פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מלפפונים 2025

10 יולי 2025, 13:31

felix_r כתב:ג'ון בראון יכול להתאים בשילוב עם שחקן התקפה כמו סורקין או ליף. השאלה היא עד כמה הוא חזר לעצמו לאחר הפציעה הרצינית שעבר. הוא חזר לכוכב האדום לאחר שחזר מהפציעה, ולא היה טוב

הוא מבוגר, אחרי פציעה, ומגיע אחרי ששיחק בקבוצה קטנה יחסית ועם עונה חלשה. מתאים כמו כפפה ליד למכבי.

אבל אני אומר בפעם השלישית, לא מצאתי שום פרסום על כך שהוא מועמד למכבי בכלל.

10 יולי 2025, 13:38

מאיפה הטמטום על ג'ון בראון הגיעה לפורום המכובד הזה ??!!!!!!!!!!!

10 יולי 2025, 13:52

ג'סטין מקוי (19.4 נקודות לערב בהפועל ב"ש העונה) פותח את ליגת הקיץ הלילה במדי פורטלנד.

לפי אלי סהר בספורט חמש הוא מועמד למכבי.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

10 יולי 2025, 13:55

סקיילר מייז מעומד למכבי.

https://x.com/givati_tomer/status/19432 ... Bwvlg&s=19

10 יולי 2025, 14:09

לא עשה שיט בפנר. ולגבי מקוי, אלי סהר בחיים לא פגע במלפפונים של מכבי אז אפשר לחזלש.

10 יולי 2025, 14:18

מרסר כתב:סקיילר מייז מעומד למכבי.

שמתי לב שכל הדיווחים השנה הם ״מועמד למכבי״ שבתרגום חופשי זה אומר שמישהו בצוות המקצועי זרק את השם שלו ואפילו לא דיברו עם נציגי השחקן, אבל בכל הקבוצות האחרות הדיווח הוא ״שחקן x במו״מ עם קבוצה y״
זה רק מראה לתמונת המצב העגומה שמכבי נמצאת בה

10 יולי 2025, 14:27

היה מועמד גם בשנה שעברה ורצו אותו מאד עוד לפני סייבן לי. אחרי עונה לא משהו ועם תפקיד מוביל ושכר לא רע (כי אם יגיע יהיה שחקן מוביל), השם שלו הגיוני מאוד. בטח לאור זה שכרגע יש יותר סיכוי שרוקאס עוזב מאשר נשאר…
שילוב של מייז והנדס יחד עם קלארק כזרים לקו האחורי נשמע די הגיוני…

10 יולי 2025, 14:42

אם אני זוכר נכון קטש לא רצה את מייז

10 יולי 2025, 14:51

אוי... לא

10 יולי 2025, 14:51

מרסר כתב:סקיילר מייז מעומד למכבי.

זה לא מקולדובלה. פדרמן לך ממחזר שמות?

10 יולי 2025, 15:15

גל גל כתב:אם אני זוכר נכון קטש לא רצה את מייז

אני גם זוכר את זה ככה.
סייבן לי היה מועמד למכבי ופנר והיה אמור לחתום בפנר, אבל בסוף שארס לא רצה אותו והעדיף את מייז. אחרי שסייבן לי עזב, ולאור היכולת הלא משכנעת של מייז, הייתה אפשרות להחתים אותו כי בפנר ניסו להפטר ממנו, אבל בסוף קטש העדיף שלא כי רצה לחכות למועמד שיותר יתאים לו לשיטה.

10 יולי 2025, 16:27

Mitelka כתב:ג'סטין מקוי (19.4 נקודות לערב בהפועל ב"ש העונה) פותח את ליגת הקיץ הלילה במדי פורטלנד.

לפי אלי סהר בספורט חמש הוא מועמד למכבי.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

כבר אחרי המשחק הראשון שלו בבאר-שבע הזכרתי אותו באשכול הסקאוטינג, אבל NEO היה כול כך דלוק על אייברסון מולינאר, שמיד פסל את מקוי :)

10 יולי 2025, 18:31

מה הסיפור שלו? יש לו סטטיסטיקות טובות לאורך הקריירה והוא גם נראה גדול וחזק לעמדה שלו

10 יולי 2025, 18:42

שועל כתב:מה הסיפור שלו? יש לו סטטיסטיקות טובות לאורך הקריירה והוא גם נראה גדול וחזק לעמדה שלו

של מי?

10 יולי 2025, 19:44

MTA2311 כתב:
cannon כתב:ג׳ון בראון מועמד חזק, קולדבלה מכיר אותו שנים וקטש אוהב אותו מאוד. הדיבורים איתו כבר כמה שבועות טובים. היום פורסם כל הענין כי שוחרר רשמית, אבל זה לא חדש.
יש הרבה מאוד מגעים בשלבים מתקדמים, פשוט מכבי חזרו לימי השקט כדי שלא ייכנסו קבוצות נוספות ויעלו מחירים. צפו להפתעות… חלק מהשמות שאני שמעתי מעניינים מאוד אבל לא סגור מי יגיע.
אני חידשתי מנוי היום…

לא יאמן שחזרת ועוד מרשה לעצמך להמשיך לפזר את ההנפצות הרגילות

אין גבול לבושה

ולכתוב שהוא חידש מנוי

10 יולי 2025, 19:55

felix_r כתב:
שועל כתב:מה הסיפור שלו? יש לו סטטיסטיקות טובות לאורך הקריירה והוא גם נראה גדול וחזק לעמדה שלו

של מי?

מקוי
למה הוא התדרדר לב"ש?

10 יולי 2025, 20:28

A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:
cannon כתב:ג׳ון בראון מועמד חזק, קולדבלה מכיר אותו שנים וקטש אוהב אותו מאוד. הדיבורים איתו כבר כמה שבועות טובים. היום פורסם כל הענין כי שוחרר רשמית, אבל זה לא חדש.
יש הרבה מאוד מגעים בשלבים מתקדמים, פשוט מכבי חזרו לימי השקט כדי שלא ייכנסו קבוצות נוספות ויעלו מחירים. צפו להפתעות… חלק מהשמות שאני שמעתי מעניינים מאוד אבל לא סגור מי יגיע.
אני חידשתי מנוי היום…

אין גבול לבושה

ולכתוב שהוא חידש מנוי

מה אתם רוצים ממנו ? שואל ברצינות ...

10 יולי 2025, 20:30

מקאדו 3 כתב:
A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:
אני חידשתי מנוי היום…

אין גבול לבושה

ולכתוב שהוא חידש מנוי

לא יודע לגבי האחרים פה, אותי מעצבן שכותבים "יש שמות מאוד מעניינים/גדולים/מפתיעים שאוטוטו חותמים פה. אני יודע לגביהם ולא אומר לכם מה השמות האלו כי...ככה"

לזרוק באוויר כל אחד יכול. אם לא מפרסמים משהו קונקרטי, עדיף לא לפרסם כלום. ההערה של החידוש מנוי סתם מוזרה (על סמך...מה? שמועות?)

10 יולי 2025, 20:52

עידן כתב:
מקאדו 3 כתב:
A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:
אני חידשתי מנוי היום…

אין גבול לבושה

ולכתוב שהוא חידש מנוי

לא יודע לגבי האחרים פה, אותי מעצבן שכותבים "יש שמות מאוד מעניינים/גדולים/מפתיעים שאוטוטו חותמים פה. אני יודע לגביהם ולא אומר לכם מה השמות האלו כי...ככה"

לזרוק באוויר כל אחד יכול. אם לא מפרסמים משהו קונקרטי, עדיף לא לפרסם כלום. ההערה של החידוש מנוי סתם מוזרה (על סמך...מה? שמועות?)

בדיוק. וחשוב להסתכל על הקונטקסט: מדובר במשתמש שלא פעיל בכלל כל השנה ורק בקיץ נכנס ומפריח כל הזמן הודעות כאלה לחיזוק האגו. ההודעה עכשיו גם על חידוש המנוי מרגישה כמו רצון ליצור הייפ לחידוש מנויים.

10 יולי 2025, 20:55

A.Parker כתב:
עידן כתב:
מקאדו 3 כתב:
A.Parker כתב:
MTA2311 כתב:לא יאמן שחזרת ועוד מרשה לעצמך להמשיך לפזר את ההנפצות הרגילות

אין גבול לבושה

ולכתוב שהוא חידש מנוי

בדיוק. וחשוב להסתכל על הקונטקסט: מדובר במשתמש שלא פעיל בכלל כל השנה ורק בקיץ נכנס ומפריח כל הזמן הודעות כאלה לחיזוק האגו. ההודעה עכשיו גם על חידוש המנוי מרגישה כמו רצון ליצור הייפ לחידוש מנויים.

וחשוב לציין שב15 שנה שאני בפורום הוא לא פגע פעם אחת
פרסם תגובה