29 אוקטובר 2024, 19:21
29 אוקטובר 2024, 22:21
30 אוקטובר 2024, 00:09
felix_r כתב:יש לציין שסורקין נתן משחק מצוין בחצי הראשון. בעיקר בהגנה ובריבאונד. אז הוא כן יכול אם הוא רק רוצה!
30 אוקטובר 2024, 12:40
A.Parker כתב:felix_r כתב:יש לציין שסורקין נתן משחק מצוין בחצי הראשון. בעיקר בהגנה ובריבאונד. אז הוא כן יכול אם הוא רק רוצה!
הוא היה סביר. ברגע שהחליף את ריברו, כל העוקץ בתרגילים של מכבי יצא. אז סוף סוף שמר קצת נורמלי ולקח כמה כדורים. במחצית השניה המשיך עם אפסיות, כולל התעקשות מתמשכת על שלשות.
17 נובמבר 2024, 23:12
17 נובמבר 2024, 23:33
A.Parker כתב:הודעה נוספת על כמה שהוא רע
חוזה מטומטם
18 נובמבר 2024, 07:13
18 נובמבר 2024, 11:47
18 נובמבר 2024, 13:54
TAYO כתב:עם כל החסרונות שלו, ויש לו, איזה שחקן ישראלי אחר כבר יש בעמדות 4/5? שווה את הכסף? שחקן שווה כמה שהשוק מוכן לשלם לו. כל השאר לא רלוונטי. כל עוד יש מינימום ישראלים על המגרש, ובטח בהינתן פציעות כמו של בלאט וישראלים אחרים - סורקין זה ההבדל בין אליפות לחצי גמר פלייאוף במקרה הטוב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
18 נובמבר 2024, 19:53
TAYO כתב:עם כל החסרונות שלו, ויש לו, איזה שחקן ישראלי אחר כבר יש בעמדות 4/5? שווה את הכסף? שחקן שווה כמה שהשוק מוכן לשלם לו. כל השאר לא רלוונטי. כל עוד יש מינימום ישראלים על המגרש, ובטח בהינתן פציעות כמו של בלאט וישראלים אחרים - סורקין זה ההבדל בין אליפות לחצי גמר פלייאוף במקרה הטוב.
18 נובמבר 2024, 20:21
A.Parker כתב:TAYO כתב:עם כל החסרונות שלו, ויש לו, איזה שחקן ישראלי אחר כבר יש בעמדות 4/5? שווה את הכסף? שחקן שווה כמה שהשוק מוכן לשלם לו. כל השאר לא רלוונטי. כל עוד יש מינימום ישראלים על המגרש, ובטח בהינתן פציעות כמו של בלאט וישראלים אחרים - סורקין זה ההבדל בין אליפות לחצי גמר פלייאוף במקרה הטוב.
מעדיף להביא אופציה פחותה יותר ולשלם רבע שכר מלשלם לשחקן בינוני את החוזה הכי יקר במועדון. הוא פשוט לא שווה את זה, ולא חצי מזה.
18 נובמבר 2024, 22:23
18 נובמבר 2024, 23:41
את מי תביא שייתן לך יותר מסורקין ברבע מחיר?A.Parker כתב:TAYO כתב:עם כל החסרונות שלו, ויש לו, איזה שחקן ישראלי אחר כבר יש בעמדות 4/5? שווה את הכסף? שחקן שווה כמה שהשוק מוכן לשלם לו. כל השאר לא רלוונטי. כל עוד יש מינימום ישראלים על המגרש, ובטח בהינתן פציעות כמו של בלאט וישראלים אחרים - סורקין זה ההבדל בין אליפות לחצי גמר פלייאוף במקרה הטוב.
מעדיף להביא אופציה פחותה יותר ולשלם רבע שכר מלשלם לשחקן בינוני את החוזה הכי יקר במועדון. הוא פשוט לא שווה את זה, ולא חצי מזה.
19 נובמבר 2024, 01:26
TAYO כתב:את מי תביא שייתן לך יותר מסורקין ברבע מחיר?A.Parker כתב:TAYO כתב:עם כל החסרונות שלו, ויש לו, איזה שחקן ישראלי אחר כבר יש בעמדות 4/5? שווה את הכסף? שחקן שווה כמה שהשוק מוכן לשלם לו. כל השאר לא רלוונטי. כל עוד יש מינימום ישראלים על המגרש, ובטח בהינתן פציעות כמו של בלאט וישראלים אחרים - סורקין זה ההבדל בין אליפות לחצי גמר פלייאוף במקרה הטוב.
