פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
14 אוקטובר 2011, 10:37
דיברתי על עמדה 2.
14 אוקטובר 2011, 12:13
טוב, זה כבר ברור שמכבי ביום חמישי עם ההרכב הנוכחי, בתקווה שזה יספיק. גם אם לאנגפורד יחתום בדרך נס בסוף השבוע הזה ( או שחקן אחר
לצורך העניין ) זה כבר מאוחר מדי כדי שהוא באמת יתרום משהוא משמעותי במילאנו.
אני גם קצת פחות אופטימי שדברים יזוזו , אבל לפעמים ערפול מביא דברים בהפתעה. נראה.
ד"א, בעקבות הפסימיות בכל מה שקשור לעונת הנ.ב.א אולי אובדנו האפשרי של לאנגפורד הוא לא כזה אסון. אולי עכשיו יותר שחקני נ.ב.א ישתכנעו
להגיע ומכבי תמצא איזו מציאה שלא חשבו עליה פעם. אולי קומבו גארד שיפתור את שתי הבעיות של מכבי בבת אחרת , במקום שני שחקנים.
14 אוקטובר 2011, 15:03
משום מה כל נושא לאנגפורד למכבי נראה הנפצה או סחף של שמועות וכתוצאה מזה נוצר הרושם שבאמת קורה משהו
וכן אני יודע שגם באירופה דיווחו על זה אבל אולי על סמך כל הסרט שהתחיל והיתפתח
לא ברור לי איך זה כלל כך קרוב ושום אתר לא מדווח בצורה נורמלית על זה או באיזשהו אופ]ן , למרות שהם מדווחים על כל פיפס וכל שטות או שמועה שהם שומעים מהמוכר שווארמה וגם מעתיקים מאתרים מחול.האתרים דיווח אבל ככה בקצרה לא היה נראה שלקחו ברצינות
בכל מקרה אני לא מצליח להבין תסיפור הזה ,אם כל הדיווחים באתרים באירופה ועל ידי אנשים אמינים חלקם ופה שקט בשבוע האחרון
מקווה שבאמת הוא יחתום ויבוא כי ראינו כמה חסר לנו עוד מוביל ככדור שיוצר מצב, ככי גם נגד ירושלים וחולון ראינו שכשאין קליעה אין מי שיחדור ברמה גבוהה ויעבור תשחקן שלו ועצרו אותנו הרב ה פעמים.
כתבתי דעה למרות שדעתי חלוקה בנושא לאנגפורד והשמועות עליו אני בעצמי לא יודע למה להאמין ומה קורה
14 אוקטובר 2011, 15:06
חייב להודות שיש בזה משהו. אני מקווה שזה מכבי שמצליחה לשמור את המו''מ בשקט ושזה לא יתפוצץ בסופו של דבר.
14 אוקטובר 2011, 16:25
מה שאתם אומרים מנוגד לעניין שסוכנו של קית' התראיין בנושא ואמר שמכבי מעוניינת בשחקן.
אומנם סוכני שחקנים אינם חזות האמת, אבל אני מניח שהאתרים מסתמכים כלל ועיקר עליו, במקרה זה.
14 אוקטובר 2011, 16:40
קובי כתב:מה שאתם אומרים מנוגד לעניין שסוכנו של קית' התראיין בנושא ואמר שמכבי מעוניינת בשחקן.
אומנם סוכני שחקנים אינם חזות האמת, אבל אני מניח שהאתרים מסתמכים כלל ועיקר עליו, במקרה זה.
מכבי מעוניינת בו אבל כנראה רוצה שהוא יגיע לכאן בחינם...
14 אוקטובר 2011, 16:44
יכול להיות שסגרו איתו ומחכים שעסקת מאצ'באן תהיה סגורה כדי להכריז(חייבים לשמור על תקווה לא?).
14 אוקטובר 2011, 17:02
לפי וואלה מאצבאן על סף מעבר לפרטיזן בשביל לפנות מקום לגארד 'כנראה לאנגפורד' .
14 אוקטובר 2011, 17:41
בואו נהיה אופטימים כמו ששחף אמר נקווה לטוב
14 אוקטובר 2011, 18:43
5 עמודים על שטות שנזרקה בתפוז
מאמין שיהיה בסדר, במכבי יודעים לא פחות מאיתנו עד כמה נחוץ שחקן כמו לאנגפורד בסגל.
14 אוקטובר 2011, 19:16
misha כתב:5 עמודים על שטות שנזרקה בתפוז
מאמין שיהיה בסדר, במכבי יודעים לא פחות מאיתנו עד כמה נחוץ שחקן כמו לאנגפורד בסגל.
ממש לא מטריד אותי הקשקוש של הגמד הזה אלא הזמן הרב שנמשך הסיפור עם לנגפורד, שזה בוודאי לא משהו שמבשר טובות.
14 אוקטובר 2011, 19:49
קודי כתב:misha כתב:5 עמודים על שטות שנזרקה בתפוז
ממש לא מטריד אותי הקשקוש של הגמד הזה אלא הזמן הרב שנמשך הסיפור עם לנגפורד, שזה בוודאי לא משהו שמבשר טובות.
יכולות להיות הרבה סיבות לעיכוב, לא כל מו"מ נגמר תוך יום. יכול להיות שמחכים עד שיסגרו את העניין עם מצ'באן סופית.
כל עוד הוא לא חתם (או אפילו מועמד רציני) לקבוצה אחרת ,ונראה שמכבי הם פייבוריטים לזכות בו, אין מה להיכנס להיסטריה.
14 אוקטובר 2011, 23:46
מישהו צייץ ללאנגפורד
@MaccabiElectra @keith_langford lets stop messing around Maccabi, and land Keith in TLV.we need him,he wanna join. #bringlangfordtomaccabi
ולאנגפורד צייץ לו ''LOL''..אני לא בטוחה שזה כזה טוב לנו שזה מה שהוא בחר להגיד(או יותר נכון לצחוק)על זה..
14 אוקטובר 2011, 23:49
Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ללאנגפורד
@MaccabiElectra @keith_langford lets stop messing around Maccabi, and land Keith in TLV.we need him,he wanna join. #bringlangfordtomaccabi
ולאנגפורד צייץ לו ''LOL''..אני לא בטוחה שזה כזה טוב לנו שזה מה שהוא בחר להגיד(או יותר נכון לצחוק)על זה..
אני לא חושב שזאת הסיבה שהוא רשם "LOL"..
15 אוקטובר 2011, 00:33
נראה לי שה-LOL זה על זה:
http://twitter.com/#!/search/realtime/% ... dtomaccabiמה גם שחצי מהציוצים שלו כוללים את המילה LOL ככה שלא הייתי מתייחס לזה.
15 אוקטובר 2011, 01:38
אני די בטוח שהשתיקה שלו לא הייתה מקרית, מעניין אם גם השבירה שלה היא לא מקרית...
15 אוקטובר 2011, 08:34
Holiday_Armadillo כתב:מישהו צייץ ללאנגפורד
יש מצב שסיימת את התואר לענייני הציוצים של לאנגפורד?
הכל יהיה בסדר.
15 אוקטובר 2011, 10:14
יהיה בסדר אם לא נראה את יוגב ובורשטיין בעמדה 2 ביורוליג...
15 אוקטובר 2011, 10:22
האם יכול להיות שאנחנו כבר באמצע אוקטובר? האם יכול להיות שאת משחק היורוליג הראשון שלנו אנחנו עומדים לשחק עם רכז ראשון ושחקן שהקבוצה תלויה בו לחלוטין שיכול לעזוב בכל רגע והסקנד גארד הפותח שלנו הוא פאקינג יוגב אוחיון? נשמע לי כמו חלום בלהות הזוי.