misha כתב:לא היה לו שום סיכוי לקבל 9 מיליון. הוא עדיין לא עשה שום דבר שיצדיק את זה.
הסוכן שלו חשב אחרת. הוא היה לא רע בדקות שהוא קיבל והיה טוב באליפות העולם. הוא עושה טעות שהוא נשאר בספרס כי הוא לא מקבל שם הזדמנות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:לא היה לו שום סיכוי לקבל 9 מיליון. הוא עדיין לא עשה שום דבר שיצדיק את זה.
jol9 כתב:חבורה מלחיצה משהו.
בכל זאת הסתייגות קטנה - לשים שלושה או ארבעה כוכבים בקבוצה אחת זה משהו שכבר קרה ולא פעם, ולא תמיד הצליח.
הכוכבים צריכים להתחבר באופן טוב, לוותר חלקית על האגו שלהם, וסביבם צריכה להיות מערכת תומכת טובה וכמובן מאמן טוב.
לפעמים אפילו כל אלה לא עזרו, כמו שהיה בלייקרס כשהפסידו את האליפות לפיסטונס (הרבה בגלל הפציעה של מאלון).
מה יש כאן? השחקן הכי טוב בעולם, עם כל הנסיון שדרוש להוביל בדיוק 2 כוכבים דומים לשתי אליפויות.
מאמן מצויין. צוות מסייע לא רע (אם כי קצת זקן מדי לטעמי).
החשש קצת הוא דווקא מאירווינג ולאב. יותר נכון, החשש שלי בשביל דייויד הוא בגללם.
לקאבס יהיו כנראה לפחות 3-4 שנים של לקחת את האליפות המיוחלת, ואני מאמין שזה יקרה, ואפילו יותר מפעם אחת. אלא שלא בטוח בכלל שדייויד יקבל יותר מהזדמנות אחת.
אם לא יצליח כבר בעונה הקרובה, יש סיכוי לא רע שהוא לא יזכה להנות מהמזל הגדול שלו עד הסוף.
לאב ואירווינג לא שיחקו עד עכשיו בקבוצות איכותיות, ולא היו צריכים להתמודד עם הלחץ של להיות קבוצה מנצחת, שכולם מסתכלים עליה, וכמובן עם הלחץ של הפלייאוף.
לפלייאוף הם יגיעו בקלילות, ואני מאמין שגם את המזרח הם יצלחו בלי הרבה בעיות. מה יהיה בגמר, זה כבר סימן שאלה גדול. אם אלה לא יהיו הספרס אז יהיה להם יותר קל.
roy1000 כתב:jol9 כתב:חבורה מלחיצה משהו.
בכל זאת הסתייגות קטנה - לשים שלושה או ארבעה כוכבים בקבוצה אחת זה משהו שכבר קרה ולא פעם, ולא תמיד הצליח.
הכוכבים צריכים להתחבר באופן טוב, לוותר חלקית על האגו שלהם, וסביבם צריכה להיות מערכת תומכת טובה וכמובן מאמן טוב.
לפעמים אפילו כל אלה לא עזרו, כמו שהיה בלייקרס כשהפסידו את האליפות לפיסטונס (הרבה בגלל הפציעה של מאלון).
מה יש כאן? השחקן הכי טוב בעולם, עם כל הנסיון שדרוש להוביל בדיוק 2 כוכבים דומים לשתי אליפויות.
מאמן מצויין. צוות מסייע לא רע (אם כי קצת זקן מדי לטעמי).
החשש קצת הוא דווקא מאירווינג ולאב. יותר נכון, החשש שלי בשביל דייויד הוא בגללם.
לקאבס יהיו כנראה לפחות 3-4 שנים של לקחת את האליפות המיוחלת, ואני מאמין שזה יקרה, ואפילו יותר מפעם אחת. אלא שלא בטוח בכלל שדייויד יקבל יותר מהזדמנות אחת.
אם לא יצליח כבר בעונה הקרובה, יש סיכוי לא רע שהוא לא יזכה להנות מהמזל הגדול שלו עד הסוף.
לאב ואירווינג לא שיחקו עד עכשיו בקבוצות איכותיות, ולא היו צריכים להתמודד עם הלחץ של להיות קבוצה מנצחת, שכולם מסתכלים עליה, וכמובן עם הלחץ של הפלייאוף.
לפלייאוף הם יגיעו בקלילות, ואני מאמין שגם את המזרח הם יצלחו בלי הרבה בעיות. מה יהיה בגמר, זה כבר סימן שאלה גדול. אם אלה לא יהיו הספרס אז יהיה להם יותר קל.
יוני, כנראה שאתה לא זוכר את שנות השמונים. אז היו באמת קובוצות של סופרסטארים:
לייקרס: מאג'יק/ביירון סקוט/ג'יימס וורת'י/קארים
סלטיקס: איינג'/בירד/מקהייל/פאריש
jol9 כתב:יוני, כנראה שאתה לא זוכר את שנות השמונים. אז היו באמת קובוצות של סופרסטארים:
roy1000 כתב:jol9 כתב:יוני, כנראה שאתה לא זוכר את שנות השמונים. אז היו באמת קובוצות של סופרסטארים:
א - אתה צודק, אני לא זוכר, ולא אמור לזכור. אני לא כזה זקן בכל זאת...
ב - הכדורסל פעם היה כנראה קצת שונה, והכוכבים שציינת היו אולי פחות פרימדונות ושיחקו היטס ביחד
ג - סקוט ואיינג' לא בדיוק היו סופרסטארים ברמה של האחרים
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:יוני, כנראה שאתה לא זוכר את שנות השמונים. אז היו באמת קובוצות של סופרסטארים:
א - אתה צודק, אני לא זוכר, ולא אמור לזכור. אני לא כזה זקן בכל זאת...
ב - הכדורסל פעם היה כנראה קצת שונה, והכוכבים שציינת היו אולי פחות פרימדונות ושיחקו היטס ביחד
ג - סקוט ואיינג' לא בדיוק היו סופרסטארים ברמה של האחרים
בכל אחת מהקבוצות האלה היו 4-5 אולסטארים ו-3 שחקני היכל תהילה. לכל אחת מהקבוצות היה מנהיג כריזמטי וזה הסיבה שדברים לא התפוצצו. קרים ווורת׳י קיבלו את המנהיגות של מג׳יק למרות ששניהם היו שחקני על. כנס לגבי בירד ומקהייל.
את ה-NBA התחלתי להכיר ב86 עם הקרבות האדירים בין שתי הקבוצות האלה. כנראה שלעולם לא נראה עוד סדרת גמר ברמה הזו.
felix_r כתב:המשכורות ב NBA לא היו גבוהות אז, פחות או יותר כמו בקבוצות הגדולות של אירופה, ולכן אף אחד לא חשב את עצמו לאלוהים. היום שחקנים כמו לברון מרוויחים (ביחד עם חוזי פרסום) מספיק כסף על מנת לקנות מדינה קטנה באפריקה. לפני 30 שנה הם הרוויחו מספיק כסף כדי לקנות ווילה לאמא היקרה, אבל לא הרבה יותר מזה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:המשכורות ב NBA לא היו גבוהות אז, פחות או יותר כמו בקבוצות הגדולות של אירופה, ולכן אף אחד לא חשב את עצמו לאלוהים. היום שחקנים כמו לברון מרוויחים (ביחד עם חוזי פרסום) מספיק כסף על מנת לקנות מדינה קטנה באפריקה. לפני 30 שנה הם הרוויחו מספיק כסף כדי לקנות ווילה לאמא היקרה, אבל לא הרבה יותר מזה.
זה נכון שהמשכורות גדלו פי 10 בערך משנות השמונים, אבל גם לפני 30 שנה מג'יק עשה הון מפרסומות ותאמין לי שלמג'יק וקארים היה אגו ענק.
בגדול, לא היה אז אינטרנט וראפ וכל השטויות ששחקנים מתעסקים בהם עכשיו וגם המאמנים היו הרבה יותר חזקים (ריילי וקייסי ג'ונסון).
דרך אגב - אפשר ללמוד על המצב היום מהתגובה של לברון לשאלה על בלאט. שאלו אותו אם לעובדה שבלאט הגיע לקאבס הייתה השפעה על ההחלטה שלו. הוא אמר שלחלוטין לא. כלומר, הוא בדק עליו והוא מכבד אותו ואת הרקורד שלו, אבל הוא אמר שההחלטה שלו איפה לשחק לחלוטין לא מושפעת מזהות המאמן. זה די אומר הכל על אימון ב- NBA.
felix_r כתב:גם הכסף מפרסומות היה אז הרבה יותר קטן. בכלל בארה"ב ה NBA לא היה קרוב אפילו לפופולאריות שלו היום.
אתמול קראתי, שהבעלים של קליפרס, הגזען הזה שמכר את הקבוצה עכשיו ב 2 מיליארד דולר, קנה אותה ב 1981 בסכום של 12 מיליון דולר בלבד. לפי סכום הקניה ב 1981 אתה יכול לתאר לעצמך כמה ה NBA היה חלש ברייטינגים בתחילת שנות ה 80
roy1000 כתב:felix_r כתב:גם הכסף מפרסומות היה אז הרבה יותר קטן. בכלל בארה"ב ה NBA לא היה קרוב אפילו לפופולאריות שלו היום.
אתמול קראתי, שהבעלים של קליפרס, הגזען הזה שמכר את הקבוצה עכשיו ב 2 מיליארד דולר, קנה אותה ב 1981 בסכום של 12 מיליון דולר בלבד. לפי סכום הקניה ב 1981 אתה יכול לתאר לעצמך כמה ה NBA היה חלש ברייטינגים בתחילת שנות ה 80
בתחילת שנות ה- 80, הליגה הייתה בשפל. זו הייתה ליגה משעעמת של מסוממים. אבל אז נכנסו לליגה מג'יק ובירד (ואח"כ ג'ורדן) ששינו את התמונה מקצה לקצה. מג'יק כבר עשה כסף טוב. לא במונחים של היום, אבל הוע עשה לפחות 10 מליון לעונה בשיאו.
LIAV10 כתב:כמו מכבי ממש.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:גם הכסף מפרסומות היה אז הרבה יותר קטן. בכלל בארה"ב ה NBA לא היה קרוב אפילו לפופולאריות שלו היום.
בתחילת שנות ה- 80, הליגה הייתה בשפל. זו הייתה ליגה משעעמת של מסוממים. אבל אז נכנסו לליגה מג'יק ובירד (ואח"כ ג'ורדן) ששינו את התמונה מקצה לקצה. מג'יק כבר עשה כסף טוב. לא במונחים של היום, אבל הוע עשה לפחות 10 מליון לעונה בשיאו.
10 מיליון? הוא היה מת לקבל 10 מיליון!![]()
הינה, מצאתי במיוחד לנושא השיחה שלנו, משכורות ב עונת 85-86
http://www.eskimo.com/~pbender/misc/salaries86.txt
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:גם הכסף מפרסומות היה אז הרבה יותר קטן. בכלל בארה"ב ה NBA לא היה קרוב אפילו לפופולאריות שלו היום.
10 מיליון? הוא היה מת לקבל 10 מיליון!![]()
הינה, מצאתי במיוחד לנושא השיחה שלנו, משכורות ב עונת 85-86
http://www.eskimo.com/~pbender/misc/salaries86.txt
Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים