אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוקטובר 2011, 17:20

קצת עצוב לי שמשווים את התרומה של דריק לזו של בורטשיין.
:sad1
אנלוגיה לא עניינית בעליל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:21

LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
לפאו יש סיוטי לילה בגללו..

דיברתי על השנים האחרונות שלו, בהשוואה לשנים האחרונות של בורשטיין. ברור שהוא נתן הצגות, גם בורשטיין עשה הצגות גדולות, ההשוואה פה היא בין היכולות של שחקן שאחרי השיא, הקפטן.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:22

חביב אורנג'ד כתב:קצת עצוב לי שמשווים את התרומה של דריק לזו של בורטשיין.
:sad1
אנלוגיה לא עניינית בעליל.

זה לא השוואה בין התרומה, זה היכולת המקצועית של שניהם לקראת סוף הקריירה. שארפ היה יותר גדול, וגם היה קפטן יותר גדול (מבחינת אופי ומנהיגות), ואני ממש לא אוהב את בורשטיין היום מקצועית, אבל זה עובר כל גבול מה שכותבים פה עליו. הלוואי עלי ליהיות "אפס" כמוהו, ולעשות מה שהוא עשה.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 17:23

asafb96 כתב:

דיברתי על השנים האחרונות שלו, בהשוואה לשנים האחרונות של בורשטיין. ברור שהוא נתן הצגות, גם בורשטיין עשה הצגות גדולות, ההשוואה פה היא בין היכולות של שחקן שאחרי השיא, הקפטן.

שוב,שארפ אולי היה אחרי השיא כשהוא היה קפטן..אבל הוא לא שיחק כמעט..
בורשטיין ה-ר-ב-ה-ה---בה-בה-ב-ה-בה-ה אחרי השיא והוא עדיין ממשיך לגרום נזק..הוא לא חסין מביקורת והוא גם לא קפטן שיש סביבו קונצנזוס או אהבה מטורפת..ככה שאין מה להיות מופתע מהיחס המזלזל..
אני אישית לא זוכרת לו חסד נעורים וזה לא משפיע על איך שאני מבקרת אותו היום :unsure
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:23

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך

מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.

שארפ לא התעלל באריות אירופה אבל הוא גם לא התעלל בנו :neutral
אני מבינה שבורשטיין לא יגיד ''לא'' אם אומרים לו לעלות לשחק..אבל דבר ראשון לאנשים אין פה הערכה\כבוד\אהבה לבורשטיין כמו שהיה ויש עדיין לשארפ..מבחינתי מסיבות מוצדקות לחלוטין..דבר שני,אם בורשטיין היה רק יושב על הספסל תאמין לי שהיו אוהבים אותו הרבה יותר..

אני מבין שמעריכים את שארפ יותר, ואוהבים אותו יותר. גם אני אוהב אותו הרבה הרבה יותר. אבל את ראית את התגובות על בורשטיין פה? מה זה? איפה הכבוד לשחקן שמשחק עשור בקבוצה שהם אוהדים? לשחקן שלקח עם הקבוצה אליפויות אירופה? גם אם לא כבוד בפן המקצועי, לפחות בפן האישי, מה זה הירידות האלה?
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 17:24

asafb96 כתב:

אהה, אוקיי..
גם לזה יש לי תשובה..התרומה מהספסל..
ואין צורך לפרט יותר מידי, נכון?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:26

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

בורשטיין ה-ר-ב-ה-ה---בה-בה-ב-ה-בה-ה אחרי השיא והוא עדיין ממשיך לגרום נזק..הוא לא חסין מביקורת והוא גם לא קפטן שיש סביבו קונצנזוס או אהבה מטורפת..ככה שאין מה להיות מופתע מהיחס המזלזל..
אני אישית לא זוכרת לו חסד נעורים וזה לא משפיע על איך שאני מבקרת אותו היום :unsure

מה את רוצה, שבלאט קורה לו להיכנס הוא יגיד "לא, אני אחרי השיא"?
ברור שהוא אחרי השיא, הוא ממש ממש לא חסין מביקורת. אתם מתייחסים לא נכון למה שאני אומר. ממש ממש לא התייחסתי לתורמה המקצועית שלו, אלא לכבוד בסיסי לאדם, לקפטן של המועדון. ראבק, הקפטן! מה זה הירידות האלה עליו? אין כבוד בסיסי?
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 17:28

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

מה את רוצה, שבלאט קורה לו להיכנס הוא יגיד "לא, אני אחרי השיא"?
ברור שהוא אחרי השיא, הוא ממש ממש לא חסין מביקורת. אתם מתייחסים לא נכון למה שאני אומר. ממש ממש לא התייחסתי לתורמה המקצועית שלו, אלא לכבוד בסיסי לאדם, לקפטן של המועדון. ראבק, הקפטן! מה זה הירידות האלה עליו? אין כבוד בסיסי?

אני אמרתי לפני כמה הודעות שאני לא מצפה מבורשטיין להגיד ''לא'' כשקוראים לו להיכנס..אל תגרום לי לצטט את עצמי :laugh2
אני פשוט זוכרת את זה שאילולא בורשטיין היה נפצע הוא היה יוצא לחו''ל ואז ממש לא היה לו ותק של 10 שנים..ה-10 שנים האלה זה במקרה לחלוטין ואין לי הערכה אליו מה אני אעשה :neutral

כספי למכבי? לירושלים? TRY ASHKELON
High affiliated team source confirms to EB that @Casspi18 doesn't want to play for J'slm, but ASHKELON. Club owner says money isn't an issue
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:28

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אהה, אוקיי..

זה נכון, אני גם אמרתי שהוא תרם יותר כקפטן מבחינת המנהיגות והאופי, הכוונה שלי היא לכבוד כלפי הקפטן של הקבוצה. שחקן שהביא אליפויות אירופה. אז הוא לא בשיאו, הוא הרבה הרבה אחרי השיא. הוא לא פוגע, ולא הכי תורם. אבל קצת, קצת כבוד. לרדת ככה על שחקן שאתה אוהד? גם אם זה שחקן שנה ראשונה במכבי, שעושה ממצועים של -10, אני בחיים לא ארד עליו ככה, בפן האישי, אז לשחקן שעשה כל כך הרבה כמו בורשטיין?
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוקטובר 2011, 17:30

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אהה, אוקיי..

זה נכון, אני גם אמרתי שהוא תרם יותר כקפטן מבחינת המנהיגות והאופי, הכוונה שלי היא לכבוד כלפי הקפטן של הקבוצה. שחקן שהביא אליפויות אירופה. אז הוא לא בשיאו, הוא הרבה הרבה אחרי השיא. הוא לא פוגע, ולא הכי תורם. אבל קצת, קצת כבוד. לרדת ככה על שחקן שאתה אוהד? גם אם זה שחקן שנה ראשונה במכבי, שעושה ממצועים של -10, אני בחיים לא ארד עליו ככה, בפן האישי, אז לשחקן שעשה כל כך הרבה כמו בורשטיין?

אני ממש לא יורד על בורשטיין, האמת אני לא יכול לסבול שאחרים עושים את זה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:30

אני אמרתי לפני כמה הודעות שאני לא מצפה מבורשטיין להגיד ''לא'' כשקוראים לו להיכנס..אל תגרום לי לצטט את עצמי
אני פשוט זוכרת את זה שאילולא בורשטיין היה נפצע הוא היה יוצא לחו''ל ואז ממש לא היה לו ותק של 10 שנים..ה-10 שנים האלה זה במקרה לחלוטין ואין לי הערכה אליו מה אני אעשה

זה אותו עניין עם פרקניס, שבלי הפציעה היה בורח מפה ביום שנגמרה העונה, ואוהדים בכל זאת מהללים אותו ומחשיבים אותו לסמל...
זה לא משנה מה היה קורה אם.... בשורה התחתונה, הוא הקפטן, הוא תרם המון למועדון, והוא עדיין שחקן במועדון. לרדת עליו בצורה כזאת אישית ובוטה? איפה הכבוד?
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 17:33

asafb96 כתב:
אני אמרתי לפני כמה הודעות שאני לא מצפה מבורשטיין להגיד ''לא'' כשקוראים לו להיכנס..אל תגרום לי לצטט את עצמי
אני פשוט זוכרת את זה שאילולא בורשטיין היה נפצע הוא היה יוצא לחו''ל ואז ממש לא היה לו ותק של 10 שנים..ה-10 שנים האלה זה במקרה לחלוטין ואין לי הערכה אליו מה אני אעשה

זה אותו עניין עם פרקניס, שבלי הפציעה היה בורח מפה ביום שנגמרה העונה, ואוהדים בכל זאת מהללים אותו ומחשיבים אותו לסמל...
זה לא משנה מה היה קורה אם.... בשורה התחתונה, הוא הקפטן, הוא תרם המון למועדון, והוא עדיין שחקן במועדון. לרדת עליו בצורה כזאת אישית ובוטה? איפה הכבוד?

אבל לי זה כן משנה מה היה קורה אם..גם במקרה של בורשטיין וגם במקרה של פרקינס..
אם בורשטיין לא היה נפצע ולא היה סוס מת הוא היה הולך לאירופה..כשמשתמשים בזה ש''יש לו ותק של 10 שנים'' זה פשוט לא עושה לי כלום..זה מקרי,זה לא כי הוא בחר להישאר פה,זה כי הוא נפצע פציעה קשה שפחות או יותר סיימה לו את הקריירה..
הנסיון להוציא אותו כאיזשהו שחקן שהיה נאמן למועדון במשך 10 שנים נכנס אצלי מאוזן אחת ויוצא מהשנייה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2011, 17:34

אסף צודק לחלוטין. כל פעם מגיע איזה מישהו ומחליט לרדת על בורשטיין, כאילו מדובר באיזה שמעון אמסלם.

רק על המשחק שלו בגמר הפלייאוף האחרון מול מגדל ב2007, מגיע לו את כל הכסף שהוא קיבל אחרי הפציעה וממשיך לקבל היום.
אני רק מזכיר לכם שבאותו המשחק מגדל היו בקלות יכולים לסיים את השנה עם דאבל. טל נתן 17 נק' ומשחק גדול ומנע מהם את התואר הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוקטובר 2011, 17:35

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

תיקון קטן, שארפ נתן את עונה השיא שלו כאשר הוא היה בן 34 וקפטן.

בגיל 34, בורשטיין לא יהיה בשיא וגם לא קפטן (לפחות לא של מכבי).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 18 אוקטובר 2011, 17:40

אנשים שוכחים שטל היה סגור בג'ירונה לפני הפציעה ואחריה כנראה שאף קבוצה לא הייתה נוגעת בו במקל אלמלא היה חתום על חוזה ל-3 שנים במכבי ששנה ומשהו מתוכו הוא העביר בשיקומים על חשבונה. אני לא מאשים אותו אבל הוא בחיים לא יתקרב למעמד של דרק(שד''א לא נראה כמו סוס מת ונתן את עונות השיא שלו ביורוליג בגיל הזה) גם אם הוא יעבור אותו במספר השנים במכבי.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:44

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

אבל לי זה כן משנה מה היה קורה אם..גם במקרה של בורשטיין וגם במקרה של פרקינס..
אם בורשטיין לא היה נפצע ולא היה סוס מת הוא היה הולך לאירופה..כשמשתמשים בזה ש''יש לו ותק של 10 שנים'' זה פשוט לא עושה לי כלום..זה מקרי,זה לא כי הוא בחר להישאר פה,זה כי הוא נפצע פציעה קשה שפחות או יותר סיימה לו את הקריירה..
הנסיון להוציא אותו כאיזשהו שחקן שהיה נאמן למועדון במשך 10 שנים נכנס אצלי מאוזן אחת ויוצא מהשנייה..

עזבי זה לא מוביל לשום מקום...
את הכבוד הבסיסי של שחקן, של קפטן, מגיע לו. מקווה שהתופע הבזויה הזאת תיפסק
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 17:45

חביב אורנג'ד כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

תיקון קטן, שארפ נתן את עונה השיא שלו כאשר הוא היה בן 34 וקפטן.

בגיל 34, בורשטיין לא יהיה בשיא וגם לא קפטן (לפחות לא של מכבי).

מה לא הבנת עוד שלא מדברים על יכולת מקצועית??
מדברים על כבוד לשחקן של הקבוצה. זה פשוט גועל נפש לראות אוהדים של הקבוצה יורדים ירידות בפן האישי על הקפטן של הקבוצה, שלקח איתה אליפויות אירופה ואינסוף תארים.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 17:46

עזבי זה לא מוביל לשום מקום...
את הכבוד הבסיסי של שחקן, של קפטן, מגיע לו. מקווה שהתופע הבזויה הזאת תיפסק

אני מסכימה איתך שיש אנשים שלוקחים את זה צעד אחד רחוק מדי..אבל אני למשל לא אמנע מלבקר אותו ולהגיד שהוא זבל של שחקן אם הוא משחק זבל רק בגלל שהוא קפטן :unsure
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוקטובר 2011, 17:47

http://www.youtube.com/watch?v=HWXFSq_l3Vw

גם כי נעים להיזכר וגם בשביל לאפס כמה אנשים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוקטובר 2011, 17:55

מה שאותי קצת מעצבן בנושא בורשטיין, היא העבודה שדוקא בעניינו יש מקום לביקורת עניינית על ההנהלה או הצוות המקצועי.

עם כל הכבוד למה שבורשטיין תרם או לא תרם, חייבים להודות על האמת, מדובר בשחקן די חלש שפשוט אינו מסוגל לספק את הסחורה, והבעיה היא בפירוש ביכולת (ולא בגלל שהראש שלו עסוק במשפחה שלו או בזה שנולדה לו בית וכיוצ"ב).
בתחילת הקיץ עוד נאמר כאן שבורשטיין עדיף על יוגב אוחיון. כעת, לא רק שאוחיון מסתמן כשחקן טוב ומועיל מבורשטין by far, אלא גם שחקנים כמו מורן רוט, גל מקל, יובל נעימי (שבחיים לא הייתי מביא למכבי), רביב לימונד ואולי אפילו ניצן חנוכי, נראים כשחקנים טובים מבורשטיין.

מדוע מכבי צריכה לשלם סכומי עתק (700 אלף דולר ברוטו לפי nrg) על שחקן כה מוגבל? מדוע מכבי ששה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח למרות שלא היה ברור איזו יכולת יציג? מדוע ההנהלה לא ביקשה הסברים מהצוות המקצועי, על כך ששחקן שמרוויח כ"כ הרבה תורם כ"כ מעט? מדוע בלאט דוקא העדיף את בורשטיין על פניו של לימונד?

נראה שהרבה יותר כיף ורומנטי לפתח תיאוריות קונספירציה, להציג את פדרמן כגנב ולהכנס לפרנויות שחס וחלילה ישאילו את הנדריקס.
חבל שמעדיפים להתבסס על כל מיני תאוריות ופילוסופיות, בעוד שישנה עובדה מוצקה בשטח. תוהים למה למכבי אין גארד חדש? עדיף להתבונן בעובדות שהביאו אותה למצב הזה.

בכל מקרה, מקומו של בורשטיין הוא לא במכבי.
מכבי כבר ידעה להפרד יפה מסמלים כמו דריק שארפ ופיני גרשון, ובקיץ היא היתה צריכה לעשות אותו הדבר עם בורשטיין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים