המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:הוא קומבו באבוה אבוה של קומבו. רכז וקלעי באדם אחד. זו ההגדרה של קומבו.
אבל אני מסכים שהוא לא השחקן שצריך. השחקן שצריך זה שילוב של פארגו - פרקינס. בהצלחה למכבי.
yarinsaky כתב:הוא מוביל כדור טוב מאוד, הוא מרכז משחק. זו לא הבעייה שלו, הוא לא שחקן ברמה של מכבי ומשחק ההגנה שלו רחוק ממה שמכבי צריכה.
מכבי צריכה סקורר ברמה גבוהה ואת זה היא תוכל להשיג כנראה רק משחקן נ.ב.א.
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:הוא מוביל כדור טוב מאוד, הוא מרכז משחק. זו לא הבעייה שלו, הוא לא שחקן ברמה של מכבי ומשחק ההגנה שלו רחוק ממה שמכבי צריכה.
אם תביא לי עכשיו שחקן שיש לו 100% יכולות קליעה ושחקן שיש לו 60-40 או 50-50 בריכוז המשחק והקליעה אני הולכת עליו..פשוט כי זה מה שאנחנו צריכים..
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:הוא מוביל כדור טוב מאוד, הוא מרכז משחק. זו לא הבעייה שלו, הוא לא שחקן ברמה של מכבי ומשחק ההגנה שלו רחוק ממה שמכבי צריכה.
אם תביא לי עכשיו שחקן שיש לו 100% יכולות קליעה ושחקן שיש לו 60-40 או 50-50 בריכוז המשחק והקליעה אני הולכת עליו..פשוט כי זה מה שאנחנו צריכים..
כן, תיארת פחות או יותר את מה שצריך.
מייק ביבי פנוי. אבל תגידי שאין לו מספיק הגנה והוא כבר בן 33 .
yarinsaky כתב:אם הוא גוסס אז גם פאפאס, מה ההבדל ?![]()
אבל אני לא באמת חושב שביבי יגיע, סתם שחקן שמאוד אהבתי ועכשיו פנוי.
Holiday_Armadillo כתב:6 לב צהוב כתב:מה אתם אומרים על בלומס מלטביה יכול להתאים למכבי של השנה ? לא ממש רכז אבל שחקן לעמדה 2 שיכול לעשות נקודות .
היום נגד ישראל 27 נק ו6 אס
נותן אליפות טובה עם לטביה..אבל זה ממש לא מה שמאפיין אותו בקבוצות שלו..הוא תחת חוזה בבילבאו שבה הוא שיחק לפני שנה ועשה ממוצעים של 7.7 נקודות..
אני גם מאמינה שעכשיו צריך שחקן שחור ואתלט שיוכל לעזור לבלאט בשמירת הלחץ שהוא אוהב ויוכל לעזור לרכז את המשחק וליצור לעצמו מצבים במקרה הצורך..
itay92 כתב:סאלי פירסון אפילו דוגמא יותר טובה
yzafrir כתב:כשבונים קבוצה בקיץ , לזמן יש חשיבות מאוד גדולה . הזמן מסיום עונה ועד תחילת עונה חדשה הוא תקופה של התנפלות על השחקנים האיכותיים וככל שעובר הזמן הם הולכים ומתמעטים .
המבחר של הגארדים שיש היום לעומת מה שהיה לפני חודש חודשיים הוא משהו אחר לגמרי , ואני חושב שלפני חודשיים יכלו להחתים שחקן טוב יותר אפילו מפאפס שאישית אני חושב שזו טעות להחתימו במיוחד עכשיו כשתלות בו גדלה...
נכון שמכבי מצליחה מידי פעם למצוא גניבות של שחקנים ברגע האחרון אבל לבנות על זה כל עונה זו פשוט סיכון גדול מידי .
זה לא שהצוות לא מכיר שחקנים ורק בקיץ מתחיל ללמוד את השוק , השחקנים בשוק ידועים עוד לפני סיום העונה כולל מצב החוזה שלהם ואם לא ממהרים להחתים את המוכרים אז נישארים עם ההמורים ....
קובי כתב:בקיצור, אין ברירה. צריך להחתים את ארויו ברגע האחרון ולעשות דה ז'וו לאוהדים.
קודי כתב:קובי כתב:בקיצור, אין ברירה. צריך להחתים את ארויו ברגע האחרון ולעשות דה ז'וו לאוהדים.
אני בטוח שבלאט יכול למצוא שחקנים לא פחות טובים מפצצת האגו הזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־19 אורחים