המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נראה מה יהיה עם הסמיילי, אבל דבר אחד בטוח- נגמרו הימים שעושים לנו תרגילים ולוקחים לנו שחקנים. תתקדמו, דברים השתנו.
roy1000 כתב:אורי אלון:נראה מה יהיה עם הסמיילי, אבל דבר אחד בטוח- נגמרו הימים שעושים לנו תרגילים ולוקחים לנו שחקנים. תתקדמו, דברים השתנו.
לדעתי מקל סגור בירושלים. הם כנראה יודיעו אחרי הגמר. הוא שוב פעם סתם משחק עם מכבי. שיהיה לו בהצלחה בבית קברות הזה.
הדבר היחידי שמעצבן אותי בסיפור הזה הוא המרדף המביש אחריו. למכבי צריך להיות קצת יותר כבוד עצמי ממה שהם הראו בסיפור הזה.
מקובי כתב:roy1000 כתב:אורי אלון:נראה מה יהיה עם הסמיילי, אבל דבר אחד בטוח- נגמרו הימים שעושים לנו תרגילים ולוקחים לנו שחקנים. תתקדמו, דברים השתנו.
לדעתי מקל סגור בירושלים. הם כנראה יודיעו אחרי הגמר. הוא שוב פעם סתם משחק עם מכבי. שיהיה לו בהצלחה בבית קברות הזה.
הדבר היחידי שמעצבן אותי בסיפור הזה הוא המרדף המביש אחריו. למכבי צריך להיות קצת יותר כבוד עצמי ממה שהם הראו בסיפור הזה.
למכבי חסר ישראלי עקב פציעתו של גיא.
לטווח הקצר (העונה הקרובה) הוא יוכל לעזור עם החוק הרוסי.
לטווח הארוך הוא אותו שחקן כמו יוגב ואני בהחלט מעדיף את יבזורי על פניו בעונה הבאה.
שמואל1 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:אורי אלון:נראה מה יהיה עם הסמיילי, אבל דבר אחד בטוח- נגמרו הימים שעושים לנו תרגילים ולוקחים לנו שחקנים. תתקדמו, דברים השתנו.
למכבי חסר ישראלי עקב פציעתו של גיא.
לטווח הקצר (העונה הקרובה) הוא יוכל לעזור עם החוק הרוסי.
לטווח הארוך הוא אותו שחקן כמו יוגב ואני בהחלט מעדיף את יבזורי על פניו בעונה הבאה.
אני מסכים שמכבי צריכה יותר קלעי, אבל זאת עמדה שעדיף לאייש בזר.
עם כל הכבוד ליבזורי, שהוא שחקן שאני אישית מאוד מעריך, הוא לא מתאים לרמות הגבוהות של אירופה.
לעומת זאת מקל בהחלט עשוי להיות שחקן מצויין לרמות הגבוהות שאפשר לרוץ איתו לשנים הבאות.
אדם כתב:על איזה סמיילי מדובר??
אורי אלון פירסם סמילי בטוויטר?
נראה מה יהיה עם הסמיילי, אבל דבר אחד בטוח- נגמרו הימים שעושים לנו תרגילים ולוקחים לנו שחקנים. תתקדמו, דברים השתנו.
roy1000 כתב:אדם כתב:על איזה סמיילי מדובר??
אורי אלון פירסם סמילי בטוויטר?
זה מה שאורי אלון פרסם:נראה מה יהיה עם הסמיילי, אבל דבר אחד בטוח- נגמרו הימים שעושים לנו תרגילים ולוקחים לנו שחקנים. תתקדמו, דברים השתנו.
רמיזה די ברורה שמקל סגור או כמעט סגור ושהוא לא ישחק במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־36 אורחים