פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
09 דצמבר 2015, 21:58
החציל האצטקי כתב:מכבי לא עולה מהבית הזה של ירושלים, רוני.
תעשה לי טובה...
איך אתה אוהב להגזים
09 דצמבר 2015, 21:59
טוב אני כבר לא יודע איך להתייחס לפורום הזה - או שמזלזלים בירושלים בלי סוף או שהיא אימפריה רבת תארים
כמעט אף פעם לא נתקלתי פה בדעה של האמצע שירושלים קבוצה טובה שמתפתחת אבל לא מעבר לזה
09 דצמבר 2015, 22:00
felix_r כתב:למזלה של ירושלים הרוסים כבר שיחררו את הזרים שלהם (אחרי שאיבדו את הסיכוי לעלות), ככה שאמור להיות משחק קל
שיחררו את הזרים? הם לא משחקים ב- VTB?
09 דצמבר 2015, 22:04
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול לעשות לי קצת סדק לגבי הסיכויים של ירושלים לעלות שלב?
אם הם מנצחים ברוסיה שבוע הבא (או שהיוונים מפסידים), ירושלים עולים.
זה התסריט היחיד? ומול מי כל אחת מהן משחקת?
לדעתי לא. אאל״ט אם אתונה ינצחו את נפטונאס, ירושלים ינצחו את קרסני וניז׳ני יפסידו לטורקים -> אז יווצר בית משולש עם ניז׳ני, אתונה וירושלים (מאזן 5:5). לניז׳ני יש בבית משולש כזה 3 ניצחונות, לאתונה 2 ולירושלים רק 1.
09 דצמבר 2015, 22:07
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:מכבי לא עולה מהבית הזה של ירושלים, רוני.
תעשה לי טובה...
איך אתה אוהב להגזים

אני לא חושב שירושלים מפלצת ואני גם לא מזלזל בה. אני חושב שהיא קבוצה לא רעה עם פוטנציאל ללכת גם לשלבים מתקדמים ביורוקאפ.
והיא יותר טובה ממכבי הנוכחית ובקושי עולה.
מכבי למשל הייתה כנראה מצליחה להפסיד לוולגוגראד וליוונים במשחקי בית צמודים. היינו מתחילים לראות את השטויות של רוצ'סטי ואונואקו ושות' ודופקים תראש בקיר.
09 דצמבר 2015, 22:10
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:מכבי לא עולה מהבית הזה של ירושלים, רוני.
תעשה לי טובה...
איך אתה אוהב להגזים

אין מה להגזים, השנה הסגל של מכבי לא טוב יותר מזה של הפועל. (קורה...)
09 דצמבר 2015, 22:12
אחדשיודע כתב:לדעתי לא. אאל״ט אם אתונה ינצחו את נפטונאס, ירושלים ינצחו את קרסני וניז׳ני יפסידו לטורקים -> אז יווצר בית משולש עם ניז׳ני, אתונה וירושלים (מאזן 5:5). לניז׳ני יש בבית משולש כזה 3 ניצחונות, לאתונה 2 ולירושלים רק 1.
זה יהיה מאוד משעשע אם יקרה.
09 דצמבר 2015, 22:13
לא ראיתי מפארמר או מרוצ'סטי או מדווין את הדברים שרולנד ודאנטה מצליחים להביא בקלאץ' (עם כל הטעויות הנלוות).
לא ראיתי שיש לנו קו קדמי ורסטילי ועמוק כמו שיש להפועל. לא צריך להיות עיוורים. הכלים שלנו די מוגבלים מלכתחילה, וחלק מהשחקנים בכלל לא הגיעו לעונה.
09 דצמבר 2015, 22:15
בדקתי, והתברר ש 33 הדקות של סופו היום, זה שיא הקריירה שלו בגביעי אירופה!
09 דצמבר 2015, 22:18
felix_r כתב:בדקתי, והתברר ש 33 הדקות של סופו היום, זה שיא הקריירה שלו בגביעי אירופה!

עונה הבאה יהיה אפשר להחזיר אותו... אבל במקרה שלו רק עונה + אופציה
10 דצמבר 2015, 00:37
אין אסור שמגדל תעלה!
יכול להיות שאם אנחנו לא היינו נראים כמו שאנחנו נראים הייתי סלחן כלפיהם..
אבל אם אנחנו מודחים אז גם הם חייבים...לשחק איתם באותה הליגה באותה רמה זה עלבון לכדורסל האירופי. עם כל הכבוד לפדרמן ושות' מכבי היא עדיין מועדון על שהוא בטופ 3-5 בכל הזמנים...
שה"אלטרנטיבה" הזו גם תחשוב שאנחנו באמת ברמה שלה זה כבר מוגזם לחלוטין...
ואלא תגידו לי עכשיו- "אין מה לעשות זה המצב- מכבי כבר לא מועדון על פייס איט"..כי עם כל הכבוד אנחנו המועדון המעוטר בעולם: 51 אליפויות, 42 גביעים, 6 אליפויות אירופה, 1 ביניבשתי(גודס - תודה) לא נעלמים ונשכחים בשנתיים של האיש היהיר בעולם- אורי אלון...
10 דצמבר 2015, 00:41
הייתי בטוח שירושלים עולה אם תנצח במשחק הבא, אבל לפי מה שראיתי בחדשות הספורט, יש מצב שירושלים תנצח ברוסיה ולא תעלה. בשביל שזה יקרה צריכים לקרות הדברים הבאים:
1) אאק תנצח בבית את נפטונאס
2) גאלא תנצח את ניז'ני
10 דצמבר 2015, 00:44
האמת שזה מאוד סביר שזה יקרה. הפועל בחוץ לדעתי.
10 דצמבר 2015, 00:45
החציל האצטקי כתב:האמת שזה מאוד סביר שזה יקרה. הפועל בחוץ לדעתי.
אבל אני לא מבין למה יוצא שירושלים בחוץ
10 דצמבר 2015, 00:45
החציל האצטקי כתב:האמת שזה מאוד סביר שזה יקרה. הפועל בחוץ לדעתי.
אתה כל כך החלטי שזה מדהים.
10 דצמבר 2015, 00:46
יש שם איזה קטע של מאזן נצחונות פנימיים כנראה.
לא כזה מעניין אותי כדי שאטרח לבדוק.
10 דצמבר 2015, 00:49
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:האמת שזה מאוד סביר שזה יקרה. הפועל בחוץ לדעתי.
לגבי מה?
אם הם תלויים בנצחון בית של אאק על קלייפדה, אז כל הזין. זה יקרה.
גם אם הם יחוו עוד עונה כושלת באירופה הם עדיין טובים מאיתנו העונה.
רק כדי להבהיר כמה אנחנו פח.
10 דצמבר 2015, 00:53
החציל האצטקי כתב:יש שם איזה קטע של מאזן נצחונות פנימיים כנראה.
לא כזה מעניין אותי כדי שאטרח לבדוק.
כן. כבר בדקתי והבנתי.
במקרה של שיוויון משולש בין ניז'ני, אאק ומיגדל, במפגשים ראש בראש לניז'ני יהיו 3 ניצחונות (2 על מיגדל, 1 על אאק), לאאק 2 ניצחונות (1 על ניז'ני , 1 על מיגדל), ולירושלים רק נצחון 1 (על אאק)
10 דצמבר 2015, 01:23
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:האמת שזה מאוד סביר שזה יקרה. הפועל בחוץ לדעתי.
דווקא הגיוני.
א.א.ק מארחת את נפטונאס במשחק של להיות או לחדול. הייתי הולך עם הביתית במצב כזה.
ניז'ני מארחת את גלא- ניז'ני תסיים בכל מקרה במקום השלישי (ותפגוש אותנו במידה וניפול) מנגד גלא צריכה ניצחון על מנת לא להסתבך עם חישובים על המקום הראשון... קרי ההיגיון אומר שעדיפות לגלא (בלי קשר שהיא יותר טובה על הנייר)
10 דצמבר 2015, 01:34
לא מבין מה הסתבכתם שעה כשאחדשיודע הסביר כבר מקודם את הסיטואציה:
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:מישהו יכול לעשות לי קצת סדק לגבי הסיכויים של ירושלים לעלות שלב?
אם הם מנצחים ברוסיה שבוע הבא (או שהיוונים מפסידים), ירושלים עולים.
זה התסריט היחיד? ומול מי כל אחת מהן משחקת?
לדעתי לא. אאל״ט אם אתונה ינצחו את נפטונאס, ירושלים ינצחו את קרסני וניז׳ני יפסידו לטורקים -> אז יווצר בית משולש עם ניז׳ני, אתונה וירושלים (מאזן 5:5). לניז׳ני יש בבית משולש כזה 3 ניצחונות, לאתונה 2 ולירושלים רק 1.