אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי שחף » 17 אוקטובר 2011, 20:23

רק זה חסר לנו. שילך לוילארבן כבר.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 17 אוקטובר 2011, 20:26

עכשיו כל העניין ברור - הפחד שכספי ישחק בירושלים יגרום למכבי להחתים אותו ולגמור את הקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי misha » 18 אוקטובר 2011, 05:05

מ"ישראל היום":

בימים האחרונים חזרה האופציה לאיחוד והכדור נמצא כעת בידיים של מכבי ת"א. אם הצהובים יחליטו שהם לא מעוניינים מקורביו של כספי הבהירו שהוא ילך לקבוצה אחרת בארץ. האופציות שעלו הן הפועל ירושלים גלבוע/גליל ומכבי חיפה למרות שלא נעשה עדיין שום דבר מעשי בנושא.

בפני מכבי מונחות שתי אופציות מצד כספי: לחתום חוזה עכשיו עד סוף השביתה או לחתום על חוזה שיצרף אותו לקבוצה בינואר לקראת הטופ 16 אם האן.בי.אי תתקרב לביטול העונה.

במכבי עדיין לא החליטו איך לנהוג. מבחינה מקצועית כספי אינו השחקן שמכבי מחפשת אבל אצלו כמובן מדובר בסיפור "מיוחד." כיוון שהוא מזוהה עם הקבוצה ומהווה סמל ומותג הנושא יישקל בכל זאת למרות שבמכבי הבהירו אתמול: "בשלב זה אנחנו לא דנים בזה." יו"ר מכבי ת"א שמעון מזרחי אמר אתמול ש"עוד מוקדם לדבר על זה." פרמאר לא סובל מקרע
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוקטובר 2011, 05:25

אני דווקא לא כלכך מתנגד לזה שכספי יצורף אם זה לא במקום גארד....אם הוא יצורף כבונוס אז לדעתי זה לא יהווה בעיה כלכך כי הוא בסך הכל יגיע לפה כדי להתאמן ולשמור על כושר ומכיוון שהוא משחק בעמדה שדי סגורה במכבי אז הקבוצה לא תפתח בו תלות כלכך גדולה והוא מבחינתו לא יבוא בדרישות לשחק יותר מידי כי הוא בסך הכל מעוניין לשמור על מסגרת ספורטיבית עד סיום השביתה....גם מבחינה כלכלית אני לא אתפלא אם הוא ישחק פה כמעט בהתנדבות....
הוא יבוא לפה בגישה אחרת לגמריי ממה שהיה צעיר שרק רוצה לקבל כמה שיותר דקות ואבא שלו מתערב כל הזמן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אוקטובר 2011, 06:23

צפריר, אתה בטוח שאתה מדבר פה על כספי ? לא ידרוש דקות משחק ? לא ירצה יותר מדי כסף ? חשבתי שאתה מדבר על פאפלוקאס בן ה 35 . :)
כספי במכבי יביא את כל החבילה שלו - שמעון האבא, כסף לא קטן שאולי יבוא על חשבון גארד איכותי, בעיות אם לא יקבל דקות משחק שנראות לו
ראויות וכדומה.
מצד שני, אני כל כך רואה את מכבי מתפתה לעניין השיווקי הזה.

זה כל כך שקוף התרגיל הזה עם ירושלים. משפחת כספי מכירה את מכבי ויודעת שהיא נלחצת כל פעם שמזכירים את הקבוצה הזאת כמועמדת
לקליטה של ישראלי בכיר.
אם הוא ישחק בארץ זה בטח יהיה רק במכבי זה לא טוב למכבי. יש כבר היררכיה מסויימת בגזרת הפורוורדים, סמית' ופניני יודעים את מקומם, כך גם אליהו ובלו. לדעתי זה יביא יותר נזק מתועלת, גם בראייה של סיום אפשרי של השביתה ( בה נאבד שני שחקנים ).

האופצייה הפחות גרועה זה באמת לצרף אותו לקראת הטופ 16 אם השביתה לא תיגמר.( כמו שכתוב בישראל היום ) אבל ספק אם הוא יחכה למכבי עד אז.
אבל כעיקרון אני ממש לא מתלהב מחזרה שלו למכבי העונה .

בינתיים אני קורא שמכבי מכחישה וטוענת שאין כסף ואין מקום. אז יופי טופי. הוא כנראה בדרך לאירופה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוקטובר 2011, 07:18

תשמע , כספי היום במעמד אחר לגמרי ... הוא בניגוד לפארמר יגיע יותר כדי להעביר את הזמן ולשמור על כושר במסגרת מסודרת ולא באמת כדי להיות בורג חשוב בקבוצה . כספי במצב שהוא לא צריך להוכיח כלום ואין עליו שום לחץ ולכן הוא גם לא יהווה בעיה מבחינה חברתית...זה לא שהצלחה שלו בקמפיין הזה במכבי יקבע לו משהו לעתיד , זה מצב שונה לגמרי....גם מבחינה כספית אני בטוח שהוא לא יבוא ביותר מידי דרישות , מה גם שעניין המס יהווה בעיה מבחינתו ולכן הסכומים שיקבל לפחות בהתחלה יהיו נמוכים עד שיוחלט על ביטול עונת הNBA ואז סביר שידרוש יותר אבל יכול להיות שמכבי כבר לא תירצה\תצטרך אותו ולכן תסרב לסכומים שידרוש...

אני מאמין שבלאט וההנהלה לא מטומטמים עד כדי כך והחתמת כספי לא תיהיה על חשבון גארד נוסף ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אוקטובר 2011, 07:36

בוא נגיד שכספי לא יסתפק בסכומים שאלון שטיין מקבל במכבי, לא צריכים להיות נאיבים. למכבי יש תקציב שחקנים ברור ומוגדר וכבר עכשיו יש בעיות עם צירוף הגארד הנוסף ( כל סיפור מצ'אבאן וההשאלה שלו הוא סוג של עז שתקועה באמצע החדר בינתיים ) ולכן כל קיזוז מהתקציב הזה לטובת כספי יבוא בהכרח על חשבון הגארד הנוסף שאמור הגיע עכשיו ( לאנגפורד ? ) או על הגארד שאמור להחליף את פארמר אחרי שהשביתה
תיגמר.
אין ארוחות חינם , בטח לא במכבי. קח בחשבון שכספי הוא ישראלי והסכומים גדולים משמעותית בגלל ענייני המס, שלא ברור איך הם נפתרים
פתאום עכשיו אחרי שהיו בעייה לפני חודשיים.

גם בפן המקצועי אתה לא מסביר איך הגעה שלו לא פוגעת בשחקנים הקיימים. מכבי כבר עכשיו קבוצה של פורוורדים ועוד פורוורד רק יוציא את הקבוצה מהבלאנס שלה, שגם כך על קרעי תרנגולת בגלל חוסר איזון בין קו קדמי לאחורי. אתה חושב שהוא יספתק ב 5 דקות למשחק ? ואם הוא
בא ל 5 עד 10 דקות ( לא יקרה ) , בשביל מה צריך אותו בכלל ?

לא קונה את העניין של "להעביר את הזמן בינתיים ". אם הוא בא רק להעביר את הזמן שיעשה את זה בבית. מכבי צריכה שחקנים מחוייבים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוקטובר 2011, 08:24

תשמע , כספי יגיע למכבי רק אם לא תיהיה לזה השפעה כלכלית על הקבוצה . כל תרוץ אחר לגבי זה שהסגל סגור וכו' זה שטויות כי די ברור לכספי ולהנהלה שהוא מגיע לפה לא כשחקן בכיר אלא כדי לעזור לו לשמור על כושר בזמן השביתה ולכן אני חושב שמבחינה כלכלית זו לא תיהיה בעיה .
אם כספי ידרוש סכום גבוהה ממכבי אז סביר שלא יחתום אבל במצב כזה הוא גם לא יהיה בירושלים כך שזה לא משנה לי...
מבחינה מקצועית הוא ישחק אחרי פניני וסמית ובמצב שלו היום זה לא ממש יפריע לו , הוא יעדיף לשמור על עצמו מאשר להסתכן בפציעות מיותרות (הוא רק חזר מפציעה..)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אוקטובר 2011, 08:29

מדוע אתה חושב שכספי ירצה לשחק מאחורי פניני וסמית' ? לא ברורה לי התזה הזאת שלך. כל שחקני הנ.ב.א שהגיעו לאירופה מצפים לדקות משחק על פי הסטטוס שלהם, לא רואה איך כספי שונה. הוא ירצה לשחק ולהרוויח בהתאם ולא רק להתאמן, להתאמן אפשר גם בארה"ב בכל מיני מקומות לא מקצועניים.
ואם הוא מאחורי פניני וסמית'' , מדוע בעצם צריך אותו מקצועית ?
( יכול להיות ששיווקית זה טוב להנהלת מכבי , אבל זה סיפור אחר ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוקטובר 2011, 08:49

אני לא אומר שצריך אותו מקצועית , אבל אני אומר שהוא לא יגרום נזק לא מקצועית ולא חברתית...אתה אומר שעדיף לו להתאמן בארהב במקומות לא מקצועיים מאשר במקום כמו במכבי ?? נו באמת !!
דווקא רוב שחקני NBA שחזרו ניכנסו לסגלים כשהם מהווים בורג חשוב , ובזה מכבי שונה מהם . כספי יגיע לסגל סגור (במיוחד בעמדה שלו) וזה נראה כאילו הוא יותר רוצה להיות בארץ מאשר מש לשחק כדורסל . אם הוא לא יהווה נטל כלכלי על הקבוצה , אני לא רואה שום סיבה לא לאפשר את המהלך הזה מה גם ששיקול שיווקי הוא גם חשוב . אני גם חושב שהחתמת כספי במצב הזה היא הרבה יותר נכונה מאשר המצב שנקלענו אליו עם פארמר , שהקבוצה פיתחה תלות בו ....אם פארגו היה פה גם כן זה היה משנה את התמונה מבחינת פארמר לגמרי...ומקטינה מאוד את הסיכון שמכבי נימצאת בו . עם החתמת כספי אין שום סיכון בעצם כי אם יעזוב הקבוצה לא תיפגע מקצועית...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אוקטובר 2011, 08:54

עדיין לא מבין אותך.
אתה אומר בעצמך שלא צריך אותו מקצועית , אז מה ? מכבי צריכה להיות פלטפורמת אימונים עבור כספי תמורת שלמונים , גבוהים מן הסתם ?

וכן, הוא יגרום נזק. תוספת לא מקצועית יכולה בהחלט לגרום נזק. שחקנים יאבדו ביטחון מעצם הנוכחות שלו בקבוצה, מכך שיש אפשרות שהוא יתפוס את מקומם ברוטציה. יש דברים שהם גם פסיכולוגיים שיכולים להשפיע על שחקנים.
כספי בעיניי פצצת זמן מסוכנת במכבי, לא משנה מה הוא אומר כרגע. ( ולא שמענו אותו אומר שהוא לא בא כשחקן משמעותי ).

התיאבון הבלתי נגמר להחתים שחקנים יפגע בסוף בקבוצה שיש בה כבר הרמוניה מסויימת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yellowaura » 18 אוקטובר 2011, 15:23

כספי לא יכול לתרום למכבי יותר מדי כי יש מספיק שחקנים על התפקיד שלו והוא גם לא כזה עילוי. אם הוא יבוא לשחק בהתנדבות כמו קירילנקו אז יש לו מקום בסגל :) (חבל שהוא לא שחקן ברמה של קירילנקו).

סה"כ כספי מתאים יותר לנ.ב.א מלאירופה ומי שראה אותו בתיכון בראשל"צ כבר ידע שהוא יגיע לשם. אגב מבחינתי כספי איכזב. בתיכון הוא הראה ניצוצות של פוטנציאל להפוך להיות שחקן טכני יותר ומבריק דווקא מבחינת אינטנסיביות הוא היה חלש וביחד עם שון דניאל היו לו הפסדים לקבוצות נחותות מבחינת כישרון.
היום איכשהוא הוא הפך להיות שחקן האסל שחקן אפור ולוחם שקולע רק שלשות בהתקפה ומשמש כציפור לעיתים. אם הובלת הכדור שלא לא תשתפר לא נראה ממנו תרומה גדולה מדי (והחזקת כדור בעיקר בחדירות לסל).
באירופה הוא מבחינתי טווינר בין עמדה 3 ל 4 בעוד בנ.ב.א הוא קלאסי ל-3. הובלת הכדור באירופה לעמדה 3 היא יותר חשובה באירופה ומבחינת ההגנה צריך להיות יותר זריז לשמור על גארדים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2011, 15:26

אני מסכים שאין צורך וסיבה מיוחדת להביא את כספי.
זה אולי היה יכול להיות שונה לפני חודש וקצת, אבל אחרי שראינו את סמית', ואחרי שראינו שפניני בכושר מצויין, חד וחלק - לא צריך את כספי.

אולי יש מחשבות להסית את סמית' ל-2 ולפתוח עם כספי ב-3, אבל אני לא בטוח שסמית' מתאים כ"כ לעמדה 2.
בכל מקרה, עוד שחקן שיעזוב באמצע העונה, זה באמת דבר לא חכם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 18 אוקטובר 2011, 15:31

באמת אין טעם להביא את כספי למכבי. העמדה שלו עמוסה מכל טוב גם ככה.
מעניין אם כספי יגיע לי-ם. אני עוד זוכר איך אבא שלו פתח פה על עודד קטש כשקטש אימן במכבי ולא נתן לכספי לשחק מספיק לטעמו של האב ההיסטרי.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי kubachrick » 18 אוקטובר 2011, 16:21

מצאתי שיטה התנהגותית-קוגנטיבית להתמודדות עם דיכאון קליני.
השלב הראשון הוא מהלך מחשבתי פשוט:השחור שממלא את חיינו הוא לא כל כך שחור בעיני אחרים,תהליך של פידבק עם איש מקצוע
שיראה לנו שהדימויים הקטסטרופים שלנו אינם נתפסים בעיני אחרים כמו שאנו תופסים אותם
שלב שני:למצוא משמעות מסוימת על ידי תחביב(לישון זה לא תחביב),שימקד אצלנו תחושה של עשייה ומשמעות.
שלב שלישי:להשיג תמונה מוגדלת של טל בורשטיין.
שלב רביעי:לשים מתחת לכרית את התמונה של טל בורשטיין
שלב חמישי:כל פעם שאנו נמצאים במצב של מרה שחורה,התבוננות חדה ומעמיקה בטל בורשטיין תוך העלת הדימויים והאסוציאציות בהתאם,וההכרה בכך
שלא משנה כמה אנחנו מרגישים גרוע - יכול להיות יותר גרוע.
kubachrick

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 16:23

kubachrick כתב:מצאתי שיטה התנהגותית-קוגנטיבית להתמודדות עם דיכאון קליני.
השלב הראשון הוא מהלך מחשבתי פשוט:השחור שממלא את חיינו הוא לא כל כך שחור בעיני אחרים,תהליך של פידבק עם איש מקצוע
שיראה לנו שהדימויים הקטסטרופים שלנו אינם נתפסים בעיני אחרים כמו שאנו תופסים אותם
שלב שני:למצוא משמעות מסוימת על ידי תחביב(לישון זה לא תחביב),שימקד אצלנו תחושה של עשייה ומשמעות.
שלב שלישי:להשיג תמונה מוגדלת של טל בורשטיין.
שלב רביעי:לשים מתחת לכרית את התמונה של טל בורשטיין
שלב חמישי:כל פעם שאנו נמצאים במצב של מרה שחורה,התבוננות חדה ומעמיקה בטל בורשטיין תוך העלת הדימויים והאסוציאציות בהתאם,וההכרה בכך
שלא משנה כמה אנחנו מרגישים גרוע - יכול להיות יותר גרוע.

שמע, יש גבול.
עם כל הכבוד, וזה נכון שהוא מעבר לשיא שלו, זה שחקן שמשחק עשור במכבי, לקח איתה אליפויות אירופה, והקפטן של הקבוצה. קצת כבוד!
asafb96

הודעהעל ידי kubachrick » 18 אוקטובר 2011, 16:28

ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך
kubachrick

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 16:32

kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך

מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 16:52

asafb96 כתב:
kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך

מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.

שארפ לא התעלל באריות אירופה אבל הוא גם לא התעלל בנו :neutral
אני מבינה שבורשטיין לא יגיד ''לא'' אם אומרים לו לעלות לשחק..אבל דבר ראשון לאנשים אין פה הערכה\כבוד\אהבה לבורשטיין כמו שהיה ויש עדיין לשארפ..מבחינתי מסיבות מוצדקות לחלוטין..דבר שני,אם בורשטיין היה רק יושב על הספסל תאמין לי שהיו אוהבים אותו הרבה יותר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 16:58

חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
לפאו יש סיוטי לילה בגללו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־42 אורחים