הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יולי 2015, 20:39

אני לא מאמין שזה נכון ( לפחות לא הכל ) אבל אני מבין את ההגיון.
מכבי עשו השנה הרבה החתמות שנבעו מהיסטריה כמו החתמת רוצ'סטי אחרי שיש להם שחקן כמו פארגו או החתמת פארמר אחרי שכבר החתימו שחקן כמו רוצ'סטי.
תאכלס פארמר ורוצ'סטי יחד זה חור בהגנה ולא השילוב האידיאלי למרות שלעצמם הם החתמות טובות .אני הייתי מעדיף את פארגו ליד פארמר גם הגנתית וגם התקפית . בטח אחרי שצירפו את דגן .
לגבי מקל אני כבר אמרתי שהוא צריך להגיע לא בשביל העונה ( שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו במצב רגיל ) אלא בשביל העונות הבאות . ולכן צריך להחתים אותו על חוזה ארוך טווח .
לגבי רנדל כנראה שבאמת ניסו לעשות לו את התרגיל שרצו לעשות לליאור בזמנו ושוב נכשלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יולי 2015, 20:48

מה היסטרי בהחתמת רוצ'סטי ?
להיפך, זו החלטה בראש קר לגמרי כמו גם ההחלטה להיפטר מפארגו, שאגב ממש לא שמר מי יודע מה טוב במכבי השנה.

אני מזכיר שמכבי סיכמה עם רוצ'סטי עוד במאי וידעה טוב מאוד מה שהיא עושה. אתה יכול לחלוק על זה ולהגיד שפארגו עדיף, אבל זו לא היסטריה.

זה שמכבי הצליחה להחתים את פארמר זה בוודאי לא משהוא שהיה אפשר לתכנן מראש, אבל ברגע שנופלת הזדמנות אז מבצעים. או שאולי היה עדיף לחכות לנפילי נ.ב.א בספטמבר וקבל איזה דחליל ?

לא יודע מה זה חור בהגנה או לא חור, בשביל זה יש מאמן שידע איך להחביא חסרונות ולהוציא יתרונות. קצת יצירתיות.

חוץ מזה יש כוונה כנראה להביא סווינגמן , אולי עם אוריינטציה הגנתית. נחכה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2015, 20:53

ההחתמה ש רוצ'סטי בסדר גמור. פארמר נפל עליהם בהפתעה לדעתי, ולא מן הנמנע שהם מחפשים דרך לאזן את המצב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2015, 20:59

MTA2311 כתב:ההחתמה ש רוצ'סטי בסדר גמור. פארמר נפל עליהם בהפתעה לדעתי, ולא מן הנמנע שהם מחפשים דרך לאזן את המצב.

החתמיו את רוצ'סטי במקום היינס הרבה לפני שאיבדנו את האליפות. רוב הקבוצה הייתה אמורה להשאר... אחר כך היה סיום עונה זבעתי, והחליטו להעיף את כל הזרים (חוץ מסמית' שעוד לפני זה חתם על חוזה חדש)... ואז נהיה בלגן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 יולי 2015, 22:35

אדגר פו כתב:לא יודע מה זה חור בהגנה או לא חור, בשביל זה יש מאמן שידע איך להחביא חסרונות ולהוציא יתרונות. קצת יצירתיות.

אז זהו, שאין לך מאמן כזה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 18 יולי 2015, 22:50

אור אני בחיים לא שמעתי על החתמה שנופלת מהשמיים. נראה לי שהדוגמא היחידה לזה זה נייט האפמן שחזר ב-2002 אחרי שלא מצא קבוצה ב-NBA( די הזוי שהסנטר הכי טוב באירופה, בשיאו, אמריקאי, לא מצא אז קבוצה שם והיום פאקינג טיבור פלייס מקבל חוזה מובטח) ואז במכבי החזירו אותו. זו הייתה החתמה שנפלה באמת משום מקום אז. במקרה של פארמר דיברו אותו מאז רבע הגמר. ככה שמאוד קשה לי להאמין לזה
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יולי 2015, 22:52

חנו'ש כתב:
אדגר פו כתב:לא יודע מה זה חור בהגנה או לא חור, בשביל זה יש מאמן שידע איך להחביא חסרונות ולהוציא יתרונות. קצת יצירתיות.

אז זהו, שאין לך מאמן כזה....

אם הוא לא יצליח אז כבר באמצע העונה הוא ילך לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2015, 23:05

שחף כתב:אור אני בחיים לא שמעתי על החתמה שנופלת מהשמיים. נראה לי שהדוגמא היחידה לזה זה נייט האפמן שחזר ב-2002 אחרי שלא מצא קבוצה ב-NBA( די הזוי שהסנטר הכי טוב באירופה, בשיאו, אמריקאי, לא מצא אז קבוצה שם והיום פאקינג טיבור פלייס מקבל חוזה מובטח) ואז במכבי החזירו אותו. זו הייתה החתמה שנפלה באמת משום מקום אז. במקרה של פארמר דיברו אותו מאז רבע הגמר. ככה שמאוד קשה לי להאמין לזה

מאמין שמדברים עם פארמר כל קיץ/ינואר מאז שעזב. זה ממש לא אומר שההחתמה הזאת מתוכננת.
שמע, אני לא מצליח לראות פה תכנון ומחשבה מסודרת מאחורי הסגל שנבנה. זה לא קיץ פדרמני מחושב קלאסי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 18 יולי 2015, 23:07

מאחורי ההחתמה של היינס אין ספק שהייתה המון מחשבה בשנה שעברה...
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יולי 2015, 23:09

