01 אוגוסט 2019, 00:29
toja27 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:קלויארו הוא מהיחידים שהיה מגיע להם להמשיך לעונה נוספת. היה מובן אם לא ממשיכים אבל מובן לא פחות הרצון להמשיך איתו, לפחות בעיני.
שחקן הגנה טוב, אינטילגנט, ריבאונדר טוב במיוחד בהתקפה עם יכולת לקלוע מחוץ לקשת.
אנמי בהתקפה ולא יוזם מספיק כן, לא מגוון מספיק ביכולות ההתקפיות כן, אבל היתרונות שלו זה בטח לא משהו שאפשר למצוא בחצי מחיר בליגה המקומית כמו שמנסים לצייר.
מסכים, אבל הבעיה איתו זה ששחקן חד מימדי כמוהו צריך להגיע רק לתלכיד ספציפי (ולא שיהיה מהראשונים להישאר לעונה נוספת לפני החתמת הבכירים). אגב, מאז ההדחה ביורוליג ההגנה שלו במשחקי הליגה היתה פחות אפקטיבית. אני מקווה שזה בעיקר עניין של התאמות, כי ביורוליג הוא שמר נפלא.
העיקרון של בניית החמישיה והתאמת המחליפים לחמישיה הוא נכון גם בעיני ודובר על זה רבות כאן, אבל כפי שרשמתי בעבר זה לא תמיד פשוט בשטח .
למשל הייתה התעניינות בקלויארו מצד אנאדולו, התעכבת מספיק זמן ויכול להיות שאיבדת אותו לקבוצה אחרת. אז אפשר לומר "בסדר, נמצא מחליף אחר במקום" אבל גם זה לא תמיד אידיאלי, כי דווקא המאמן רצה את קלויארו , ואת החבילה היחודית שהוא מביא ביחד עם העובדה שהוא ממשיך לשנה נוספת במכבי עם אותו מאמן וכבר יודע את הסיסטם ולא להביא בהכרח שחקן משלים אחר.
ותסתכל כמה זמן לוקח להרכיב את החמישיה הראשונה, למשל קח את מקרה כספי- מחכים לתשובה שלו, אז מה מכבי יעשו במקרה כזה במידה ורוצים להרכיב חמישיה קודם ואז להתאים משלימים? בשטח זה לא כל פשוט.
01 אוגוסט 2019, 00:31
Rampel כתב:אם מכבי ידפקו את עצמם זו בעיה שלהם. עם כל הטיסה המתוקשרת לארה"ב בשביל להשיג חוזה ב-NBA, רוב הסיכויים שהוא לא יהיה שם בעונה הבאה. with that been said, כספי צריך להיות פה, אחרת המצב יהיה עוד יותר שיט ממה שהוא עכשיו. והאמת שאיתו, עם אניס ועם אייסי, זה אשכרה השיט המינימלי שהיה אפשר לצאת איתו מהקיץ הזה.Holiday_Armadillo כתב:''בהנחה וכספי אכן יהיה פה''Rampel כתב:הוא רכז שחושב קודם מסירה. הוא גם מוביל כדור טוב, הוא גם מוסר טוב והוא גם שחקן פיק אנד רול טוב. הדבר היחיד שקצת מעיב על זה זה שהוא לא שומר מדהים באחד על אחד. הוא חכם והוא עושה הגנה, אבל הרגליים שלו איטיות יחסית לרכז וגארדים זריזים ואתלטיים ממנו כנראה יצליחו לעבור אותו (בטח היוםmy man כתב:עזבו את הפציעה רגע..אני לא חושב שהוא מתאים למה שאנחנו בונים פה..צריך רכז שחושב קודם כל מסירה..ואם כבר במה נוריס קול פחות טוב ממנו?). אבל באירופה אין הרבה כאלו ועליהם אפשר לזרוק את ג'ונדי למשל. הרגליים האיטיות וחוסר היציבות בזריקה ב-NBA של היום הם אלו שפלטו אותו מהליגה, אבל חוץ מזה הוא אחלה שחקן ודווקא פיט טוב בשביל לשחק ליד ווילבקין ולהפעיל את הקו הקדמי הננסי שנבנה לנו פה.
בהנחה וכספי אכן יהיה פה, יש מצב שהוא גם האופציה הטובה ביותר בתקציב שישאר. אם הוא יימצא כשיר, זו אחלה החתמה לדעתי.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אשכרה מחתימים שחקן כי לא נשאר כסף אחרי כספי, רק שכספי עדיין לא חתם, ואז נישאר גם בלי כספי, גם עם שחקן זול וגם עם זין ביד
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
01 אוגוסט 2019, 01:15
my man כתב:עזבו את הפציעה רגע..אני לא חושב שהוא מתאים למה שאנחנו בונים פה..צריך רכז שחושב קודם כל מסירה..ואם כבר במה נוריס קול פחות טוב ממנו?
01 אוגוסט 2019, 01:16
ולא רכזקובי כתב:my man כתב:עזבו את הפציעה רגע..אני לא חושב שהוא מתאים למה שאנחנו בונים פה..צריך רכז שחושב קודם כל מסירה..ואם כבר במה נוריס קול פחות טוב ממנו?
אניס הוא שחקן שחושב קודם כל מסירה. פלור מנג׳ר אמיתי.
קול שחקן שונה לחלוטין - אתלטי יותר ופינישר הרבה יותר טוב. סקורר.
01 אוגוסט 2019, 01:22
Holiday_Armadillo כתב:ולא רכזקובי כתב:my man כתב:עזבו את הפציעה רגע..אני לא חושב שהוא מתאים למה שאנחנו בונים פה..צריך רכז שחושב קודם כל מסירה..ואם כבר במה נוריס קול פחות טוב ממנו?
אניס הוא שחקן שחושב קודם כל מסירה. פלור מנג׳ר אמיתי.
קול שחקן שונה לחלוטין - אתלטי יותר ופינישר הרבה יותר טוב. סקורר.
אני מתה על קול, לא הייתי מתנגדת שיחזור, אבל הוא לא רכז, אין מה להשוות אותו לאניס מהבחינה הזאת
01 אוגוסט 2019, 01:42
01 אוגוסט 2019, 01:43
01 אוגוסט 2019, 02:33
גל גל כתב:https://www.youtube.com/watch?v=OjANRwlH5V8
כל מי שחושב שאניס הוא שחקן שלא חושב קודם מסירה שיראה את זה.
הוא Pure point guard נקודה.
רציתם שחקן שחושב קודם מסירה ? קיבלתם.
אחלה מנהל משחק. משלים יפה את וילבקין וגם יש לאניס סייז טוב לרכז.
דרך אגב יש לי הרגשה שכספי לא יהיה פה
01 אוגוסט 2019, 03:09
01 אוגוסט 2019, 05:58
A.Parker כתב:toja27 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:קלויארו הוא מהיחידים שהיה מגיע להם להמשיך לעונה נוספת. היה מובן אם לא ממשיכים אבל מובן לא פחות הרצון להמשיך איתו, לפחות בעיני.
אנמי בהתקפה ולא יוזם מספיק כן, לא מגוון מספיק ביכולות ההתקפיות כן, אבל היתרונות שלו זה בטח לא משהו שאפשר למצוא בחצי מחיר בליגה המקומית כמו שמנסים לצייר.
מסכים, אבל הבעיה איתו זה ששחקן חד מימדי כמוהו צריך להגיע רק לתלכיד ספציפי (ולא שיהיה מהראשונים להישאר לעונה נוספת לפני החתמת הבכירים). אגב, מאז ההדחה ביורוליג ההגנה שלו במשחקי הליגה היתה פחות אפקטיבית. אני מקווה שזה בעיקר עניין של התאמות, כי ביורוליג הוא שמר נפלא.
העיקרון של בניית החמישיה והתאמת המחליפים לחמישיה הוא נכון גם בעיני ודובר על זה רבות כאן, אבל כפי שרשמתי בעבר זה לא תמיד פשוט בשטח .
למשל הייתה התעניינות בקלויארו מצד אנאדולו, התעכבת מספיק זמן ויכול להיות שאיבדת אותו לקבוצה אחרת. אז אפשר לומר "בסדר, נמצא מחליף אחר במקום" אבל גם זה לא תמיד אידיאלי, כי דווקא המאמן רצה את קלויארו , ואת החבילה היחודית שהוא מביא ביחד עם העובדה שהוא ממשיך לשנה נוספת במכבי עם אותו מאמן וכבר יודע את הסיסטם ולא להביא בהכרח שחקן משלים אחר.
ותסתכל כמה זמן לוקח להרכיב את החמישיה הראשונה, למשל קח את מקרה כספי- מחכים לתשובה שלו, אז מה מכבי יעשו במקרה כזה במידה ורוצים להרכיב חמישיה קודם ואז להתאים משלימים? בשטח זה לא כל פשוט.
לא חייבים שכל החמישיה תורכב, אבל כן היית מצפה שהוא לא יהיה מראשוני הנשארים. גם אם היו מוותרים על האופציה והוא היה הולך (לא בטוח בכלל אם באמת היה לו שוק, גם אובריינט היה נראה רגע מחתימה שם), הוא לא איזה סטיל שתתבאס יותר מדי שהוא עזב.
01 אוגוסט 2019, 06:06
jol9 כתב:toja27 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:קלויארו הוא מהיחידים שהיה מגיע להם להמשיך לעונה נוספת. היה מובן אם לא ממשיכים אבל מובן לא פחות הרצון להמשיך איתו, לפחות בעיני.
ברור שזה לא פשוט, אבל קבוצות עדיין עושות את זה.
בוא נתחיל מזה, שמכבי תהיה מסוגלת להתחיל עונה מבלי להחליף את רוב הסגל. זה המצב התקין, שלא מתקיים כאן כבר כמה שנים טובות.
זה גם בסדר להחתים שחקן חמישייה אחד מאוחר, או שחקן ספסל אחד מוקדם יותר. הבעיה היא כשזה נוהל שחוזר על עצמו עם רוב השחקנים ברוב השנים האחרונות, מה שמראה שזה לא במקרה, אלא שזאת השיטה וזאת שיטה לא טובה שגם לא הוכיחה את עצמה.
01 אוגוסט 2019, 06:33
01 אוגוסט 2019, 07:21
01 אוגוסט 2019, 07:23
אחדשיודע כתב:כמו שיוני אמר - הבעיה שבמכבי זה עניין שחוזר על עצמו שוב ושוב. זה לא היוצא מן הכלל בשנים האחרונות, אלא הכלל. מתחילים מהמחליפים ואח"כ עוברים לחמישייה. אין בזה שום היגיון. לצורך הדוגמה - לא היה קורה כלום אם מכבי הייתה מחכה עם רול וקיין בקיץ שעבר, לפני שמיהרה לממש את האופציה עליהם פן יעשו "וייברח" לקבוצה אחרת. כלום לא היה קורה. במקרה הכי גרוע (שהוא בכלל לא גרוע כאמור), הם היו עוזבים. סו פאקינג וואט. ככה לפחות הייתה לך הזדמנות לנסות להביא שחקנים מתאימים יותר לשאר חלקי הסגל.
וספציפית לגבי מילאנו (שההתנהלות שלה לא הרבה יותר טובה מזאת של מכבי בבניית קבוצות - למעט ההשקעה הכספית אולי). צריך להגיד שרול הוחתם שם כאשר מייק ג'יימס ככל הנראה עדיין היה חלק מהתוכניות (הוא גם שיכנע את רול להגיע, לפי מה שהוא עצמו כתב בטוויטר). ובכל אופן, כשכסף לא מהווה עבורך מכשול, אז קצת יותר קל לתקן אח"כ. למכבי אין את הפריבליגה שיש לעשירות היבשת - היא צריכה להתנהל טוב מהן כדי להגיע להישגים (שלא באופן מקרי), והיא לא. רחוק מזה.
01 אוגוסט 2019, 07:31
גל גל כתב:https://www.youtube.com/watch?v=OjANRwlH5V8
כל מי שחושב שאניס הוא שחקן שלא חושב קודם מסירה שיראה את זה.
הוא Pure point guard נקודה.
רציתם שחקן שחושב קודם מסירה ? קיבלתם.
אחלה מנהל משחק. משלים יפה את וילבקין וגם יש לאניס סייז טוב לרכז.
דרך אגב יש לי הרגשה שכספי לא יהיה פה
01 אוגוסט 2019, 07:56
01 אוגוסט 2019, 08:08
01 אוגוסט 2019, 08:14
מילוס כתב:לפי מקור שלי, טאריק בלאק בלייקרס.
בוקר טוב.
01 אוגוסט 2019, 08:14
לא הוא לא.מילוס כתב:לפי מקור שלי, טאריק בלאק בלייקרס.
בוקר טוב.
01 אוגוסט 2019, 10:02