פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 יולי 2014, 18:21
er79 כתב:גם פארגו ובאייקס לא, אז? לפחות ג'קסון מנהל משחק טוב יותר
אבל פארגו כן חודר ענק וסקורר מעולה ואתה לא יודע מה תקבל מהיינס
אני מאוד מאוד אוהב את ג'קסון אבל אני ממש לא בטוח שהוא מתאים להיינס
18 יולי 2014, 18:29
אי אפשר לדעת. בזמנו אמרו דברים דומים על פארגו ופרקינס. זה נכון שבאייקס ופארגו סקוררים טובים יותר, מצד שני ג'קסון רכז טוב יותר, אז זה מתקזז. בכל מקרה שלושתם לא קלעים איכותיים.
19 יולי 2014, 12:46
גלדסטון שוב מעלה את פארגו באוב. להזכירכם, אותו גלדסטון שהעביר את רייס למדריד, את סופו לגאלא' ואת שאראס חזרה ללינור אברג'יל
19 יולי 2014, 12:49
שני מלפפונים צהובים, וויל תומאס ולוק באביט, על הכוונת של יריבתנו לבית ביורוליג מלאגה. הראשון כבר הגיע להבנות, השני קיבל הצעה על השולחן של קרוב למיליון דולר, הצעה שמכבי לא תשלם לו מן הסתם
19 יולי 2014, 12:49
וויל תומאס סגר במלאגה. היה המועמד הראשי של מכבי לעמדה 4 וכבר למעשה סיכם אבל נלחץ מהמצב הביטחוני, המתין והחליט לקחת את ההצעה של מלאגה לבסוף.
19 יולי 2014, 12:51
cannon כתב:וויל תומאס סגר במלאגה. היה המועמד הראשי של מכבי לעמדה 4 וכבר למעשה סיכם אבל נלחץ מהמצב הביטחוני, המתין והחליט לקחת את ההצעה של מלאגה לבסוף.
מי זה בכלל וויל תומאס ? טוב מאוד שלא חתם אצלנו.
19 יולי 2014, 13:43
cannon כתב:וויל תומאס סגר במלאגה. היה המועמד הראשי של מכבי לעמדה 4 וכבר למעשה סיכם אבל נלחץ מהמצב הביטחוני, המתין והחליט לקחת את ההצעה של מלאגה לבסוף.
ידידי היקר, תומאס אכן היה מועמד בכיר, ויתכן כי אם בלאט היה כאן הוא אף היה מגיע, אך הוא לא בראש סדר העדיפויות של גודס ולכן מכבי הולכת על שחקן אחר לעמדה הזו.
בכל מקרה נראה שהמצב הבטחוני משפיע מעט מאוד על הגעת זרים לארץ, גם בכדורגל אגב.
19 יולי 2014, 16:41
er79 כתב:גלדסטון שוב מעלה את פארגו באוב. להזכירכם, אותו גלדסטון שהעביר את רייס למדריד, את סופו לגאלא' ואת שאראס חזרה ללינור אברג'יל
נשאר בכלל עוד מישהו בשוק חוץ מפארגו?
19 יולי 2014, 16:52
מקווה מאוד לראות כאן את באייקס. שחקן שחקן
19 יולי 2014, 17:35
RonB כתב:מקווה מאוד לראות כאן את באייקס. שחקן שחקן
אין כרגע שום סימן שטורונטו עומדים לשחרר אותו.
19 יולי 2014, 19:14
cannon ואסף יש שמות מועמדים משו שאתם יכולים להגיד לנו בעמדה 4 או 2
19 יולי 2014, 20:35
roy1000 כתב:RonB כתב:מקווה מאוד לראות כאן את באייקס. שחקן שחקן
אין כרגע שום סימן שטורונטו עומדים לשחרר אותו.
מעכשיו:
http://www.sportando.com/en/usa/nba/128 ... uycks.html
19 יולי 2014, 20:50
מכבי מאוד רוצים את באייקס. גודס מעדיף אותו על פני פארגו. מקווים שלא יקבל פתאום איזו הצעה גבוהה מקבוצה אירופאית אחרת כיון שגם מכבי בעניין..
19 יולי 2014, 21:09
ובעמדה 4 יש משו מעניין? שמות מה אומרים על רובי האמל?
19 יולי 2014, 21:10
אם כל כך רוצים את שניהם הם לא יכלו לחכות עם ההחתמה המעצבנת של היינס?
19 יולי 2014, 21:12
cannon כתב:מכבי מאוד רוצים את באייקס. גודס מעדיף אותו על פני פארגו. מקווים שלא יקבל פתאום איזו הצעה גבוהה מקבוצה אירופאית אחרת כיון שגם מכבי בעניין..
בייקס ופארגו מאוד דומים רק שפארגו אתלטי יותר ומנוסה יותר ברמות הגבוהות של אירופה . אם אני מאמן תירון כמו גודס , אני קודם בוחר השחקן המנוסה יותר ואם לא אז על הפחות מנוסה...
19 יולי 2014, 23:24
אם איכשהו באייקס או פארגו ובאביט חותמים פה, אני אהיה מרוצה. אני אוהב את פארגו, אבל גם באייקס מסקרן אותי מאוד. לגבי באביט, אם מלאגה אכן הציעו לו מליון, אין לנו סיכוי. גלדסטון האפס כנראה טועה לגביו