המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אנקראם, מה שאתה כותב זה ההבדל הכי גדול בין הnba לבין היורוליג.
הnba זאת ליגה של כוכבים הרבה לפני המאמנים. פרט לפופוביץ' ובזמנם פיל ופט כל המאמנים הם משניים ביחס לכוכבים.
אני לא חושב שזה יהיה אחרת עבור בלאט בקבוצות אחרות. אין מה לעשות, זהו שכר הלימוד שלו ושל הקאבס.
שמואל1 כתב:בסופו של דבר, יתכן שההחלטה של לברון להצטרף לקאבס חיסלה את קריירת האימון של בלאט ב- NBA.
בדיעבד, אם בלאט היה מאמן את קליבלנד כמו שחשב בהתחלה (עם קיירי ואנדרו וויגינס), הציפיות היו נמוכות הרבה יותר ולבלאט היה יותר קל לבנות את פילוסופיית המשחק שלו כמו שצריך.
במצב הנוכחי, הוא מובל ע"י הסופרסטארים ולא מצליח לבוא לידי ביטוי.
אני חושב שהיום הוא אולי מתחרט שלא הלך להיות עוזר מאמן של סטיב קר בגולדן סטייט, הקבוצה הטובה ב- NBA נכון להיום.
ankram כתב:שמואל1 כתב:בסופו של דבר, יתכן שההחלטה של לברון להצטרף לקאבס חיסלה את קריירת האימון של בלאט ב- NBA.
בדיעבד, אם בלאט היה מאמן את קליבלנד כמו שחשב בהתחלה (עם קיירי ואנדרו וויגינס), הציפיות היו נמוכות הרבה יותר ולבלאט היה יותר קל לבנות את פילוסופיית המשחק שלו כמו שצריך.
במצב הנוכחי, הוא מובל ע"י הסופרסטארים ולא מצליח לבוא לידי ביטוי.
אני חושב שהיום הוא אולי מתחרט שלא הלך להיות עוזר מאמן של סטיב קר בגולדן סטייט, הקבוצה הטובה ב- NBA נכון להיום.
לדעתי דווקא להיות עוזר מאמן של סטיב קר לא היה עוזר יותר מדי לבלאט.
היה עדיף לבלאט להיות עוזר מאמן של פופס , טיבודו , או מישהו בסגנון שלהם , קרי מאמן עם וותק , שמוערך ע"י המועדון שלו.
ככה לפחות לבלאט היתה את האופציה ללמוד ממאמנים שפילוסופיית המשחק שלהם , מושתת על הקבוצה , כוכבים או לא.
לברון יאכל את בלאט בלי מלח. למען האמת הקרייריה של בלאט ב NBA , נמצאת בכפות ידיו של לברון.
Holiday_Armadillo כתב:קליבלנד (ובעיקר דיוויד) מתדרדרת מרגע לדודלי
התנין כתב:אין מה לעשות, לא כל מה שטוב לאירופה בהכרח טוב ל NBA.
my man כתב:התנין כתב:אין מה לעשות, לא כל מה שטוב לאירופה בהכרח טוב ל NBA.
אתה מאמין שמאמן אחר יוציא יותר מחבורת הנכים של קליבלנד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים