NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2012, 23:51

Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:
Ido_Maccabi כתב:http://www.one.co.il/Article/193174.html
איככסס... איזה בנאדם מגעיל!
"קיירי רכז ומנהיג באופי שלו, אבל זה לא אומר שהוא לא צריך להביא לשחקנים דונאטס לאימוני הבוקר ולסחוב לנו את התיקים". מי הוא בכלל שהוא מדבר על מקום ראשון בדראפט? סך הכל שחקן שבנס פותח בחלק מהמשחקים ומספק ממוצעים של 5 נקודות למשחק. מאיפה היהירות?

מה אתה ישר קופץ ותוקף אותו? זה כולה מסורת כזאת שכל רוקי צריך לעשות את הדברים האלה בשנה הראשונה שלו. לסחוב תיקים לשחקנים, להביא אוכל, וכו'
רבים וטובים מארווינג עשו את זה

הוא בן אדם מגעיל בלי קשר. ויש הבדל בין מסורת לגיטימית לבין לכתוב בגאווה "בחירה מספר אחד בדראפט סוחב לי את התיק". במיוחד שלכספי עצמו אין הרבה כדורסל טוב להתהדר בו השנה.

אני חושב שאמירה כזאת צריכה להגיע מאיזשהי היכרות אישית.
אתה לא מכיר אותו (אני מניח), ולכן כל מה שאתה יכול להגיד זה על בסיס מה שרואים בתקשורת.

אני אישית לא חושב שהוא מגעיל. יש בו מן השחצנות, והאהבה העצמית, אבל לא ברמה כזאת שגורמת לי לסלוד ממנו ולקוות שהוא ייכשל, ורוח הדברים כאן
בשני העמודים האחרונים, היא בהחלט כזאת שמחכה לכשלון שלו בשביל לצאת בצהלות וריקודים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 05 ינואר 2012, 23:53

אני לא חושב שהוא התכוון בזה משהו רע - זה לא משהו חדש לגבי רוקיז, ואם אני זוכר נכון הוא צחק על כל המטלות האלה בעונתו הראשונה כשהוא נאלץ לעשות את זה. סה"כ הוא מפרגן לאירווינג לא מעט בכתבה, כמו גם לפארקר.
לא צריך לחפש אותו על כל דבר קטן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ינואר 2012, 00:15

jol9 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:
"קיירי רכז ומנהיג באופי שלו, אבל זה לא אומר שהוא לא צריך להביא לשחקנים דונאטס לאימוני הבוקר ולסחוב לנו את התיקים". מי הוא בכלל שהוא מדבר על מקום ראשון בדראפט? סך הכל שחקן שבנס פותח בחלק מהמשחקים ומספק ממוצעים של 5 נקודות למשחק. מאיפה היהירות?

מה אתה ישר קופץ ותוקף אותו? זה כולה מסורת כזאת שכל רוקי צריך לעשות את הדברים האלה בשנה הראשונה שלו. לסחוב תיקים לשחקנים, להביא אוכל, וכו'

הוא בן אדם מגעיל בלי קשר. ויש הבדל בין מסורת לגיטימית לבין לכתוב בגאווה "בחירה מספר אחד בדראפט סוחב לי את התיק". במיוחד שלכספי עצמו אין הרבה כדורסל טוב להתהדר בו השנה.

אתה לא מכיר אותו (אני מניח), ולכן כל מה שאתה יכול להגיד זה על בסיס מה שרואים בתקשורת.

אני אישית לא חושב שהוא מגעיל. יש בו מן השחצנות, והאהבה העצמית, אבל לא ברמה כזאת שגורמת לי לסלוד ממנו ולקוות שהוא ייכשל, ורוח הדברים כאן
בשני העמודים האחרונים, היא בהחלט כזאת שמחכה לכשלון שלו בשביל לצאת בצהלות וריקודים.