19 נובמבר 2024, 01:27
עידן כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:עם כל החסרונות שלו, ויש לו, איזה שחקן ישראלי אחר כבר יש בעמדות 4/5? שווה את הכסף? שחקן שווה כמה שהשוק מוכן לשלם לו. כל השאר לא רלוונטי. כל עוד יש מינימום ישראלים על המגרש, ובטח בהינתן פציעות כמו של בלאט וישראלים אחרים - סורקין זה ההבדל בין אליפות לחצי גמר פלייאוף במקרה הטוב.
בגדול אני מסכים איתך. מצד שני, זה לא שאם היה פה ישראלי ברבע שכר, היו מביאים לך ביתרה איזה שחקן זר שובר שוויון. או בכלל.
19 נובמבר 2024, 06:43
19 נובמבר 2024, 07:25
19 נובמבר 2024, 08:40
להבנתי אין שאלה - החוק הרוסי מכתיב שבלי הישראלים הכי טובים לא תגיע להישגים בארץ. גם אם מכבי הייתה מחתימה את נמרוד לוי במקום סורקין וברבע מחיר, לא היינו רואים כאן את לויד נשאר או את תואם ווילבקין מגיע במקום לויד. אבל גם אם כן, באמת שבלי ישראלים כמו סורקין למכבי אין הרבה סיכוי בליגה. עכשיו, האם סורקין יחזור לעצמו או יתדרדר ביכולת? אני לא נביא. את הסיכומים לגביו נוכל לעשות רק בסוף העונה. אבל ההחלטה העקרונית להשקיע בו לא הייתה טעות בעיניי לאור חוקי הליגה וגם לאור זה שמכבי קבוצה ישראלית בתקופת מלחמה.MTA2311 כתב:בסופו של דבר העניין די פשוט, למכבי יש תקציב מאוד מוגבל. היא לא יכולה לשלם סכומי עתק (פלוס מיסוי של ישראלי) על שחקנים ישראלים ובמקביל להביא זרים ברמה גבוהה.
זה המצב, עכשיו שכל אחד יחליט מה הוא מעדיף.
19 נובמבר 2024, 13:26
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:עם כל החסרונות שלו, ויש לו, איזה שחקן ישראלי אחר כבר יש בעמדות 4/5? שווה את הכסף? שחקן שווה כמה שהשוק מוכן לשלם לו. כל השאר לא רלוונטי. כל עוד יש מינימום ישראלים על המגרש, ובטח בהינתן פציעות כמו של בלאט וישראלים אחרים - סורקין זה ההבדל בין אליפות לחצי גמר פלייאוף במקרה הטוב.
בגדול אני מסכים איתך. מצד שני, זה לא שאם היה פה ישראלי ברבע שכר, היו מביאים לך ביתרה איזה שחקן זר שובר שוויון. או בכלל.
אני מדבר על מצב נורמלי בו התקציב ידוע ומחליטים איך לחלק את העוגה. אני גם די בטוח שההחתמה שלו הורידה נתח משמעותי מהזרים.
19 נובמבר 2024, 22:22
omerk כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:עם כל החסרונות שלו, ויש לו, איזה שחקן ישראלי אחר כבר יש בעמדות 4/5? שווה את הכסף? שחקן שווה כמה שהשוק מוכן לשלם לו. כל השאר לא רלוונטי. כל עוד יש מינימום ישראלים על המגרש, ובטח בהינתן פציעות כמו של בלאט וישראלים אחרים - סורקין זה ההבדל בין אליפות לחצי גמר פלייאוף במקרה הטוב.
אני מדבר על מצב נורמלי בו התקציב ידוע ומחליטים איך לחלק את העוגה. אני גם די בטוח שההחתמה שלו הורידה נתח משמעותי מהזרים.
אני גם חשבתי את זה אבל אחרי מה שקרה עם לויד זה לא מתכתב עם המציאות כי הנה עובדה 1.1 שכר שנחסך על לויד, וקיבלת שחקן ב350 אלף במקום. בקיצור אם מכבי היו רוצים היו לדעתי יכולים גם להביא שחקן ב1.5 או לחילופין שחקן ב600 אלף ולא את לויד מלכתחילה, אבל זה עניין של בחירה וכמה אתה רוצה לחסוך. הם היו צריכים "כוכב" יורוליג למכור מינויים אז הסכימו לפתוח את הכיס בשביל לויד, אבל אם אותו "כוכב" שהיו מוצאים היה דורש 1.3 ולא היו מוצאים אלטרנטיבה אז היית רואה שחקן ב1.3 וגם את סורקין. ההנהלה רצתה לחסוך איפה שאפשר והתירוץ ששילמו לסורקין יותר השנה התאים לנרטיב במקרה ולכל הפרשנים זה היה נראה בסך הכל הסבר הגיוני (ובצדק גם אני חשבתי ככה).