דייוויד בלאט - יסכם בקרוב במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייוויד בלאט

הודעהעל ידי felix_r » 03 מאי 2014, 00:10

שחף כתב:חוץ מזה, אני חושב שאם ספאחיה היה מגיע אחרי קטש ולא אחרי השושלת שלשאראס+פארקר=ניקולה הוא היה נחשב להצלחה.

בדיעבד, הסגל של ספאחיה היה חלש, ולדעתי הצלבה עם סגל כזה זה לא פחות מפיינל-פור עם סגל של היום.
למזלנו, טל בורשטיין חזר מפציעה לקראת סוף העונה, אחרת גם הינו מאבדים את האליפות בארץ (שגם ככה לקחנו עם הרבה מזל :) ).

ירטין! רכז שידע לכדרר רק ביד אחת... פחחח... :laugh2
אפילו בקבוצות שיורדות ליגה בארץ אין זר כזה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מאי 2014, 01:39

er79 כתב:ספאחיה צריך להגיד תודה לסמי בכר, ושוב-זכייה באליפות באותם ימים היו בעבור מכבי כמו השתתפות בליגה הבלקנית, דבר של מה בכך. בין 1993 ל-2008 מכבי שלטה בליגה המקומית ללא עוררין. ביום שמאמן זר יביא את מכבי לפחות לפיינל פור תרימו אליי צלצול. צר לי, ישנם מספיק מאמנים ישראלים שמתאימים למכבי הרבה לפני מאמנים זרים.

זה משפט שמתאים לשמואל ...זה משפט אדום לחלוטין !!!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 03 מאי 2014, 08:36

yzafrir כתב:
er79 כתב:ספאחיה צריך להגיד תודה לסמי בכר, ושוב-זכייה באליפות באותם ימים היו בעבור מכבי כמו השתתפות בליגה הבלקנית, דבר של מה בכך. בין 1993 ל-2008 מכבי שלטה בליגה המקומית ללא עוררין. ביום שמאמן זר יביא את מכבי לפחות לפיינל פור תרימו אליי צלצול. צר לי, ישנם מספיק מאמנים ישראלים שמתאימים למכבי הרבה לפני מאמנים זרים.

זה משפט שמתאים לשמואל ...זה משפט אדום לחלוטין !!!!

הנה, גאון הדור התעורר
er79

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2014, 09:50

ספאחיה צריך להגיד תודה לעצמו ולסגל שלו.
רודי דאמינקו הביא את מכבי לא לפיינל פור אלא לתואר. כמה מאמנים ישראלים עשו את זה?

מכבי שולטת בליגה ללא עוררין כבר 50 שנה... איזה מין טיעון דפוק זה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 03 מאי 2014, 10:49

זה טיעון מעולה, יש לכם בעיה בהבנת הנקרא. כתבתי שחוץ מדאמיקו, שגם לדעתי סיכוייו להצליח ללא שרף היו קטנים, אף מאמן זר לא הצליח פה. זכייה באליפות הליגה בתקופתם של ספאחיה וילובאץ היא לא הצלחה יותר מדי גדולה. זה הטיעון הדפוק שלי. לא טוב לך? מעניין לי את הקצה..
er79

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2014, 12:17

er79 כתב:זה טיעון מעולה, יש לכם בעיה בהבנת הנקרא. כתבתי שחוץ מדאמיקו, שגם לדעתי סיכוייו להצליח ללא שרף היו קטנים, אף מאמן זר לא הצליח פה. זכייה באליפות הליגה בתקופתם של ספאחיה וילובאץ היא לא הצלחה יותר מדי גדולה. זה הטיעון הדפוק שלי. לא טוב לך? מעניין לי את הקצה..

קודם כל תירגע קצת. אם לא מעניין אותך מה אני או אחרים כותבים, אז אל תכתוב בפורום, ותדבר עם עצמך מול המראה.

לאף אחד אין בעיה בהבנת הנקרא. חוץ מדאמיקו היו 2 מאמנים זרים, שעשו הצלבה ואליפות (ויילובאץ' גם גביע).
זה נשמע כמו אחוזי הצלחה מטורפים, ואם כבר אתה מדבר על סטטיסטיקה, אז הסטטיסטיקה היא חזק לטובת המאמנים הזרים. אתה העלת את הטיעון
הזה ולא אף אחד אחר.

תגיד, שאתה לא רוצה מאמן זר, כי אתה רוצה שיהיה סממן ישראלי בתפקיד הזה בקבוצה - בסדר, זה כבר טיעון רציני יותר, אבל להגיד
שאתה לא רוצה מאמן זר כי הוא לא יצליח על סמך העבר, זה פשוט לא נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 03 מאי 2014, 12:21

תסתכל על עצמך לפני שאתה מבקש מאחרים להוריד פרופיל. להגיד טיעון דפוק זה ההתבטאות לא פחות נאותה מההתבטאויות שלי. קודם תסתכל במראה, אחר כך תבוא אליי בטענות
er79

הודעהעל ידי felix_r » 03 מאי 2014, 12:21

לפי דעתי בלאט בכלל ישאר. יש לו משכורת לא רעה בכלל, בשביל מה הוא צריך לעבור לרוסיה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2014, 12:24

er79 כתב:תסתכל על עצמך לפני שאתה מבקש מאחרים להוריד פרופיל. להגיד טיעון דפוק זה ההתבטאות לא פחות נאותה מההתבטאויות שלי. קודם תסתכל במראה, אחר כך תבוא אליי בטענות

לא ביקשתי להוריד פרופיל.

אתה צודק ד"א - זה היה לא במקום מה שאמרתי...

מתנצל

:rose
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 03 מאי 2014, 12:29

jol9 כתב:
er79 כתב:תסתכל על עצמך לפני שאתה מבקש מאחרים להוריד פרופיל. להגיד טיעון דפוק זה ההתבטאות לא פחות נאותה מההתבטאויות שלי. קודם תסתכל במראה, אחר כך תבוא אליי בטענות

לא ביקשתי להוריד פרופיל.

מתנצל

:thumbup שמח שיישרנו את ההדורים. גם אני כמובן לא התכוונתי לפגוע או משהו. אבל אני עדיין עובד מאחורי העמדות שלי, כמו שזכותך להאמין בעמדות שלך.
er79

הודעהעל ידי er79 » 03 מאי 2014, 12:31

felix_r כתב:לפי דעתי בלאט בכלל ישאר. יש לו משכורת לא רעה בכלל, בשביל מה הוא צריך לעבור לרוסיה?

הוא יכול להרוויח שם פי 3, ולשפר את סיכוייו לזכות לראשונה ביורוליג כמאמן ראשי. פה יש לו הרבה התנגחויות והתלכלכויות עם ההנהלה. דווקא יש לו הרבה סיבות לעבור לשם.
er79

הודעהעל ידי שחף » 03 מאי 2014, 12:31

er79, תן לספאחיה בהצלבה את מאלאגה שהייתה בפיינל פור באותה שנה(2-0 למכבי בשלב המוקדם) ולא את צסק''א, ויש סיכוי שגם הוא היה מגיע לפיינל פור.
על אותו משקל, גם הקבוצה הנוכחית לא מגיעה לפיינל פור אם היא מקבלת בהצלבה אחת משלוש העולות האחרות.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 03 מאי 2014, 12:46

er79 כתב:
jol9 כתב:

לא ביקשתי להוריד פרופיל.

מתנצל

:thumbup שמח שיישרנו את ההדורים. גם אני כמובן לא התכוונתי לפגוע או משהו. אבל אני עדיין עובד מאחורי העמדות שלי, כמו שזכותך להאמין בעמדות שלך.

בסדר גמור.

אני גם חושב שבלאט יישאר, אבל בהחלט יש סיכוי לא מבוטל, שהוא יינצל את ההישג שלו העונה ויימנף את עצמו, אם אפשרות כזאת תהיה רלוונטית (מסינה
עוזב לNBA למשל).

ד"א, למרות שאני ואתה מתווכחים כאן בנושא, אני הייתי מעדיף את גודס אם בלאט יעזוב, גם כי אני חושב שהוא יכול להצליח, וגם כי אני חושב שמגיע לו,
ולאו דווקא מאמן זר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 03 מאי 2014, 12:49

שחף, הכל תאוריות. עובדתית ספאחיה כשל באירופה, וגם לא היה רחוק מאובדן אליפות בארץ. הוא ג'נטלמן שלא ראיתי כמותו אבל מקצועית לא ממש השאיר חותם. אין לי בעיה עם זרים, בעיקר בתקופה שבה הכדורסלנים הישראלים לא במיטבם ולא מציאה גדולה, אבל יש מאמנים ישראלים מצויינים, למה אתם כל כך משוועים לזרים? הרי זה לא ברור שהקהל והתקשורת בארץ יצלבו אותם? בעיניי זה שקוף שזה יקרה
er79

הודעהעל ידי שחף » 03 מאי 2014, 13:27

לאור זה שאין ממש הפרדה בארץ בין הכדורגל לכדורסל מבחינת "אנשי המקצוע" שמעבירים ביקורת, אחרי שנתיים שמועדון הכדורגל של מכבי מצליח עם מאמנים זרים תהיה יותר סבלנות לנושא הזה. חוץ מזה, הכל שטויות. ספאחיה בזמנו נצלב כי הוא הגיע אחרי השושלת.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 03 מאי 2014, 14:37

שחף כתב:לאור זה שאין ממש הפרדה בארץ בין הכדורגל לכדורסל מבחינת "אנשי המקצוע" שמעבירים ביקורת, אחרי שנתיים שמועדון הכדורגל של מכבי מצליח עם מאמנים זרים תהיה יותר סבלנות לנושא הזה. חוץ מזה, הכל שטויות. ספאחיה בזמנו נצלב כי הוא הגיע אחרי השושלת.

לגבי סבלנות וסובלנות בשל התרומות החיוביות בכדורגל, לא בטוח. מכבי תל אביב כדורסל היה ונשאר מועדון הספורט הכי מסוקר בארץ ועם הכי הרבה לחץ וציפיות. הוא גם המועדון היחיד בספורט הישראלי שהוא אימפריה בקנה מידה אירופי. אני לא בטוח שההשוואה היא נכונה. את עניין ספאחיה מיציתי, לדעתי. זכותך לחשוב אחרת.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 03 מאי 2014, 15:20

er79 כתב:
felix_r כתב:לפי דעתי בלאט בכלל ישאר. יש לו משכורת לא רעה בכלל, בשביל מה הוא צריך לעבור לרוסיה?

הוא יכול להרוויח שם פי 3, ולשפר את סיכוייו לזכות לראשונה ביורוליג כמאמן ראשי. פה יש לו הרבה התנגחויות והתלכלכויות עם ההנהלה. דווקא יש לו הרבה סיבות לעבור לשם.

כל מאמן או שחקן יכול להרוויח שם פי 3, עדיין ממש לא כולם ממהרים להגיע לשם. וזאת הסיבה שמשלמים שם כל כך הרבה.
אל תשכח, שהמשפחה של בלאט לחצה עליו לחזור לישראל, אז לא הכל חדמשמעי.
דבר אחד זה לעבוד חודשיים בקיץ עם נבחרת רוסיה, ודבר אחר לגמרי לחיות שם באופן קבוע כל השנה.

אני סבור, שאם ההנהלה תרצה שימשיך, בלאט ישאר במכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 03 מאי 2014, 16:08

זה לא רק הכסף. זאת בדיוק הבעיה, עד כמה ההנהלה של מכבי רוצה את בלאט, כי היא לא ממש משדרת לו את זה. אם אני צריך להמר, אם מסינה לא ממשיך שם, בלאט יהיה שם
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מאי 2014, 19:27

אם בלאט היה מאמן בתחילת הקרירה שעוד לא הרוויח כסף גדול אז סביר להניח שהיה עוזב בלי להביט לאחור...אבל בלאט בשלב שהוא כבר די מיצה את החיים בחול (בעיקר המשפחה) ואת הכסף הגדול שלו הוא כבר עשה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 03 מאי 2014, 19:31

er79 כתב:זה לא רק הכסף. זאת בדיוק הבעיה, עד כמה ההנהלה של מכבי רוצה את בלאט, כי היא לא ממש משדרת לו את זה. אם אני צריך להמר, אם מסינה לא ממשיך שם, בלאט יהיה שם

אתה לוקח יותר מדי ברצינות את כל השמועות שמפיצה התקשורת. אתה הרי מכיר את התקשורת שבעיקר מנסה ללהט את היצרים.

בלאט נמצא כבר 4 עונות רצופות במכבי. אם היחסים היו כאלה רעים, כפי שהתקשורת מנסה להציג לנו, בלאט כבר מזמן לא היה כאן. גם החוזה לא היה עוצר את ההנהלה. אני אזכיר לך, שגרשון נחתך למרות שהבעלים היו צריכים לשלם לו עוד מיליון דולר לפי החוזה.

אני מעריך, שאם בלאט לא מאבד את האליפות, הוא ימשיך במכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot], JarJarBinx, מרסר, עידן ו־28 אורחים