המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בימים האחרונים חזרה האופציה לאיחוד והכדור נמצא כעת בידיים של מכבי ת"א. אם הצהובים יחליטו שהם לא מעוניינים מקורביו של כספי הבהירו שהוא ילך לקבוצה אחרת בארץ. האופציות שעלו הן הפועל ירושלים גלבוע/גליל ומכבי חיפה למרות שלא נעשה עדיין שום דבר מעשי בנושא.
בפני מכבי מונחות שתי אופציות מצד כספי: לחתום חוזה עכשיו עד סוף השביתה או לחתום על חוזה שיצרף אותו לקבוצה בינואר לקראת הטופ 16 אם האן.בי.אי תתקרב לביטול העונה.
במכבי עדיין לא החליטו איך לנהוג. מבחינה מקצועית כספי אינו השחקן שמכבי מחפשת אבל אצלו כמובן מדובר בסיפור "מיוחד." כיוון שהוא מזוהה עם הקבוצה ומהווה סמל ומותג הנושא יישקל בכל זאת למרות שבמכבי הבהירו אתמול: "בשלב זה אנחנו לא דנים בזה." יו"ר מכבי ת"א שמעון מזרחי אמר אתמול ש"עוד מוקדם לדבר על זה." פרמאר לא סובל מקרע
kubachrick כתב:מצאתי שיטה התנהגותית-קוגנטיבית להתמודדות עם דיכאון קליני.
השלב הראשון הוא מהלך מחשבתי פשוט:השחור שממלא את חיינו הוא לא כל כך שחור בעיני אחרים,תהליך של פידבק עם איש מקצוע
שיראה לנו שהדימויים הקטסטרופים שלנו אינם נתפסים בעיני אחרים כמו שאנו תופסים אותם
שלב שני:למצוא משמעות מסוימת על ידי תחביב(לישון זה לא תחביב),שימקד אצלנו תחושה של עשייה ומשמעות.
שלב שלישי:להשיג תמונה מוגדלת של טל בורשטיין.
שלב רביעי:לשים מתחת לכרית את התמונה של טל בורשטיין
שלב חמישי:כל פעם שאנו נמצאים במצב של מרה שחורה,התבוננות חדה ומעמיקה בטל בורשטיין תוך העלת הדימויים והאסוציאציות בהתאם,וההכרה בכך
שלא משנה כמה אנחנו מרגישים גרוע - יכול להיות יותר גרוע.
kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך
asafb96 כתב:kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך
מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־42 אורחים