פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

06 ינואר 2012, 18:42

פול, קובי, דוראנט, גריפין, האווארד
רונדו, רוז, ג'ינובילי, נוביצקי, לאב

06 ינואר 2012, 18:49

jol9 כתב:אפרופו - מה קבוצה כמו הניקס צריכה לעשות בשביל לנסות לבנות קבוצה לאליפות - להביא את שחקן כמו ריי אלן, שיודע לקחת אליפות ומתאים
מאוד לשחק ליד כוכבים גדולים.

ריי כבר אמר שהוא רוצה לחתום לעוד כמה שנים ואני חושב שהוא יסיים את הקריירה בבוסטון. הוא וKG על משכורת מינימום בעונה הבאה יהיה אידיאלי, יאפשר לנו להביא עוד כוכב במשכורת שקרובה למקסימום.
----------------

"There are no I’s. There are no You’s. It’s a We. It’s an Our. It’s a They. It’s an Us," said Garnett. "The first thing you have to have in here is that you have to understand what you’re coming into, understand that being a Celtic is bigger than anybody in this locker room. You’re carrying on tradition. You have to have a work ethic. You have to care about the next guy beside you. If you can’t and if you don’t, then you’re not here. It’s the culture here."

http://greenstreet.weei.com/sports/bost ... -a-celtic/

:thumbup

07 ינואר 2012, 07:09

פרמאר ממשיך לקבל יותר הזדמנויות לאחרונה, קלע 10 הלילה. פארגו עם 0 נק׳ ב-7 דקות. מאחל לו שימשיך כך.

07 ינואר 2012, 10:40

איזה שטויות: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13539.html

מי האידיוט שיוותר על ווסברוק?
ועוד הוא העלה את אופציית נאש פ'חחח..

07 ינואר 2012, 12:17

LIAV10 כתב:איזה שטויות: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13539.html

ההצעה לטרייד היא באמת מגוחכת. נאש כבר לא אותו שחקן, והוא מעולם לא זכה באליפות ואפילו לא הגיע לגמר גם כששיחקו לצידו שחקנים מצויינים.
למה? כי אליפות לוקחים בהגנה, ונאש לא ממש אוהב ויודע לשמור.

חוץ מזה, מי מחליף רכז (או גארד) צעיר בעל פוטנציאל עצום להיות כוכב גדול בליגה בעוד 3-4 שנים, ברכז בן 38 (!!!!!!) שכבר נמצא הרבה מעבר לשיאו???????

אולי זה באמת הדבר הנכון עבור אוקלאהומה לחפש איזשהו טרייד, אבל נאש הוא לא המועמד המתאים.
אני יכול לחשוב על כמה הרבה יותר מתאימים ממנו.

07 ינואר 2012, 12:34

jol9 כתב:

ההצעה לטרייד היא באמת מגוחכת. נאש כבר לא אותו שחקן, והוא מעולם לא זכה באליפות ואפילו לא הגיע לגמר גם כששיחקו לצידו שחקנים מצויינים.

חוץ מזה, מי מחליף רכז (או גארד) צעיר בעל פוטנציאל עצום להיות כוכב גדול בליגה בעוד 3-4 שנים, ברכז בן 38 (!!!!!!) שכבר נמצא הרבה מעבר לשיאו???????

אולי זה באמת הדבר הנכון עבור אוקלאהומה לחפש איזשהו טרייד, אבל נאש הוא לא המועמד המתאים.

אני בכלל לא חושב שהם צריכים לעשות טרייד על ראסל, מדובר בסטאר..
התקשורת ניפחה את כל "מלחמת האגו" שלא כ"כ קיימת בת'אנדרס..

07 ינואר 2012, 12:40

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

אני בכלל לא חושב שהם צריכים לעשות טרייד על ראסל, מדובר בסטאר..
התקשורת ניפחה את כל "מלחמת האגו" שלא כ"כ קיימת בת'אנדרס..

יש מצב שאתה צודק. זה לא שהם משחקים עשור ביחד. אפשר לתת עוד כמה הזדמנויות. הקבוצה שלהם בהחלט אחת הטובות בליגה ומועמדת לתואר.

07 ינואר 2012, 12:45

אם כבר חושבים על להחליף את ווסטברוק, אז צריך להחליף אותו בגבוה מצוין שיודע לייצר נקודות בפוסט (חסר מאוד לקבוצה שחקן שייצר במשחק העומד עם הגב לסל, בעיקר לפלייאוף). שחקן לדוגמא שתפור לשחק בקבוצה ואפשר לעשות לקחת אותו בתמורה לווסטברוק הוא זאק רנדלוף (הבעיה שלממפיס יש כבר רכז מצוין), הכיוון צריך ללכת לשחקנים מהסוג הזה. אריק מיינור שהוא רכז לא רע בכלל יכול לעשות את העבודה בניהול המשחק במקומו.

07 ינואר 2012, 13:22

אני בכלל לא אוהב את המשחק של ווסטברוק בזמן האחרון. הוא בהחלט, לפחות ממה שראיתי עד עכשיו העונה, לא רכז. נראה שעובר עליו משהו, ובהחלט אני חושב שהם צריכים לעשות עבורו טרייד. לא תמורת נאש, אבל לדעתי תמורת ג'ון וול זה יכול ליהיות אחלה טרייד

אגב, ראיתי אתמול רשימה של הפרי אג'נט בקיץ הזה, לא כמו לפני שנתיים, אבל האווארד, דרון וויליאמס, קווין לאב, ווסטברוק, או ג'י מאיו, ברוק ורובין לופז, אריק גורדון, ג'רלד וואלאס, גלינרי, ריי אלן, מו וויליאמס, גארנט, ג'ייסון טרי, אנדרו ביינום, רוי היברט, ועוד, כולם יהיו חופשיים הקיץ (חלקם עם אופציות כאלה ואחרות..). הולכת ליהיות קיץ חבל על הזמן

קליבלנד מנצחת ניצחון מרשים, מול מינסוטה בחוץ, בבית מינסוטה קבוצה מאוד חזקה השנה. לאב ממשיך ליהיות בלתי עציר, רוביו ממשיך לשמור על יציבות. כספי בעוד משחק חלש, אבל קליבלנד התסדרו בלעדיו

הלייקרס ניצחו את גולדן סטייט בלי קארי וביידריס. קובי התפוצץ עם 39 נקודות. גם גאסול היה טוב עם 17 נקודות, 11 ריבאונד, ו3 חסימות. ביינום הוריד 16 ריבאונד, אבל קלע רק 9 נקודות, ב3-9 מהשדה ו3-8 מהקוו, ואיבד גם 4 כדורים.

ידידנו פארגו עם עוד משחק שהוא לא תורם כלום. אחרי שהיללנו את פורטלנד, כנראה עשינו להם עין, והם קיבלו בראש מפיניקס. שיקאגו ממשיכה לשמור על יציבות, עם עוד ניצחון קליל על אורלנדו

07 ינואר 2012, 17:01

הייתי מחליף אותו תמורת רכז סולידי + גבוה טוב עם אוריינטציה התקפית. אני לא אוהב את סגנון משחק של וסטברוק - הוא יותר מדי סוליסט, עם נטייה לקחת זריקות שלא קשורות לכלום גם בימים שלא הולך לו. אולי למישהו אחר יהיה יותר כימיה עם דוראנט.

07 ינואר 2012, 17:58

גבוה ורכז טוב זה חבילה טובה אבל גבוה לבד זה לא ממש מספיק. אריק מיינור לא רכז לקבוצה ששואפת לאליפות.

07 ינואר 2012, 18:26

misha כתב:הייתי מחליף אותו תמורת רכז סולידי + גבוה טוב עם אוריינטציה התקפית. אני לא אוהב את סגנון משחק של וסטברוק - הוא יותר מדי סוליסט, עם נטייה לקחת זריקות שלא קשורות לכלום גם בימים שלא הולך לו. אולי למישהו אחר יהיה יותר כימיה עם דוראנט.

אני חושב שהם צריכים ללכת רק על רכז. בקיץ השוק יהיה משופע בגבוהים טובים. קווין לאב לדוגמא, יכול להתאים להם חבל על הזמן, ויסגור יחד עם איבקה ופרקינס קוו קדמי קטלני. הם יותר צריכים רכז טוב, שיודע לייצר נקודות, אבל עם קבלת החלטות טובה יותר. ג'ון וול לטעמי, מתאים להם הרבה יותר מווטברוק. שחקן שמאוד מזכיר את דריק רוז. לא רכז קלאסי כמו רונדו או פול, אבל מוסר ובעל קבלת החלטות טובה יותר משל ווסטברוק

07 ינואר 2012, 22:37

ספציפית לגבי שחקנים שציינת - לויזארדס אין שום סיבה להחליף את וול. בניגוד לווסברוק, לוול יש עוד שנתיים על חוזה רוקי אחרי העונה הזאת. לאב יהיה שחקן חופשי מוגבל, זא"מ שמינסוטה תוכל להשוות כל הצעה לגביו ומן הסתם תעשה זאת, אבל אני די בטוח שהם יחתימו אותו על חוזה מקסימום עוד לפני.

העונה ווסטברוק עוד על חוזה רוקי אבל בקיץ הוא יהיה כמו לאב שחקן חופשי מוגבל. האופציה הכי טובה של אוקלהומה זה לחכות לקיץ ולמצוא קבוצה מתאימה שמחפשת סקורר ולעשות איתה סיין אנד טרייד.

08 ינואר 2012, 04:07

משחק לא רע בכלל בין הספרס לנאגטס, הרבה שינויי מומנטום וסקור מאוד גבוה, לא היה משעמם זה בטוח. הספרס כבר ברחו כמה פעמים אבל איכשהו הנאגטס תמיד הצליחו להתקרב אבל אף פעם לא לקחת שליטה. דני גרין נתן משחק גדול, גם ג'פרסון ופארקר היו לא רעים בכלל וטי.ג'יי פורד נתן רבע שני ענק עם ניהול משחק מדהים וכמה אסיסטים מאוד יפים, הוא הוביל את הבריחה הגדולה ל20 הפרש ברבע השני. הספרס סך הכל עם משחק קבוצתי ומאוזן (לפחות רוב הזמן עד שבדקות האחרונות פארקר החליט לכדרר 20 שניות וללכת לבד במשך כמה פוזשנים רצופים) והכי חשוב עוד W, זה טוב שהפציעה של מאנו לא מוטטה את הקבוצה (3 נצחונות ברצף מאז המשחק במינסוטה ששם הוא נפצע) ואם נמשיך ככה יש סיכוי לא רע לביתיות בפלייאוף ומשם.. נקווה לטוב.

08 ינואר 2012, 04:39

פרמאר עם 8 נק׳ ב-16 דקות הלילה

08 ינואר 2012, 11:35

misha כתב:ספציפית לגבי שחקנים שציינת - לויזארדס אין שום סיבה להחליף את וול. בניגוד לווסברוק, לוול יש עוד שנתיים על חוזה רוקי אחרי העונה הזאת. לאב יהיה שחקן חופשי מוגבל, זא"מ שמינסוטה תוכל להשוות כל הצעה לגביו ומן הסתם תעשה זאת, אבל אני די בטוח שהם יחתימו אותו על חוזה מקסימום עוד לפני.

העונה ווסטברוק עוד על חוזה רוקי אבל בקיץ הוא יהיה כמו לאב שחקן חופשי מוגבל. האופציה הכי טובה של אוקלהומה זה לחכות לקיץ ולמצוא קבוצה מתאימה שמחפשת סקורר ולעשות איתה סיין אנד טרייד.

כן, אבל אפשר להוסיף עוד בחירת דראפט או משהו.. וול זה דוגמא, יש עוד כמה רכזים שיכולים להתאים יופי לאוקלהומה...
לא ידעתי שלאב חופשי מוגבל.. חבל, רציתי לראות אותו כבר בעונה הבאה בקבוצה ששואפת להגיע רחוק, ולא במינסוטה.. אבל יש עוד לא מעט גבוהים שיהיו חופשיים בקיץ, ואני חושב שכרגע אם הם מתכננים להעביר את ווסטברוק, זה צריך ליהיות רק תמורת רכז ברמה, ולא תמורת רכז+גבוה נחמדים

08 ינואר 2012, 14:16

asafb96 כתב:
misha כתב:ספציפית לגבי שחקנים שציינת - לויזארדס אין שום סיבה להחליף את וול. בניגוד לווסברוק, לוול יש עוד שנתיים על חוזה רוקי אחרי העונה הזאת. לאב יהיה שחקן חופשי מוגבל, זא"מ שמינסוטה תוכל להשוות כל הצעה לגביו ומן הסתם תעשה זאת, אבל אני די בטוח שהם יחתימו אותו על חוזה מקסימום עוד לפני.

כן, אבל אפשר להוסיף עוד בחירת דראפט או משהו.. וול זה דוגמא, יש עוד כמה רכזים שיכולים להתאים יופי לאוקלהומה...
לא ידעתי שלאב חופשי מוגבל.. חבל, רציתי לראות אותו כבר בעונה הבאה בקבוצה ששואפת להגיע רחוק, ולא במינסוטה.. אבל יש עוד לא מעט גבוהים שיהיו חופשיים בקיץ, ואני חושב שכרגע אם הם מתכננים להעביר את ווסטברוק, זה צריך ליהיות רק תמורת רכז ברמה, ולא תמורת רכז+גבוה נחמדים

בחירות דראפט לא יעזרו, זו תהיה מעמסה כלכלית גדולה מדי לויזארדס שישים אותם מעל התקרה והם יצטרכו לשלם מס לליגה. כרגע הם לא ימצאו רכז ברמה גבוהה לטרייד בגלל המשכורת של ווסטברוק (אלא אם כן ימצאו מישהו מתאים עם משכורת רוקי אבל לא נראה לי) אבל בקיץ זה יהיה יותר הגיוני, כשווסטברוק יחפש חוזה שקרוב למקסימום אפשר יהיה להחתים אותו על כזה ולהעביר למקום אחר. אולי לניו ג'רסי תמורת דרון. אם הווארד לא ילך לשם, דורון קרוב לוודאי לא ירצה להישאר.
הגבוהים הנורמליים היחידים שיהיו חופשיים בלי הגבלה הם הווארד, קיימן, KG ודאנקן, כשני האחרונים די בטוח לא יעזבו את קבוצותיהם. אבל גם אם נגיד לייקרס לא יממשו את האופציה על ביינום, לאוקלהומה כבר לא יהיה מקום מתחת לתקרה להחתים אותו, אם יחתימו רכז חדש או יחליטו להאריך את ווסטברוק.
------------

לקפוץ הוא עדיין יודע.

08 ינואר 2012, 15:28

misha כתב:
asafb96 כתב:

בחירות דראפט לא יעזרו, זו תהיה מעמסה כלכלית גדולה מדי לויזארדס שישים אותם מעל התקרה והם יצטרכו לשלם מס לליגה. כרגע הם לא ימצאו רכז ברמה גבוהה לטרייד בגלל המשכורת של ווסטברוק (אלא אם כן ימצאו מישהו מתאים עם משכורת רוקי אבל לא נראה לי) אבל בקיץ זה יהיה יותר הגיוני, כשווסטברוק יחפש חוזה שקרוב למקסימום אפשר יהיה להחתים אותו על כזה ולהעביר למקום אחר. אולי לניו ג'רסי תמורת דרון. אם הווארד לא ילך לשם, דורון קרוב לוודאי לא ירצה להישאר.
הגבוהים הנורמליים היחידים שיהיו חופשיים בלי הגבלה הם הווארד, קיימן, KG ודאנקן, כשני האחרונים די בטוח לא יעזבו את קבוצותיהם. אבל גם אם נגיד לייקרס לא יממשו את האופציה על ביינום, לאוקלהומה כבר לא יהיה מקום מתחת לתקרה להחתים אותו, אם יחתימו רכז חדש או יחליטו להאריך את ווסטברוק.
------------

לקפוץ הוא עדיין יודע.

גם האחים לופז והיברט חופשיים מוגבלים? אם האווארד חותם בנטס, סביר להניח שלופז לא ימשיך שם, ואז אוקלהומה יוכלו להחתים אותו
בכל מקרה, אני לא חושב שלאב יתלהב להישאר במינסוטה, ויכול ליהיות שידרוש טרייד, אם יקבל הצעות מפתות, בטח כמו לשחק עם דוראנט בקבוצה ששואפת ללכת עד הסוף. הוא הולך ליהיות סחורה חמה מאוד. גם אם לא יעזוב אותם העונה, בקיץ הבא. הוא באמת שחקן שלטעמי יחד עם דוראנט, הארדן, רכז כלשהו, איבקה ופרקינס, יכול לעשות לאוקלהומה בסיס אדיר, שיכול לרוץ עוד הרבה שנים ולקחת תארים. קבוצה כזאת למשל, לא נופלת מהBIG 3 של ההיט
בכל מקרה, כך או כך, אני חושב שאוקלהומה צריכה להעביר את ווסטברוק. פחות משנה מתי יעשו טרייד, עכשיו או בסוף השנה

08 ינואר 2012, 16:36

מומלץ לראות את התקצירון של המשחק של הקליפרס מול מילווקי.
יש שם שלושה דאנקים נפלאים של גריפין.
אני אסתכן ואומר שהדברים שהוא עושה, לא נעשו מעולם

08 ינואר 2012, 16:40

הנה שניים מהם(לא מצאתי את השלישי)

נושא נעול