המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:דעתכם על ג'אלין סמית מאלבה?
במכבי אוהבים אותו, הוא שומר מצויין ויכול אולי להתאים .
MTA2311 כתב:ובדיוק בגלל העניין הכלכלי יש חשיבות מיוחדת לניהול המקצועי.
האם ניקולה היה הבן אדם שצריך להוביל מקצועית מועדון בסיטואציה הזאת? האם אבי אבן צריך להוביל אותו עכשיו? האם מחלקת הסקאוטינג מספיק טובה?
לבלאט אני לא רוצה להתייחס כי אף אחד לא יודע מה התפקיד שלו ומה הוא עושה. הכל ספקולציות.
מועדון עם תקציב מוגבל חייב ניהול מקצועי ללא רבב בשביל הצלחה עקבית. למכבי אין כזה, גם היום.
felix_r כתב:גל גל כתב:דעתכם על ג'אלין סמית מאלבה?
קלעי שלשות טוב, שומר טוב. אבל קשה להעריך את יכולתו כאשר הוא משחק באחת הקבוצות החלשות בליגה, קבוצה שאין לה יומרות אפילו לחלום על פליי-אוף, והמטרה העיקרית שלה היא לא לסיים במקום האחרון.
שחקן חביב, באמת, אבל לדעתי אי אפשר לדעת מה הוא יכול לתרום בקבוצה עם יומרות, בה לא יהיה לו רישיון לירות מתי שבא לו.
אולי זה רק אני אבל אלייז׳ה בראיינט הוא חומר לז׳אלגיריס ולא למכבי , מעולם לא התחברתי אליו , אנוכי , לא שומר, ועדיין זוכר לו שברח באמצע עונה כדי לחלק מגבות בnba,אחרי שחירבן עונה שלמה. מעדיף לשלם את ה750 אלף לכהן ולא לבחור הנ״ל (הוא שווה 750 כמו שאני שווה 10 מליון).Neo כתב:אחרי שבראון , בולדוין ובוbזי קיבלו כאלה תוספות בשכר אין מה לצפות לשחקנים של מיליון דולר
דנטה אקסום שחקן גדול אבל מכבי לא תוכל לשלם לו 1.2 או 1.5 מיליון
נקבל את אלייז'ה ברייאנט בעמדה 2\3 בסביבות 750 אלף ( תכלס אוהבים אותו במכבי )
יהיה קומבו מחליף בעמדה 1 בעיקר עם קליעה טובה מבחוץ . קייל גיי מבדאלונה ב300 אלף יבוא טוב
שני הברנשים האלו מאוד יתאימו מבחינת האופי למרקם החברתי שנוצר במכבי
לגבי הגבוה . לפי דעתי קטש התעקש על 4 זר ( אולי שגם יכול לשחק 5 ) כי הוא פחות מחזיק ממרטין
ילכו על ג'ורדן מקיי מבולוניה שיתן לקטש אפילו יותר ממה שהוא מצפה . בעיקר בהגנה
בולדוין , בונזי , מקיי זה בסיס מעולה לקבוצה הגנתית משובחת ששנים לא הייתה במכבי
שם מעניין,יכול לבוא ע״ח הילארד ובטח עולה שליש ממנו אבל בגובה 1.90? נמוך.גל גל כתב:דעתכם על ג'אלין סמית מאלבה?
אם כבר שמות מעניינים אז וואניה מרינקוביץ׳ מבסקוניה יכול להתאים יופי טופי.ankram כתב:שם מעניין,יכול לבוא ע״ח הילארד ובטח עולה שליש ממנו אבל בגובה 1.90? נמוך.גל גל כתב:דעתכם על ג'אלין סמית מאלבה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
felix_r כתב:Neo כתב:יותר שאלת סקר : האם הייתם מחזירים את אלייז'ה ברייאנט ??
סך הכל יש בו המון למה שמכבי זקוקה לשנה הבאה . אני די שם בצד את הראיון שלו שבו הוא התלונן על היחס
הוא ברנש נבון , רגוע וחברתי . יקבל את המרות של בולדווין ולורנזו
הייתי לוקח אותו, אחלה 2-3 שעושה הכול וגם שומר, אבל למה שאנאדולו תשחרר אותו? אנחנו גם לא יכולים לשלם יותר כסף מהטורקים.
יותר סביר שנצליח להחתים את דנטה אקזום. יש לנו יותר כסף מפרטיזן. כבר ראיתם את הדאנק שלו על הפרצוף של גודייטיס הליטאי? מקום שני בעשיריית מהלכי השבוע אחרי ניבו. אישית, הייתי נותן לו מקום ראשון.
יכול מאוד להתאים בעיניי מהספסל, גם כאופציה של מוביל כדורגל גל כתב:דעתכם על ג'אלין סמית מאלבה?
toja27 כתב:שמיתס מז'לגיריס או באנטיל מהכוכב יכולים להיות אפשרויות זולות לחזק עמדת 4-5 .
Shay_uzan כתב:סגל:
1) בראון, בלאט (מדר לא יהיה פה לצערי)
2) בולדווין, קלעי, ג'ונדי (, מי מחזיר לי את סקוטי???)
קלעי
3) קולסון, (דל"פ) זוס (במקום מנקו)
4) 4 פותח, מרטין, כהן
5) 5 פותח, ניבו, סורקין
והישראלי הכי טוב בשוק בנוסף, לא משנה איזו עמדה (לא סנטר ולא PG)
יש פה 8 זרים, 6 ישראלים. 9 נשארו. הילארד, הולינס ומנקו לא מתאימים; זיו ובריימו לא ברמה ופניני פורש, אדאמס האמת אני חושב והוא מתאים וטוב אבל לא שווה את המקום בסגל בעונה הבאה, לא יודע אם הייתי משאיר אותו בשביל להיות זר תשיעי מחליף לבראונדווין
לדעתי זה סגל טוב ומאוזן, עם חיסרון בשלשות, לא חושב שזה שווה לבנות אליו לאליפות אירופה בגלל החסרונות המובנים שיש השנה אבל הם יכולים לעשות דברים יפים גם באירופה. צריכים למצוא 4 ו5 טובים שיוכלו להשלים טוב את ניבו, סורקין ומרטין וזה יהיה שדרוג טוב לסגל הנוכחי
עידן כתב:בן שרף ממש לא צריך להיות פה בעונה הבאה. הוא צריך להיות בקבוצה בליגת העל שיקבל בה 30 דקות לערב, לא במכבי ושתיגמר לו הקריירה בגיל 17.
MTA2311 כתב:מכבי נקלעה לסיטואציה די נדירה בשבילה: שמירה על רוב הסגל וצורך בחיזוק מאוד נקודתי.
על פניו סיטואציה אידיאלית. קצת טוויקים ויכול להיות פה סגל ברמה גבוהה.
מישהו חושב שיקבלו את ההחלטות הנכונות בקיץ?
אחדשיודע כתב:חוץ מאקסום, שהייתי שמח לראות אותו כאן כשיר ובריא (אבל אני יודע שפדרמן לא ייתן לזה לקרות) - העלתם פה שמות של שחקנים בינונייים ויקרים. אם כבר הולכים על שחקנים בסכומים יחסית נמוכים (נניח עד 500-700 אלף), בעיניי, עדיף ״להמר״ על יוצאי NBA עם תקרה גבוהה יותר. בטח אם מדובר באחד או שניים.
אחדשיודע כתב:עידן כתב:בן שרף ממש לא צריך להיות פה בעונה הבאה. הוא צריך להיות בקבוצה בליגת העל שיקבל בה 30 דקות לערב, לא במכבי ושתיגמר לו הקריירה בגיל 17.
שמוליק מעוניין בהרס הכדורסלן הישראלי. אחרת אין הסבר להצעות שלו.
קורנליוס יישאר בירושלים. יש להם עכשיו יותר כסף מאשר למכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־6 אורחים