מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי Mta_atic » 22 יוני 2012, 13:48

yarinsaky כתב:
Mta_atic כתב:
yarinsaky כתב:הבעייה שכל השחקנים שבלאט אמר שחשובים לו רק בשבוע האחרון כבר בדרך החוצה, אוחיון, הנדריקס, לאנגפורד, הלפרין. עכשיו הוא צריך לעבור ל plan B . לא פשוט .
לא יודע איך מכבי וויתרה לו בעניין הנבחרת הרוסית אחרי שאמרה זה לא יעבור הקיץ.

ומה הייתה האלטרנטיבה? לוותר גם עליו....?

לא אמרתי, אבל עובדתית מכבי וויתרה לו בסוף אחרי שטענה שזה סעיף בעייתי שמנע חתימה מלכתחילה.

בעיניי מאמן ראשי צריך לעבוד הכי קשה בקיץ. מזרחי אמר שבקיץ עובדים הכי קשה במועדון והמאמן כרגע עסוק גם בדברים אחרים. זה לא מצב אידאלי .

אף אחד לא חושב שזה מצב אידיאלי, אבל ההנהלה השלימה עם הרע במיעוטו.
עזיבה של בלאט הייתה יכולה ליצור זעזוע לא קטן במערכת...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2012, 13:48

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:נראה לי שגם מכבי מבחינה תדמיתית, נמצאת במצב שבו היא מרגישה איזה מחוייבות לדפוק איזו החתמה מפוצצת.
לפני שנתיים קיבלנו בהפתעה את סופו כשהיינו די בדאון.
לפני שנה זה היה פארמר (ואולי ברמה מסוימת גם פאפא) כשפארגו פתאום הבריז והמצב היה נראה לא טוב.
מעניין מי זה יהיה הפעם??

גוני יזרעאלי וגור אריה אולי?

:laugh1
הדבר היחידי שההחתמות הללו יפוצצו זה את השלפוחית שלי.... :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 יוני 2012, 13:50

תואם טום צ'ימברס ? :bigsmile2
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2012, 13:53

yarinsaky כתב:תואם טום צ'ימברס ? :bigsmile2

במצב הנוכחי??
הלוואי.... :tongue4
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 22 יוני 2012, 13:54

yarinsaky כתב:הבעייה שכל השחקנים שבלאט אמר שחשובים לו רק בשבוע האחרון כבר בדרך החוצה, אוחיון, הנדריקס, לאנגפורד, הלפרין. עכשיו הוא צריך לעבור ל plan B . לא פשוט .

plan B?

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

נגמר בלאט כנראה כבר הא"ב.. ומי שעדיין חשב שמדובר כאן בעוד קייץ "רגיל", כנראה עכשיו יוצא מהתרדמת.. לא מספיק שמכבי לא הצליחו להשאיר כאן אף זר ראוי(לפי בקשת המאמן), גם ישראלים בורחים מכאן..
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 22 יוני 2012, 13:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי Mta_atic » 22 יוני 2012, 13:55

gandya כתב:

plan B?

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

נגמר בלאט כנראה כבר הא"ב.. ומי שעדיין חשב שמדובר כאן בעוד קייץ "רגיל", כנראה עכשיו יוצא מהתרדמת.. לא מספיק שמכבי לא הצליחו להשאיר כאן אף זר ראוי(שלפי בקשת המאמן), גם ישראלים בורחים מכאן..

לצערנו זה בדיוק ההגדרה של קיץ רגיל במכבי...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 22 יוני 2012, 13:58

למי שחושב שיבזורי, נסים או רוט מתאים למכבי חי באשליות קשות...

מילא אוחיון שהיה לו מקום להתפתח ונחשב לכישרון בגיל צעיר מאוד (כבר בתיכונים הוא היה הכי כישורני)... רוט ויבזורי הם שחקנים שמיצעו מעצמם את המקסימום ועל זה מגיע להם כל הכבוד... אבל הם בשיא. יבזורי למי ששכח נפצע שנה שעברה והתדרדר משמעותית אחרי הפציעה (אני תמיד בעד שחקנים שסיימו טוב את העונה ולא שחקנים שירדו במהלך העונה). רוט הוכיח בנבחרת שקשה לו מול שחקנים גדולים ואחיון עשה לו בית ספר.
ניסים הסביר כבר כמה פעמים שהוא לא מת על ישראל או על המנטליות כאן. מדובר בשכיר חרב לכל דבר.

