ת'רד מלפפונים 2024

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2024

הודעהעל ידי Shay_uzan » 03 יולי 2024, 20:46

בסוף בקיץ הזה פשוט מרגיש שמדובר במועדון מפורק, לא חושב שכהן שחקן מטורף אבל זה לא תורם לתדמית של הקיץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 03 יולי 2024, 21:03

וואלה למה שלא יבואו בביקורת, מה זה הקיץ הזה. וויתרו על ה4 שחקנים הכי טובים שלנו מבלי בכלל לנסות (נסיבות כבר לא מעניינות), תמיר עדיין בלי חוזה, מדר לא פנו בכלל, סורקין מנסה ללכת ומקבל הצעות גרנדיוזיות ממועדון שאני מקווה שהוא חכם מספיק כדי לא ללכת אליו. לא עשו שום מהלך אפילו, החתימו 2 שאריות של מועדונים שונאים (כן אני לא מתלהב לא משנה מה מ2 ההחתמות האלו), מי שמדברים איתו זה באמת בושה ואם ימשיכו ככה כריס גונס זה הכוכב שלנו, מועדונים בארץ עושים לנו פלאקס ומוכיחים כמה ההנהלה התרצנית שלנו שווה לכלום, המנויים עדיין יקרים, ההנהלה עדיין במקומה, כהן עוזב ללא סיבה, מרכוס עוזב ללא סיבה, דיץ אומר כמה להנהלה לא אכפת וזה אחרי שסירבו למכור לו, שמעון אומר שפדרמן וראקנטי לא יעזבו לעולם, קליבלנד וריברו לא בטוח שהם ישארו אפילו ואם הם ישארו יהיה לנו סגל שלא שווה פלייאוף עליון בליגה (קליבלנד, ריברו ו2 אדומים), יש בכלל ישראלים בסגל חוץ מג'ונדי? ומי יודע אולי אחרי זה יוותרו גם עליו כי מי ידע שהם קמצנים מידי לכהן. למה שאחרי כל זה נגיד שוואלה כן תוותרו על כהן ותעשו שום דבר בתמורה. חוץ מלהשאיר את קטש (באיחור רב) ובקושי לקחת תואר השנה, הם פשוט פה כדי להרוס, אין זכר למכביסטיות ואין זכר למועדון שהיה פעם, הם רק מראים ניתוק וקמצנות פעם אחר פעם אחר פעם
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 03 יולי 2024, 21:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי BIG sofo » 03 יולי 2024, 21:05

אחרי מה שקרה היום, אני חושב שאם מכבי תל אביב לא תציע לו חוזה גבוה יותר מהאופציה שהייתה לה עליו,
אז הוא יהיה בהפועל תל אביב/ירושלים.
BIG sofo

הודעהעל ידי שמוליק » 04 יולי 2024, 11:24

כהן צריך להשלים את הפרידה במורה מכובדת. לא יכול לראות אותו יותר מנגב את הפרקט 80% מדקות המשחק שלו ובשאר הזמן לא מצליח לשמור על קיסם. הנדסת התודעה ששדרי ערוץ הספורט מגזימים לגביו, לא עובדת עלי. שיצא לשמירות בירושלים ויחזק שם את חדר ההלבשה.
נערך לאחרונה על ידי שמוליק בתאריך 04 יולי 2024, 18:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Avi1508 » 04 יולי 2024, 11:27

שמוליק כתב:כהן צריך להשלים את הפרעדה במורה מכובדת. לא יכול לראות אותו יותר מנגב את הפרקט 80% מדקות המשחק שלו ובשאר הזמן לא מצליח לשמור על קיסם. הנדסת התודעה ששדרי ערוץ הספורט מגזימים לגביו, לא עובדת עלי. שיצא לשמירות בירושלים ויחזק שם את חדר ההלבשה.

מה תעשה אם שוב פעם אבי אבן הגאון ינחית לך את ווב בתור הפוורווד היחיד בסגל ותצטרך לאלתר, תפתח עם ריימן?
Avi1508

הודעהעל ידי מרסר » 04 יולי 2024, 11:29

אלכסה אברמוביץ' לחבריו: אני רוצה לשחק במכבי תל אביב

רכז פרטיזן בלגרד מתכונן בסרביה לאולימפיאדה. בשיחות עם שותפיו לנבחרת אמר כי הצעת הצהובים קוסמת לו. אחרי התגובה החריפה של האוהדים לפרידה מג'ייק כהן: במכבי ינסו להשאיר את דלתו פתוחה עד התבהרות המצב בסגל.

https://sports.walla.co.il/item/3675368
מרסר

הודעהעל ידי שמוליק » 04 יולי 2024, 11:41

Avi1508 כתב:
שמוליק כתב:כהן צריך להשלים את הפרעדה במורה מכובדת. לא יכול לראות אותו יותר מנגב את הפרקט 80% מדקות המשחק שלו ובשאר הזמן לא מצליח לשמור על קיסם. הנדסת התודעה ששדרי ערוץ הספורט מגזימים לגביו, לא עובדת עלי. שיצא לשמירות בירושלים ויחזק שם את חדר ההלבשה.

מה תעשה אם שוב פעם אבי אבן הגאון ינחית לך את ווב בתור הפוורווד היחיד בסגל ותצטרך לאלתר, תפתח עם ריימן?

ריימן נותן הגנה טובה. כהן נזק שאני לא מצליח לעכל כבר כמה עונות. אם צריך דבק בחדר הלבשה שיחתימו את משה דץ.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 04 יולי 2024, 14:44

שמוליק כתב:
Avi1508 כתב:

ריימן נותן הגנה טובה. כהן נזק שאני לא מצליח לעכל כבר כמה עונות. אם צריך דבק בחדר הלבשה שיחתימו את משה דץ.

די, נו. הגנה? קודם כול אף אחד לא באמת יודע איזו הגנה ריימן נותן. חוץ מזה, גם איתי שגב נותן הגנה, ואפילו מוביל את הליגה בריבאונד לדקת משחק (בין כול השחקנים כולל זרים). אז?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 04 יולי 2024, 14:54

מרסר כתב:אלכסה אברמוביץ' לחבריו: אני רוצה לשחק במכבי תל אביב

רכז פרטיזן בלגרד מתכונן בסרביה לאולימפיאדה. בשיחות עם שותפיו לנבחרת אמר כי הצעת הצהובים קוסמת לו. אחרי התגובה החריפה של האוהדים לפרידה מג'ייק כהן: במכבי ינסו להשאיר את דלתו פתוחה עד התבהרות המצב בסגל.

https://sports.walla.co.il/item/3675368

הוא לא רכז, וזאת בדיוק הבעיה שלו. יש לו 1.8 אסיסטים למשחק ביורוליג. בגלל זה רוב הזמן מי שריכז את המשחק בפרטיזן היו דוז'ייר (3.1 אסיסטים) ופאנטר (2.6) ואפילו נאנלי (2.6).

והבעיה השנייה שלו היא חוסר יציבות בקליעה מחוץ לקשת (29.5%), כשיש בפרטיזן 10 שחקנים (!!!) עם אחוזי קליעה גבוהים יותר.

אז מה טוב בו? הגנה מצוינת. חדירה לסל קטלנית עם סיומת טובה מאוד. מנהיגות במאני-טיים. לא פעם בדקות הסיום הוא לוקח את המשחק על עצמו, ומפגין יכולת סקורינג נהדרת, במיוחד מול קבוצות עם חורים בהגנה כמו מכבי ת"א.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי cifkcv » 04 יולי 2024, 14:59

בליגה הוא על מעל 3 אסיסטים בממוצע למשחק כבר שלוש שנים. לגבי האחוזים מ-3, שוב בליגה הוא קרוב ל-40 אחוז.
אני חושב שהסיטואציה בפרטיזן פשוט עשתה לו עוול, לדעתי הוא שם טוב, בטח ביחס לשמות שנזרקו פה. מסכים שהוא לא רכז קלאסי.
יש את בלאט שהוא עושה משחק קלאסי - והייתי מביא כמובן עוד גארד יוצר, אולי ג'ונס, שורטס כנראה לא ריאלי אבל מישהו בסגנון שיודע גם לקלוע וגם להפעיל את יתר השחקנים.
cifkcv

הודעהעל ידי felix_r » 04 יולי 2024, 15:03

cifkcv כתב:בליגה הוא על מעל 3 אסיסטים בממוצע למשחק כבר שלוש שנים. לגבי האחוזים מ-3, שוב בליגה הוא קרוב ל-40 אחוז.
אני חושב שהסיטואציה בפרטיזן פשוט עשתה לו עוול, לדעתי הוא שם טוב, בטח ביחס לשמות שנזרקו פה. מסכים שהוא לא רכז קלאסי.
יש את בלאט שהוא עושה משחק קלאסי - והייתי מביא כמובן עוד גארד יוצר, אולי ג'ונס, שורטס כנראה לא ריאלי אבל מישהו בסגנון שיודע גם לקלוע וגם להפעיל את יתר השחקנים.

גם אני מחבב את אברמוביץ', אבל לא יודע עד כמה המספרים בליגה האדריאטית החלשה אומרים משהו. זה כמו שתגיד שסורקין הוא MVP העונה בישראל. האם זה מצביע על יכולתו ביורוליג? לא ממש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 04 יולי 2024, 15:12

felix_r כתב:
cifkcv כתב:בליגה הוא על מעל 3 אסיסטים בממוצע למשחק כבר שלוש שנים. לגבי האחוזים מ-3, שוב בליגה הוא קרוב ל-40 אחוז.

גם אני מחבב את אברמוביץ', אבל לא יודע עד כמה המספרים בליגה האדריאטית החלשה אומרים משהו. זה כמו שתגיד שסורקין הוא MVP העונה בישראל. האם זה מצביע על יכולתו ביורוליג? לא ממש.

חייבים עוד גארד לצד בלאט ג'ון די ואלכסה אם יגיע, לויד ממנואקו אם יעזוב יבוא לסגל כמו כפפה ליד .
מרסר

הודעהעל ידי cifkcv » 04 יולי 2024, 15:19

felix_r כתב:

ברמה העקרונית מסכים איתך. אני פשוט חושב שיש לו הרבה פוטנציאל בסיטואציה הנכונה. את האימפקט של לורנזו הוא יכול להביא ואף יותר - אבל שוב זה תלוי בציוות לידו, נצטרך עוד שני גארדים שאחד מהם גם יוצר לאחרים.
cifkcv

הודעהעל ידי where is the love? » 04 יולי 2024, 15:25

הרי נדמה לי מחר צריך לנצל את האופציה על ג'ונס , אז אולי מחר נדע טוב יותר.
אני גם אוהב את אלכסה, אבל מי יודע אולי יהיו לו הצעות ממקומות אחרים בהמשך. אני באמת חושב שהוא יכול להסתדר כאן, זאת התחושה שלי. ובהחלט שיהיה חייב שיהיה לידו עוד מישהו טוב.

אני מפחד מהעובדה שג'ונס יבוא לפה אבל יש משהו יותר מפחיד, שג'ונס יבוא לפה מכבי ישלמו 350 אלף פיצוי לולנסיה ועוד משכורת גדולה לג'ונס, זה יהיה פשוט מפחיד ברמה היסטרית.

יש עוד שמות טובים.
מה רע בג'רדן מיקי ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי מרסר » 04 יולי 2024, 16:19

לא יצאה עדיין הודעה רשמית, תמיר בלאט חתם לשנתיים במכבי הרבה בעזרתו של שמעון מזרחי לפי מה שטוען ארהלה ויסברג, תמיר ירוויח 650 אלף דולר לעונה.

https://sports.walla.co.il/item/3675453

הגענו למצב ששמעון חזור לסגור סגלים שזה דווקא נחמד, אבל מה עם אבי אבן הוא בכלל מתפקד ? העיקר שיש לו חסינות מפדרמן הכי חשוב זה קשרים לא כישורים.
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 04 יולי 2024, 16:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 04 יולי 2024, 16:22

where is the love? כתב:הרי נדמה לי מחר צריך לנצל את האופציה על ג'ונס , אז אולי מחר נדע טוב יותר.
אני גם אוהב את אלכסה, אבל מי יודע אולי יהיו לו הצעות ממקומות אחרים בהמשך. אני באמת חושב שהוא יכול להסתדר כאן, זאת התחושה שלי. ובהחלט שיהיה חייב שיהיה לידו עוד מישהו טוב.

אני מפחד מהעובדה שג'ונס יבוא לפה אבל יש משהו יותר מפחיד, שג'ונס יבוא לפה מכבי ישלמו 350 אלף פיצוי לולנסיה ועוד משכורת גדולה לג'ונס, זה יהיה פשוט מפחיד ברמה היסטרית.

יש עוד שמות טובים.
מה רע בג'רדן מיקי ?

לא הבנתי. מה הקשר בין כריס ג'ונס לג'ורדן מיקי? אחד גארד והשני פורוורד.

בכל מקרה לא ראיתי שמיקי עשה עונה טובה בלשון המעטה. עשה מספרים דומים מאוד למספרים שווב עשה עונה לפני שהגיע למכבי בקבוצה בינונית.
עידן

הודעהעל ידי where is the love? » 04 יולי 2024, 16:27

ערבבתי קצת...לא התכוונתי להשוואה...
מיקי שחקן טוב בעיני, גם יש לו יד מ 3 שזה יכול לעזור לדעתי.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Avi1508 » 04 יולי 2024, 16:33

מרסר כתב:לא יצאה עדיין הודעה רשמית, תמיר בלאט חתם לשנתיים במכבי הרבה בעזרתו של שמעון מזרחי לפי מה שטוען ארהלה ויסברג, תמיר ירוויח 650 אלף דולר לעונה.

https://sports.walla.co.il/item/3675453

הגענו למצב ששמעון חזור לסגור סגלים שזה דווקא נחמד, אבל מה עם אבי אבן הוא בכלל מתפקד ? העיקר שיש לו חסינות מפדרמן הכי חשוב זה קשרים לא כישורים.

לפי הדיווח הוא חתם לשנתיים עד 2026
אני מקווה שהפעם אבי אבן לא הצליח לדחוף אופציית יציאה עם בייאאוט נמוך
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 04 יולי 2024, 16:47

where is the love? כתב:ערבבתי קצת...לא התכוונתי להשוואה...
מיקי שחקן טוב בעיני, גם יש לו יד מ 3 שזה יכול לעזור לדעתי.

גם לווב אמורה להיות יד כזו. לא ראינו מזה יותר מידי.

מצד שני אם הבחירה היא בין מיקי לשחקן ליגה מבוגר כלשהו שלא שיחק מעולם ביורוליג, אני בעד מיקי.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 04 יולי 2024, 16:50

סליחה על השאלה, אבל במה עדיף אברמוביץ' על מדר?
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים