31 ינואר 2018, 17:28
felix_r כתב:MTA2311 כתב:רול וקיין תופסים מקומות של אותם שחקני מפתח שאתה מדבר עליהם, זאת בדיוק הנקודה
כמה שחקני מפתח צריכים להיות בקבוצה לדעת? 10? 12?
לדעתי 2-3 שחקני מפתח זה מספיק, וזה מה שיש לנו: ג'קסון, קול, תומאס.. אולי גם טיוס כשבא לו לשחק בכל הכוח. כל השאר אמורים להיות שחקנים משלימים
31 ינואר 2018, 17:33
MTA2311 כתב:רול וקיין תופסים מקומות של אותם שחקני מפתח שאתה מדבר עליהם, זאת בדיוק הנקודה
31 ינואר 2018, 17:39
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:רול וקיין תופסים מקומות של אותם שחקני מפתח שאתה מדבר עליהם, זאת בדיוק הנקודה
לדעתי 2-3 שחקני מפתח זה מספיק, וזה מה שיש לנו: ג'קסון, קול, תומאס.. אולי גם טיוס כשבא לו לשחק בכל הכוח. כל השאר אמורים להיות שחקנים משלימים
בתחושה שלי יש לנו חוסר רציני בסווינגמן. מישהו שמסוגל לתת 20 נקודות בצד אחד ולעצור את השחקן שלו בהגנה בצד השני.
גם מהקו הקדמי הייתי רוצה לראות איזשהו ספק נקודות אמין יותר.
אם תיקח את בולדן, טיוס ופרחובסקי ביחד, תקבל 22.4 נקודות לערב. זה מעט מדי.
תיקח את רול וקיין ביחד ותקבל 15.3 נקודות לערב. שוב, לא מספיק טוב.
מקבוצה שיש לה את המנוע שיש לנו, ג'קסון את קול, שמטיסים אותך כל כך מהר להתקפה, אתה יכול להוציא הרבה יותר.
31 ינואר 2018, 17:42
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:רול וקיין תופסים מקומות של אותם שחקני מפתח שאתה מדבר עליהם, זאת בדיוק הנקודה
בתחושה שלי יש לנו חוסר רציני בסווינגמן. מישהו שמסוגל לתת 20 נקודות בצד אחד ולעצור את השחקן שלו בהגנה בצד השני.
גם מהקו הקדמי הייתי רוצה לראות איזשהו ספק נקודות אמין יותר.
אם תיקח את בולדן, טיוס ופרחובסקי ביחד, תקבל 22.4 נקודות לערב. זה מעט מדי.
תיקח את רול וקיין ביחד ותקבל 15.3 נקודות לערב. שוב, לא מספיק טוב.
מקבוצה שיש לה את המנוע שיש לנו, ג'קסון את קול, שמטיסים אותך כל כך מהר להתקפה, אתה יכול להוציא הרבה יותר.
31 ינואר 2018, 17:42
ankram כתב:MTA2311 כתב:רול וקיין תופסים מקומות של אותם שחקני מפתח שאתה מדבר עליהם, זאת בדיוק הנקודה
ממש לא , קיין שחקן מפתח? ממש לא , הוא מקבל משימות הגנה ספציפיות , כלל לא משולב במשחק ההתקפה של הקבוצה , זה שהוא שחקן הגנה מעולה (לדעתי מתמודד ראוי לתואר שחקן ההגנה של היורוליג לא פחות), רק נותן לו עוד דקות , הוא לא יוצר כלום בהתקפה ולא מרווח את המשחק , זה בטח לא ההגדרה של שחקן מפתח.
גם רול לדעתי נמצא בקטגוריה הזאת של שחקניים משלימים , הוא לא באנקר בהרכב הפותח ונותן למכבי בעיקר שכל , קצת אסיסטים ופותח את המגרש , אין לו תפקיד מפתח בהנעת הקבוצה , אין לו תפקיד מפתח בהגנה , הוא קצת עוזר שדברים מסויימים תקועים.
31 ינואר 2018, 18:05
ankram כתב:MTA2311 כתב:רול וקיין תופסים מקומות של אותם שחקני מפתח שאתה מדבר עליהם, זאת בדיוק הנקודה
ממש לא , קיין שחקן מפתח? ממש לא , הוא מקבל משימות הגנה ספציפיות , כלל לא משולב במשחק ההתקפה של הקבוצה , זה שהוא שחקן הגנה מעולה (לדעתי מתמודד ראוי לתואר שחקן ההגנה של היורוליג לא פחות), רק נותן לו עוד דקות , הוא לא יוצר כלום בהתקפה ולא מרווח את המשחק , זה בטח לא ההגדרה של שחקן מפתח.
גם רול לדעתי נמצא בקטגוריה הזאת של שחקניים משלימים , הוא לא באנקר בהרכב הפותח ונותן למכבי בעיקר שכל , קצת אסיסטים ופותח את המגרש , אין לו תפקיד מפתח בהנעת הקבוצה , אין לו תפקיד מפתח בהגנה , הוא קצת עוזר שדברים מסויימים תקועים.
ankram כתב:דווקא לגבי הקו הקדמי שלנו , מבחינת ריבאונד ונקודות (בטח בחסימות) עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר , יש מעט קבוצות ביורוליג שיש להם גבוהים סקוררים , בטח בצמרת הגבוהה , צסק"א מסמכת על הקו האחורי שלה , גם בפנר הגבוהים הם לא ספקיי נקודות מרשימים , לריאל את רוב הנזק לא עושים הגבוהים , פאו היא קצת שונה. הכדורסל של היום הולך למקומות שבהם הקו האחורי נותן את הטון והקו הקדמי משלים אותו בהגנה , ריבאונד והשלמת הכנסה מתחת לסל , מה שאנחנו צריכים וחסר לנו מאד , זה סקורר בעמדה 2 שיכול לתת הגנה.
31 ינואר 2018, 18:12
31 ינואר 2018, 18:24
החציל האצטקי כתב:עוד נגיד: אפשר לספוג את זה ששחקן יהיה מוגבל אם הוא מביא איזשהו ערך מוסף.
טיוס למשל גם ישראלי, וגם שחקן פיק אנד רול מצויין. אז בוודאי שהוא נכס חשוב.
תומאס מתגלה כמיסטר קלאץ' והוא סקורר אמין בשתי עמדות הפורוורד.
הערך המוסף ששלושת המדוברים מביאים נמוך מדי. מכולם, דווקא זה של דיאנדרה קיין הוא הכי משמעותי, כי אין אף אחד אחר שיכול לעשות סטופים בהגנה על שחקני 2-3 בקבוצה חוץ ממנו.
האידיאל היה למצוא ישראלי טוב מספיק כדי לתת את התרומה של רול, שהיא בעיקר "שקט תעשייתי".
קולשוב לא יתן את זה, אבל אם הוא ייתן הגנה משופרת, ריבאונד ואופציית קליעה אמינה משלוש, אז כבר יש לך שחקן נוסף חשוב ברוטציה שייתן לך גמישות לבנות את הקו האחורי נכון יותר.
כל זה בהנחה הלא ברורה שהוא יגיע לכאן בכלל.
31 ינואר 2018, 18:55
31 ינואר 2018, 19:08
בדיוק. קצר וקולע.שועל כתב:קיין ורול- אאוט. פרחובסקי-אין.
צריך פה שחקן יקר ושלם לעמדות 2-3, ושחקן משלים טוב יותר מהזוג הבינוני הזה.
נקווה שבולדן ישאר לעוד עונה, אם לא, יצטרכו לשפוך המון כסף על עמדה 4.
31 ינואר 2018, 19:12
Rampel כתב:בדיוק. קצר וקולע.שועל כתב:קיין ורול- אאוט. פרחובסקי-אין.
אני רק אוסיף שאם בולדן כן נשאר, אפשר גם לחפש מחליף לפראחוסקי..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
31 ינואר 2018, 19:37
פליקס, עזוב אותי מדרקו פלניניץ' נגד חולון. זה לא רמה של כלום. אין שם סנטר ואין שם הגנה.
31 ינואר 2018, 19:59
שועל כתב:Rampel כתב:בדיוק. קצר וקולע.שועל כתב:קיין ורול- אאוט. פרחובסקי-אין.
אני רק אוסיף שאם בולדן כן נשאר, אפשר גם לחפש מחליף לפראחוסקי..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
פרחובסקי זה סנטר שלא היה לנו ברמתו מאז סופו. לא שזה אומר הרבה, כי עברו פה סנטרים נוראיים, אבל צריך לחשוב טוב לפני שמחליפים אותו.
ביגוד לאחרים כאן, אני לחלוטין לא חושב שהוא לא מתאים לצד קול וג'קסון. למרות גודלו, הוא נייד יחסית וגם יכול לשמש כנשק בהתקפה עומדת.
אבל ברור שאם יצוצו סנטרים פליטי NBA ברמה טובה זה משהו שצריך לשקול, אבל הציפיות שלי ממכבי גם ככה נמוכות, וגם פחות מזה הם לא יעשו.
31 ינואר 2018, 20:23
31 ינואר 2018, 20:28
אחדשיודע כתב:מסקנה מהדיון...
אם פעם היו אומרים "לא נוגעים במה שעובד", אז היום יש שמסתפקים ב-"לא נוגעים במה שעובד בינוני".
הפדרמנים יכול לחייך. אין כמו מקום 7!
31 ינואר 2018, 20:28
אחדשיודע כתב:מסקנה מהדיון...
אם פעם היו אומרים "לא נוגעים במה שעובד", אז היום יש שמסתפקים ב-"לא נוגעים במה שעובד בינוני".
הפדרמנים יכול לחייך. אין כמו מקום 7!
31 ינואר 2018, 23:08
01 פברואר 2018, 01:16
01 פברואר 2018, 01:34
01 פברואר 2018, 01:43