המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אדגר פו כתב:למכבי יש באמת בעייה אקוטית של קליעה בסגל המסתמן, אולי בונים על הלפרין או שאראס כקלעים ? בעמדת הגבוהים גם אין אף שחקן עם קליעה מחצי או מרחוק ( שון ג'יימס לא היה ולא יהיה אף פעם טרנס מוריס, תשכחו מזה ).
עדיין, מה שבאמת חסר זה סקורר רציני ומכבי בעצם לא עשתה שום דבר בקטע הזה הקיץ, כנראה שנראה שוב הרבה רטציות עם חלוקת דקות ונקודות בין לא מעט שחקנים.
איך אפשר לבנות על שאראס אם הוא בקושי ישחק 10 דקות והוא במגמת ירידה, גם בשלשות? גם הלפרין לא קלעי אדיר, הוא קלעי טוב, כמו סמית'. על כהן ובוודאי שעל שגב זה יהיה מוגזם לבנות כבר העונה. למכבי יש בעיה רצינית כרגע. היו להם אופציות זולות עד לפני חודש, הם יכלו להביא את קלאתיס לעמדת הגבוהים, אפילו פני עדיין לא היה עם חוזה מובטח בטורקיה והוא שוטר נפלא. אם אתם מוותרים על לוגאן, שהוא גם לא יציב אבל הוא היה הקלעי הטוב בקבוצה בכל זאת, למה אתם לא דואגים לקלעי איכותי בעמדה כלשהי?
אדגר פו כתב:עמדת הרכז הבכיר גם די סגורה, רייס יחתום בקרוב.
זה באמת משאיר את עמדת הגארד המחליף ( ישראלי ? שאראס ? ) ואת עמדה 4 פתוחה, זה הכול. יש כמובן את שאלת אוחיון - אליהו ואולי יגזר מזה זר לעמדה 4 במקום שאראס ( או אולי שניהם ? ), אבל זה הכול לצערנו.
יש כבר תמונה כללית של הקבוצה ואני לא חושב שיהיו הפתעות גדולות.
docariel כתב:נעימי שוחרר מטריומף...מה אתם אומרים עליו במקום הלפרין ?
yzafrir כתב:er79 כתב:אדגר פו כתב:למכבי יש באמת בעייה אקוטית של קליעה בסגל המסתמן, אולי בונים על הלפרין או שאראס כקלעים ? בעמדת הגבוהים גם אין אף שחקן עם קליעה מחצי או מרחוק ( שון ג'יימס לא היה ולא יהיה אף פעם טרנס מוריס, תשכחו מזה ).
עדיין, מה שבאמת חסר זה סקורר רציני ומכבי בעצם לא עשתה שום דבר בקטע הזה הקיץ, כנראה שנראה שוב הרבה רטציות עם חלוקת דקות ונקודות בין לא מעט שחקנים.
איך אפשר לבנות על שאראס אם הוא בקושי ישחק 10 דקות והוא במגמת ירידה, גם בשלשות? גם הלפרין לא קלעי אדיר, הוא קלעי טוב, כמו סמית'. על כהן ובוודאי שעל שגב זה יהיה מוגזם לבנות כבר העונה. למכבי יש בעיה רצינית כרגע. היו להם אופציות זולות עד לפני חודש, הם יכלו להביא את קלאתיס לעמדת הגבוהים, אפילו פני עדיין לא היה עם חוזה מובטח בטורקיה והוא שוטר נפלא. אם אתם מוותרים על לוגאן, שהוא גם לא יציב אבל הוא היה הקלעי הטוב בקבוצה בכל זאת, למה אתם לא דואגים לקלעי איכותי בעמדה כלשהי?
אתה צודק , קלעים אדירים רק עומדים בתור ומחכים שמכבי תיקח אותה בשקל תשעים , אפילו יהיו מוכנים לבוא בהתנדבות....
אתה לא מוכן להפנים שבתקציב של מכבי לא תבנה סגל בלי חסרונות ??
לא תקבל פה עוד בלו לעמדה 4 כי פשוט אין כאלה . הלפרין , שאראס , היקמן ואפילו רייס הם קלעים סבירים משלוש ואני מעדיף אותם על קירק פני למינהם שכל מה שהם יודעים זה לזרוק שלשות .
ג'ייסי קרול לא יגיע לפה קח שאין טעם לטחון את הנושא הזה .
דאנקן וקלאטיס לא קלעי שלשות ברמה של בלו ואולי אפילו פחות טובים בזה מהגארדים שלנו כך שפשוט צריך לשנות את השיטה , זה הכל .
עמדה 4 שתיהיה בנוייה מאליהו (כלי התקפי נהדר ) טיוס (כלי הגנתי נהדר ) וכהן ואפילו סמית' מידי פעם הבחלט סוגרים את העמדה בצורה טובה וזולה יחסית (אליהו עם שכר מקוצץ) .
or163 כתב:docariel כתב:נעימי שוחרר מטריומף...מה אתם אומרים עליו במקום הלפרין ?
אם כבר מישהו מהמשוחררים של טריומף אז אני מעדיף את טיווין מקי, בטח שעל פני רייס.
roy1000 כתב:or163 כתב:docariel כתב:נעימי שוחרר מטריומף...מה אתם אומרים עליו במקום הלפרין ?
אני חושב שהוא טוב מהלפרין בשלב הנוכחי. הבעיה איתו זה ההגנה והעמדה. הוא לא יכול לשחק 2.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:or163 כתב:docariel כתב:נעימי שוחרר מטריומף...מה אתם אומרים עליו במקום הלפרין ?
אני חושב שהוא טוב מהלפרין בשלב הנוכחי. הבעיה איתו זה ההגנה והעמדה. הוא לא יכול לשחק 2.
הלוואי ואלו היו הבעיות היחידות איתו . האופי המחורבן שלו זה הבעיה העיקרית...
yzafrir כתב:roy1000 כתב:or163 כתב:docariel כתב:נעימי שוחרר מטריומף...מה אתם אומרים עליו במקום הלפרין ?
הלוואי ואלו היו הבעיות היחידות איתו . האופי המחורבן שלו זה הבעיה העיקרית...
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אדגר פו כתב:למכבי יש באמת בעייה אקוטית של קליעה בסגל המסתמן, אולי בונים על הלפרין או שאראס כקלעים ? בעמדת הגבוהים גם אין אף שחקן עם קליעה מחצי או מרחוק ( שון ג'יימס לא היה ולא יהיה אף פעם טרנס מוריס, תשכחו מזה ).
אתה צודק , קלעים אדירים רק עומדים בתור ומחכים שמכבי תיקח אותה בשקל תשעים , אפילו יהיו מוכנים לבוא בהתנדבות....
לא תקבל פה עוד בלו לעמדה 4 כי פשוט אין כאלה . הלפרין , שאראס , היקמן ואפילו רייס הם קלעים סבירים משלוש ואני מעדיף אותם על קירק פני למינהם שכל מה שהם יודעים זה לזרוק שלשות .
דאנקן וקלאטיס לא קלעי שלשות ברמה של בלו ואולי אפילו פחות טובים בזה מהגארדים שלנו כך שפשוט צריך לשנות את השיטה , זה הכל .
עמדה 4 שתיהיה בנוייה מאליהו (כלי התקפי נהדר ) טיוס (כלי הגנתי נהדר ) וכהן ואפילו סמית' מידי פעם הבחלט סוגרים את העמדה בצורה טובה וזולה יחסית (אליהו עם שכר מקוצץ) .
לא, אני לא מוכן לקבל, תקציב שמקציב, אני יכול להביא לך קלעים טובים ואפילו מצוינים במחיר מצחיק. מה, זה או ג'ייסי קארול או כלום? לפני חודש היו כמה קלעים מצויינים, גם בעמדות הגארד וגם בעמדות הגבוהים, אבל מכבי גם קמצנית וגם נרדמת בשמירה.
yzafrir כתב:er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אדגר פו כתב:למכבי יש באמת בעייה אקוטית של קליעה בסגל המסתמן, אולי בונים על הלפרין או שאראס כקלעים ? בעמדת הגבוהים גם אין אף שחקן עם קליעה מחצי או מרחוק ( שון ג'יימס לא היה ולא יהיה אף פעם טרנס מוריס, תשכחו מזה ).
לא, אני לא מוכן לקבל, תקציב שמקציב, אני יכול להביא לך קלעים טובים ואפילו מצוינים במחיר מצחיק. מה, זה או ג'ייסי קארול או כלום? לפני חודש היו כמה קלעים מצויינים, גם בעמדות הגארד וגם בעמדות הגבוהים, אבל מכבי גם קמצנית וגם נרדמת בשמירה.
בבקשה , תביא שמות של קלעים מצוינים במחירים מצחיקים שהיו זמינים לפני חודש....מכבי קמצנית אבל זאת עובדה ואין מה לעשות.
אתה רוצה להמשיך לבכות על זה כל הקיץ ?
LIAV10 כתב:אנחנו חלשי אופי, אני ואבא שלי חידשנו מנוי היום.
LIAV10 כתב:אנחנו חלשי אופי, אני ואבא שלי חידשנו מנוי היום.
MTA2311 כתב:הלפרין זאת החתמה סבירה ביותר. הוא קלעי טוב, וחכם יותר משמעותית מהיקמן והיקמן 2.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־24 אורחים