אם אוחיון או הלפרין לא יהיו אז אין ברירה חייבים זר 7... וכמובן את לאנדסברג בלי קשר.

למי שמצליח לבנות קו אחורי נורמאלי בלי 7 זרים בקבוצה בהנחה שהלפרין או אוחיון לא יהיו בבקשה שיראה לי איך.
אגב אם לנדסברג גם לא יחתום אז אנחנו בבעיה רצינית.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Mta_atic » 22 יוני 2012, 14:01

yellowaura כתב:למי שחושב שיבזורי, נסים או רוט מתאים למכבי חי באשליות קשות...

מילא אוחיון שהיה לו מקום להתפתח ונחשב לכישרון בגיל צעיר מאוד (כבר בתיכונים הוא היה הכי כישורני)... רוט ויבזורי הם שחקנים שמיצעו מעצמם את המקסימום ועל זה מגיע להם כל הכבוד... אבל הם בשיא. יבזורי למי ששכח נפצע שנה שעברה והתדרדר משמעותית אחרי הפציעה (אני תמיד בעד שחקנים שסיימו טוב את העונה ולא שחקנים שירדו במהלך העונה). רוט הוכיח בנבחרת שקשה לו מול שחקנים גדולים ואחיון עשה לו בית ספר.
ניסים הסביר כבר כמה פעמים שהוא לא מת על ישראל או על המנטליות כאן. מדובר בשכיר חרב לכל דבר.

אם אוחיון או הלפרין לא יהיו אז אין ברירה חייבים זר 7... וכמובן את לאנדסברג בלי קשר.

למי שמצליח לבנות קו אחורי נורמאלי בלי 7 זרים בקבוצה בהנחה שהלפרין או אוחיון לא יהיו בבקשה שיראה לי איך.
אגב אם לנדסברג גם לא יחתום אז אנחנו בבעיה רצינית.

שיא או לא שיא, בינתיים שניהם נותנים עונות טובות יותר מאשר נתן אוחיון כששיחק בליגה הישראלית.
מה גם שלא מדובר בסיכון גדול מידי עבור מכבי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 14:01

אולי כדי להביא גארד מצווין נתפשר כלכלית ונביא את ניית'ן ג'וואי..
אני יודע שזה לא משהו, אבל אולי בלאט יכול להוציא משהו מהמסה שלו, והוא גם שחקן פיק אנד רול לא רע, מה גם שיש לנו סנטר מחליף מצויין..
לא יודע..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2012, 14:02

LIAV10 כתב:אולי כדי להביא גארד מצווין נתפשר כלכלית ונביא את ניית'ן ג'וואי..
אני יודע שזה לא משהו, אבל אולי בלאט יכול להוציא משהו מהמסה שלו, והוא גם שחקן פיק אנד רול לא רע, מה גם שיש לנו סנטר מחליף מצויין..
לא יודע..

איזה גארד מצוין יש כבר בשוק שעבורו שווה להתפשר בעמדת הסנטר??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 14:22

דרך אגב בעקבות אי הגעתו של הלפרין נראה לי שמכבי יוותרו על לאנגפורד לטובת דומרקאנט..
אי אפשר לשמוח על היקמן שהוא הקלעי הכי טוב (והיחיד)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 22 יוני 2012, 14:29

LIAV10 כתב:דרך אגב בעקבות אי הגעתו של הלפרין נראה לי שמכבי יוותרו על לאנגפורד לטובת דומרקאנט..

בהחלט הגיוני. גם בלו עזב וגם הלפרין לא מגיע, כך שאין בכלל קלעי שלשות אמינים בקבוצה. אני אישית הייתי משאיר את לנגפורד בכל מקרה - הוא שחקן טוב ומגוון יותר מדומרקאנט וגם בגיל הרבה יותר טוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי tomerp » 22 יוני 2012, 14:54

חשבתי על זה, ואולי נכתוב מכתב להנהלת מכבי, ובו נכתוב על הציפיות שלנו ממכבי, ועד כמה שהקבוצה הזאת חשובה לנו...
אולי זה יגרום להנהלה להשקיע באמת בקבוצה, ואולי זה יגרום לעניינים לזוז קצת....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2012, 16:20

חנו'ש כתב:אני הייתי מזניחה לחלוטין את מצבת הישראלים לשלב זה ומתרכזת בזרים שיובילו אותנו!!
מוסיפה 2 גארדים זרים בכירים וטובים לקו האחורי, שלפחות אחד מהם יהיה מנהל משחק טוב ורצוי שאפילו מאוד (ושהשני יהיה לאנג'), ומחתימה עוד פרוורד וסנטר טובים.
מכאן מכבי מוזמנת להתפרע עם איזה ישראלים שבא לה....

זה נכון, אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה. אסף אולי חושב (או חשב לפני יומיים) שהסגל כמעט סגור, אבל לדעתי הסגל הרבה יותר קרוב לאפס מאשר ל100.
אני לצערי גם לא רואה את לאנגפורד נשאר, וגם לא איזה רכז משובח מגיע. להיפך, לדעתי הרכז כבר כאן וזהו היקמן ולידו יגיע גארד נוסף מהקליבר הזה, או קצת יותר מוכח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2012, 16:22

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני אוהב את אופציית יבזורי. יד משוגעת, לא פלימייקר גדול אבל יכול לסייע בהובלת הכדור ובעיקר ווינר ושחקן עם אופי מצויין.

חציל, יבזורי לא.שחקן לרמה של מכבי. הוא גרסה מוגבלת ומלאת באגים של קירק פני.

אני לא בטוח בכלל. כרול פלייר של 15 דקות מהספסל יש לו מה שדרוש לדעתי.
שוב- הכסף צריך להיות מנותב לאנשים הנכונים: רכז פותח, סקנד גארד פותח. היקמן הוא קומבו מחליף איכותי וזול מאוד (300,000$ זה באמת כלום כסף) ואם לא יותם- אני לא בטוח שאני הולך על לנדסברג ולא על דגן.

אם יהיו כאן שני גארדים איכותיים באמת, אז אתה צודק. זה בדיוק מה שחני אמרה - עזוב את הישראלים, ותמצא את הזרים שיהיו הבסיס של הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2012, 16:27

קודי כתב:
LIAV10 כתב:דרך אגב בעקבות אי הגעתו של הלפרין נראה לי שמכבי יוותרו על לאנגפורד לטובת דומרקאנט..

בהחלט הגיוני. גם בלו עזב וגם הלפרין לא מגיע, כך שאין בכלל קלעי שלשות אמינים בקבוצה. אני אישית הייתי משאיר את לנגפורד בכל מקרה - הוא שחקן טוב ומגוון יותר מדומרקאנט וגם בגיל הרבה יותר טוב.

אני חושב שזאת תהיה ירידה ברמה. לאנגפורד שחקן טוב ושלם יותר מדומרקאנט, שכבר הוכיח את עצמו במכבי. העלות שלהם תהיה דומה כנראה, ואני ממש לא רואה סיבה למהלך כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2012, 16:32

דרך אגב בעקבות אי הגעתו של הלפרין נראה לי שמכבי יוותרו על לאנגפורד לטובת דומרקאנט..

לא מחייב, אל תשכח שמכבי צריכה בכל מקרה עוד שני גארדים ברוסטר, גם אם לנגפורד נשאר: שחקן בעמדה 2 במקום טל, ושחקן בעמדה 1 במקום אוחיון. כרגע, בהנחה שלנגפורד יישאר, יש לך רק אותו ואת היקמן. אחד מהשניים שיבואו, או שניהם, יכול להיות גם קלעי. לא חייבים לוותר על לנגפורד רק בגלל זה. אגב, גם ה-4 שתביא יכול להיות קלעי, בקונספט של בלו.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 יוני 2012, 16:37

מאיפה הבאת עכשיו את דומרקאנט? ממתי הוא מועמד?
אישיתי, אני מקווה מאוד שהוא לא יגיע.

בכל אופן, אני חושב שהיקמן הוא המחליף של לגנפורד ומכבי תביא לידו עוד רכז זר.
מי זה יהיה ואיך יראה הספסל? ממש קשה לומר עכשיו. אבל נוטה להאמין שלבלאט כבר יש מועמדים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אנטוניו » 22 יוני 2012, 16:44

אכן סמי מחיה יכול להיות מחליף נהדר ללנגפורד במידה ויעזוב.
לפי כל הסקאוטים הוא SG ולא פורוורד
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 16:54

יאוו, כבר פעמיים היום רשמתי "לשמוח" במקום "לסמוך" :?

אולי התת מודע שלי מנסה להעביר לי קצת שמחה לפסימיות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים