המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:חבר׳ה, אתם הזויים.
אין שום קשר בין מה שראיתם פה לספורט ועצם זה שאתם משכנעים את עצמכם שזה הגיוני זה בושה.
מכבי קבוצה מחרידה, והתופעה שנראתה פה מזעזעת.
לא רק שמגיע לה להפסיד, מגיע לה להיות מושפלת ולא לזכות בכלום.
אפס כבוד בביטוי הכי מובהק שראיתי בחיים.
felix_r כתב:חבל. הייתי מעדיף שמכבי תנסה להגיע להפרש הרצוי בשתי הדקות האחרונות, גם אם לא הייתה מצליחה
שמואל1 כתב:toja27 כתב:מכביסט31 כתב:שמואל, חציל, רסקין הדביל וכל שאר פעורי הפה - אתם פשוט יפי נפש..
לא פחות מהזויים לדעתי. הקבוצה נלחמת על חייה והם מדברים לי על שטויות.
הקבוצה הייתה צריכה להילחם על חייה במשך 35 דקות ולא עשתה זאת. הביזיון שהיה בסוף לא ראוי לקבוצה כמו מכבי, ויותר מזה- לאף קבוצה.
זה אנטי ספורט, זה גועל נפש וזה כתם עצום על המועדון שייזכר לדורות. אני מתבייש במכבי כמו שלא התייבשתי מעולם, ואני לא יודע איך אתייחס לקבוצה הזאת בהמשך.
felix_r כתב:חבל. הייתי מעדיף שמכבי תנסה להגיע להפרש הרצוי בשתי הדקות האחרונות, גם אם לא הייתה מצליחה
החציל האצטקי כתב:יפי נפש?
מה קרה???? למה השרמוטות האלה באמת יכולים לנצח ב11? אין מצב, למה להשפיל את עצמכם ככה?
תפסידו בכבוד ותנצחו בכבוד.
אבל מכבי זה כנראה מועדון בלי כבוד. זאת הסיבה שכל כך הרבה אנשים שונאים אותו, והפלא ופלא, גם חלק מאיתנו מתחילים לשנוא אותו.
MTA2311 כתב:אני רוצה שאדון דייוויד פדרמן יעמוד מול המצלמות ויסביר למה הקבוצה שלו תשחק בימי רביעי מול לובליאנה ושות' בקרוב.
תמות כבר יא שרמוטה מזדיין בתחת. מאחל לך, ולכל המשפחה שלך רק סבל טהור עד סוף ימי חייכם.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני רוצה שאדון דייוויד פדרמן יעמוד מול המצלמות ויסביר למה הקבוצה שלו תשחק בימי רביעי מול לובליאנה ושות' בקרוב.
תמות כבר יא שרמוטה מזדיין בתחת. מאחל לך, ולכל המשפחה שלך רק סבל טהור עד סוף ימי חייכם.
ממתי אתה כזה תמים.
״היורוקאפ הינו מפעל חזק שנופל מהיורוליג לא בהרבה, זהו מפעל איכותי ומצפים לנו משחקים קשים ומאתגרים, עכשיו זה הזמן להרים את הראש ולנסות להגיע כמה שיותר רחוק במפעל המכובד הזה וכמובן לשמור על גביע המדינה ולהחזיר את האליפות הביתה שזו הייתה המשימה העיקרית מתחילת העונה, האליפות בליגה היא הלחם והחמאה שלנו, זה הדבר הכי חשוב לנו כמועדון.
זונות
alex30 כתב:החציל האצטקי כתב:יפי נפש?
מה קרה???? למה השרמוטות האלה באמת יכולים לנצח ב11? אין מצב, למה להשפיל את עצמכם ככה?
תפסידו בכבוד ותנצחו בכבוד.
אבל מכבי זה כנראה מועדון בלי כבוד. זאת הסיבה שכל כך הרבה אנשים שונאים אותו, והפלא ופלא, גם חלק מאיתנו מתחילים לשנוא אותו.
מספיק לדבר שטויות! ירדת מהפסים? הבעיה בחוקה!!! אלופות NBA עשו דברים לא פחות מבישים בכדי לזכות באליפויות, ולאחר מכן שינו חוקים! מכבי הייתה צריכה לעשות מה שאפשר לעשות במסגרת החוקה בכדי לעלות. זה מכוער רצח! זה בזוי ולא ספוטיבי, יורוליג צריכה לעשות שעורי בית, ולשנות את החוקה!!!!!
MTA2311 כתב:אני רוצה שאדון דייוויד פדרמן יעמוד מול המצלמות ויסביר למה הקבוצה שלו תשחק בימי רביעי מול לובליאנה ושות' בקרוב.
my man כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני רוצה שאדון דייוויד פדרמן יעמוד מול המצלמות ויסביר למה הקבוצה שלו תשחק בימי רביעי מול לובליאנה ושות' בקרוב.
ממתי אתה כזה תמים.
״היורוקאפ הינו מפעל חזק שנופל מהיורוליג לא בהרבה, זהו מפעל איכותי ומצפים לנו משחקים קשים ומאתגרים, עכשיו זה הזמן להרים את הראש ולנסות להגיע כמה שיותר רחוק במפעל המכובד הזה וכמובן לשמור על גביע המדינה ולהחזיר את האליפות הביתה שזו הייתה המשימה העיקרית מתחילת העונה, האליפות בליגה היא הלחם והחמאה שלנו, זה הדבר הכי חשוב לנו כמועדון.
זונות
זה ציטוט אמיתי?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני רוצה שאדון דייוויד פדרמן יעמוד מול המצלמות ויסביר למה הקבוצה שלו תשחק בימי רביעי מול לובליאנה ושות' בקרוב.
ממתי אתה כזה תמים.
זונות
LIAV10 כתב:לא אורי, זה משהו שנשמע הרבה בימים הקרובים מכל אלה שאמא שלהם מוכרת מזון מקראית זונה שקשורים לקבוצה הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן, שמוליק ו־19 אורחים