שמואל1 כתב:רועי מרום?אדגר פו כתב:ברוך השב והחוזר.
אני מחכה לעוד כמה שיחזרו, בראשם אולדי, יובל, רותי וניר.
גם הוא.
לדעתי הוא עדיין עוקב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:רועי מרום?אדגר פו כתב:ברוך השב והחוזר.
אני מחכה לעוד כמה שיחזרו, בראשם אולדי, יובל, רותי וניר.
כלומר מכבי או ריאל לצורך העניין יכולות מחר בבוקר להגיד תנו את השחקן ? כי אני הבנתי שפמלייתו של השחקן (ככה כתבו את זה) מנסה להשיג את השחרור...TAYO כתב:בגדול החוזה מסתיים באוקטובר בגלל דחיית סיום העונה. כמובן שהיות וקליבלנד אינה חלק מהבועה שמשחקת כרגע באורלנדו, מעשית העונה הסתיימה מבחינתה ואין לה שום סיבה להחזיק בזיזיץ׳.where is the love? כתב:בכל אופן, יש לי שאלה חשובה.
מתי זיזיץ יוצא מהחוזה מה nba ? יש תאריך ? משהו ?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא חושב שקליבלנד מחויבת לשחרר את השחקן אלא שאין לה שום סיבה הגיונית לעכב את השחרור שלו ועל כך מסתמכות הקבוצות. לגבי שאר ההחתמות, קשה לי לנחש... אולי פשוט מחכים להתחלת מכירת המנויים?where is the love? כתב:כלומר מכבי או ריאל לצורך העניין יכולות מחר בבוקר להגיד תנו את השחקן ? כי אני הבנתי שפמלייתו של השחקן (ככה כתבו את זה) מנסה להשיג את השחרור...TAYO כתב:בגדול החוזה מסתיים באוקטובר בגלל דחיית סיום העונה. כמובן שהיות וקליבלנד אינה חלק מהבועה שמשחקת כרגע באורלנדו, מעשית העונה הסתיימה מבחינתה ואין לה שום סיבה להחזיק בזיזיץ׳.where is the love? כתב:בכל אופן, יש לי שאלה חשובה.
מתי זיזיץ יוצא מהחוזה מה nba ? יש תאריך ? משהו ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה שאני מנסה להבין אם לא מודיעים שהוא חתם בגלל ענייני חוזים, או בגלל ריאל מדריד ?
גם אני לא מבין מדוע לא יצאו הודעות רשמיות על הישארות של קלויארו , דיברטולמיאו, דורסי, וברייאנט, וכמובן העניין עם כריס ג'ונס
ShiriV כתב:וולקאם!where is the love? כתב:אני הרבה שנים קורא בפורום, מאז 2004 לפני ששאראס בא ועד היום. אני מכיר גם הרבה מהמשתמשים. אחרי מספר שנים בצד החלטתי לחזור להגיב, אז קודם כל שלום
הייתי נותנת שמות יותר עתיקים שכבר לא נמצאים פה, אבל לדעתי אף אחד לא יזכור חח..
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Shay_uzan כתב:זה שעבר כל כך הרבה זמן בלי שאף אחד לא באמת אומר משהו חדש מאז הפירסום של ברדה, כולם מדברים מסביב ואף אחד לא מדבר דוגרי (מה יהיה), זה גורם לי לחשוש לגבי החתימה שלו ובטח לא כמו כולם לצאת בהצהרות שהוא פה או מתקרב לפה. כל הדבר הזה חשוד ומסורבל מידי בשביל שיתברר כנכון
Mitelka כתב:בהתחשב בעובדה שכמעט כל השיח בין אנשים עבר לרשתות החברתיות -פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר, קבוצות וואטסאפ וכו' - העובדה שיש פורמים שמחזיקים מעמד היא נס. זה שהפורום הזה יחסית פעיל ותוסס בעידן הזה זה מדהים לדעתי.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
where is the love? כתב:היו ימים מגניבים פה בהחלט....עוד אני זוכר את הסרטון והדיבור על פרנק וויליאמס...אלכס אקר...
שמע מבחינתי שיביאו את פניני או בלייזר (זיו יקר לדעתי) ואת רוב הכסף שישקיעו בעסקה של זיזיץ, בסהכ מדובר פה על ישראלי שישי...אדגר פו כתב:כל קוץ במדבר הוא פרח, באמת מוגזם. מה עם עוז בלייזר ? נדמה לי שהוא חופשי ולא צריך לשלם עליו דמי שחרור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־20 אורחים