פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

05 יולי 2014, 17:13

משלים מהבחינה שהוא לא יהיה הגארד המוביל בסגל. בדיוק כמו בסגל שלך(רק שלא נראה פה גם את בראון וגם את ריברס). אם הוא יבוא ליד פארגו זה יהיה בסדר גמור, הבעיה היא שמתאים למכבי להביא אותו בתור הגארד המוביל, ולבנות סביבו.

לי לא יצא לראות אותו ולהגיד שהוא שחקן חכם מאוד. אולי פספסתי משהו.

05 יולי 2014, 17:18

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
er79 כתב:חבר'ה, אני מזכיר לכם שקרלון בראון שיחק בהפועל שנה שעברה, לא ברור לי למה כבר הכתירו אותו כלנגפורד הבא.

גם אני לא מבין את זה.
אם הוא מגיע, זה צריך להיות לפוזיציה של הגארד המשלים.

את מי הוא ישלים? בובי בראון? מקולום? מייק גרין?
הבחור הוא פוטנציאל אדיר, שחקן חכם מאוד, גבוה, אתלט מדהים, טוב במאני טיים ומלהיב את הקהל.
נכון, הוא עד עכשיו שיחק רק בליגה הישראלית ויש לו קליעה סבירה, אבל הוא פוטנציאל מצויין, אני בעד חוזה ל-3 שנים.
אני עדיין חושב שמכבי צריכים להביא עוד 2 (או 2-3) מהספסל שיביא קליעה, בעיקר קליעה, רכז (פארגו?) ושוטינג גארד פותח זול (קרלון?) ופניני יהיה פאוור פורוורד מחליף, לא צריך שני pf זרים וחא צריך לוותר על הסמול בול שהוכח כיעיל גם בשלבים הגבוהים, פניני כבר לא צריך לשחק סמול פורוורד.
לדעתי גם זה מה שמכבי רוצים, קו אחורי של שני גרדים זרים בעמדות 1,2 (קומבויים), יוגב בעמדה 1, עמדה 3 של סמית׳ ולאנדסברג, ועוד סווינגמאן לבאקאפ שיביא בעיקר קליעה (תחושה חזקה מאוד שלי שמדובר בקלווין ריברס).
עמדה 4 של סטרץ׳ פור (הכי בעייתי למצוא אולי) ופניני (סמית׳ גם כמובן) ועמדה 5 של סופו, טיוס, פישר (אתם לא באמת חושבים שהוא מצפה לקבל איפשהו 700,000 דולר, נכון? יצליחו להביא בחצי).
אני אישית אהיה מרוצה מקו אחורי כזה:
יוגב, פארגו/מקאלב
קרלון, ריברס
סמית׳, לאנדסברג

מסכים לחלוטין אבל אם הזכרת משחק מלהיב + סטרץ' 4 אז האניקט שחקן מושלם לתפקיד. הוא יכול לשחק 2 עד 4. הקליעה שלו לוקה אבל הוא צעיר ורעב.
גם את קרלון בראון וגם אותו הייתי מחתים ל 3 שנים.

05 יולי 2014, 17:22

קצת נסחפתם. בראון רחוק מלהוכיח שהוא ראוי להיות סקנד פותח ברמת יורוליג לדעתי. הפוטנציאל קיים, אבל לא הייתי שם את כל הביצים בסל שלו.

05 יולי 2014, 17:28

LOU כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
er79 כתב:חבר'ה, אני מזכיר לכם שקרלון בראון שיחק בהפועל שנה שעברה, לא ברור לי למה כבר הכתירו אותו כלנגפורד הבא.

גם אני לא מבין את זה.
אם הוא מגיע, זה צריך להיות לפוזיציה של הגארד המשלים.

את מי הוא ישלים? בובי בראון? מקולום? מייק גרין?
הבחור הוא פוטנציאל אדיר, שחקן חכם מאוד, גבוה, אתלט מדהים, טוב במאני טיים ומלהיב את הקהל.
נכון, הוא עד עכשיו שיחק רק בליגה הישראלית ויש לו קליעה סבירה, אבל הוא פוטנציאל מצויין, אני בעד חוזה ל-3 שנים.
אני עדיין חושב שמכבי צריכים להביא עוד 2 (או 2-3) מהספסל שיביא קליעה, בעיקר קליעה, רכז (פארגו?) ושוטינג גארד פותח זול (קרלון?) ופניני יהיה פאוור פורוורד מחליף, לא צריך שני pf זרים וחא צריך לוותר על הסמול בול שהוכח כיעיל גם בשלבים הגבוהים, פניני כבר לא צריך לשחק סמול פורוורד.
לדעתי גם זה מה שמכבי רוצים, קו אחורי של שני גרדים זרים בעמדות 1,2 (קומבויים), יוגב בעמדה 1, עמדה 3 של סמית׳ ולאנדסברג, ועוד סווינגמאן לבאקאפ שיביא בעיקר קליעה (תחושה חזקה מאוד שלי שמדובר בקלווין ריברס).
עמדה 4 של סטרץ׳ פור (הכי בעייתי למצוא אולי) ופניני (סמית׳ גם כמובן) ועמדה 5 של סופו, טיוס, פישר (אתם לא באמת חושבים שהוא מצפה לקבל איפשהו 700,000 דולר, נכון? יצליחו להביא בחצי).
אני אישית אהיה מרוצה מקו אחורי כזה:
יוגב, פארגו/מקאלב
קרלון, ריברס
סמית׳, לאנדסברג

מסכים לחלוטין אבל אם הזכרת משחק מלהיב + סטרץ' 4 אז האניקט שחקן מושלם לתפקיד. הוא יכול לשחק 2 עד 4. הקליעה שלו לוקה אבל הוא צעיר ורעב.
גם את קרלון בראון וגם אותו הייתי מחתים ל 3 שנים.

כן! האניקט!

05 יולי 2014, 17:39

פארגו, קרלון והאניקאט? ומי יקלע את השלשות-סופו?

05 יולי 2014, 17:44

האניקט זה לא סטרץ׳ פור, זה סמול בול.
צריך איזה 4 אמיתי עם קליעה.

05 יולי 2014, 17:59

yzafrir כתב:כמה זה יקר ?
בחיפה הוא מקבל 150 אלף נטו . לפי הכתבה הם אמרו שבגלל המס הוא יעלה לחיפה 300 ולכן אני מבין שהוא מקבל ככה...אבל שוב , עניין המס לא נכון לגביו כי הוא לא השלים רציפות העסקה פה בגלל הזמן שהיה באלבא הוזמן שהיה ללא קבוצה עד שחתם בהפועל....

החוק שונה מאז ימי פארקר. לא צריך רציפות.

05 יולי 2014, 18:38

er79 כתב:פארגו, קרלון והאניקאט? ומי יקלע את השלשות-סופו?

הניאקט- 34% לשלוש
קרלון בראון- 33%
ג'רמי פארגו- 36% במכבי, לא מחשיב את צסקא הוא זרק שם כולה 20 שלשות.
יוגי- 38%
גיא-41%
דווין- 41%

לא רע הייתי אומר. מה שכן, רציתי שנולן סמית' יבוא, אבל הוא באמת חרא בשלשות אז אולי עדיף שלא.

05 יולי 2014, 18:47

אחוזים לא מדברים אליי, כולם קלעים בינוניים, חלקם זוועתיים. במקרה של אוחיון הנתון הזה הכי משקר. אתה לא יכול להעמיד סגל כזה, נקודה. אתה חייב קלעי איכותי, אין לך אחד כזה בהרכב הזה. פניני וסמית לא מוגדרים ככאלה.

05 יולי 2014, 20:54

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:כמה זה יקר ?
בחיפה הוא מקבל 150 אלף נטו . לפי הכתבה הם אמרו שבגלל המס הוא יעלה לחיפה 300 ולכן אני מבין שהוא מקבל ככה...אבל שוב , עניין המס לא נכון לגביו כי הוא לא השלים רציפות העסקה פה בגלל הזמן שהיה באלבא הוזמן שהיה ללא קבוצה עד שחתם בהפועל....

החוק שונה מאז ימי פארקר. לא צריך רציפות.

החוק שונה לא לגבי עניין ברציפות אלא לגבי משך הזמן . אם אני לא טועה ל-36 משכורות במקום 48...בכל מקרה המקרה שלו שונה בגלל שהוא היה מועסק במדינה אחרת באמצע כך שבכל מקרה זה לא תופס . בגלל זה הוא גם ממשיך בחיפה , אחרת הם בחיים לא היו משלמים עליו 300 אלף לעונה...

לגבי הסגל , גם אני חושב שאם נקבל את פארגו וקרלון יחד יוגב ודאוסן או צעיר ישראלי אחר אני בהחלט יהיה מרוצה...

05 יולי 2014, 21:14

סגל בלי קלעי איכותי לא שווה כלום, תכניסו את זה טוב טוב לראש

05 יולי 2014, 21:25

er79 כתב:סגל בלי קלעי איכותי לא שווה כלום, תכניסו את זה טוב טוב לראש

איזה קלעים איכותיים פנויים אתה מכיר ?
לא לכל הקבוצות יש קלעי אבסולוטי אלא מספר קלעים סבירים...
אפשר להסתדר בלי שחקן כמו קארול...
או מקסימום להביא את יבזורי...

05 יולי 2014, 21:37

יבזורי הוא לא פתרון, וגם ככה חתום בחיפה. אתה חייב קלעי איכותי אם אתה רוצה להגיע רחוק. ולא אמרתי שקל למצוא, זו עבודה של הצוות המקצועי

05 יולי 2014, 21:44

er79 כתב:יבזורי הוא לא פתרון, וגם ככה חתום בחיפה. אתה חייב קלעי איכותי אם אתה רוצה להגיע רחוק. ולא אמרתי שקל למצוא, זו עבודה של הצוות המקצועי

שוב פעם , מה זה קלעי איכותי ? ברמה של קארול ? אם כן אז אין כאלו בטווח מחירים של מכבי והאמת להרבה מאוד קבוצות אין קלעי ברמות האלו...לי יותר חשוב שיהיו שחקנים שיודעים לייצר לעצמם ולאחרים וגם לקלוע לא רע מבחוץ , בדיוק כמו בראון ופארגו...

05 יולי 2014, 21:48

תמיד אחרי עזיבה של בלו, יעלה הדיון הזה.

אתה צודק צפריר, זה מאוד מאוד קשה למצוא קלעי שלא יהיה סתם פלקט כמו קירק פני, אלא באמת גם שחקן איכותי שתורם.

אני הייתי מתקדם עם הבנייה, ורק מחתים קלעי איכותי אם הוא גם שחקן טוב, ולא רק אחד שיודע לשים צ'אקות מזריקות פנויות ושום דבר מעבר. כזה לא יקדם אותנו יותר מדי.

05 יולי 2014, 21:55

היום בניגוד ללפני 4-5 שנים אנחנו יכולים לשבת מול הטלויזיה ולצפות בליגת הקיץ ואפילו בדי ליג ובכמעט כל ליגה בעולם . אז אם אף סקאוטר באירפה לא מצליח למצוא שחקן כזה אז כנראה שאין הרבה כאלו ובטח לא בטווח מחיר של מכבי . מה גם ששחקן כזה לא יכול להיות איזה הימור זול אלא אחד עם קבלות

05 יולי 2014, 22:13

יבזורי חתום בחיפה. למה השם שלו עוה שוב ושוב כאילו הוא שחקן חופשי?

05 יולי 2014, 22:24

roy1000 כתב:יבזורי חתום בחיפה. למה השם שלו עוה שוב ושוב כאילו הוא שחקן חופשי?

כי מדובר בחיפה ולא צסקא ומדובר בשחקן של 100 ולא של מליון . אם מכבי ירצו אותו הוא שלה...

05 יולי 2014, 22:27

אני לא קונה את הלוקשים האלה. יש מספיק קלעים טובים בעולם, שחלקם שחקנים חופשיים, וזו העבודה של מחלקת הסקאוטינג, זה הכל. ולא כולם פלקט, יש כאלה שיכולים לתרום ביותר ממימד אחד. אם אין קארול, צריך מישהו קרוב אליו ברמה, זה עדיף על כלום

05 יולי 2014, 22:37

סקוטי הופסון פנוי? אפשרות נהדרת לעמדות 2-3 שחקן מצויין.
פרסם תגובה