החציל האצטקי כתב:צודק, גם הוא לא יתאים!
היקמן היה מתאים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:צודק, גם הוא לא יתאים!
my man כתב:טוב זה כבר נהיה קריפי...
מי יושב במשרדים של מכבי ומה הוא עשה להנהלה הקודמת שלנו?
יוסי22 כתב:אפשר להחמיא להם כבר עכשיו כשכמעט כולם היו בטוחים שגם סמית וגם לנדסברג בחוץ.
הם נשארו בסכומים יפים ובעיקר ל-3 שנים , עכשיו צריך להשאיר את טיוס ומכבי מתחילה לקבל צורה לשנה הבאה (בהנחה שפארגו וסופו נשארים ואני מאמין שזה יקרה ) .
החציל האצטקי כתב:פארגו צריך הרבה תכונות מהשחקן שמשחק לצדו.
1) הוא צריך להוריד ממנו לחץ בהובלת הכדור, כי פארגו מאבד את הראש לא מעט, והרבה פעמים לסטרצ׳ים ממושכים תו״כ משחק.
2) הוא צריך לקלוע מבחוץ- כי פארגו לא יציב בקליעה, והוא חייב שמי שמשחק לצידו יהיה מאיים מספיק כדי שיוכל לתקוף את הטבעת.
3) הוא צריך לשמור מצויין, ולחטוף מצויין. כי פארגו לא עושה לא את זה ולא את זה.
4) הוא צריך להיות נטול אגו, כי פארגו יסתבך איתו אם לא- אין מקום לשני בעלבתים בקבוצה הזאת.
הוא גם חייב להיות שחקן שמסוגל לייצר לעצמו, בהנחה שהציוות שלו (שלא עם פארגו) יהיה עם סמית׳ או לנדסברג ואוחיון.
בקיצור, זה צריך להיות קובי בריאנט או ג׳ו ג׳ונסון, לפחות.
יוסי22 כתב:חשבו פה גם שמכבי לא תצליח להשאיר את סמית ולנדסברג וזה (כנראה ) יקרה אז לא הייתי פוסל את זה שישאירו את טיוס , זה תלוי בעיקר במוטיבציה של ההנהלה להשאיר אותו לאור סיפורי ה"פציעות" שלו .
החציל האצטקי כתב:מקל ופארגו שוב ישאירו אותך עם 25% מבחוץ מהגארדים. זה מה שאתה רוצה?
החציל האצטקי כתב:מקל בינתיים עושה למכבי שירות טוב מאוד עם היכולת הסרוחה בVTB.
חוץ מהמשחק מול אסטנה מקזאחסטן, מקל לא הגיע פעם אחת לדאבל פיגרס או למדד דו ספרתי.
7.3 נקודות (40% ל-2, 14% משובחים ל-3), 3 אסיסטים על 2.5 איבודים. 4.5 מדד, +/- של 0.7+. כל זה ב6 משחקים.
החציל האצטקי כתב:מקל ופארגו שוב ישאירו אותך עם 25% מבחוץ מהגארדים. זה מה שאתה רוצה?
החציל האצטקי כתב:מקל בינתיים עושה למכבי שירות טוב מאוד עם היכולת הסרוחה בVTB.
חוץ מהמשחק מול אסטנה מקזאחסטן, מקל לא הגיע פעם אחת לדאבל פיגרס או למדד דו ספרתי.
7.3 נקודות (40% ל-2, 14% משובחים ל-3), 3 אסיסטים על 2.5 איבודים. 4.5 מדד, +/- של 0.7+. כל זה ב6 משחקים.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מקל ופארגו שוב ישאירו אותך עם 25% מבחוץ מהגארדים. זה מה שאתה רוצה?
איך מקל? הוא יצטרך לשלם פה הון במיסים אם הוא חוזר וברור שמכבי לא תכסה את זה. הסיכוי שמקל יגיע הוא קטן מאוד, בטח אחרי שמכבי השאירה את סמית' וסילבן.
rc4991 כתב:הוא די אמר בראיון לפני שבוע שאם מכבי היתה מציעה לו חוזה ארוך טווח הוא היה חותם
אני לא חושב שהעונה הזאת תגרום לקבוצת NBA לרצות אותו וגם באירופה לא יסתערו עליו
מבין מכבי וירושלים אני די מאמין שהוא יבחר בנו כי ירושלים לא משתתפת ביורוליג וזה ממש חשוב לו
roy1000 כתב:rc4991 כתב:הוא די אמר בראיון לפני שבוע שאם מכבי היתה מציעה לו חוזה ארוך טווח הוא היה חותם
אני לא חושב שהעונה הזאת תגרום לקבוצת NBA לרצות אותו וגם באירופה לא יסתערו עליו
מבין מכבי וירושלים אני די מאמין שהוא יבחר בנו כי ירושלים לא משתתפת ביורוליג וזה ממש חשוב לו
זה לא רק עניין של חוזה ארוך טווח, הרי גם יש עניין של סכומים. אם הוא חוזר, הוא צריך לשלם מלמעלה ממליון שקל במיסים. הוא לא יבוא לשחק בחינם.
לא חסרות קבוצות יורוליג שיקחו אותו בשכר יפה. הוא עשה מספרים לא רעים בכלל בטופ 16.
rc4991 כתב:כן רק שאם הוא מקבל החלטה כזאת אז שיקח בחשבון שהוא יהיה בגלות של איזה שש שנים בחוץ לארץ (ואז גם יגיע לפה וכבר לא ירוויח הרבה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים