Holiday_Armadillo כתב:ת'רד משלו כשהוא בכלל לא חותם במכבי או בארץ? הגזמנו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ת'רד משלו כשהוא בכלל לא חותם במכבי או בארץ? הגזמנו
יוסי22 כתב:למכבי אין מקום בשבילו אלא אם כן זה להחליף את אוחיון במקל ואז זה סתם להחליף פרה בחמור .
מכבי צריכה להתמקד בלאנדסברג שהופך לנכס ( התקופה הרעה כביכול של מכבי היא הרבה חוסר הכשירות שלו ) ובאוחיון כברירת מחדל ולהביא מחליף טוב להיינס בקו האחורי , פה זה מתחיל ופה זה נגמר.
felix_r כתב:לטעמי, הוא לא היה עוזר לירושלים, כי יש שם יותר מדי שחקנים בחירים
אביהוא כתב:מקל סיכם בניז'ני?! חח אז בסוף הלך על 3 מסגרות..רק אולי מעורר מחשבה שהוא בישראל העדיף את מכבי ולא את מגדל עם מסגרת אחת,וכל הספינים בתשקורת זה רק רעש,אבל נדע רק בפעם אחרת כמה הוא "אנטי מכבי"felix_r כתב:לטעמי, הוא לא היה עוזר לירושלים, כי יש שם יותר מדי שחקנים בחירים
"שחקנים בחירים" XP
יש להם 4 גארדים ועוד אחד פצוע ואחד מהגרדים רק נכנס לקצב-שתי ישראלים גארדים שהם צריכים לפתח רק שלא יגידו שהם יבשו אותם על הספסל שלא יהיו במכבי או הפועל תך אביב..
תסביר לי איך זה חשיבה מקצועית נכונה..
felix_r כתב:אביהוא כתב:מקל סיכם בניז'ני?! חח אז בסוף הלך על 3 מסגרות..רק אולי מעורר מחשבה שהוא בישראל העדיף את מכבי ולא את מגדל עם מסגרת אחת,וכל הספינים בתשקורת זה רק רעש,אבל נדע רק בפעם אחרת כמה הוא "אנטי מכבי"felix_r כתב:לטעמי, הוא לא היה עוזר לירושלים, כי יש שם יותר מדי שחקנים בחירים
"שחקנים בחירים" XP
יש להם 4 גארדים ועוד אחד פצוע ואחד מהגרדים רק נכנס לקצב-שתי ישראלים גארדים שהם צריכים לפתח רק שלא יגידו שהם יבשו אותם על הספסל שלא יהיו במכבי או הפועל תך אביב..
תסביר לי איך זה חשיבה מקצועית נכונה..
זה בכלל לא משנה כמה רכזים יש להם! שיביאו עוד 10 רכזים. הכדור במילא לא מגיע לרכזים. הכדור או אצל דונטה (שמרכז) או אצל ברייסי (שהולך לבד)
אביהוא כתב:חח רק תראו כמה הפסטיבל של מקל הוא על חשבון מכבי.
הוא הולך לחתום בקבוצה שהיא לא מהארץ ובכלל לא טרחו בתשקורת לברר שהיא משחקת ב3 מסגרות ועדיין מציינים שהיא משחקת ב2,ככה שבעצם לא עיניין אותם השחקן, אלא זה שירושלים "אלטרנטיבה" למכבי.
חחחח כמה עלוב.
felix_r כתב:אביהוא כתב:חח רק תראו כמה הפסטיבל של מקל הוא על חשבון מכבי.
הוא הולך לחתום בקבוצה שהיא לא מהארץ ובכלל לא טרחו בתשקורת לברר שהיא משחקת ב3 מסגרות ועדיין מציינים שהיא משחקת ב2,ככה שבעצם לא עיניין אותם השחקן, אלא זה שירושלים "אלטרנטיבה" למכבי.
חחחח כמה עלוב.
באיזה 3 מסגרות?
אביהוא כתב:felix_r כתב:אביהוא כתב:חח רק תראו כמה הפסטיבל של מקל הוא על חשבון מכבי.
חחחח כמה עלוב.
באיזה 3 מסגרות?
הייתי בשוונג והתבלבלתי..אבל נזרום על עוד מסגרת גביע או משו
roy1000 כתב:אז מקל בחר בסופו של דבר להיות רכז מחליף בקבוצה שלא תעלה להצלבה בוודאות?
felix_r כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:אביהוא כתב:חח רק תראו כמה הפסטיבל של מקל הוא על חשבון מכבי.
חחחח כמה עלוב.
באיזה 3 מסגרות?
הייתי בשוונג והתבלבלתי..אבל נזרום על עוד מסגרת גביע או משו
הם לא משתתפים בגביע
שמואל1 כתב:אני יכול להבין את גל. יש כמה נקודות מאוד בולטות שהוליכו אותו להחלטה:
1. ניז'ני נובגורד קבוצה טובה שמשחקת ביורוליג. יש לו שם במה וחשיפה גדולה וזה מה שהוא רצה. חוץ מזה, יש לניז'ני עוד סיבוב שלם לשחק והסיפור לא נגמר לחלוטין בשבילם.
2. שיקול כספי- הוא ירוויח שם הרבה כסף ובנוסף יש את כל ענייני המס.
3. מקל לא רצה להתחייב לטווח ארוך. הפועל ירושלים רצתה להחתים אותו ל 3 שנים וכך גם מכבי. מקל מבחינתו (ואני מבין אותו) עוד לא וויתר לחלוטין על חלום ה- NBA. בניז'ני הוא חתום עד סוף העונה עם אופצייה.
4. מבחינה מקצועית- חוץ מהעובדה שניז'ני משחקת ביורוליג, היא גם משחקת בליגת ה- VTB החזקה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אני יכול להבין את גל. יש כמה נקודות מאוד בולטות שהוליכו אותו להחלטה:
1. ניז'ני נובגורד קבוצה טובה שמשחקת ביורוליג. יש לו שם במה וחשיפה גדולה וזה מה שהוא רצה. חוץ מזה, יש לניז'ני עוד סיבוב שלם לשחק והסיפור לא נגמר לחלוטין בשבילם.
2. שיקול כספי- הוא ירוויח שם הרבה כסף ובנוסף יש את כל ענייני המס.
3. מקל לא רצה להתחייב לטווח ארוך. הפועל ירושלים רצתה להחתים אותו ל 3 שנים וכך גם מכבי. מקל מבחינתו (ואני מבין אותו) עוד לא וויתר לחלוטין על חלום ה- NBA. בניז'ני הוא חתום עד סוף העונה עם אופצייה.
4. מבחינה מקצועית- חוץ מהעובדה שניז'ני משחקת ביורוליג, היא גם משחקת בליגת ה- VTB החזקה.
כמה דקות הוא הכלל יקבל שם? רוצ'סטי מאוד דומיננטי. מה זה משאיר למקל?
בכל מקרה, הוא נוסע בסך הכל לאיזה חודשיים וסוגר בערך 150 אלף דולר נטו לחודש, ככה שגם אם דברים לא יסתדרו לו כמו שהוא רוצה, הוא עדיין יוצא טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Neo, גל גל, מרסר, עידן ו־20 אורחים