ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

הודעהעל ידי toja27 » 28 יולי 2016, 00:39

שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:
jay כתב:לחתוך את רוצ'סטי, הנדריקס, אוחיון, פניני. להביא 4-5 קפיץ חיה רעה וגארד תותח.

אבל זה לא יקרה. אז להביא 4-5 שייתן הגנה ברמה גבוהה וגארד מומחה בחדירות שלא מהווה חור בהגנה. ואם הוא גם יודע לנהל משחק אז בכלל זכינו בלוטו.

מעדיפי זריקות:
רוצ'סטי
ווימס
סמית'
סילי
לנדסברג
מקל ואוחיון חודרים טובים אבל רק ברמות הנמוכות, ככל שהרמה יותר גבוהה כך הם זורקים יותר מבחוץ.

חייבים גארד חודר.

שניהם לא מתאימים אבל אני מעדיף את [b]יבזורי על רוצ'סטי[/b]. הוא גם יותר בנוי לעמדה 2 ויכול להיות אפקטיבי יותר ליד רכז חודר.

די שועל באמת.

זו דעתי.
בכל פעם שהוא קיבל הזדמנות הוא הוכיח שהוא טוב יותר מרוצ'סטי מכל הבחינות.

ברור, כי יבזורי היה צריך לעלות ל10 דקות מהספסל במשחקי ליגה ולתת מה שיש לו ולא כמו רוצ'יסטי לשאת קבוצה עקומה על הגב במשחקים הכי קשים. נראה את יבזורי משחק נגד קבוצות יורוליג כשהקבוצה בנויה עליו ואז נראה מה תהיה התוצאה.
חלקיכם מגזימים מאוד לגבי רוצ'יסטי, אז נכון יש איתו בעיה פיזית, והגנה אבל עדיין שחקן התקפה משובח לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 28 יולי 2016, 00:41

להפך נותנים פה מידי הרבה כבוד ליכולת של רוצ'סטי.
נתן עונה נוראית אחרי עונה אחת היחידה הטובה בקריירה שלו (בקבוצה קטנה), חור הגנתי שלא ראיתי כמוהו, נעלם במאני טיים ומשחק בלי אנרגיות ובלי אופי. גם הקליעה שלו הייתה מאוד לא יציבה העונה.
שחקן רע.

להגיד על רוצ'סטי שהוא סחב את הקבוצה על הגב זה מנותק מהמציאות. מקסימום סחב אותה אחורה בחלק הראשון של העונה, בחלק השני הוא שותף אותה כמות של דקות כמו יבזורי.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 28 יולי 2016, 00:50

שועל כתב:להפך נותנים פה מידי הרבה כבוד ליכולת של רוצ'סטי.
נתן עונה נוראית אחרי עונה אחת היחידה הטובה בקריירה שלו (בקבוצה קטנה), חור הגנתי שלא ראיתי כמוהו, נעלם במאני טיים ומשחק בלי אנרגיות ובלי אופי. גם הקליעה שלו הייתה מאוד לא יציבה העונה.
שחקן רע.

להגיד על רוצ'סטי שהוא סחב את הקבוצה על הגב זה מנותק מהמציאות. מקסימום סחב אותה אחורה בחלק הראשון של העונה, בחלק השני הוא שותף אותה כמות של דקות כמו יבזורי.

לא יודע מה אתה ראית, אבל ממה שאני ראיתי ,הוא היה השחקן היחיד שתיפקד איכשהו. נכון, הוא לא הביא את מה שציפו ממנו (כולל הציפיות שלי ממנו), אבל השחקן היחיד שעשה משהו ביחד עם איתי שגב. מצטער, אבל קבוצה עם סמית אוחיון ורנדל פצועים לאורך רוב העונה, שחקנים כמו אופייבו, אוננקו, מילסאפ לאנדסברג ופארמר בגרסת מכבי 2015-2016 אף שחקן לא היה מצליח. היית מביא לכאן גם את ספאנוליס, היה נראה כמו כלום.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 28 יולי 2016, 00:56

toja27 כתב:
שחקן רע.

לא יודע מה אתה ראית, אבל ממה שאני ראיתי ,הוא היה השחקן היחיד שתיפקד איכשהו. נכון, הוא לא הביא את מה שציפו ממנו (כולל הציפיות שלי ממנו), אבל השחקן היחיד שעשה משהו ביחד עם איתי שגב. מצטער, אבל קבוצה עם סמית אוחיון ורנדל פצועים לאורך רוב העונה, שחקנים כמו אופייבו, אוננקו, מילסאפ לאנדסברג ופארמר בגרסת מכבי 2015-2016 אף שחקן לא היה מצליח. היית מביא לכאן גם את ספאנוליס, היה נראה כמו כלום.

לא, הוא לא עשה דבר מלבד במשחק או שניים בליגה וביורוקאפ. לא יודע מאיפה אתה לוקח את זה.
והבעיה ההגנתית הייתה בעיה מרכזית של מכבי העונה והוא האשם העיקרי בה.
אם כבר שחקנים שתפקדו יחסית זה מקל ושגב, אבל שניהם לא מתאימים ליורוליג.
יש שיאמרו ההפך, ששחקנים אחרים נראו נורא בגלל היכולת הרעה של רוצ'סטי גרסת 2015-2016.
היכולת האישית שלו בהגנה ובהתקפה הייתה רעה בכל סיטואציה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 28 יולי 2016, 01:10

שועל כתב:
toja27 כתב:
שחקן רע.

לא, הוא לא עשה דבר מלבד במשחק או שניים בליגה וביורוקאפ. לא יודע מאיפה אתה לוקח את זה.
יש שיאמרו ההפך, ששחקנים אחרים נראו נורא בגלל היכולת הרעה של רוצ'סטי גרסת 2015-2016.

השחקנים האחרים לא תפקדו בגלל רוצ'יסטי, על מי אתה מדבר ? דיווין סמית , אוחיון ורנדל ? אופייבו, אוננקו, פניני, ,לאנדסברג אמבקווה, מילסאפ? הם לא תיפקדו בגלל רוצ'יסטי ? זה לא רציני.
http://www.euroleague.net/competition/t ... 015#!stats
אני מציץ כאן ולי עושה רושם שרוצ'יסטי היה השחקן המרכזי שלנו. אולי אני טועה ויבזורי בכל זאת היה עדיף בכל פרמטר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 28 יולי 2016, 01:13

toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
שחקן רע.

השחקנים האחרים לא תפקדו בגלל רוצ'יסטי, על מי אתה מדבר ? דיווין סמית , אוחיון ורנדל ? אופייבו, אוננקו, אמבקווה, מילסאפ? הם לא תיפקדו בגלל רוצ'יסטי ? זה לא רציני.
http://www.euroleague.net/competition/t ... 015#!stats
אני מציץ כאן ולי עושה רושם שרוצ'יסטי היה השחקן המרכזי שלנו. אולי אני טועה ויבזורי בכל זאת היה עדיף בכל פרמטר.

כן, הם. כולם היו רעים בגלל כולם.
אתה מביא לי סטטיסטיקה מהיורוליג? אתה רציני? לא משנה מה יגידו הסטטיסטיקות, ראינו בעינינו שהוא היה רע ביורוליג, ומכבי לא הייתה תחרותית מול אף קבוצה כך שהסטטיסטיקות לא רלוונטיות.
ויבזורי אגב לא שותף.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 יולי 2016, 01:19

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:מה שמעניין זה שפתאום אחרי הפציעה של מילר, החרא מתחיל לצוף.
גם לפני הפציעה שלו, מכבי היתה חלשה וחסרה. הפציעה רק הופכת את המצב מרע, לקטטוני.

עושה רושם, שכל המערכת נמצאת במוות קליני.
שיתעשתו על עצמם כבר.
כל אחד לוקח לעצמו צ'ק חודשי, שאני לא עושה גם בשנה, ועל מה בדיוק?

על מה בדיוק משלמים כסף לנא"ד? האם לא בשביל לדעת להגיב ולבנות את הסגל הכי חזק שאפשר
בקיץ?

תוצאה של פאניקה בעיקר. עד עכשיו חשבו שלפחות עשו 3 החתמות טובות ויש להם את הזמן להשתהות אבל עכשיו מבינים שרוב השחקנים כבר חתמו במקומות אחרים ועוד יש להם את החוזים של מילר, הנדריקס ורוצ'יסטי שהם רוצים לפתור אבל ללא הצלחה.

על טעויות משלמים, וכרגע מי שישלם על הטעויות שלהם אלה האוהדים.

מה עם פינה לקיץ? אין סיכוי לקאמבק?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 יולי 2016, 01:25

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

שיתעשתו על עצמם כבר.

על מה בדיוק משלמים כסף לנא"ד? האם לא בשביל לדעת להגיב ולבנות את הסגל הכי חזק שאפשר
בקיץ?

תוצאה של פאניקה בעיקר. עד עכשיו חשבו שלפחות עשו 3 החתמות טובות ויש להם את הזמן להשתהות אבל עכשיו מבינים שרוב השחקנים כבר חתמו במקומות אחרים ועוד יש להם את החוזים של מילר, הנדריקס ורוצ'יסטי שהם רוצים לפתור אבל ללא הצלחה.

אני אדיש מדי למצב בשביל להפיק משהו כזה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יולי 2016, 01:25

אז..כמה זמן יעבור עד שנשמע על הייסליפ כמועמד?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 28 יולי 2016, 01:31

הסטיסטיקה לא מראה את כל הסיפור, והרבה פעמים משקרת, אבל נוטים לשכוח שהסטטיסטיקה היא הלחם והחמאה כשאתה בוחן שחקן ומה הוא עשה. היא מראה בבירור שהוא היה השחקן המרכזי והוא זה שהיה צריך לסחוב את הקבוצה ביחד עם פארמר וחצי סמית ואת זה אפשר היה להגיד גם בלעדיה. אז אני אומר שוב, אתה רוצה תשים את ספאנוליס ליד לאנדסברג, פניני, אופיבו, אמבקווה ידי החמאה, רנדל הפצוע כרוני וכשהוא לא , 5 עבירות ב5 דק', חצי סמית, חצי אוחיון , מילסאפ ואוננקו ותראה איך ההילה של שחקן אגדה פתאום נעלמת לה. היה לידו סגל זוועה. אז אני מסכים, לא נתן את מה שציפו, רע בהגנה(ולזה עזר שכל הקבוצה הייתה רעה בהגנה לא רק הוא) אבל לשחק הוא יודע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 יולי 2016, 01:33

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

שיתעשתו על עצמם כבר.

בקיץ?

אני אדיש מדי למצב בשביל להפיק משהו כזה

:(
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 28 יולי 2016, 02:28

בקיצים(ככה כותבים את זה?)קודמים אני ממש זוכר את עצמי מחכה כבר להחתמה או לאיזה שם אפילו איזו עצם של ורד כהן או גלדסטי שלנו ..הקיץ אני פשוט לא מחכה לזה -וזה לא כי אני יודע שמה שיבוא יהיה זבל אורגני אפוי - פשוט אדישות! אדישות מזוקקת!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 28 יולי 2016, 02:46

אבי סגל כתב כתבה בישראל היום של מחר(ראיתם מה עשיתי פה?) שהכותרת שלה היא "מחלקה שיקומית ויטוריה"
הייתי בטוח שנפצעו להם שחקנים והפדרמנים החתימו אותם...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jay » 28 יולי 2016, 03:43

כמו שנאמר פה, ה"עצמות" איך שקראת לזה, כבר לא מרגשות, כי זה ברור שהמון כתבות מוזמנות ע"י מכבי.
אני כבר לא יודע מה אני מעדיף, מכבי ששולטת בתקשורת או מכבי שנשלטת ע"י התקשורת.

רוצ'סטי נתן כמה משחקים מעולים ביורוליג, ולא רק בסקורינג, גם בניהול המשחק.
אם אני לא טועה השיא היה אחרי העזיבה של פארמר ולפני ההגעה של מקל.
בשאר הזמן ראינו סוליסט פזיז ולא יציב, שיורה צרורות של כמעט סלים ולא מתפקד בהגנה.
דווקא האופי אצלו עושה רושם חזק, לא זכור לי שבאיזשהו שלב הוא שידר שהוא מרים ידיים, בניגוד לפארמר למשל.
בהנחה 1 שמכבי אכן מתה להיפטר ממנו, ובהנחה 2 שכל מה שהיא הייתה צריכה להשלים לאולימפיאקוס זה 200 אלף דולר והמספרים האלה לא עוותו ע"י התקשורת (נטו/ברוטו ושאר שטיקים), אז מכבי חובבנים.

