המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:yarinsaky כתב:er79 כתב:יש לינק?
אני מקווה שבמכבי יהיו חכמים ויסתפקו ביותם ובסילבן כמחליפים לבלו ובורשטיין, וב-4 זר. ממש לא צריך נגר בקו הקדמי,יש לי כבר מספיק רהיטים בבית מתוצרתו של יניב גרין.
הבעייה שבינתיים אין זה ולא זה.
אומרים שלאנדסברג רוצה ללכת למחנות הנ.ב.א בסוף הקיץ. הלפרין עדיין לא פתר את בעיות המס ושוב זה יהיה נעים ממס הכנסה שיקבע אם הוא ישחק במכבי בשנה הבאה.
אם אחד משניהם לא יגיע אני רואה את טיוס מגיע לכאן בקלות. אולי בכל מקרה.
לצערי זה נכון, כי מדובר בשחקן שנמצא רחוק מאוד מהרמות אליהן מכבי שואפת. אנחנו בבעיה היום עם הישראלים גם בגלל שלא התכוננו לסיטואציה הזו כמו שצריך.
לא מבין איך מדברים כל הזמן על סקאוטינג אבל את הדבר הכי בסיסי לא בדקו - לפני שנה ידעו שלהלפרין יש בעיה עם מס הכנסה, אז איך לא סגרו את הפינה הזו במהלך השנה הזו ותקועים עם הנושא הזה עכשיו? אולי בגלל שנושא המס לא מופיע בטפסים של דני פדרמן?
~BenTom~ כתב:תפוז:
"עדכונים שקיבלתי הבוקר
הבריזלאי הטשהיימר מתרחק, קיבל הצעה ממאלגה והוא בדרך לשם
מאריץ' נוטה ללכת על ההצעה מת"א
ג'רלס ופרייס חזק על הפרק"
jol9 כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:er79 כתב:יש לינק?
אני מקווה שבמכבי יהיו חכמים ויסתפקו ביותם ובסילבן כמחליפים לבלו ובורשטיין, וב-4 זר. ממש לא צריך נגר בקו הקדמי,יש לי כבר מספיק רהיטים בבית מתוצרתו של יניב גרין.
הבעייה שבינתיים אין זה ולא זה.
אומרים שלאנדסברג רוצה ללכת למחנות הנ.ב.א בסוף הקיץ. הלפרין עדיין לא פתר את בעיות המס ושוב זה יהיה נעים ממס הכנסה שיקבע אם הוא ישחק במכבי בשנה הבאה.
אם אחד משניהם לא יגיע אני רואה את טיוס מגיע לכאן בקלות. אולי בכל מקרה.
לצערי זה נכון, כי מדובר בשחקן שנמצא רחוק מאוד מהרמות אליהן מכבי שואפת. אנחנו בבעיה היום עם הישראלים גם בגלל שלא התכוננו לסיטואציה הזו כמו שצריך.
לא מבין איך מדברים כל הזמן על סקאוטינג אבל את הדבר הכי בסיסי לא בדקו - לפני שנה ידעו שלהלפרין יש בעיה עם מס הכנסה, אז איך לא סגרו את הפינה הזו במהלך השנה הזו ותקועים עם הנושא הזה עכשיו? אולי בגלל שנושא המס לא מופיע בטפסים של דני פדרמן?
האמת, הלפרין עצמו היה צריך לטפל בזה, ואולי להעיזר במכבי על הדרך. יש מליון מומחים שמתעסקים עם זה, ויכולים לפתור את העניין לכאן או לכאן די מהר.
rc4991 כתב:~BenTom~ כתב:תפוז:
"עדכונים שקיבלתי הבוקר
משמח לדעת שמאריץ' מעדיף את מכבימי זה פרייס?
cannon כתב:בסוף השבוע דיברתי עם אחד הכתבים שמסקרים את מכבי והם האמינים יותר (תחשבו לבד מי מהם זה יכול להיות...) וזה מה ששמעתי:
1. שון ג'יימס רצוי מאוד במכבי ואם יתפשר בנושא השכר יישאר בקבוצה (יש שם את ענין המס שלא היה קיים בשנה שעברה).
2. מאריץ' הוא המועמד הרצוי. הבעיות איתו הן שתיים: דרישות גבוהות מבחינת שכר ואמונה שלו שהוא יכול למצוא קבוצה ב-NBA (כן, כן...). אל תשכחו שהוא שיחק במכללות ומכיר את המנטליות שם. במכבי מקווים שהענין איתו ייסגר. היו דיבורים עם רפאל הטשאיימר, אבל הוא לחלוטין אלטרנטיבה משנית ולא היחידה לענין מאריץ'. לא שמעתי על שמות נוספים בעמדת הציר.
3. מכבי רוצה את לנגפורד. העניינים איתו אמורים להסתדר ולהסגר אלא אם באמת פתאום יביא הצעה בסגנון אידסון בשנה שעברה. מכבי תהיה מוכנה לשלם לו את ה-1.1 מליון המדוברים.
4. לנדסברג הוא לא שחקן שנמצא גבוה ברשימת העדיפויות וכלל לא בטוח שיגיע לקבוצה אם הלפרין ולנגפורד יישארו.
5. אין דיבורים על רכזים כרגע. בטח בודקים ברקע אבל אין מועמדים רלוונטיים כרגע שהחל עמם מו"מ.
6. לא שמעתי שמות ספציפיים לעמדה 4. מצ'באן לא יהיה במכבי.
7. הנדריקס כנראה בדרך למילאנו..
rc4991 כתב:~BenTom~ כתב:תפוז:
"עדכונים שקיבלתי הבוקר
משמח לדעת שמאריץ' מעדיף את מכבי
מי זה פרייס?
docariel כתב:מה לעזאזל קשור טיוס לבלו???!!
אם הולכים לכיוון הזה,תהיה למכבי בעיה חמורה עם קליעה מחוץ לקשת.
דרך אגב, מישהו יודע אם בורוסיס ממילאנו פנוי? אם הוא בתקציב של מכבי ?
~BenTom~ כתב:ועכשיו בתפוז:
"יוגב אוחיון בדרך לרוסיה יהיה לי עוד פרטים אני ירשום"
~BenTom~ כתב:ועכשיו בתפוז:
"יוגב אוחיון בדרך לרוסיה יהיה לי עוד פרטים אני ירשום"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־38 אורחים