הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יולי 2015, 23:50

החציל האצטקי כתב:
yzafrir כתב:לי מאוד בא שמכבי יחתימו את ג'פרי טיילור , הוא פוטנציאל להיות אחד הגדולים שהיו פה , והוא סווינגמן בדיוק כמו שכנראה מחפשים. אגב הוא מזכיר לי מאוד את פארקר בתנועות שלו.
נראה לי שמכבי מכוונת לזה שסמית' יוסב השנה לגמרי לעמדה 4 כתחליף לבלו של 4 שקולע טוב מבחוץ . האמת שסמית' יכול לתת הרבה דברים בעמדה 4 שאפילו בלו לא נתן .
בנוסף מכבי יצרפו 4 נוסף הגנתי יותר...

תכל׳ס, אני ממש לא רואה את הצורך של מכבי גם בסווינגמן. סילבן לגמרי יכול וצריך למלא דקות בעמדות 2 ו-3.
אני כן מסכים איתך שסמית׳ ופניני צריכים לתת דקות בעמדה מספר 4 (מה שאגב, כמעט ולא קרה בעונה שעברה, וחבל).

צריך להשקיע עכשיו מקסימום משאבים בפאוור-פורוורד הכי טוב שיכולים להביא שיסגור את הסגל.

כנראה שמכבי מכוונת לזה שסמית' ישחק רק 4 וטיילור יהיה ה3 הפותח כשמגבים אותו סילבן ופניני .
ה4 השני בנוסף לסמית יהיה שחקן גבוהה ומאסיבי יותר מסמית ולכן שמות כמו הנדריקס או תומפסון עלו . במכבי אוהבים את השחקנים האלו שיכולים לשחק על כמה עמדות
טיילור שחקן מלהיב בטרוף ויכול להכניס הרבה פלפל למשחק של מכבי.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 יולי 2015, 00:04

לא יודע לגבי טיילור. גם אני התלהבתי ממנו אבל לדעתי זה סתם עוד גפרור שפיק זרק למדורה, שום דבר רציני.
ושוב, אני לא רואה איך שני זרים נכנסים פנימה. אני גם לא חושב שסמית׳ ישחק 4 פול-טיים ביורוליג אחרי שגודס לא ניסה את זה בכלל בשנה שעברה. לא מסתדר.

תחשבו שבסיטואציה שקיימת כרגע בקבוצה, ברגע שמצטרף עוד שחקן זר אחד לעמדה 4, מישהו מבין: פארמר, אוחיון, יבזורי, לנדסברג, פניני הולך לשבת בצד כדי שבן אלטיט יתלבש (ולא ישחק?).
אני לא אתפלא אם מכבי עוד תעקוף את החוק הזה ותרשום לליגה רק 4 זרים ותתן לצעירים לשחק על חשבונם.

בכל מקרה הסיטואציה היא כבר מאוד בעייתית, ואם יצרפו עוד שני זרים היא רק תהיה עוד יותר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יולי 2015, 01:07

אתה עושה יותר מידי חישובים לליגה. מכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה שהיא יכולה, בלי חורים. כרגע יש חור גדול מאוד בעמדה 4, ולא בטוח בכלל ששחקן אחד יוכל למלא את החסר שם. אז נכון, אף אחד לא רוצה ששחקן בכיר או שניים יאלצו לשבת בחוץ בכל משחק ליגה, אבל זה לא שונה בהרבה ממה שהיה בשנים האחרונות ובטח לא סוף העולם.

לגבי סמית' - הוא כן שיחק בעונה החולפת מידי פעם בעמדה 4. ולא, הוא לא צריך לעבור לשחק שם באופן קבוע. גם אם יבוא סווינגמן וגם אם לא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 יולי 2015, 01:15

אלה חישובים שאתה חייב לעשות.
כמו שאני רואה את זה כרגע- כמעט בלתי נמנע שבן אלטיט יהיה שחקן משמעותי במכבי בשנה הבאה. כמו שג׳ייק כהן היה השנה. בסוף אתה מחזיק 6 ו-7 זרים ועל השחקנים האלה אתה נופל.
בלאו הכי החוק הזה מסנדל אותך- אז לפחות תשתמש בשחקן הצעיר הכי מוכשר שלך ותפתח אותו. אתה חייב לבנות רוטציה יציבה וברורה לאורך העונה ולצמצם את הגימיקים למינימום.

אני חושב שבנייה נכונה משמעותה להביא פאוור פורוורד ברמה, שחקן שיוכל לשחק גם עם אמבקווה וגם עם פבראני, שישחק בשני הצדדים של המגרש ויוכל להחזיק 30 דק׳ ביורוליג.
את השאריות שהוא יותיר יקחו סמית׳ ב-4, או פניני ב-4, הרכבים של פבראני עם אמבקווה, או אפילו אלטיט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יולי 2015, 09:16

החציל האצטקי כתב:אלה חישובים שאתה חייב לעשות.
כמו שאני רואה את זה כרגע- כמעט בלתי נמנע שבן אלטיט יהיה שחקן משמעותי במכבי בשנה הבאה. כמו שג׳ייק כהן היה השנה. בסוף אתה מחזיק 6 ו-7 זרים ועל השחקנים האלה אתה נופל.
בלאו הכי החוק הזה מסנדל אותך- אז לפחות תשתמש בשחקן הצעיר הכי מוכשר שלך ותפתח אותו. אתה חייב לבנות רוטציה יציבה וברורה לאורך העונה ולצמצם את הגימיקים למינימום.

אני חושב שבנייה נכונה משמעותה להביא פאוור פורוורד ברמה, שחקן שיוכל לשחק גם עם אמבקווה וגם עם פבראני, שישחק בשני הצדדים של המגרש ויוכל להחזיק 30 דק׳ ביורוליג.
את השאריות שהוא יותיר יקחו סמית׳ ב-4, או פניני ב-4, הרכבים של פבראני עם אמבקווה, או אפילו אלטיט.

בלתי נמנע שבן אלטיט יהיה שחקן משמעותי במכבי בשנה הבאה? איבדתי אותך.

כל החישובים האלה שאתה עושה אלו חישובי סרק. לא מבין איך הגענו לדיבורי בן אלטיט (שאגב עדיין לא בטוח שהוא יהיה הצעיר מתחת לגיל 25) בהקשר של זר שישי.
נתחיל מזה שהצעירים לא אמורים להיות מושפעים מהבאתו של זר כזה או אחר, המקום שלהם בסגל מובטח במשחקי הליגה ע"י חוק. ומעבר לזה, אם אתה מביא זר מספר 6, אז גם ככה אחד מהזרים יאלץ לשבת ביציע (בעקבות הגבלת הזרים). אם ירצו לתת דקות לצעירים (ואני הראשון שאשמח כשזה יקרה) בליגת הפח הישראלית, הם יקבלו דקות. אין פה בכלל מה לדבר עליהם בהקשר הזה.

הסיכון שיכול להגיע בעקבות רוטציות בליגה הוא יותר בפן החברתי (ולכן כמו בכל קבוצה מצליחה, אופי האנשים חשוב) מאשר במקצועי. מן הצד השני, אם אתה לא מחזק את הקבוצה בשני זרים בסיטואציה שאנחנו נמצאים בה, אז החסרונות ברורים - מועדות לפציעות וקבוצה עם חורים (= קבוצה פחות חזקה ביורוליג).

עצם זה שאתה בונה על סמית', פניני, פבראני ואלטיט בתור המחליפים הפוטנציאליים הבלעדיים לעמדה 4 מראה שהחשיבה שלך לא נכונה בעניין הזה. זה עקום מידי לפתיחת עונה. אלא אם אתה פדרמן וכואב לך בכיס, אני לא רואה שום סיבה לחסוך פה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 יולי 2015, 13:14

כן, אני מניח שאתה צודק.
לגבי אלטיט- אני רואה אותו הופך להיות גבוה רביעי-חמישי ברוטציה בליגה בקלות, בהנחה שפחות סביר שתרשום 3 מהגבוהים הזרים שלך לכל משחק, והעובדה שאין לך אף גבוה ישראלי חוץ ממנו.
לדעתי הוא גם מספיק מוכשר כדי למלא את התפקיד הזה- אני לא רואה הרבה גבוהים של 2.08 עם מידת האתלטיות והכשרון שיש לו בידיים בליגה, והוא גם בשונה מג׳ייק כהן משחק באגרסיביות.

נחייה ונראה איך יבחרו לתמרן עם החוקים המפגרים האלה. אני חושב ששנינו נסכים שמעל הכל מכבי צריכה פאוור-פורוורד שיהיה מניה בטוחה כדי להוריד קצת מהספקות סביב הקו הקדמי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 יולי 2015, 15:27

החציל האצטקי כתב:לגבי אלטיט- אני רואה אותו הופך להיות גבוה רביעי-חמישי ברוטציה בליגה בקלות, בהנחה שפחות סביר שתרשום 3 מהגבוהים הזרים שלך לכל משחק, והעובדה שאין לך אף גבוה ישראלי חוץ ממנו.
לדעתי הוא גם מספיק מוכשר כדי למלא את התפקיד הזה- אני לא רואה הרבה גבוהים של 2.08 עם מידת האתלטיות והכשרון שיש לו בידיים בליגה, והוא גם בשונה מג׳ייק כהן משחק באגרסיביות.

אוקיי, אז יש הבדל בין מה שתיארת לבין ההגדרה של שחקן משמעותי במכבי. לצערנו ג'ייק כהן אכן הפך להיות שחקן משמעותי במכבי בשלהי העונה האחרונה, פשוט כי לא נשארו שחקנים ישראלים לשחק איתם. ועם כל הכבוד לבן אלטיט, אתה עדיין לא רוצה שהסיטואציה של העונה שעברה תחזור על עצמה. אני אשמח מאוד אם אלטיט (או שחקן צעיר אחר) יזכה לדקות משמעותיות בכל משחקי הליגה ויתפתח כשחקן, אבל זה לא אומר שאיתו מכבי תהיה טובה יותר בליגה או שהוא יזכה לשחק בשלבים המכריעים של העונה. זה בעיקר בשביל העתיד לטעמי.

דווקא כן סביר שמכבי תרשום 3 זרים לעמדות הפנים ברוב משחקי הליגה, כל עוד הישראלים הבכירים שלך נמצאים בעמדות 1-3. בשביל הגמישות והתמרון בחוק הרוסי, גם פניני יוכל לשחק מידי פעם בעמדה 4 ולא רק צעיר ישראלי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי מקובי » 19 יולי 2015, 23:02

פארמר, יוגב
רוצ'סטי, לנדסברג, יבזורי
סמית', טיילור
XXX, פניני
פבראני, אמבקווה

פארמר ורוצסטי יכולים לשחק 1-2
לנדסברג ויבזורי 2-3
פניני, סמית' וטיילור 3-4
פבראני ואמבקווה 4-5

אז מה אתם חושבים שהכי חסר בעמדה 4?
פוסט? קליעה מבחוץ? גובה? אתלטיות? הגנה? מהירות?
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2015, 23:04

מקובי כתב:פארמר, יוגב
רוצ'סטי, לנדסברג, יבזורי
סמית', טיילור
XXX, פניני
פבראני, אמבקווה

פארמר ורוצסטי יכולים לשחק 1-2
לנדסברג ויבזורי 2-3
פניני, סמית' וטיילור 3-4
פבראני ואמבקווה 4-5

אז מה אתם חושבים שהכי חסר בעמדה 4?
פוסט? קליעה מבחוץ? גובה? אתלטיות? הגנה? מהירות?

מה חסר? בעיקר 2 שחקנים! :whistle
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי argof » 19 יולי 2015, 23:27

נראה לי שיילכו על טיילור וסמית׳ כצמד טווינרים פותחים ב-3-4.
המחליפים יהיו בנקודות הקיצון של ספקטרום הפורוורדים: לנדסברג בקצה הקרוב ל-2, והזר האחרון (הנדריקס?) בקצה הקרוב ל-5.
פניני ושגב ישחקו בעיקר בליגה.
argof

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יולי 2015, 19:57

ד''א, לא יודעת אם מישהו פה ראה אבל היום במגרש פתוח גלדסטון אמר שאחרי סיום העונה היה ליוגב התקף של מחלת הקרוהן והוא היה צריך להתאשפז ליממה, בדיוק כמו שקרה עם רנדל בפלייאוף

לכו תדעו, אם אוחיון גם לא יציב מבחינה בריאותית אולי אנחנו כן צריכים עוד גארד/סווינגמן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יולי 2015, 21:32

Holiday_Armadillo כתב:ד''א, לא יודעת אם מישהו פה ראה אבל היום במגרש פתוח גלדסטון אמר שאחרי סיום העונה היה ליוגב התקף של מחלת הקרוהן והוא היה צריך להתאשפז ליממה, בדיוק כמו שקרה עם רנדל בפלייאוף

לכו תדעו, אם אוחיון גם לא יציב מבחינה בריאותית אולי אנחנו כן צריכים עוד גארד/סווינגמן

אולי אנחנו צריכים עוד גארד ישראלי ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 28 יולי 2015, 21:12

אני פשוט לא מבין...אם אלטיט בקרית גת אז מי הצעירים שלנו?
לנצח הררי??
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2015, 21:33

my man כתב:אני פשוט לא מבין...אם אלטיט בקרית גת אז מי הצעירים שלנו?
לנצח הררי??

אור לאומי ואיתי שגב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 יולי 2015, 22:46

my man כתב:אני פשוט לא מבין...אם אלטיט בקרית גת אז מי הצעירים שלנו?
לנצח הררי??

לצערי מכבי זנחה לגמרי את עניין הצעירים, אבל ראינו כבר בתחילת הקיץ שלא עושים יותר מידי בנידון. עכשיו קצת מאוחר להתעסק בזה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 30 יולי 2015, 13:43

מתי השחקנים מגיעים לארץ?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2015, 13:45

my man כתב:מתי השחקנים מגיעים לארץ?

בד״כ בשבוע האחרון של אוגוסט. תוך 4 שבועות הם כאן. :heat
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2015, 13:58

האימונים בדרך כלל מתחילים בסוף אוגוסט/תחילת ספטמבר. השחקנים נוחתים ימים ספורים לפני.
להערכתי הרכבת האווירית תתחיל בסביבות ה 20-25 לאוגוסט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 יולי 2015, 14:04

החציל האצטקי כתב:

בד״כ בשבוע האחרון של אוגוסט. תוך 4 שבועות הם כאן. :heat

שמואל1 כתב:

האימונים בדרך כלל מתחילים בסוף אוגוסט/תחילת ספטמבר. השחקנים נוחתים ימים ספורים לפני.
להערכתי הרכבת האווירית תתחיל בסביבות ה 20-25 לאוגוסט.

תודה!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2015, 14:43

אני חושב שמכבי צריכה שחקן כמו לורנס רוברטס (אבל לא הוא, מישהו צעיר יותר), שבעיקר יקח ריבאונדים בחסד, ישחק הגנה וישחק מתחת לטבעת, אבל שלא יהיה עד כדי כך נגר ויוכל לשחק 4, זה בא הכי טוב ליד פבראני.
למישהו עולה לראש?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־24 אורחים