לא קשה לי להגיד שמה שאמרת במשפט האחרון שלך הוא נכון לגביי..אני מחכה שהוא ייכשל וזה זה בהחלט ישמח אותי..
עם כל הכבוד לזה שהוא הישראלי הראשון ב-NBA ומשום מה כולם(לא הפורום,בכללי)מלקקים לו בגלל זה..זה לא עושה עליי רושם..אני לא אוהבת אותו ומקווה שהוא לא יצליח..כמו עוד כמה ספורטאים שהם לא ישראלים..ככה שאצלי אין קטע של תעודת זהות..אם אני לא אוהבת ספורטאי אז אני לא אוהבת..ראשון או לא ראשון..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 06 ינואר 2012, 05:42

jol9 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:

כל מה שאומרים כאן זה על סמך מה שרואים... זה כמו שכולם אמרו שפאפאס צריך לשחק יותר, אבל אנחנו לא היינו באימונים אז אנחנו לא יודעים!
כל מה שנאמר כאן זה על סמך מה שרואים בתקשורת.
אני גם לא מקווה שהוא ייכשל. ממש לא. אבל אני גם לא מעריץ שלו וקם לראות משחקים של קליבלנד בגללו. במצב המקצועי שבו הוא נמצא עכשיו, מגעילים אותי הדברים שהוא אומר. אם הוא היה שחקן מוביל בקבוצה עם ממוצעים סבירים, עוד הייתי מקבל את זה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2012, 10:27

הלייקרס מפסידים לפורטלנד (שכרגע נראית הפייבוריטית לקחת את המערב), אבל ידידינו ביינום עם עוד משחק מפלצתי של 21/12 ו-3 חסימות. אחרי 16 נקודות במחצית הראשונה, פורטלנד הביאה עליו טריפל טים בכל פעם שקיבל את הכדור.

אסף - כמה משחקים כאלה זה ייקח עד שתפסיק להשוות אותו לנגרים כמו נואה וקאזינס או לשחקנים מצחיקים כמו ברוק לופז וברגניאני.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 06 ינואר 2012, 10:33

אני לא חושב שפורטלנד פייבוריטית לקחת את המערב ובטח שלא הייתי קובע את זה אחרי שעברנו 10% מהעונה. נראה לי הרבה יותר בכיוון של אוקלהומה סיטי. מה שכן, יש סיכוי לא רע שהם יגמרו מעל הלייקרס ואולי יקחו אותם בסדרת פלייאוף למרות ששם אתה צריך סופרסטארים ואת זה אין להם כל כך. מישהו יכול להסביר לי למה דרק פישר עדיין רכז פותח ב-NBA?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2012, 10:34

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:

לא קשה לי להגיד שמה שאמרת במשפט האחרון שלך הוא נכון לגביי..אני מחכה שהוא ייכשל וזה זה בהחלט ישמח אותי..
עם כל הכבוד לזה שהוא הישראלי הראשון ב-NBA ומשום מה כולם(לא הפורום,בכללי)מלקקים לו בגלל זה..זה לא עושה עליי רושם..אני לא אוהבת אותו ומקווה שהוא לא יצליח..כמו עוד כמה ספורטאים שהם לא ישראלים..ככה שאצלי אין קטע של תעודת זהות..אם אני לא אוהבת ספורטאי אז אני לא אוהבת..ראשון או לא ראשון..

אני מבין את העמדה שלך. לי אישית אין כרגע ספורטאים מקצוענים שאני אשכרה מקווה שהם ייכשלו.
אני אולי אשמח אם לברון לא יצליח, אבל בסופו של דבר אני כן מקווה שהוא ייקח אליפות או כמה, כי הוא שחקן גדול ומגיע לו.

לגבי כספי - יש בו הרבה דברים קצת מעצבנים, אבל לא ברמה כזאת שתגרום לי לקוות לכשלון שלו. ממש לא.
אבל לפחות זה טוב שאת אומרת את הדברים כמו שהם בלי ללכת סחור סחור - ככה אפשר להבין את העמדות ולהתוכח עליהן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2012, 10:36

roy1000 כתב:הלייקרס מפסידים לפורטלנד (שכרגע נראית הפייבוריטית לקחת את המערב), אבל ידידינו ביינום עם עוד משחק מפלצתי של 21/12 ו-3 חסימות. אחרי 16 נקודות במחצית הראשונה, פורטלנד הביאה עליו טריפל טים בכל פעם שקיבל את הכדור.

אסף - כמה משחקים כאלה זה ייקח עד שתפסיק להשוות אותו לנגרים כמו נואה וקאזינס או לשחקנים מצחיקים כמו ברוק לופז וברגניאני.

בסוף הלייקרס והניקס יימצאו את עצמן מחוץ לפלייאוף עם כל הבלבולים שלכם כאן... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2012, 11:03

שחף כתב:אני לא חושב שפורטלנד פייבוריטית לקחת את המערב ובטח שלא הייתי קובע את זה אחרי שעברנו 10% מהעונה. נראה לי הרבה יותר בכיוון של אוקלהומה סיטי. מה שכן, יש סיכוי לא רע שהם יגמרו מעל הלייקרס ואולי יקחו אותם בסדרת פלייאוף למרות ששם אתה צריך סופרסטארים ואת זה אין להם כל כך. מישהו יכול להסביר לי למה דרק פישר עדיין רכז פותח ב-NBA?

