שועל כתב:מכבי חייבת שינוי בסגל לא פחות מהחתמת מאמן
מדהים שאתמול עוד הספקנו לדון במה צריך לקרות קודם- לפטר את ארז או להחתים 4.5..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:מכבי חייבת שינוי בסגל לא פחות מהחתמת מאמן
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:פיני גרשון ישתתף בפאנל באולפן המיוחד.
הוא הולך להיכנס במכבי, ארז חבר שלו.
פיני כבר מתח ביקורת על ארז השנה. אלמלא היה חבר שלו, הוא היה שוחט אותו. אני דווקא חושב שאחרי הפיטורים הוא יתן פרשנות עניינית.
my man כתב:יש מצב שהמגלומניה של ההנהלה הגיעה עד למצב שהם אומרים לעצמם- "גם טיירון לו לקח את האנביאיי בלי לאמן משחק אחד בליגה הזו"
שמואל1 כתב:משעשע לראות את זה בפרספקטיבה של היום
דקה 52:55
felix_r כתב:אני ממש לא מבין בשביל מה האנשים כל כך מחכים למסיבת העתונאים. בשביל מה זה טוב? כדי לשמוע את הגירסה הרשמית? אבל כולם יודעים שהגירסה הרשמית היא הכי פחות אינפורמטיבית והכי הרבה רחוקה ממה שהתרחש בפועל.
ido gur @idogur 3h3 hours ago View translation
לרמי הדר יש את האישיות, הפאסון וגם את הכדורסל חרף חוסר הניסיון. מאמין בו, האיש תותח. מצד שני, לא מאמין בהנהלה של מכבי. החלטה מבזה.
שי האוזמן
@shay_hausmann
@idogur עידו, חבר שלי, מקבל את דעתך. חוץ מכמה דברים לגבי רמי: אין לו את האישיות, את הפאסון, את הכדורסל או את הנסיון. והוא בטח ובטח לא תותח
החציל האצטקי כתב:ido gur @idogur 3h3 hours ago View translation
לרמי הדר יש את האישיות, הפאסון וגם את הכדורסל חרף חוסר הניסיון. מאמין בו, האיש תותח. מצד שני, לא מאמין בהנהלה של מכבי. החלטה מבזה.
שי האוזמן
@shay_hausmann
@idogur עידו, חבר שלי, מקבל את דעתך. חוץ מכמה דברים לגבי רמי: אין לו את האישיות, את הפאסון, את הכדורסל או את הנסיון. והוא בטח ובטח לא תותח
שי פיטר את רמי ממכבי אשדוד ב2010.
מילים קשות מבחור שחווה אותו מאוד מקרוב, וזה לא טוב.
החציל האצטקי כתב:ido gur @idogur 3h3 hours ago View translation
שי האוזמן
@shay_hausmann
שי פיטר את רמי ממכבי אשדוד ב2010.
מילים קשות מבחור שחווה אותו מאוד מקרוב, וזה לא טוב.
החציל האצטקי כתב:האמת שחבל על הזמן של כולנו אם זה המצב. הדעה של שי שווה הרבה מאוד, והוא לא היה מכסח את רמי ככה סתם.
לא יודע איזה פתרון קסמים אפשר להביא. אולי באמת אין מנוס מלהחזיר את צביקה.
yanay21 כתב:בשיחה קבוצתית שנערכה יממה אחרי ההפסד לחבורה של פאבלו לאסו, אדלשטיין נכנס לישיבה חריפה עם פדרמן, מזרחי ובדש, וככל הנראה גרם לשלישייה הבכירה לחשוב כי הסגל הנוכחי לא מתאים לטופ 8 ביורוליג. "ראינו שהוא לא מאמין בקבוצה".
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:בשיחה קבוצתית שנערכה יממה אחרי ההפסד לחבורה של פאבלו לאסו, אדלשטיין נכנס לישיבה חריפה עם פדרמן, מזרחי ובדש, וככל הנראה גרם לשלישייה הבכירה לחשוב כי הסגל הנוכחי לא מתאים לטופ 8 ביורוליג. "ראינו שהוא לא מאמין בקבוצה".
מאיפה הציטוט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־19 אורחים