אנלוגיה לא עניינית בעליל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
לפאו יש סיוטי לילה בגללו..
חביב אורנג'ד כתב:קצת עצוב לי שמשווים את התרומה של דריק לזו של בורטשיין.
![]()
אנלוגיה לא עניינית בעליל.
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
דיברתי על השנים האחרונות שלו, בהשוואה לשנים האחרונות של בורשטיין. ברור שהוא נתן הצגות, גם בורשטיין עשה הצגות גדולות, ההשוואה פה היא בין היכולות של שחקן שאחרי השיא, הקפטן.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך
מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.
שארפ לא התעלל באריות אירופה אבל הוא גם לא התעלל בנו![]()
אני מבינה שבורשטיין לא יגיד ''לא'' אם אומרים לו לעלות לשחק..אבל דבר ראשון לאנשים אין פה הערכה\כבוד\אהבה לבורשטיין כמו שהיה ויש עדיין לשארפ..מבחינתי מסיבות מוצדקות לחלוטין..דבר שני,אם בורשטיין היה רק יושב על הספסל תאמין לי שהיו אוהבים אותו הרבה יותר..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
דיברתי על השנים האחרונות שלו, בהשוואה לשנים האחרונות של בורשטיין. ברור שהוא נתן הצגות, גם בורשטיין עשה הצגות גדולות, ההשוואה פה היא בין היכולות של שחקן שאחרי השיא, הקפטן.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
שוב,שארפ אולי היה אחרי השיא כשהוא היה קפטן..אבל הוא לא שיחק כמעט..
בורשטיין ה-ר-ב-ה-ה---בה-בה-ב-ה-בה-ה אחרי השיא והוא עדיין ממשיך לגרום נזק..הוא לא חסין מביקורת והוא גם לא קפטן שיש סביבו קונצנזוס או אהבה מטורפת..ככה שאין מה להיות מופתע מהיחס המזלזל..
אני אישית לא זוכרת לו חסד נעורים וזה לא משפיע על איך שאני מבקרת אותו היום
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
בורשטיין ה-ר-ב-ה-ה---בה-בה-ב-ה-בה-ה אחרי השיא והוא עדיין ממשיך לגרום נזק..הוא לא חסין מביקורת והוא גם לא קפטן שיש סביבו קונצנזוס או אהבה מטורפת..ככה שאין מה להיות מופתע מהיחס המזלזל..
מה את רוצה, שבלאט קורה לו להיכנס הוא יגיד "לא, אני אחרי השיא"?
ברור שהוא אחרי השיא, הוא ממש ממש לא חסין מביקורת. אתם מתייחסים לא נכון למה שאני אומר. ממש ממש לא התייחסתי לתורמה המקצועית שלו, אלא לכבוד בסיסי לאדם, לקפטן של המועדון. ראבק, הקפטן! מה זה הירידות האלה עליו? אין כבוד בסיסי?
High affiliated team source confirms to EB that @Casspi18 doesn't want to play for J'slm, but ASHKELON. Club owner says money isn't an issue
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
אהה, אוקיי..
גם לזה יש לי תשובה..התרומה מהספסל..
ואין צורך לפרט יותר מידי, נכון?
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
אהה, אוקיי..
גם לזה יש לי תשובה..התרומה מהספסל..
ואין צורך לפרט יותר מידי, נכון?
זה נכון, אני גם אמרתי שהוא תרם יותר כקפטן מבחינת המנהיגות והאופי, הכוונה שלי היא לכבוד כלפי הקפטן של הקבוצה. שחקן שהביא אליפויות אירופה. אז הוא לא בשיאו, הוא הרבה הרבה אחרי השיא. הוא לא פוגע, ולא הכי תורם. אבל קצת, קצת כבוד. לרדת ככה על שחקן שאתה אוהד? גם אם זה שחקן שנה ראשונה במכבי, שעושה ממצועים של -10, אני בחיים לא ארד עליו ככה, בפן האישי, אז לשחקן שעשה כל כך הרבה כמו בורשטיין?
אני אמרתי לפני כמה הודעות שאני לא מצפה מבורשטיין להגיד ''לא'' כשקוראים לו להיכנס..אל תגרום לי לצטט את עצמי
אני פשוט זוכרת את זה שאילולא בורשטיין היה נפצע הוא היה יוצא לחו''ל ואז ממש לא היה לו ותק של 10 שנים..ה-10 שנים האלה זה במקרה לחלוטין ואין לי הערכה אליו מה אני אעשה
asafb96 כתב:אני אמרתי לפני כמה הודעות שאני לא מצפה מבורשטיין להגיד ''לא'' כשקוראים לו להיכנס..אל תגרום לי לצטט את עצמי
אני פשוט זוכרת את זה שאילולא בורשטיין היה נפצע הוא היה יוצא לחו''ל ואז ממש לא היה לו ותק של 10 שנים..ה-10 שנים האלה זה במקרה לחלוטין ואין לי הערכה אליו מה אני אעשה
זה אותו עניין עם פרקניס, שבלי הפציעה היה בורח מפה ביום שנגמרה העונה, ואוהדים בכל זאת מהללים אותו ומחשיבים אותו לסמל...
זה לא משנה מה היה קורה אם.... בשורה התחתונה, הוא הקפטן, הוא תרם המון למועדון, והוא עדיין שחקן במועדון. לרדת עליו בצורה כזאת אישית ובוטה? איפה הכבוד?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אני אמרתי לפני כמה הודעות שאני לא מצפה מבורשטיין להגיד ''לא'' כשקוראים לו להיכנס..אל תגרום לי לצטט את עצמי
זה אותו עניין עם פרקניס, שבלי הפציעה היה בורח מפה ביום שנגמרה העונה, ואוהדים בכל זאת מהללים אותו ומחשיבים אותו לסמל...
זה לא משנה מה היה קורה אם.... בשורה התחתונה, הוא הקפטן, הוא תרם המון למועדון, והוא עדיין שחקן במועדון. לרדת עליו בצורה כזאת אישית ובוטה? איפה הכבוד?
אבל לי זה כן משנה מה היה קורה אם..גם במקרה של בורשטיין וגם במקרה של פרקינס..
אם בורשטיין לא היה נפצע ולא היה סוס מת הוא היה הולך לאירופה..כשמשתמשים בזה ש''יש לו ותק של 10 שנים'' זה פשוט לא עושה לי כלום..זה מקרי,זה לא כי הוא בחר להישאר פה,זה כי הוא נפצע פציעה קשה שפחות או יותר סיימה לו את הקריירה..
הנסיון להוציא אותו כאיזשהו שחקן שהיה נאמן למועדון במשך 10 שנים נכנס אצלי מאוזן אחת ויוצא מהשנייה..
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:חחח שארפ לא התעלל באריות אירופה?
תיקון קטן, שארפ נתן את עונה השיא שלו כאשר הוא היה בן 34 וקפטן.
בגיל 34, בורשטיין לא יהיה בשיא וגם לא קפטן (לפחות לא של מכבי).
עזבי זה לא מוביל לשום מקום...
את הכבוד הבסיסי של שחקן, של קפטן, מגיע לו. מקווה שהתופע הבזויה הזאת תיפסק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים