LIAV10 כתב:asafb96 כתב:סופו ושרמדיני זה קו סנטרים הכי חלש הגנתית שאפשר לחשוב עליו. זה לא יקרה בחיים.
תשמע, זה בעייתי, אבל מצד שני שרמדיני+הנדריקס זה קוו קדמי בעייתי התקפית, כשאין לנו סנטר שהוא אופציה בטוחה בפוסט. אני כמובן מעדיף שחקנים שמשחקים ב2 הצדדים, כמו וויקאס או מאריץ', אבל אני באמת מעדיף את סופו על הנדריקס, במידה ושרמדיני יגיע.
חוץ מזה, שרמדיני לא שחקן הגנה מי יודע מה, זה נכון, אבל יש לו המון פוטנציאל בזכות האורך והסייז שלו. הוא מאוד צעיר, ואני בטוח שבלאט יצליח להוציא ממנו הגנה הרבה יותר טובה ממה שהוא הראה. אם הוא יתחזק בקיץ, עם מאמן שמקפיד על הגנה כמו בלאט, הוא יכול להיות שחקן הגנה שלכל הפחות הוא לא בור, עם פוטנציאל להיות שחקן הגנה טוב. כי אני זוכר אותו שנה שעברה בטופ 16 עם לובליאנה, ושם הוא דווקא לא נראה כמו שחקן הגנה רע, להיפך. הוא היה שוט בלוקר טוב, ודי אגרסיבי ביחס למבנה הפיזי הדקיק שלו
המאמן שלו בקאנטו הוא אחד המאמנים ההגנתיים שיש..
אני לא חלילה מאשים את המאמן, המאמן של קאנטו לדעתי אחד הטובים היום ביבשת אחרי מה שהוא עשה איתם, אבל פשוט אני זוכר אותו שחקן הגנה לא גרוע. לחסום הוא ידע, השנה קצת ירד השנה ביורוליג, אבל באיטליה יש לו ממוצע חסימות די טוב, וגם שנה שעברה היה לו ממוצע חסימות טוב.
הוא צריך להתחזק כמובן, וזה גם יעזור לו לשפר את השמירה האישית שלו. מה שכן, בלאט ידוע כמאמן שיודע למקסם את היכולות של כל שחקן, ואני חושב שבלאט יוכל להוציא ממנו שחקן הגנה לא רע בכלל. לא יהיה איזה באסטון, אבל לא בור.
רק לא ברור מה בשביל מה זה טוב, שוב בונים לרוחב ומנסים לבנות שחקן אחד משני שחקנים.
חוץ מזה, חבל על המאמץ, כמו שאמר יוני, זה לא יקרה. די ברור שסופו הולך וגרגמל או מישהוא אחר יחליף אותו.
תשמע, אין ברירה. גם אני הייתי רוצה את לורבק כסנטר על חשבון שרמדיני והסנטר השני שיגיע. זה לא יקרה. אי אפשר להסתמך רק על שרמדיני, כי לא הוא לבד יסחוב אותנו. הוא יכול להיות סנטר מחליף או שחקן רוטציה, תקרא לזה איך שאתה רוצה, סבבה. כשחקן ל15-20 דקות הוא יכול להיות אחלה, אבל אני לא רואה אותו סוחב אותנו לבדו לטופ. חייבים עוד מישהו לצידו.
אני מסכים שסופו ככל הנראה לא יהיה פה, אני פשוט אומר שאני מעדיף ציוות של סופו ושרמדיני, מאשר הנדריקס ושרמדיני, כי אנחנו נחזור להיות קבוצה בלי אף שחקן בטוח בפוסט, ויהיה חוסר בפיזיות. אז סופו לא יהיה פה, אבל אני מקווה שמישהו שכן מתאים יהיה, ולא הנדריקס