ועם החובבנים האלה צריך לצאת למלחמה...
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 28 יולי 2016, 04:22

jay כתב:כמו שנאמר פה, ה"עצמות" איך שקראת לזה, כבר לא מרגשות, כי זה ברור שהמון כתבות מוזמנות ע"י מכבי.
אני כבר לא יודע מה אני מעדיף, מכבי ששולטת בתקשורת או מכבי שנשלטת ע"י התקשורת.

רוצ'סטי נתן כמה משחקים מעולים ביורוליג, ולא רק בסקורינג, גם בניהול המשחק.
אם אני לא טועה השיא היה אחרי העזיבה של פארמר ולפני ההגעה של מקל.
בשאר הזמן ראינו סוליסט פזיז ולא יציב, שיורה צרורות של כמעט סלים ולא מתפקד בהגנה.
דווקא האופי אצלו עושה רושם חזק, לא זכור לי שבאיזשהו שלב הוא שידר שהוא מרים ידיים, בניגוד לפארמר למשל.
בהנחה 1 שמכבי אכן מתה להיפטר ממנו, ובהנחה 2 שכל מה שהיא הייתה צריכה להשלים לאולימפיאקוס זה 200 אלף דולר והמספרים האלה לא עוותו ע"י התקשורת (נטו/ברוטו ושאר שטיקים), אז מכבי חובבנים.

ועם החובבנים האלה צריך לצאת למלחמה...

לפני כחודש בערך קראתי באינטרבאסט שמשתמש שהיה אוהד אולימפייקוס ורצה את רוצ'יסטי כתב במין צחוק מאוכזב שכזה " למה מכבי חייבת שאולימפייקוס ישלמו את מלוא המשכורת על רוצ'יסטי?"

וההיגיון שלהם לא הגיוני במיוחד, אתם רוצים להיפטר מהחוזה שלו אז הנה לכם הזדמנות מצויינת, אתם צריכים להשלים רק קצת, אין מה לעשות טעיתם לדעתכם בהחתמה שלו אז משלמים קצת, אבל לא ,הם חייבים לחסוך כל שקל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אנטוניו » 28 יולי 2016, 08:56

לדעתי מכבי צריכה לשנות קונספט.
אי אפשר להתמודד ביורוליג עם שחקנים דרג ב שלא עושים הגנה(רויצ'סטי כמשל).
למכבי איו כסף להתמודד על שחקנים טופ יורוליג כמו רנדולף או אדמאס.
צריך להכין קבוצה של שחקני הגנה אתלטים וחזקים שקבוצות יקיאו דם בכדי לקלוע.

מקל אוחיון
אליוט וויליאמס(ג'רד קניגהם) ,סילי, יבזורי
ווימס , סמית
דימיטריוס ניקולס, אלכסנדר
צירבס , שון לוואל.
קבוצת נגרים במחיר סביר אבל שיכולה להתמודד הגנתית מול כל קבוצות היורוליג.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי dod » 28 יולי 2016, 09:23

לרגע חשבתי שארז התפטר ומנסים להביא את אפי:
"מכבי תל אביב הגדילה את ההצעה לבירנבאום ל-1.2 מיליון דולר"

http://sports.walla.co.il/item/2983293
dod

הודעהעל ידי roy1000 » 28 יולי 2016, 10:19

אנטוניו כתב:לדעתי מכבי צריכה לשנות קונספט.
אי אפשר להתמודד ביורוליג עם שחקנים דרג ב שלא עושים הגנה(רויצ'סטי כמשל).
למכבי איו כסף להתמודד על שחקנים טופ יורוליג כמו רנדולף או אדמאס.
צריך להכין קבוצה של שחקני הגנה אתלטים וחזקים שקבוצות יקיאו דם בכדי לקלוע.

מקל אוחיון
אליוט וויליאמס(ג'רד קניגהם) ,סילי, יבזורי
ווימס , סמית
דימיטריוס ניקולס, אלכסנדר
צירבס , שון לוואל.
קבוצת נגרים במחיר סביר אבל שיכולה להתמודד הגנתית מול כל קבוצות היורוליג.

ומי ישלם 10,000 ש"ח בשנה לראות קבוצה של נגרים?
יש לי קונספט הרבה יותר קל ופשוט - להחליף בעלים לכאלה שאינם פושטי רגל ואז יהיה אפשר בקלות לבנות סגל טופ יורוליג על בסיס ההכנסות של מכבי ותרומת בעלים צנועה (כולל רנדולף, אדאמס, דה-קולו ומי שרק תרצה).
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 28 יולי 2016, 10:24

jol9 כתב:ועוד דבר.
הרי הכתבות האלה שיוצאות עכשיו לגבי הקשיים עם מילר, הן כתבות מוזמנות.
הן יוצאות ממכבי, כי במכבי רוצים שהאוהדים יידעו על "המצב הקשה".

אז עם כל הכבוד, זה צריך לעניין לנו את התחת.
האוהדים שקנו מנוי, קנו אותו כשמילר היה חלק מהעיסקה, ובכלל, מי שקונה מנוי, מפקיד את כספו
בידי ההנהלה בידיעה שהיא תעשה הכל בשביל לבנות את הקבוצה הכי חזקה שאפשר.
האם כל מי ששילם על מנוי, יכול עכשיו להתחרט ולקבל את כספו בחזרה?

אותו הדבר בדיוק בהקשר לזכויות השידור.
האם אין להנהלת מכבי מחוייבות לטלוויזיה ולצופים לבנות את הסגל הכי טוב שאפשר?
האם ערוץ 10 יכול לדרוש חלק מכספו בחזרה אחרי הבזיון של השנה שעברה? והאם הוא יכול לדרוש
חלק מכספו חזרה בעקבות כך שמסתמן שמכבי תהיה בעלת הסגל הכי חלש במפעל?

ברור שהדברים מתוזמנים וברור שלא יגיע מחליף ראוי למילר.

אני בטוח שלערוץ 10 יש התניות בחוזה לגבי ההישגים. גם ככה הם מקצצים למכבי את התמלוגים מעונה לעונה בעקבות ההישגים הדלים.
לגבי המנויים - אני חושב שכן ניתן להחזיר את המנוי ולקבל את מירב הכסף חזרה לפני פתיחת העונה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 28 יולי 2016, 11:17

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ועוד דבר.
הרי הכתבות האלה שיוצאות עכשיו לגבי הקשיים עם מילר, הן כתבות מוזמנות.
הן יוצאות ממכבי, כי במכבי רוצים שהאוהדים יידעו על "המצב הקשה".

אז עם כל הכבוד, זה צריך לעניין לנו את התחת.
האוהדים שקנו מנוי, קנו אותו כשמילר היה חלק מהעיסקה, ובכלל, מי שקונה מנוי, מפקיד את כספו
בידי ההנהלה בידיעה שהיא תעשה הכל בשביל לבנות את הקבוצה הכי חזקה שאפשר.
האם כל מי ששילם על מנוי, יכול עכשיו להתחרט ולקבל את כספו בחזרה?

אותו הדבר בדיוק בהקשר לזכויות השידור.
האם אין להנהלת מכבי מחוייבות לטלוויזיה ולצופים לבנות את הסגל הכי טוב שאפשר?
האם ערוץ 10 יכול לדרוש חלק מכספו בחזרה אחרי הבזיון של השנה שעברה? והאם הוא יכול לדרוש
חלק מכספו חזרה בעקבות כך שמסתמן שמכבי תהיה בעלת הסגל הכי חלש במפעל?

ברור שהדברים מתוזמנים וברור שלא יגיע מחליף ראוי למילר.

אני בטוח שלערוץ 10 יש התניות בחוזה לגבי ההישגים. גם ככה הם מקצצים למכבי את התמלוגים מעונה לעונה בעקבות ההישגים הדלים.
לגבי המנויים - אני חושב שכן ניתן להחזיר את המנוי ולקבל את מירב הכסף חזרה לפני פתיחת העונה.

אם אפשר להחזיר את המנוי אז למה אנשים אומרים "חבל שעשיתי מנוי"...
תבטלו וזהו. תהיה לזה אמירה מסויימת.

בכל אופן, ההתנהלות הזאת של מכבי וההנהלה שלה, תגרום לכך, שבסופו של דבר יהיו למועדון הרבה פחות הכנסות,
ספונסרים, כסף מזכויות שידור וכד'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל ו־13 אורחים