פורטלנד משחקים כדורסל נהדר כרגע. יש להם את אלרידג' שהוא ברמה של אולסטאר ויש להם קבוצה מאוד עמוקה כשהתוספות של פלטון וקרופורד נותנות להם המון מהירות וכוח אש. אני אוהב את הקבוצה הזו והסגנון שלה הרבה יותר מ- OKC ומלחמות האגו שם.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2012, 11:04

jol9 כתב:בסוף הלייקרס והניקס יימצאו את עצמן מחוץ לפלייאוף עם כל הבלבולים שלכם כאן... :bigsmile3

הלייקרס יהיו בסדר. הניקס נראים איום ונורא. יש עכשיו דיבורים על טרייד של אמארה וצ'נדלר תמורת הווארד.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2012, 11:10

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בסוף הלייקרס והניקס יימצאו את עצמן מחוץ לפלייאוף עם כל הבלבולים שלכם כאן... :bigsmile3

הלייקרס יהיו בסדר. הניקס נראים איום ונורא. יש עכשיו דיבורים על טרייד של אמארה וצ'נדלר תמורת הווארד.

המערב הוא טריקי. הלייקרס קבוצה טובה, אבל מעבר לשיא שלה. אני כן חושב שהם צריכים לנצל את ה2-3 העונות האחרונות שיש לקובי במיכל, בשביל להתרענן
ולהתחזק כדי שיוכלו להתמודד על אליפות.
כרגע לקבוצה הזאת אין את מה שצריך, והם צריכים לעשות שם עבודה משמעותית.

מבחינת הניקס - זה נראה לי טרייד לא מאוד סביר עבור אורלנדו, ומצויין עבור הניקס.
כרמלו והאוורד זה צוות שיכול להצליח. חבל מבחינתם שהם העבירו את גלינארי. הוא שחקן מצויין.
גם לניקס יש הרבה עבודה, אבל יש להם יותר זמן מהלייקרס, כי כרמלו עוד צעיר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2012, 11:43

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

המערב הוא טריקי. הלייקרס קבוצה טובה, אבל מעבר לשיא שלה. אני כן חושב שהם צריכים לנצל את ה2-3 העונות האחרונות שיש לקובי במיכל, בשביל להתרענן
ולהתחזק כדי שיוכלו להתמודד על אליפות.
כרגע לקבוצה הזאת אין את מה שצריך, והם צריכים לעשות שם עבודה משמעותית.

מבחינת הניקס - זה נראה לי טרייד לא מאוד סביר עבור אורלנדו, ומצויין עבור הניקס.
כרמלו והאוורד זה צוות שיכול להצליח. חבל מבחינתם שהם העבירו את גלינארי. הוא שחקן מצויין.
גם לניקס יש הרבה עבודה, אבל יש להם יותר זמן מהלייקרס, כי כרמלו עוד צעיר.

אני לא רואה טרייד שהלייקרס יכולים לעשות ויעזור להם עכשיו. אין ללייקרס מספיק נכסים בשביל טרייד. למעשה הנכס היחיד שיש ללייקרס זה ביינום. צ'נדלר ואמארה תמורת הווארד זה טרייד לא רע בכלל, בייחוד כשהניקס יכולים לקחת בחזרה חוזים רעים כמו הידו, דוהון וריצ'רדסון. זה בהחלט עדיף על נואה ודנג (או בוזר).
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 06 ינואר 2012, 11:47

מה יהיה להווארד בניקס? כרמלו, ו...? לאנדרי פילדס? אני לא מבין מה בער להם לקחת את כרמלו כבר בשנה שעברה. הם יכלו לוותר על הרבה פחות עבורו.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2012, 12:04

שחף כתב:מה יהיה להווארד בניקס? כרמלו, ו...? לאנדרי פילדס? אני לא מבין מה בער להם לקחת את כרמלו כבר בשנה שעברה. הם יכלו לוותר על הרבה פחות עבורו.

כרמלו איים ללכת לנטס - זו הסיבה לטרייד.
לגבי מה יהיה להווארד - יהיה לו את כרמלו, הידו (שיבוא יאתו בטרייד), דייויס, דאגלאס ופילדס. הם גם יקבלו את קוונטין ריצ'ארדסון ודוהון לספסל. הרכב של דייויס/פילדס/כרמלו/הידו/הווארד יכול לעשות קצת רעש ועם חיזוק בעמדה 2 יכול להתמודד על אליפות.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 06 ינואר 2012, 12:16

roy1000 כתב:הלייקרס מפסידים לפורטלנד (שכרגע נראית הפייבוריטית לקחת את המערב), אבל ידידינו ביינום עם עוד משחק מפלצתי של 21/12 ו-3 חסימות. אחרי 16 נקודות במחצית הראשונה, פורטלנד הביאה עליו טריפל טים בכל פעם שקיבל את הכדור.

אמרתי את זה גם אחרי כל משחק שלו, הוא נראה יוצא מהכלל עד עכשיו, ומפתיע לטובה אבל במקרה שלו, צריך לחכות לפני שמכתירים אותו, כי ראינו אותו עושה דברים כאלה, ופתאום הכל נזרק לפח אחרי פציעה וכושר רע. אם ימשיך ככה, אין ספק שהוא בהחלט יוכל להתברג בטופ של הסנטרים (וגם זה בגלל דור מזעזע), אבל קודם שימשיך ככה
אגב, ברניאני ה"מצחיק", נראה עד עכשיו לא פחות טוב מביינום. כנ"ל קווין לאב שנראה מדהים, ועל אולדריג' אני לא מדבר, למרות שהוא משחק גם כסנטר לפעמים. לופז עוד פצוע, וזה שחקן שעשה 20 נקודות שנה שעברה בממוצע, לא אחרי כמה משחקים בודדים. גם קאזינס, לפני הדיבורים על הטרייד והספסול שלו, נראה אדיר ברוב העונה, ומדובר בשחקן צעיר מאוד שלטעמי עתיד להפוך לשחקן לא פחות טוב מביינום
בכל מקרה, כמו שאמרתי לא מזמן, פורטלנד בנו סגל אדיר, ונראים פשוט יוצא מהכלל. באמת כיף לראות אותם. אם ישאירו שנה הבאה את הבסיס הזה, ויצליחו לפתות את איזה כוכב כמו האווארד לבוא לשם (שמאוד מתאים, כי הם מושלמים בכל העמדות חוץ מעמדת הסנטר), זאת קבוצה שיכולה ללכת עד הסוף
asafb96

הודעהעל ידי misha » 06 ינואר 2012, 15:02

ראיתי רק את סוף המשחק אבל אטלנטה צ'וקרים. ג'ו ג'ונסון (לא יאומן ששחקן כזה יושב על חוזה של 120 מיליון דולר) עשה 1-2 מהקו, הוקס ביתרון 3, 10 שניות לסיום אבל במקום לעשות עבירה נתנו לכריס בוש לזרוק (ולקלוע) שלשה. בסוף מיאמי (בלי וייד ולברון) ניצחו אחרי שלוש הארכות.

תמונה
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 ינואר 2012, 15:15

מי הם חמשת השחקנים האהובים עליכם בNBA כיום? (לפי עמדות)
שלי: ראסל ווסטברוק, אנתוני פארקר, לברון ג'יימס, בלייק גריפין, דוויט הווארד
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 ינואר 2012, 15:27

LIAV10 כתב:מי הם חמשת השחקנים האהובים עליכם בNBA כיום? (לפי עמדות)
שלי: ראסל ווסטברוק, אנתוני פארקר, לברון ג'יימס, בלייק גריפין, דוויט הווארד

סטפון קורי,קווין דוראנט,דרק רוז,בלייק גריפין,טי.ג'יי פורד..
לא יצא לי לפי עמדות..אלה פשוט החמישה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 06 ינואר 2012, 15:30

2 חמישיות:

פותחים: רונדו, אלן, פירס, נוביצקי, KG
ספסל: פול, מאנו, דוראנט, בלייק, לאב
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2012, 18:19

misha כתב:2 חמישיות:

פותחים: רונדו, אלן, פירס, נוביצקי, KG
ספסל: פול, מאנו, דוראנט, בלייק, לאב

רונדו, אלן, דוראנט, גריפין והאוורד

אפרופו - מה קבוצה כמו הניקס צריכה לעשות בשביל לנסות לבנות קבוצה לאליפות - להביא את שחקן כמו ריי אלן, שיודע לקחת אליפות ומתאים
מאוד לשחק ליד כוכבים גדולים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים