המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:כהן צריך להשלים את הפרעדה במורה מכובדת. לא יכול לראות אותו יותר מנגב את הפרקט 80% מדקות המשחק שלו ובשאר הזמן לא מצליח לשמור על קיסם. הנדסת התודעה ששדרי ערוץ הספורט מגזימים לגביו, לא עובדת עלי. שיצא לשמירות בירושלים ויחזק שם את חדר ההלבשה.
Avi1508 כתב:שמוליק כתב:כהן צריך להשלים את הפרעדה במורה מכובדת. לא יכול לראות אותו יותר מנגב את הפרקט 80% מדקות המשחק שלו ובשאר הזמן לא מצליח לשמור על קיסם. הנדסת התודעה ששדרי ערוץ הספורט מגזימים לגביו, לא עובדת עלי. שיצא לשמירות בירושלים ויחזק שם את חדר ההלבשה.
מה תעשה אם שוב פעם אבי אבן הגאון ינחית לך את ווב בתור הפוורווד היחיד בסגל ותצטרך לאלתר, תפתח עם ריימן?
שמוליק כתב:Avi1508 כתב:שמוליק כתב:כהן צריך להשלים את הפרעדה במורה מכובדת. לא יכול לראות אותו יותר מנגב את הפרקט 80% מדקות המשחק שלו ובשאר הזמן לא מצליח לשמור על קיסם. הנדסת התודעה ששדרי ערוץ הספורט מגזימים לגביו, לא עובדת עלי. שיצא לשמירות בירושלים ויחזק שם את חדר ההלבשה.
מה תעשה אם שוב פעם אבי אבן הגאון ינחית לך את ווב בתור הפוורווד היחיד בסגל ותצטרך לאלתר, תפתח עם ריימן?
ריימן נותן הגנה טובה. כהן נזק שאני לא מצליח לעכל כבר כמה עונות. אם צריך דבק בחדר הלבשה שיחתימו את משה דץ.
מרסר כתב:אלכסה אברמוביץ' לחבריו: אני רוצה לשחק במכבי תל אביב
רכז פרטיזן בלגרד מתכונן בסרביה לאולימפיאדה. בשיחות עם שותפיו לנבחרת אמר כי הצעת הצהובים קוסמת לו. אחרי התגובה החריפה של האוהדים לפרידה מג'ייק כהן: במכבי ינסו להשאיר את דלתו פתוחה עד התבהרות המצב בסגל.
https://sports.walla.co.il/item/3675368
cifkcv כתב:בליגה הוא על מעל 3 אסיסטים בממוצע למשחק כבר שלוש שנים. לגבי האחוזים מ-3, שוב בליגה הוא קרוב ל-40 אחוז.
אני חושב שהסיטואציה בפרטיזן פשוט עשתה לו עוול, לדעתי הוא שם טוב, בטח ביחס לשמות שנזרקו פה. מסכים שהוא לא רכז קלאסי.
יש את בלאט שהוא עושה משחק קלאסי - והייתי מביא כמובן עוד גארד יוצר, אולי ג'ונס, שורטס כנראה לא ריאלי אבל מישהו בסגנון שיודע גם לקלוע וגם להפעיל את יתר השחקנים.
felix_r כתב:cifkcv כתב:בליגה הוא על מעל 3 אסיסטים בממוצע למשחק כבר שלוש שנים. לגבי האחוזים מ-3, שוב בליגה הוא קרוב ל-40 אחוז.
אני חושב שהסיטואציה בפרטיזן פשוט עשתה לו עוול, לדעתי הוא שם טוב, בטח ביחס לשמות שנזרקו פה. מסכים שהוא לא רכז קלאסי.
יש את בלאט שהוא עושה משחק קלאסי - והייתי מביא כמובן עוד גארד יוצר, אולי ג'ונס, שורטס כנראה לא ריאלי אבל מישהו בסגנון שיודע גם לקלוע וגם להפעיל את יתר השחקנים.
גם אני מחבב את אברמוביץ', אבל לא יודע עד כמה המספרים בליגה האדריאטית החלשה אומרים משהו. זה כמו שתגיד שסורקין הוא MVP העונה בישראל. האם זה מצביע על יכולתו ביורוליג? לא ממש.
felix_r כתב:cifkcv כתב:בליגה הוא על מעל 3 אסיסטים בממוצע למשחק כבר שלוש שנים. לגבי האחוזים מ-3, שוב בליגה הוא קרוב ל-40 אחוז.
גם אני מחבב את אברמוביץ', אבל לא יודע עד כמה המספרים בליגה האדריאטית החלשה אומרים משהו. זה כמו שתגיד שסורקין הוא MVP העונה בישראל. האם זה מצביע על יכולתו ביורוליג? לא ממש.
where is the love? כתב:הרי נדמה לי מחר צריך לנצל את האופציה על ג'ונס , אז אולי מחר נדע טוב יותר.
אני גם אוהב את אלכסה, אבל מי יודע אולי יהיו לו הצעות ממקומות אחרים בהמשך. אני באמת חושב שהוא יכול להסתדר כאן, זאת התחושה שלי. ובהחלט שיהיה חייב שיהיה לידו עוד מישהו טוב.
אני מפחד מהעובדה שג'ונס יבוא לפה אבל יש משהו יותר מפחיד, שג'ונס יבוא לפה מכבי ישלמו 350 אלף פיצוי לולנסיה ועוד משכורת גדולה לג'ונס, זה יהיה פשוט מפחיד ברמה היסטרית.
יש עוד שמות טובים.
מה רע בג'רדן מיקי ?
מרסר כתב:לא יצאה עדיין הודעה רשמית, תמיר בלאט חתם לשנתיים במכבי הרבה בעזרתו של שמעון מזרחי לפי מה שטוען ארהלה ויסברג, תמיר ירוויח 650 אלף דולר לעונה.
https://sports.walla.co.il/item/3675453
הגענו למצב ששמעון חזור לסגור סגלים שזה דווקא נחמד, אבל מה עם אבי אבן הוא בכלל מתפקד ? העיקר שיש לו חסינות מפדרמן הכי חשוב זה קשרים לא כישורים.
where is the love? כתב:ערבבתי קצת...לא התכוונתי להשוואה...
מיקי שחקן טוב בעיני, גם יש לו יד מ 3 שזה יכול לעזור לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים