המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט28 כתב:למה יש לי (שוב) הרגשה שהעסקה עם ביינס תתפוצץ בגלל חוסר הסכם ראוי עם לובליאנה? כל כך מתאים למכבי לפוצץ עסקה על זה.. אין לנו סיבה להיות אופטימיים לאור ההתנהלות בקיץ האחרון (פרט לסאגת אוחיון)..
צפוי שבסוף נקבל כאן את הנדריקס..
Chen כתב:מי שרוצה יש כאן משחק בין לובליאנה לשירוקי. אפשר לראות כאן גם את דראקו וגם את ארון.
ביינס לא מרבה לשחק עם הגב לסל וכל הזמן נותן חסימות בהתקפה. אני בספק עם זה יעזור לנו בהתקפה עומדת.
felix_r כתב:Chen כתב:מי שרוצה יש כאן משחק בין לובליאנה לשירוקי. אפשר לראות כאן גם את דראקו וגם את ארון.
ביינס לא מרבה לשחק עם הגב לסל וכל הזמן נותן חסימות בהתקפה. אני בספק עם זה יעזור לנו בהתקפה עומדת.
נכון, הוא לא מרבה לשחק בפוסט, אבל אני רוצה לדייק, שהוא עושה את החסימות לא סתם, אלא כהתחלה לפיק אנד רול.
נכון גם ששרמאדיני הוא שחקן הרבה יותר טכני מביינס, אבל זה לא בדיוק מה שמכבי מחפשת כרגע. מכבי מחפשת שחקן, שיכול לתת גוף מול הסנטרים הפיזיים של הגדולות, ואת זה יש לביינס.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:Chen כתב:מי שרוצה יש כאן משחק בין לובליאנה לשירוקי. אפשר לראות כאן גם את דראקו וגם את ארון.
נכון, הוא לא מרבה לשחק בפוסט, אבל אני רוצה לדייק, שהוא עושה את החסימות לא סתם, אלא כהתחלה לפיק אנד רול.
נכון גם ששרמאדיני הוא שחקן הרבה יותר טכני מביינס, אבל זה לא בדיוק מה שמכבי מחפשת כרגע. מכבי מחפשת שחקן, שיכול לתת גוף מול הסנטרים הפיזיים של הגדולות, ואת זה יש לביינס.
מכבי גם מחפשת שחקן שיהיה פאקטור בהתקפה. שון ג'יימס לא יחגוג ככה גם בטופ 16. להביא שחקן למכבי הנוכחית, שעיקר כוחו הוא פיק אנד רול, זה לא בדיוק חכם.
MTA2311 כתב:הגזמתי עם הדרישה שלי? לבקש שחקן שיהיה פאקטור בהתקפה זה יותר מדי?
MTA2311 כתב:הגזמתי עם הדרישה שלי? לבקש שחקן שיהיה פאקטור בהתקפה זה יותר מדי?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:הגזמתי עם הדרישה שלי? לבקש שחקן שיהיה פאקטור בהתקפה זה יותר מדי?
27 נקודות של ביינס במשחק נגד חימקי במוסקבה זה פאקטור מספיק בשבילך?
וזה מול קו קידמי לא רע של: ג'יימס אוגוסטין, פול דייויס ולונצ'אר.
ביינס רק פעם אחת קלע פחות מ 10
אם יש לך שמות ריאלים תגיד לזרוק את זה על מחלקת הסקאוט ולהגיד זה תפקיד שלהם זה הכי קל , אין סנטרים יותר טובים פנויים בשוק שאני מכיר ואם מכבי תביא את ביינס זה לא רע יחסית להיצע שייש, הטעות הגדולה נעשתה בקייץ עם סופו ויקח זמן עד שנקבל שוב סנטר ברמה הזו .MTA2311 כתב:כשמכבי יתחילו לשלם לי כסף.
בינתיים, זה התפקיד של הצוות המקצועי ו"מחלקת הסקאוטינג" למצוא שחקנים שמתאימים לקבוצה.
במכבי אין גארדים שיודעים לשחק פיק אנד רול, אז לא מביאים סנטר שרוב מה שהוא עושה בהתקפה בנוי על פיק אנד רול.
אבל להגיד שאני דורש רק את הווארד...
felix_r כתב:MTA2311 כתב:הגזמתי עם הדרישה שלי? לבקש שחקן שיהיה פאקטור בהתקפה זה יותר מדי?
27 נקודות של ביינס במשחק נגד חימקי במוסקבה זה פאקטור מספיק בשבילך?
וזה מול קו קידמי לא רע של: ג'יימס אוגוסטין, פול דייויס ולונצ'אר.
ביינס רק פעם אחת קלע פחות מ 10
מקאדו 3 כתב:אם יש לך שמות ריאלים תגיד לזרוק את זה על מחלקת הסקאוט ולהגיד זה תפקיד שלהם זה הכי קל , אין סנטרים יותר טובים פנויים בשוק שאני מכיר ואם מכבי תביא את ביינס זה לא רע יחסית להיצע שייש, הטעות הגדולה נעשתה בקייץ עם סופו ויקח זמן עד שנקבל שוב סנטר ברמה הזו .MTA2311 כתב:כשמכבי יתחילו לשלם לי כסף.
בינתיים, זה התפקיד של הצוות המקצועי ו"מחלקת הסקאוטינג" למצוא שחקנים שמתאימים לקבוצה.
במכבי אין גארדים שיודעים לשחק פיק אנד רול, אז לא מביאים סנטר שרוב מה שהוא עושה בהתקפה בנוי על פיק אנד רול.
אבל להגיד שאני דורש רק את הווארד...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים