יורוליג על כל הקופה: מכבי נגד דרושפאקה - חמישי 20:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג על כל הקופה: מכבי נגד דרושפאקה - חמישי 20:45

הודעהעל ידי toja27 » 18 דצמבר 2015, 00:02

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:ארז אדלשטיין קורא להוריד אוטומטית ליורוקאפ גם את מכבי וגם את דרושאפקה.
לא יודע אם זה העונש הראוי, אבל ברור שברתומאו חייב לעשות משהו נגד מצבים כאלו. זה בלתי אפשרי.

וואי, אני רץ לספר לבתומיאו
מי שם על האהבל הזה?

הוא במקרה הקומישינר של הליגה הזאת, ואני לא חושב שגם הוא יראה בעין יפה את מה שקרה פה היום.
זו תעודת עניות גדולה מאוד למכבי וכתם ענק לדורי דורות.
אני חושב שזאת פעם ראשונה במפעל שמתרחש דבר כזה.

הוא דיבר על ארז. וכולם ישכחו את זה כבר בשבוע הבא חוץ מאלה שממש מכריחים את עצמם לא לשכוח.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2015, 00:04

ידיעה שיקבלתי כרגע: גורמים ביורוליג הודיעו שמה שקרה בדקות האחרונות לא יעבור בשתיקה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 18 דצמבר 2015, 00:04

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:ארז אדלשטיין קורא להוריד אוטומטית ליורוקאפ גם את מכבי וגם את דרושאפקה.
לא יודע אם זה העונש הראוי, אבל ברור שברתומאו חייב לעשות משהו נגד מצבים כאלו. זה בלתי אפשרי.

וואי, אני רץ לספר לבתומיאו
מי שם על האהבל הזה?

הוא במקרה הקומישינר של הליגה הזאת, ואני לא חושב שגם הוא יראה בעין יפה את מה שקרה פה היום.
זו תעודת עניות גדולה מאוד למכבי וכתם ענק לדורי דורות.
אני חושב שזאת פעם ראשונה במפעל שמתרחש דבר כזה.

כתם לדורי דורות? אתה רציני? זה דווקא היה קצת מצחיק.
ירושלים עשו את זה לפני שנתיים ביורוקאפ והגיעו ל2 הארכות.

הבושה היא באיך שהעונה הזאת נראית ובאיך שהשחקנים הגיעו למשחק גורלי מול קבוצת נגרים.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 18 דצמבר 2015, 00:05

שמואל1 כתב:ידיעה שיקבלתי כרגע: גורמים ביורוליג הודיעו שמה שקרה בדקות האחרונות לא יעבור בשתיקה.

יורידו אותנו ליורוקאפ?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 דצמבר 2015, 00:05

אתם זוכרים כשיו כאן כאלה שלא הבינו את ההחלטה בזמנו של רייס לעבור מאלופת אירופה לקבוצת יורוקאפ (למרות הכסף הגדול)??

אז :fuck

תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2015, 00:06

גורם ביורוליג זעם על הדקות האחרונות: "לא נעבור על זה בשקט"
http://sports.walla.co.il/item/2916710
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 18 דצמבר 2015, 00:07

שמואל1 כתב:ידיעה שיקבלתי כרגע: גורמים ביורוליג הודיעו שמה שקרה בדקות האחרונות לא יעבור בשתיקה.

יאללה יאללה. בספורט צריך לנצח, אם זה יפה או לא. שישנו את השיטה או שיעברו הלאה.

על ה״בדם ואש נפדה את אל אקצא״ לעומת זאת, רצוי לא לעבור בשתיקה.
Roni1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 דצמבר 2015, 00:09

שמואל1 כתב:גורם ביורוליג זעם על הדקות האחרונות: "לא נעבור על זה בשקט"
http://sports.walla.co.il/item/2916710

להעיף את מכבי מהיורוקאפ לאלתר!
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדם » 18 דצמבר 2015, 00:18

המכה כואבת אבל טובה,רק מכות כאלה יכולים להעיר את המועדון הזה ולהוציא אותו מהקבר שהוא נכנס אליו,פשוט בושה לאן הגענו ולאן הובילו את המועדון הזה ואיזה שחקנים המועדון הזה מביא בשנים האחרונות.
השחקנים שמגיעים לפה בשנים האחרונות זה ביזוי המועדון זה ביזוי המקצוע בכלל,זו בושה שיש אנשים שקוראים להם אנשי מקצוע במכבי והם אחראים על הבאתם.
בושה נוספת שמאמן שנמצא במכבי כל כך הרבה שנים וזה לא משנה אם הוא אישר או לא אישר את כל הסגל הוא חתום על שנתים שבהם הגיעו שחקנים שאפילו בספורטק לא יכולים לשחק,אני מדבר על גודס.
המועדון הזה חיב להיתעורר ולהיפרד מכל האינטרסנטים ומכל הקומבינות,חייבים פה בעלי מקצוע אנשים שמבינים ולא מאפיה אילטקית,וקנוניות.
לענין המשחק הרבע השלישי היה צריך להיות היתפוצצות ,היה את הכל בשביל שזה יקרה הם לא היו קימים ,קיבלנו שריקות והגענו לקליעות פנויות ,רוצסטי התחיל את הרבע אם החטאת שלשה ופשוט לא הלך לו וגם לאנסברג ומי לו החטיאו ברבע השלישי,הם ברבע הרביעי ב20 שניות דפקו לנו 2 שלשות אם רק היה קורה להיפך ברבע השלישי .
אני מצידי רוצה לנצח בכל מקרה לא מענין אותי כל הזיוני שכל ,יפה לא יפה בושה ,ממש לא מענין אני יעשה כל דבר כדי לנצח,אבל במקרה הזה 2 וחצי דקות לסיום ,הינו צריכים לנסות לנצח 11 ,הרי אם הינו קולעים כמה קליעות ומגיעים דקה לסוף ל6 7 הפרש ,הם הרי היו מנסים לקלוע ולזרז את המשחק ויכלנו לנצל את ההחטאות ולעשות עצירות,הרי גם בסוף המשחק היה דקה שהם רצו וניסו לקלוע והחטיאו ולקחנו ריבאונדים.

,התחלנו מוקדם מידי את התהליך והמהלך הזה לדעתי .
בנוסף השטויות שאדלשטין מדבר ,גם בנושא זה שדרושפאקה קבוצה לא טובה וזה שטויות הם קבוצה בסדר גמור ,בנוסף לגבי זה ששני הקבוצות צריכות לעוף,צריך להזכיר ליפה נפש אדלשטין שירושלים היתה שותפה למשחק כזה נראה לי שנה שעברה או השנה ומה שקרה זה היה אותו דבר ולא זוכר כזה עליהום.
בנוסף איך שאדלשטין נכנס בטבק וקורא לו מאמן חלש שלא מתאים לרמה הזו כי הוא פשוט ובסיסי,איפה כל הלויאליות של אדלשטין פתאום נעלמה?,אני מבין שזה רק שמדובר בישראלים ,שזה בזרים אין לו בעיה ,פשוט נכנס חזק בטבק וללא כבוד בין מאמנים ולא שום כלום .
טבק שם בכיס את אדלשטין אם סגל נכון,טבק אם הסגל המוגבל הזה עשה מעל ומעבר,זה אחד הסגלים החלשים והטיפשים שהיו פה,יש פה חבורה של נגרים מאמבאקוה שלא יודע אפילו איך לקפוץ לסל וכל הזמן נחסם על ידי גמדים בגלל טעות בסיסית שמחזיק תכדור למטה ,הזוי ובנוסף חסר יכולת לעשות דברים בסיסים.
בנוסף אנואקו זה בושה בכל קבוצה בארץ הוא נחתך תוך שבוע,והמשיך בפארמר שלא מסוגל לשמור על המביא מגבות ועוד ועוד נפילים.
אם מכבי או ההנהלה חושבת שאם דיויד או שמעון פתאום יתערבו יותר אז הכל יראה אחרת זו טעות עכקית,המועדון הזה בדרך לקבורה והוא צריך לעשות את המהלכים הנכונים ולא המהלכים המטומטמים והעקומים שלהם ,צריך מהלכים אם מחשבה ומהלכים אם היגיון ואם בעל מקצוע שמבין בלראות שחקן בלזהות תנועה וכאלה.
אני לא חושב שיש הבדל כיום בין הבעלי מקצוע לבין מוכר בשוק במכבי ,אין שום הבדל בין אבן או למישו אחר מהרחוב .
שמעון עכשיו מדבר ומראה שאנחנו בדרך לאבדון,אם הוא באמת מאמין לדבר הזה ולמה שהוא אומר ואם הוא באמת מאמין שמה שמכבי צריכה כדי לעלות שלב זה להגיע הלאה באירופה זה לעלות בקושי מנקום אחר הזה הגענו לעליבות,אם הוא באמת לא מבין שצריך שינוי מהותי ושינוי רציני ושינוי היתנהלות ובאמת רק נתקע בנקודה שכל מה שהיה חסר זה משחק אחד ניצחון אחד ואז הכל היה אחרת ופשוט היתה עונה נפלאה שמוחקת את כל הבושה הזו אז אנחנו בידים רעות מאוד.
זה פשוט מועדון בנסיגה כרגע,אם מישו בהגה שעושה מאיתנו צחוק וחושב שאנחנו מטומטמים.
לא הבנתי תמשפט שצריך להיות ריאלים בהפרשים כאלה,מר שמעות אתם הבאתם אותנו למצב הזה ,פשוט זלזול בנו .
אפשר לכתוב ולכתוב בלי סוף ,מקוה שיש מישו שם למעלה שבאמת רואה ומבין את הבעיה ולא מדחיק או מתכחש למצב ועוצם עינים או נדבק לזכיה לפני שנתים ואומר לעצמו הנה עשינו דברים טובים,פעם ככה פעם ככה,מועדון כמו מכבי יכול להנות כל שנה קבוצה טובה וצריך לבנות,היו לנו בשנים האחרונות 3 4 פעמים אפשריות לבנות המשכיות ויצביות אהל מקבלי ההחלטות פיספסו ודפקו את ההיזדמניות.
תחשבו יכל להיות פה שחקן כמו ריס במליון מאה ,יכל להיות פה לאנגפורד במליון שלוש מאות ועוד ועוד דוגמאות,ריצי הנדריקס אז בזמנו ,אפילו איוס אם המצבי רוח ב600 700 לעומת פבראני או אמבאקוה שעולים אותו דבר.
אדם

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 דצמבר 2015, 00:20

אמ;לק
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2015, 11:27

הרשת צוחקת על מכבי: "נראה אתכם ביורוקאפ"
הסיום הביזארי כיכב בכל העולם. בארה"ב בטוחים: "זה הכי טיפשי שראינו". טייריס רייס: "רנדל היה חייב לקלוע סל עצמי"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 02326.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 18 דצמבר 2015, 12:40

שמואל1 כתב:הרשת צוחקת על מכבי: "נראה אתכם ביורוקאפ"
הסיום הביזארי כיכב בכל העולם. בארה"ב בטוחים: "זה הכי טיפשי שראינו". טייריס רייס: "רנדל היה חייב לקלוע סל עצמי"

תגיד, אתה נהנה מזה?
זה סתם טרוליות שלך...חלאס כולנו פה בקריז עצבני ואתה רק זורה לכולנו עוד ועוד מלח על הפצעים...די כבר!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 דצמבר 2015, 12:51

אוקיי, אני אעשה את זה לאט וברור.
ה-ו-א ~ א-ו-ה-ד ~מ-ג-ד-ל
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2015, 13:52

my man כתב:
שמואל1 כתב:הרשת צוחקת על מכבי: "נראה אתכם ביורוקאפ"

תגיד, אתה נהנה מזה?
זה סתם טרוליות שלך...חלאס כולנו פה בקריז עצבני ואתה רק זורה לכולנו עוד ועוד מלח על הפצעים...די כבר!

זאת כתבה לגיטימית נוכח מה שהיה אתמול.
אתה בעד מה שהיה אתמול, אבל אני חושב שזה ביזוי המועדון. זכותך המלאה לחשוב כך וזכותי המלאה לחשוב אחרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2015, 13:53

LIAV10 כתב:אוקיי, אני אעשה את זה לאט וברור.
ה-ו-א ~ א-ו-ה-ד ~מ-ג-ד-ל

גם אם תחזור על עצמך אלף פעמים זה לא יעשה את זה נכון, חוץ מלהגדיל את מונה ההודעות שלך. טרול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 דצמבר 2015, 15:20

די, כבר מצאו את המשתמש שלך מפורום צ׳ה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 18 דצמבר 2015, 17:05

אדם, לגבי אדלשטיין שנכנס בטבק, אז אמנם לא שמעתי אותו אחרי המשחק הזה אבל יצא לי לראות את פיני גרשון ואדלשטיין מדברים עליו אחרי המשחק נגד מלאגה ושמע מה אני אגיד לך, אחרי משחק יורוליג שני פיני החליט שהוא מאמן חלש. בחיים לא היית רואה את זה אם על הקווים היה איזה חבר שלו. הם פשוט מנסים לסדר ג'וב לארז לעונה הבאה במכבי.
אני לפני רציתי את ארז כמאמן, אבל שמע אחרי שראיתי איזה בן אדם אינטרסנט הוא , לא רוצה אותו יותר. אני מעדיף את טבק מאשר ארז.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 17:09

toja27 כתב:אדם, לגבי אדלשטיין שנכנס בטבק, אז אמנם לא שמעתי אותו אחרי המשחק הזה אבל יצא לי לראות את פיני גרשון ואדלשטיין מדברים עליו אחרי המשחק נגד מלאגה ושמע מה אני אגיד לך, אחרי משחק יורוליג שני פיני החליט שהוא מאמן חלש. בחיים לא היית רואה את זה אם על הקווים היה איזה חבר שלו. הם פשוט מנסים לסדר ג'וב לארז לעונה הבאה במכבי.
אני לפני רציתי את ארז כמאמן, אבל שמע אחרי שראיתי איזה בן אדם אינטרסנט הוא , לא רוצה אותו יותר. אני מעדיף את טבק מאשר ארז.

אדלשטיין יצא ממש קטן, כשכל העונה הוא נמנע מלבקר את גודס, אבל את טבאק הוא מבקר בכל הזדמנות.

אני גם לא רוצה אותו פה (וגם לא את טבאק). מכבי צריכה מאמן איכותי. זה תנאי הכרחי (אם כי לא בהכרח מספיק) לכך שתהיה כאן קבוצה
טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 18 דצמבר 2015, 17:18

jol9 כתב:
toja27 כתב:אדם, לגבי אדלשטיין שנכנס בטבק, אז אמנם לא שמעתי אותו אחרי המשחק הזה אבל יצא לי לראות את פיני גרשון ואדלשטיין מדברים עליו אחרי המשחק נגד מלאגה ושמע מה אני אגיד לך, אחרי משחק יורוליג שני פיני החליט שהוא מאמן חלש. בחיים לא היית רואה את זה אם על הקווים היה איזה חבר שלו. הם פשוט מנסים לסדר ג'וב לארז לעונה הבאה במכבי.

אדלשטיין יצא ממש קטן, כשכל העונה הוא נמנע מלבקר את גודס, אבל את טבאק הוא מבקר בכל הזדמנות.

אני גם לא רוצה אותו פה (וגם לא את טבאק). מכבי צריכה מאמן איכותי. זה תנאי הכרחי (אם כי לא בהכרח מספיק) לכך שתהיה כאן קבוצה
טובה.

אני עדיין לא השתכנעתי שטבאק הוא לא מאמן איכותי. כלומר, לא ראיתי אצלו איזה משהו מיוחד מבחינה טקטית, אבל דווקא יש לי הרגשה חזקה שיש לו יכולת לחבר את הקבוצה. הוא עושה רושם כמי שמבין את נפש השחקן. אני עדיין רוצה לראות איך הקבוצה תיראה בהמשך העונה. אם תיראה טוב ותגיע להישגים(זכיה ביורוקאפ למשל) אז אני הייתי משאיר אותו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2015, 17:23

LIAV10 כתב:די, כבר מצאו את המשתמש שלך מפורום צ׳ה.

אולי בחלומות שלך, לא במציאות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים