10 יולי 2025, 13:31
felix_r כתב:ג'ון בראון יכול להתאים בשילוב עם שחקן התקפה כמו סורקין או ליף. השאלה היא עד כמה הוא חזר לעצמו לאחר הפציעה הרצינית שעבר. הוא חזר לכוכב האדום לאחר שחזר מהפציעה, ולא היה טוב
10 יולי 2025, 13:38
10 יולי 2025, 13:52
10 יולי 2025, 13:55
10 יולי 2025, 14:09
10 יולי 2025, 14:18
10 יולי 2025, 14:27
10 יולי 2025, 14:42
10 יולי 2025, 14:51
10 יולי 2025, 14:51
10 יולי 2025, 15:15
גל גל כתב:אם אני זוכר נכון קטש לא רצה את מייז
10 יולי 2025, 16:27
Mitelka כתב:ג'סטין מקוי (19.4 נקודות לערב בהפועל ב"ש העונה) פותח את ליגת הקיץ הלילה במדי פורטלנד.
לפי אלי סהר בספורט חמש הוא מועמד למכבי.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
10 יולי 2025, 18:31
10 יולי 2025, 18:42
שועל כתב:מה הסיפור שלו? יש לו סטטיסטיקות טובות לאורך הקריירה והוא גם נראה גדול וחזק לעמדה שלו
10 יולי 2025, 19:44
MTA2311 כתב:cannon כתב:ג׳ון בראון מועמד חזק, קולדבלה מכיר אותו שנים וקטש אוהב אותו מאוד. הדיבורים איתו כבר כמה שבועות טובים. היום פורסם כל הענין כי שוחרר רשמית, אבל זה לא חדש.
יש הרבה מאוד מגעים בשלבים מתקדמים, פשוט מכבי חזרו לימי השקט כדי שלא ייכנסו קבוצות נוספות ויעלו מחירים. צפו להפתעות… חלק מהשמות שאני שמעתי מעניינים מאוד אבל לא סגור מי יגיע.
אני חידשתי מנוי היום…
לא יאמן שחזרת ועוד מרשה לעצמך להמשיך לפזר את ההנפצות הרגילות
אין גבול לבושה
10 יולי 2025, 19:55
felix_r כתב:שועל כתב:מה הסיפור שלו? יש לו סטטיסטיקות טובות לאורך הקריירה והוא גם נראה גדול וחזק לעמדה שלו
של מי?
10 יולי 2025, 20:28
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:cannon כתב:ג׳ון בראון מועמד חזק, קולדבלה מכיר אותו שנים וקטש אוהב אותו מאוד. הדיבורים איתו כבר כמה שבועות טובים. היום פורסם כל הענין כי שוחרר רשמית, אבל זה לא חדש.
יש הרבה מאוד מגעים בשלבים מתקדמים, פשוט מכבי חזרו לימי השקט כדי שלא ייכנסו קבוצות נוספות ויעלו מחירים. צפו להפתעות… חלק מהשמות שאני שמעתי מעניינים מאוד אבל לא סגור מי יגיע.
אני חידשתי מנוי היום…
אין גבול לבושה
ולכתוב שהוא חידש מנוי
10 יולי 2025, 20:30
מקאדו 3 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:cannon כתב:ג׳ון בראון מועמד חזק, קולדבלה מכיר אותו שנים וקטש אוהב אותו מאוד. הדיבורים איתו כבר כמה שבועות טובים. היום פורסם כל הענין כי שוחרר רשמית, אבל זה לא חדש.
אני חידשתי מנוי היום…
אין גבול לבושה
ולכתוב שהוא חידש מנוי
מה אתם רוצים ממנו ? שואל ברצינות ...
10 יולי 2025, 20:52
עידן כתב:מקאדו 3 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:cannon כתב:ג׳ון בראון מועמד חזק, קולדבלה מכיר אותו שנים וקטש אוהב אותו מאוד. הדיבורים איתו כבר כמה שבועות טובים. היום פורסם כל הענין כי שוחרר רשמית, אבל זה לא חדש.
אני חידשתי מנוי היום…
אין גבול לבושה
ולכתוב שהוא חידש מנוי
לא יודע לגבי האחרים פה, אותי מעצבן שכותבים "יש שמות מאוד מעניינים/גדולים/מפתיעים שאוטוטו חותמים פה. אני יודע לגביהם ולא אומר לכם מה השמות האלו כי...ככה"
לזרוק באוויר כל אחד יכול. אם לא מפרסמים משהו קונקרטי, עדיף לא לפרסם כלום. ההערה של החידוש מנוי סתם מוזרה (על סמך...מה? שמועות?)
10 יולי 2025, 20:55
A.Parker כתב:עידן כתב:מקאדו 3 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:לא יאמן שחזרת ועוד מרשה לעצמך להמשיך לפזר את ההנפצות הרגילות
אין גבול לבושה
ולכתוב שהוא חידש מנוי
לא יודע לגבי האחרים פה, אותי מעצבן שכותבים "יש שמות מאוד מעניינים/גדולים/מפתיעים שאוטוטו חותמים פה. אני יודע לגביהם ולא אומר לכם מה השמות האלו כי...ככה"
לזרוק באוויר כל אחד יכול. אם לא מפרסמים משהו קונקרטי, עדיף לא לפרסם כלום. ההערה של החידוש מנוי סתם מוזרה (על סמך...מה? שמועות?)
בדיוק. וחשוב להסתכל על הקונטקסט: מדובר במשתמש שלא פעיל בכלל כל השנה ורק בקיץ נכנס ומפריח כל הזמן הודעות כאלה לחיזוק האגו. ההודעה עכשיו גם על חידוש המנוי מרגישה כמו רצון ליצור הייפ לחידוש מנויים.