המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ההחתמה ש רוצ'סטי בסדר גמור. פארמר נפל עליהם בהפתעה לדעתי, ולא מן הנמנע שהם מחפשים דרך לאזן את המצב.
אדגר פו כתב:לא יודע מה זה חור בהגנה או לא חור, בשביל זה יש מאמן שידע איך להחביא חסרונות ולהוציא יתרונות. קצת יצירתיות.
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:לא יודע מה זה חור בהגנה או לא חור, בשביל זה יש מאמן שידע איך להחביא חסרונות ולהוציא יתרונות. קצת יצירתיות.
אז זהו, שאין לך מאמן כזה....
שחף כתב:אור אני בחיים לא שמעתי על החתמה שנופלת מהשמיים. נראה לי שהדוגמא היחידה לזה זה נייט האפמן שחזר ב-2002 אחרי שלא מצא קבוצה ב-NBA( די הזוי שהסנטר הכי טוב באירופה, בשיאו, אמריקאי, לא מצא אז קבוצה שם והיום פאקינג טיבור פלייס מקבל חוזה מובטח) ואז במכבי החזירו אותו. זו הייתה החתמה שנפלה באמת משום מקום אז. במקרה של פארמר דיברו אותו מאז רבע הגמר. ככה שמאוד קשה לי להאמין לזה
שחף כתב:אור אני בחיים לא שמעתי על החתמה שנופלת מהשמיים. נראה לי שהדוגמא היחידה לזה זה נייט האפמן שחזר ב-2002 אחרי שלא מצא קבוצה ב-NBA( די הזוי שהסנטר הכי טוב באירופה, בשיאו, אמריקאי, לא מצא אז קבוצה שם והיום פאקינג טיבור פלייס מקבל חוזה מובטח) ואז במכבי החזירו אותו. זו הייתה החתמה שנפלה באמת משום מקום אז. במקרה של פארמר דיברו אותו מאז רבע הגמר. ככה שמאוד קשה לי להאמין לזה
jol9 כתב:אני לא מבין כ"כ מה אנחנו דנים על זה... זה לא פורסם עדיין בשום מקום, ואין שום סיבה שזה יקרה (על אף שהיו תקדימים בעבר).
jol9 כתב:אני לא מבין כ"כ מה אנחנו דנים על זה... זה לא פורסם עדיין בשום מקום, ואין שום סיבה שזה יקרה (על אף שהיו תקדימים בעבר).
אדגר פו כתב:שחף כתב:אור אני בחיים לא שמעתי על החתמה שנופלת מהשמיים. נראה לי שהדוגמא היחידה לזה זה נייט האפמן שחזר ב-2002 אחרי שלא מצא קבוצה ב-NBA( די הזוי שהסנטר הכי טוב באירופה, בשיאו, אמריקאי, לא מצא אז קבוצה שם והיום פאקינג טיבור פלייס מקבל חוזה מובטח) ואז במכבי החזירו אותו. זו הייתה החתמה שנפלה באמת משום מקום אז. במקרה של פארמר דיברו אותו מאז רבע הגמר. ככה שמאוד קשה לי להאמין לזה
אני זוכר את ההחתמה הזאת אחרי שמכבי כבר החתימה שני סנטרים, ניקולה וחוסיין בשוק. אז דובר על מיליון דולר שזה סכום כמעט חסר תקדים למכבי ובאותו זמן גם סכום גבוה יחסית לאירופה.
מי שדחף לזה היה פדרמן בזמנו.
הבעייה עם האפמן שהוא העלה במשקל כדי להגיע פיזי יותר לנ.ב.א, משהוא שלא עבד כל כך כי אולי זה פגע בזריזות שלו.
שחף כתב:jol9 כתב:אני לא מבין כ"כ מה אנחנו דנים על זה... זה לא פורסם עדיין בשום מקום, ואין שום סיבה שזה יקרה (על אף שהיו תקדימים בעבר).
של שחקן שחתם במיליון דולר והושאל? מעולם לא
yzafrir כתב:לי מאוד בא שמכבי יחתימו את ג'פרי טיילור , הוא פוטנציאל להיות אחד הגדולים שהיו פה , והוא סווינגמן בדיוק כמו שכנראה מחפשים. אגב הוא מזכיר לי מאוד את פארקר בתנועות שלו.
נראה לי שמכבי מכוונת לזה שסמית' יוסב השנה לגמרי לעמדה 4 כתחליף לבלו של 4 שקולע טוב מבחוץ . האמת שסמית' יכול לתת הרבה דברים בעמדה 4 שאפילו בלו לא נתן .
בנוסף מכבי יצרפו 4 נוסף הגנתי יותר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־29 אורחים