שחף כתב:אור אני בחיים לא שמעתי על החתמה שנופלת מהשמיים. נראה לי שהדוגמא היחידה לזה זה נייט האפמן שחזר ב-2002 אחרי שלא מצא קבוצה ב-NBA( די הזוי שהסנטר הכי טוב באירופה, בשיאו, אמריקאי, לא מצא אז קבוצה שם והיום פאקינג טיבור פלייס מקבל חוזה מובטח) ואז במכבי החזירו אותו. זו הייתה החתמה שנפלה באמת משום מקום אז. במקרה של פארמר דיברו אותו מאז רבע הגמר. ככה שמאוד קשה לי להאמין לזה

אני זוכר את ההחתמה הזאת אחרי שמכבי כבר החתימה שני סנטרים, ניקולה וחוסיין בשוק. אז דובר על מיליון דולר שזה סכום כמעט חסר תקדים למכבי ובאותו זמן גם סכום גבוה יחסית לאירופה.
מי שדחף לזה היה פדרמן בזמנו.
הבעייה עם האפמן שהוא העלה במשקל כדי להגיע פיזי יותר לנ.ב.א, משהוא שלא עבד כל כך כי אולי זה פגע בזריזות שלו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2015, 23:10

זה סותר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2015, 23:12

אני לא מבין כ"כ מה אנחנו דנים על זה... זה לא פורסם עדיין בשום מקום, ואין שום סיבה שזה יקרה (על אף שהיו תקדימים בעבר).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 יולי 2015, 23:13

jol9 כתב:אני לא מבין כ"כ מה אנחנו דנים על זה... זה לא פורסם עדיין בשום מקום, ואין שום סיבה שזה יקרה (על אף שהיו תקדימים בעבר).

של שחקן שחתם במיליון דולר והושאל? מעולם לא
שחף

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יולי 2015, 23:15

jol9 כתב:אני לא מבין כ"כ מה אנחנו דנים על זה... זה לא פורסם עדיין בשום מקום, ואין שום סיבה שזה יקרה (על אף שהיו תקדימים בעבר).

שחקן שחתם על מיליון דולר לחוזה של שלוש שנים ושוחרר אחרי חודש ? אני לא זוכר.
היו שני שחקנים שפיני החתים בעונה הגדולה של 99-2000 ושיחרר עוד בקיץ, אבל אני לא זוכר לכמה זמן הם חתמו וכמה הם הרוויחו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יולי 2015, 23:16

לי מאוד בא שמכבי יחתימו את ג'פרי טיילור , הוא פוטנציאל להיות אחד הגדולים שהיו פה , והוא סווינגמן בדיוק כמו שכנראה מחפשים. אגב הוא מזכיר לי מאוד את פארקר בתנועות שלו.
נראה לי שמכבי מכוונת לזה שסמית' יוסב השנה לגמרי לעמדה 4 כתחליף לבלו של 4 שקולע טוב מבחוץ . האמת שסמית' יכול לתת הרבה דברים בעמדה 4 שאפילו בלו לא נתן .
בנוסף מכבי יצרפו 4 נוסף הגנתי יותר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 יולי 2015, 23:21

אדגר פו כתב:

אני זוכר את ההחתמה הזאת אחרי שמכבי כבר החתימה שני סנטרים, ניקולה וחוסיין בשוק. אז דובר על מיליון דולר שזה סכום כמעט חסר תקדים למכבי ובאותו זמן גם סכום גבוה יחסית לאירופה.
מי שדחף לזה היה פדרמן בזמנו.
הבעייה עם האפמן שהוא העלה במשקל כדי להגיע פיזי יותר לנ.ב.א, משהוא שלא עבד כל כך כי אולי זה פגע בזריזות שלו.

מקרה פדרמני קאלסי. כולם ידעו שזה לא מהלך טוב, והוא בכל זאת התעקש (וניצח).
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2015, 23:28

שחף כתב:

של שחקן שחתם במיליון דולר והושאל? מעולם לא

היו תקדימים של שחקנים שהוחתמו ואז שוחררו עוד לפני שהעונה התחילה ואחר הוחתם במקומם... אין לי מושג לגבי העלויות שהלכו אז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יולי 2015, 23:33

yzafrir כתב:לי מאוד בא שמכבי יחתימו את ג'פרי טיילור , הוא פוטנציאל להיות אחד הגדולים שהיו פה , והוא סווינגמן בדיוק כמו שכנראה מחפשים. אגב הוא מזכיר לי מאוד את פארקר בתנועות שלו.
נראה לי שמכבי מכוונת לזה שסמית' יוסב השנה לגמרי לעמדה 4 כתחליף לבלו של 4 שקולע טוב מבחוץ . האמת שסמית' יכול לתת הרבה דברים בעמדה 4 שאפילו בלו לא נתן .
בנוסף מכבי יצרפו 4 נוסף הגנתי יותר...

תכל׳ס, אני ממש לא רואה את הצורך של מכבי גם בסווינגמן. סילבן לגמרי יכול וצריך למלא דקות בעמדות 2 ו-3.
אני כן מסכים איתך שסמית׳ ופניני צריכים לתת דקות בעמדה מספר 4 (מה שאגב, כמעט ולא קרה בעונה שעברה, וחבל).

צריך להשקיע עכשיו מקסימום משאבים בפאוור-פורוורד הכי טוב שיכולים להביא שיסגור את הסגל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 18 יולי 2015, 23:38

אם יסגרו את הסגל ברנדל וגפרי טיילר אני יהיה יותר ממרוצה טיילר או אוסטין די ביחד עם רנדל זה מעולה לדעתי קצת חסר לי פיזיות אבל בגדול זה יותר ממצוין
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 18 יולי 2015, 23:46

מאוד התלהבתי מדיי אם הוא באמת מועמד(גם הוא לא הוזכר בשום אתר)
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־29 אורחים