המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:yzafrir כתב:בקיצור כך נראה לי שצריך להראות הסגל
גארדים : פארגו , מקל , זר, יוגב
סמול : סמית' ,פניני, סילבן
פאוור : רנדל , אלכסנדר
סנטר : סופו , טיוס/זר , כהן
מקל ואוחיון יחד לא יהיה. רק אחד מהם יוחתם. רוב הסיכויים שיחתימו מחדש את אוחיון.
אני רואה פה את גייטס על המשבצת של טיוס ועל משבצת הגארד אפשר להביא תא ברייסי רייט אם ירושלים ישחררו אותו. אם לא - אז שוב פעם מישהו מהיורוקאפ.
וכמובן גם בנדר בתוך זר שביעי.
yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
בכל מקרה מכבי הגיע העונה לשיא השפל מבחינת ישראלים ואני מאמין שהיא תעשה הכל כדי להביא אותו וגם להשאיר את יוגב כדי שלא יגיעו לירושלים.
יוגב ישאר פה באותו חוזה כנראה כי אני כבר לא מאמין שקבוצות באירופה יזרקו עליו סכומים גדולים...
roy1000 כתב:rc4991 כתב:כן רק שאם הוא מקבל החלטה כזאת אז שיקח בחשבון שהוא יהיה בגלות של איזה שש שנים בחוץ לארץ (ואז גם יגיע לפה וכבר לא ירוויח הרבה)
אני חושב שהוא צריך להשלים 4 שנים בחו"ל בשביל שלא יבקשו ממנו מס בארץ על השנים האלה. הוא עשה כבר שנתיים. אם ישלים שנתיים נוספות הוא יוכל לחזור בלי בעיה ותמיד יהיה לו מקום במכבי או בירושלים.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
בכל מקרה מכבי הגיע העונה לשיא השפל מבחינת ישראלים ואני מאמין שהיא תעשה הכל כדי להביא אותו וגם להשאיר את יוגב כדי שלא יגיעו לירושלים.
יוגב ישאר פה באותו חוזה כנראה כי אני כבר לא מאמין שקבוצות באירופה יזרקו עליו סכומים גדולים...
יווגב הוא קפטן שמשחק פצוע הרבה פעמים. הוא ירצה שידרוג כמו שכולם במכבי קיבלו שידרוג. אם החוזה האחרון שלו היה סביב ה- 300 אלף, הוא ירצה 350 - 400 בחוזה חדש.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
יווגב הוא קפטן שמשחק פצוע הרבה פעמים. הוא ירצה שידרוג כמו שכולם במכבי קיבלו שידרוג. אם החוזה האחרון שלו היה סביב ה- 300 אלף, הוא ירצה 350 - 400 בחוזה חדש.
אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...
מקל ופארגו יפתחו , ויוגב והזר השני מחליפים...
yzafrir כתב:אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...
מקל זה לפחות 500 ואני לא מבין מאיפה התקציב הזה יגיע אחרי ששידרגו כבר את כל השחקנים בסגל. אני לא חושב שזה ריאלי.
toja27 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...
אני גם מסכים ורוצה שמקל ואוחיון יהיו הרכזים שלנו. אני לא רואה שום בעיה שהם ישחקו ביחד. אבל איפה פארגו מבחינתך אמור להיכנס? כלומר אתה רוצה אותו ב- כ-2?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...
מקל זה לפחות 500 ואני לא מבין מאיפה התקציב הזה יגיע אחרי ששידרגו כבר את כל השחקנים בסגל. אני לא חושב שזה ריאלי.
וזה עוד לפני הנסיונות להשאיר את טיוס. צריך גם לזכור שאם סופו ישאר לעוד עונה, הוא כבר ירוויח את הסכומים המקוריים שבחוזה שלו ולא את הגרושים שהוא מרוויח העונה.
לא ברור לי על מה אנשים פה מבססים את הסגלים שלהם (כל שנה מחדש יש לציין).
MTA2311 כתב:פליקס, מה אומרים ברוסיה על מקל?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:פליקס, מה אומרים ברוסיה על מקל?
ממש לא מתלהבים ממנו. הוא נתן איזה 2-3 משחקים לא רעים בהתחלה, כשאף אחד עוד לא התייחס אליו. אבל מאז שהיריבות התחילו לקחת אותו בחשבון, הוא נראה חלש.
הינה הסטטיקסטיקה שלו ב VTB (באנגלית). תראה בעצמך. מזכיר לי את המספרים של היינס...
http://www.vtb-league.com/en/player/gal ... ?sid=89632
my man כתב:שמעו מקל לא יהיה פה!! ות'אמת שאני לא רוצה אותו פה כבר...
לדעתי הקטע של הצביון הישראלי זה בולשיט...למה, אם אליהו היה משחק פה אז הייתי יותר מחובר לקבוצה?(תרשו לי פחחחח)
עכשיו גם התחיל קטע חדש שאומרים שילדים צריכים מודל לחיקוי ישראלי ולא עוד איזה אחד שרק ילך לכסף הגדול...אתם יודעים מה סבבה גם אני בעד אבל למה הנטל החינוכי הזה צריך ליפול על מכבי...שיקומו השחקנים הישראלים ויתחילו לקרוע ת'תחת בכדי להוות מודל לחיקוי...כאילו מה אם הוא במכבי אז הוא מדל לחיקוי? הרי אין ישראלי צבר טוב היום שיגיע למכבי ואשכרה ייתן תפוקה ביורוליג...
ה"שחקן הישראלי" מתפנק לו עם חוקים הזויים ולא ספורטיביים.. במקום ליילל שיתחילו לעבוד...אין שום שחקן כדורסל טוב בעולם שהגיע לאן שהגיע בלי שהוא קרע ת'תחת...
yzafrir כתב:my man כתב:שמעו מקל לא יהיה פה!! ות'אמת שאני לא רוצה אותו פה כבר...
לדעתי הקטע של הצביון הישראלי זה בולשיט...למה, אם אליהו היה משחק פה אז הייתי יותר מחובר לקבוצה?(תרשו לי פחחחח)
עכשיו גם התחיל קטע חדש שאומרים שילדים צריכים מודל לחיקוי ישראלי ולא עוד איזה אחד שרק ילך לכסף הגדול...אתם יודעים מה סבבה גם אני בעד אבל למה הנטל החינוכי הזה צריך ליפול על מכבי...שיקומו השחקנים הישראלים ויתחילו לקרוע ת'תחת בכדי להוות מודל לחיקוי...כאילו מה אם הוא במכבי אז הוא מדל לחיקוי? הרי אין ישראלי צבר טוב היום שיגיע למכבי ואשכרה ייתן תפוקה ביורוליג...
ה"שחקן הישראלי" מתפנק לו עם חוקים הזויים ולא ספורטיביים.. במקום ליילל שיתחילו לעבוד...אין שום שחקן כדורסל טוב בעולם שהגיע לאן שהגיע בלי שהוא קרע ת'תחת...
אם הטיעון שלך היה שזה לא אפשרי כלכלית או שמקצועית הוא לא מתאים אז היה יותר קל להתייחס אבל נושא הציביון נישראלי מאוד מורכב ולי למשל הוא כן חשוב...
די ברור שמכבי ינסו להביא אותו , השאלה אם יצליחו ( אני מקווה שכן... )
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], where is the love?, מרסר ו־32 אורחים