על ידי אדם » 18 דצמבר 2015, 00:18
המכה כואבת אבל טובה,רק מכות כאלה יכולים להעיר את המועדון הזה ולהוציא אותו מהקבר שהוא נכנס אליו,פשוט בושה לאן הגענו ולאן הובילו את המועדון הזה ואיזה שחקנים המועדון הזה מביא בשנים האחרונות.
השחקנים שמגיעים לפה בשנים האחרונות זה ביזוי המועדון זה ביזוי המקצוע בכלל,זו בושה שיש אנשים שקוראים להם אנשי מקצוע במכבי והם אחראים על הבאתם.
בושה נוספת שמאמן שנמצא במכבי כל כך הרבה שנים וזה לא משנה אם הוא אישר או לא אישר את כל הסגל הוא חתום על שנתים שבהם הגיעו שחקנים שאפילו בספורטק לא יכולים לשחק,אני מדבר על גודס.
המועדון הזה חיב להיתעורר ולהיפרד מכל האינטרסנטים ומכל הקומבינות,חייבים פה בעלי מקצוע אנשים שמבינים ולא מאפיה אילטקית,וקנוניות.
לענין המשחק הרבע השלישי היה צריך להיות היתפוצצות ,היה את הכל בשביל שזה יקרה הם לא היו קימים ,קיבלנו שריקות והגענו לקליעות פנויות ,רוצסטי התחיל את הרבע אם החטאת שלשה ופשוט לא הלך לו וגם לאנסברג ומי לו החטיאו ברבע השלישי,הם ברבע הרביעי ב20 שניות דפקו לנו 2 שלשות אם רק היה קורה להיפך ברבע השלישי .
אני מצידי רוצה לנצח בכל מקרה לא מענין אותי כל הזיוני שכל ,יפה לא יפה בושה ,ממש לא מענין אני יעשה כל דבר כדי לנצח,אבל במקרה הזה 2 וחצי דקות לסיום ,הינו צריכים לנסות לנצח 11 ,הרי אם הינו קולעים כמה קליעות ומגיעים דקה לסוף ל6 7 הפרש ,הם הרי היו מנסים לקלוע ולזרז את המשחק ויכלנו לנצל את ההחטאות ולעשות עצירות,הרי גם בסוף המשחק היה דקה שהם רצו וניסו לקלוע והחטיאו ולקחנו ריבאונדים.
,התחלנו מוקדם מידי את התהליך והמהלך הזה לדעתי .
בנוסף השטויות שאדלשטין מדבר ,גם בנושא זה שדרושפאקה קבוצה לא טובה וזה שטויות הם קבוצה בסדר גמור ,בנוסף לגבי זה ששני הקבוצות צריכות לעוף,צריך להזכיר ליפה נפש אדלשטין שירושלים היתה שותפה למשחק כזה נראה לי שנה שעברה או השנה ומה שקרה זה היה אותו דבר ולא זוכר כזה עליהום.
בנוסף איך שאדלשטין נכנס בטבק וקורא לו מאמן חלש שלא מתאים לרמה הזו כי הוא פשוט ובסיסי,איפה כל הלויאליות של אדלשטין פתאום נעלמה?,אני מבין שזה רק שמדובר בישראלים ,שזה בזרים אין לו בעיה ,פשוט נכנס חזק בטבק וללא כבוד בין מאמנים ולא שום כלום .
טבק שם בכיס את אדלשטין אם סגל נכון,טבק אם הסגל המוגבל הזה עשה מעל ומעבר,זה אחד הסגלים החלשים והטיפשים שהיו פה,יש פה חבורה של נגרים מאמבאקוה שלא יודע אפילו איך לקפוץ לסל וכל הזמן נחסם על ידי גמדים בגלל טעות בסיסית שמחזיק תכדור למטה ,הזוי ובנוסף חסר יכולת לעשות דברים בסיסים.
בנוסף אנואקו זה בושה בכל קבוצה בארץ הוא נחתך תוך שבוע,והמשיך בפארמר שלא מסוגל לשמור על המביא מגבות ועוד ועוד נפילים.
אם מכבי או ההנהלה חושבת שאם דיויד או שמעון פתאום יתערבו יותר אז הכל יראה אחרת זו טעות עכקית,המועדון הזה בדרך לקבורה והוא צריך לעשות את המהלכים הנכונים ולא המהלכים המטומטמים והעקומים שלהם ,צריך מהלכים אם מחשבה ומהלכים אם היגיון ואם בעל מקצוע שמבין בלראות שחקן בלזהות תנועה וכאלה.
אני לא חושב שיש הבדל כיום בין הבעלי מקצוע לבין מוכר בשוק במכבי ,אין שום הבדל בין אבן או למישו אחר מהרחוב .
שמעון עכשיו מדבר ומראה שאנחנו בדרך לאבדון,אם הוא באמת מאמין לדבר הזה ולמה שהוא אומר ואם הוא באמת מאמין שמה שמכבי צריכה כדי לעלות שלב זה להגיע הלאה באירופה זה לעלות בקושי מנקום אחר הזה הגענו לעליבות,אם הוא באמת לא מבין שצריך שינוי מהותי ושינוי רציני ושינוי היתנהלות ובאמת רק נתקע בנקודה שכל מה שהיה חסר זה משחק אחד ניצחון אחד ואז הכל היה אחרת ופשוט היתה עונה נפלאה שמוחקת את כל הבושה הזו אז אנחנו בידים רעות מאוד.
זה פשוט מועדון בנסיגה כרגע,אם מישו בהגה שעושה מאיתנו צחוק וחושב שאנחנו מטומטמים.
לא הבנתי תמשפט שצריך להיות ריאלים בהפרשים כאלה,מר שמעות אתם הבאתם אותנו למצב הזה ,פשוט זלזול בנו .
אפשר לכתוב ולכתוב בלי סוף ,מקוה שיש מישו שם למעלה שבאמת רואה ומבין את הבעיה ולא מדחיק או מתכחש למצב ועוצם עינים או נדבק לזכיה לפני שנתים ואומר לעצמו הנה עשינו דברים טובים,פעם ככה פעם ככה,מועדון כמו מכבי יכול להנות כל שנה קבוצה טובה וצריך לבנות,היו לנו בשנים האחרונות 3 4 פעמים אפשריות לבנות המשכיות ויצביות אהל מקבלי ההחלטות פיספסו ודפקו את ההיזדמניות.
תחשבו יכל להיות פה שחקן כמו ריס במליון מאה ,יכל להיות פה לאנגפורד במליון שלוש מאות ועוד ועוד דוגמאות,ריצי הנדריקס אז בזמנו ,אפילו איוס אם המצבי רוח ב600 700 לעומת פבראני או אמבאקוה שעולים אותו דבר.