המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גם בתקציב של במבה+בייאאוט יכל כנראה להביא שחקן יותר טוב מבריימו הנוכחיאחדשיודע כתב:״הביא את בריימו״. עוד פעם השקר הזה? הוא החליט שהתקציב הוא של שקית במבה? הוא עושה את הסקאוטינג?
gamer777 כתב:יאניס עדיין פנוי, אי לי ספק שהקבוצה הזאת תפורה עליו והוא בהחלט יכול לייצב את ההגנה.עם קטש גם את האליפות נפסיד..
RomanR כתב:גם בתקציב של במבה+בייאאוט יכל כנראה להביא שחקן יותר טוב מבריימו הנוכחיאחדשיודע כתב:״הביא את בריימו״. עוד פעם השקר הזה? הוא החליט שהתקציב הוא של שקית במבה? הוא עושה את הסקאוטינג?
אבל האשמה היא כמובן לא רק עליו
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
JarJarBinx כתב:https://sports.walla.co.il/item/3563742
שמעו אני נדהם פעם אחר פעם מהדרך שבה קטש מתבטא בתקשורת העונה. הבן אדם חצי אוטיסט. אני בטוח שגם מאמן אלבה או וילרבאן היו שמחים לחומר שחקנים כמו של פנר, אבל אף אחד מהם לא אידיוט מספיק להוציא משפטים כאלה מהפה. איך אמורים להרגיש שחקני הספסל של מכבי עכשיו? וברור שזה המצב, גם לשחקנים, אבל אסור למאמן לדבר ככה.
MTA2311 כתב:קראת את הציטוט המלא?
A.Parker כתב:ממש לא חושב שיש קשר לאוטוזים. קטש אדם כן מאוד ואני דווקא מאוד אוהב את זה בו. הוא גם לא אמר משהו יוצא דופן ודיבר בעיקר על העומק.
JarJarBinx כתב:A.Parker כתב:ממש לא חושב שיש קשר לאוטוזים. קטש אדם כן מאוד ואני דווקא מאוד אוהב את זה בו. הוא גם לא אמר משהו יוצא דופן ודיבר בעיקר על העומק.
תחשוב על זה ככה: מחר הבוס שלך בפגישת חברה אומר "אני מקנא במנכ"ל של החברה המתחרה על הצוות שהוא זוכה להוביל".
לפעמים צריך פשוט לדעת לסתום את הפה. נראה שקטש פשוט לא מסוגל לזה, ולא בפעם הראשונה העונה.
JarJarBinx כתב:A.Parker כתב:ממש לא חושב שיש קשר לאוטוזים. קטש אדם כן מאוד ואני דווקא מאוד אוהב את זה בו. הוא גם לא אמר משהו יוצא דופן ודיבר בעיקר על העומק.
תחשוב על זה ככה: מחר הבוס שלך בפגישת חברה אומר "אני מקנא במנכ"ל של החברה המתחרה על הצוות שהוא זוכה להוביל".
לפעמים צריך פשוט לדעת לסתום את הפה. נראה שקטש פשוט לא מסוגל לזה, ולא בפעם הראשונה העונה.
omerk כתב:JarJarBinx כתב:A.Parker כתב:ממש לא חושב שיש קשר לאוטוזים. קטש אדם כן מאוד ואני דווקא מאוד אוהב את זה בו. הוא גם לא אמר משהו יוצא דופן ודיבר בעיקר על העומק.
אם אנחנו חברה יחסית צנועה מבחינת תקציב, והמנכל יגיד שהוא מקנא בחברות הענק עם התקציבים הבלתי נגמרים שלהם, בזמן שהוא במחסור כ"א, זה אימרה בסך הכל לגיטימית.
הוא לא טען שהחומר הקיים הוא זבל לעומת פנר', אבל כן ברור לכל אחד שאם היו לו עוד כמה שחקנים מוכשרים בתור אופציה אז החיים שלו היו קלים יותר.
JarJarBinx כתב:זה שברור לכולם יחסי התקציב והכוחות בין מכבי לפנר, לא אומר שמאמן מכבי צריך לומר את זה. כמה מאמני יורוליג או NBA אמרו דבר כזה בפה מלא, גם אם הם לא מאמנים את ריאל או ברצלונה או מילווקי?
ואני לא נתפס סתם על קטש בקטע הזה.
היתה לו אמירה כלשהי בתחילת העונה שעוררה הדים והוא התנצל עליה אחר כך, לא זוכר מה זה היה.
היה את העניין עם ה"קט סל" אחרי ההפסד ההוא של הבוקס אנד ואן על בראון.
היה את הראיון בתחילת העונה שהוא פחות או יותר אמר שג'רל מרטין בקבוצה בניגוד לרצונו - למה שחקן צריך להתחיל עונה כשהמאמן שלו אומר דבר כזה מול התקשורת וכל העולם?
ועכשיו זה.
קטש פשוט לא מבין מה המעמד שלו כמאמן (של מכבי או של כל קבוצה), לא מבין מה זה התנהלות נורמלית מול תקשורת ומה זה התנהלות הגיונית מול שחקנים בקבוצה.
JarJarBinx כתב:זה שברור לכולם יחסי התקציב והכוחות בין מכבי לפנר, לא אומר שמאמן מכבי צריך לומר את זה. כמה מאמני יורוליג או NBA אמרו דבר כזה בפה מלא, גם אם הם לא מאמנים את ריאל או ברצלונה או מילווקי?
ואני לא נתפס סתם על קטש בקטע הזה.
היתה לו אמירה כלשהי בתחילת העונה שעוררה הדים והוא התנצל עליה אחר כך, לא זוכר מה זה היה.
היה את העניין עם ה"קט סל" אחרי ההפסד ההוא של הבוקס אנד ואן על בראון.
היה את הראיון בתחילת העונה שהוא פחות או יותר אמר שג'רל מרטין בקבוצה בניגוד לרצונו - למה שחקן צריך להתחיל עונה כשהמאמן שלו אומר דבר כזה מול התקשורת וכל העולם?
ועכשיו זה.
קטש פשוט לא מבין מה המעמד שלו כמאמן (של מכבי או של כל קבוצה), לא מבין מה זה התנהלות נורמלית מול תקשורת ומה זה התנהלות הגיונית מול שחקנים בקבוצה.