מלפפונים חדש חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדש חדש

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 פברואר 2015, 08:17

גל מקל ילך לירושלים כדי לחזור לNBA. זה ברור כשמש..
לפי התקשורת (טוב שמואל, הא?) ירושלים מציעה לו אופציות יציאה רבות לשם וגם שכר יותר גבוה ממה שמכבי (לפי התקשורת! איי אני חם!) מציעה.. מקל יסחוט את העניין הזה עד הטיפה האחרונה..
כמו שהוא הגיע לNBA דרך חיפה והנבחרת ולא דרך מכבי, כך הוא יקווה לשחזר את ההישג דרך ירושלים ועל הדרך יזמבר את מכבי כמו שהוא אוהב, לפי הערכים הקומוניסטים עליהם גדל..
בכל מקרה, אני חושב שעם כמה שזה קשה לשחרר, עם כמה שהוא חשוב לחוק הרוסי ועם כמה שזה אופנתי לריב עם ירושלים על כל שחקן בעידן אורי אלון האלוהי, אני חושב שאנחנו פשוט צריכים לרדת מגל מקל אחת ולתמיד. המרדף אחריו כבר מזמן חצה את גבולות הפתאטיות..

שחקן שלא שיחק אפילו דקה אחת ביורוליג.. אבל העיקר שהוא זכה באליפות הישיבה על הספסל בNBA ועדיין מתעקש על אותו חלום טיפשי במקום להיות בפסגה של אירופה. ברגע שהוא יתעורר מהחלום, זה כבר יהיה מאוחר מדי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי 0ved1212 » 20 פברואר 2015, 09:03

הבעייה היא שמאכילים אותו בשטויות והוא אוכל אותם
אתמול ביציע העיתונות דיברו על מקל ואמרו שירושלים אם תזכה באליפות מובטח להם מבורטמאו להיכנס ליורוליג
וכולם שם אמרו שזה לוקש
וזה אם הם יזכו באליפות
אם לא הוא ישחק ביורוקאפ ובליגה הישראלית
והוא חולם שמשם הוא יגיע לnba
כמו שהבטיחו לאליהו שיקדמו אותו לnba
ובנתיים הוא שוקע בבנוניות שאפילו אף קבוצה באירופה לא משתינה לכיוונו
אם זה מה שמקל רוצה בבקשה
0ved1212

הודעהעל ידי Roni1 » 20 פברואר 2015, 09:37

הלוואי שיחתום אצלם. NBA עאלק. איך אנשים רוצים את הילד אוסישקין הזה פה?
מכבי זה כל מה שיש לו בהיסטוריה, נגד מכבי יותר נכון, שיחזיר עטרה ליושנה ויחזור להיות השחקן הקטן שמדלג בביצה הישראלית וקוצר מחמאות וליקוקים על משחקים מול מכבי.
אולי אם הם באמת יתחזקו מזה יבנו פה סגל יותר נורמלי בעונה הבאה בלי להזדקק לאדומים למינהם.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 20 פברואר 2015, 09:42

אני באמת חושב שאם לברון ג'יימס היה מועמד למכבי הוא היה מקבל פחות סיקור תקשורתי ממקל. כל הסיפור הזה הפך לבדיחה אחת גדולה על חשבון מכבי. במכבי היו צריכים לעשות מה שעשו עם דונטה - לשים למקל חוזה על השולחן ולתת לו 24 שעות לחתום אם לא - לצאת בידיעה רשמית שגל מקל לא ישחק במכבי.

כל ההתרפסות הזו בפני שחקן שעשה כל כך מעט בקריירה שלו היא דוחה ומביישת את המועדון בעיני. גל מקל הוא לא שום שובר שיוויון והפער בינו לבין אוחיון ממש לא כזה גדול כמו שהיחצ"נים שלו היו רוצים שנאמין.
roy1000

הודעהעל ידי 0ved1212 » 20 פברואר 2015, 10:02

אין ספק שניפחו במו"מ יותר מידי
ואכן מכבי צריכה להציב לו דד ליין לחתום תוך 24 שעות או שלא תדרוך במכבי
הבעייה שהוא לא הכי חכם
שישאל את חברו הטוב אליהו או הלפרין
שהיו במעמד פיינל פור איך זה ליראות את זה מהצד ואיך זה ליראות את פניני או יושב מניפים גביע ומגיעים לשיאים שלא הרבה ישראלים מגיעים
לעומת הבטחה מהבעלים של ירושלים שאם הם יזכו באליפות ואם הם יגיעו ליורוליג ואם ואם

הוא יודע שגודס שם עליו הרבה מהיוקרה שלו ומוכן להסתכן לו מעת בשבילו ועדיין עושה פוזות

שחקנים ישראלים צריכים להבין שאולי יש אלטרנטיבה בירושלים
אבל עם מכבי לא משחקים מי שרוצה להגיע למכבי בלי הרבה תרגילים
0ved1212

הודעהעל ידי צ'שר » 20 פברואר 2015, 10:32

אני מסכים איתכם שמקל הוא סופר דופר אוברייטרד.

שלא תבינו לא נכון, אני אוהב אותו וחושב שהוא השתפר המון. אבל בסופו של דבר מה הוא עשה כבר בקרירה? היו לו עונה שתיים טובה בליגה וזה הכל. הוא לא משחק באופן סדיר כבר שנה שנייה ברצף. גם הביקור הקודם שלו ברמות הגבוהות יותר (בבנטון טרוויזו) היה לא מוצלח.

אז על מה נלחמים פה? כנראה שנטו אגו מול הפועל אלון.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי roy1000 » 20 פברואר 2015, 10:47

יש גם עד בעיה - אם נותנים למקל חוזה של חצי מליון פלוס נטו, מה זה עושה לשחקנים האחרים? לנדסברג ואוחיון שחקנים חופשיים בקיץ. למה שלא ידרשו אותו דבר או יותר? שניהם היו חלק מהקבוצה שלקחה אליפות אירופה בעוד מקל בעיקר ישב על הספסל או בבית.
roy1000

הודעהעל ידי Allan Turing » 20 פברואר 2015, 14:29

מסכים איתכם לגמרי. מקל שחקן טוב, אבל גם יוגב (כנראה לא פחות).
מציעים לו חוזה מצויין להבנתי. רוצה? קח. לא רוצה? שיהיה לו בהצלחה.

מוזר בעיני שמכבי שמה את עצמה בעמדה כ״כ חלשה במשא-ומתן תוך שהיא מתרפסת בפניו על בסיס יומי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי roy1000 » 20 פברואר 2015, 15:34

אורי אלון:
נראה מה יהיה עם הסמיילי, אבל דבר אחד בטוח- נגמרו הימים שעושים לנו תרגילים ולוקחים לנו שחקנים. תתקדמו, דברים השתנו.

לדעתי מקל סגור בירושלים. הם כנראה יודיעו אחרי הגמר. הוא שוב פעם סתם משחק עם מכבי. שיהיה לו בהצלחה בבית קברות הזה.
הדבר היחידי שמעצבן אותי בסיפור הזה הוא המרדף המביש אחריו. למכבי צריך להיות קצת יותר כבוד עצמי ממה שהם הראו בסיפור הזה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 פברואר 2015, 16:32

בכיר במילאנו לוואלה ספורט: "אנחנו אופטימיים מאוד לגבי הגעת גל מקל"
האיטלקים מחפשים רכז בדחיפות בשל עזיבתו הצפויה של טרנטון מיצ'ם לוילרבאן ובונים על הגעתו של הישראלי, שאם יבחר במילאנו לא יצטרך לשלם מס גבוה בניגוד למקרה של חתימה בירושלים
http://sports.walla.co.il/item/2831514
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 20 פברואר 2015, 17:07

roy1000 כתב:אורי אלון:
נראה מה יהיה עם הסמיילי, אבל דבר אחד בטוח- נגמרו הימים שעושים לנו תרגילים ולוקחים לנו שחקנים. תתקדמו, דברים השתנו.

לדעתי מקל סגור בירושלים. הם כנראה יודיעו אחרי הגמר. הוא שוב פעם סתם משחק עם מכבי. שיהיה לו בהצלחה בבית קברות הזה.
הדבר היחידי שמעצבן אותי בסיפור הזה הוא המרדף המביש אחריו. למכבי צריך להיות קצת יותר כבוד עצמי ממה שהם הראו בסיפור הזה.

למכבי חסר ישראלי עקב פציעתו של גיא.
לטווח הקצר (העונה הקרובה) הוא יוכל לעזור עם החוק הרוסי.
לטווח הארוך הוא אותו שחקן כמו יוגב ואני בהחלט מעדיף את יבזורי על פניו בעונה הבאה.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 פברואר 2015, 17:09

מקובי כתב:

לטווח הארוך הוא אותו שחקן כמו יוגב ואני בהחלט מעדיף את יבזורי על פניו בעונה הבאה.

אני מסכים שמכבי צריכה יותר קלעי, אבל זאת עמדה שעדיף לאייש בזר.
עם כל הכבוד ליבזורי, שהוא שחקן שאני אישית מאוד מעריך, הוא לא מתאים לרמות הגבוהות של אירופה.
לעומת זאת מקל בהחלט עשוי להיות שחקן מצויין לרמות הגבוהות שאפשר לרוץ איתו לשנים הבאות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 20 פברואר 2015, 17:32

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

אני מסכים שמכבי צריכה יותר קלעי, אבל זאת עמדה שעדיף לאייש בזר.
עם כל הכבוד ליבזורי, שהוא שחקן שאני אישית מאוד מעריך, הוא לא מתאים לרמות הגבוהות של אירופה.
לעומת זאת מקל בהחלט עשוי להיות שחקן מצויין לרמות הגבוהות שאפשר לרוץ איתו לשנים הבאות.

כל שחקן ישראלי שתביא שלא שיחק ביורוליג הוא הימור לרמות הגבוהות.
מקל הוא הימור (והוא נותן את אותם דברים כמו יוגב +-) ויבזורי הוא הימור.

יבזורי מאוד מרשים אותי בהתקדמות שלו, מקלעי שלשות נטו הוא פיתח את הפלאוטר הזה ככה שהוא מאיים בצורה נוספת על הסל, ושלא לדבר שהשנה הוא הוסיף גם פן של מסירה.

יכול להיות שמקל יותר טוב, אבל לדעתי מכבי תצטרך יותר את יבזורי מבחינה מקצועית.
(וזה בלי לדבר על האגו של שני השחקנים... יבזורי נראה לי יקבל את זה שהוא צריך להילחם על המקום שלו, מקל ידרוש חמישיה...)
מקובי

הודעהעל ידי Roni1 » 20 פברואר 2015, 18:04

הוא באמת אמר את זה? "נגמרו הימים״? ״תתקדמו״?
האיש הזה חי בסרט. וזה כ״כ טוב כי הוא באמת חושב ש״נגמרו הימים״ ו״אלטרנטיבה״ אומר שעוד תואר אחד וזה הופך להיות נכון, הם מכבי החדשה בגלל שיש להם את מקל ויותם, או גביע. אין לו מושג איזו דרך הוא צריך לעבור.

חיפה קבוצה יותר מצליחה משלו, גלבוע יותר מצליחה, אפילו לעכברושים מהחניון יש היסטוריה. כזה יצור נפוח.
Roni1

הודעהעל ידי אדם » 21 פברואר 2015, 20:26

על איזה סמיילי מדובר??
אורי אלון פירסם סמילי בטוויטר?
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 21 פברואר 2015, 21:28

אדם כתב:על איזה סמיילי מדובר??

זה מה שאורי אלון פרסם:

רמיזה די ברורה שמקל סגור או כמעט סגור ושהוא לא ישחק במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 21 פברואר 2015, 21:33

roy1000 כתב:
אדם כתב:על איזה סמיילי מדובר??

זה מה שאורי אלון פרסם:

רמיזה די ברורה שמקל סגור או כמעט סגור ושהוא לא ישחק במכבי.

או שהכונה שנראה מה יהיה אם הסמיילי זה באם הוא יחיך או יבכה ,ולא דווקא קביעה
אדם

הודעהעל ידי 0ved1212 » 21 פברואר 2015, 21:37

מה שבטוח זה ששני המועדונים יודעים מה קורה עם מקל

ומשום מה שומרים את הקלפים עד אחרי הגמר

מה שלא ברור לי זה איך אף אחד מהעיתונאים לא יודע מה קורה איתו
כי הוא הריי סגור כבר באיזה קבוצה
0ved1212

הודעהעל ידי my man » 21 פברואר 2015, 21:39

מקל- :throwup2

ואני עוד בהתחלה הייתי בעד שהוא יגיע..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי tzachMTA » 21 פברואר 2015, 23:31

אני ממש לא רוצה אותו במכבי, אבל הייתי מאוד שמח לא לראות אותו בירושלים. אלא בקבוצה אחרת מאירופה.

יש כאן מישהו שלא חותם על המשפט הזה?
מקל בכל זאת שווה משהו, הוא ישראלי די איכותי בסך הכל, אני לא אהיה שמח אם הוא יחתום בירושלים.
tzachMTA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־36 אורחים