו מה ללמוד פה. מה זה סגנון המשחק הזה? סתם רצים כמו מפגרים הלוך ושוב, מי שמקבל את הכדור ראשון, מעיף אותו לסל! אפילו בשכונה יש יותר הנעת כדור. אני חושב שהילד סתם מבזבז את זמנו בליגה הזאת. הוא לא ישתפר בה בכלום. חייבים לשלוח אותו למקום בו כן מלמדים כדורסל נכון.
Holiday_Armadillo כתב:איזה סיום מטורף למשחק! וואו! וואו וואו וואו!
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־30 אורחים