מכבי תל אביב נמכרה למשפחת רקאנטי!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב נמכרה למשפחת רקאנטי!

הודעהעל ידי Gevaudan » 14 אוגוסט 2026, 20:10

להחזיר את פדרמן למצב שבו הוא צריך לתקצב את הקבוצה כבעלים זה אסון.
אני מבין שבתרחיש הסביר פדרמן ושטילמן הם "עסקת חבילה", אבל קשה לי מאוד לבלוע את זה.

את הראיון המפורסם שלו במכביבול מלפני שנתיים \ שלוש, שבו בזחיחות הוא הסביר ש-5 מיליון דולר נוספים "לא יעשו את ההבדל" אני לא אשכח לעולם.

מכבי צריכה בעל שליטה ורוב אחד, עם אינטרס אמיתי להשקיע בקבוצה ולקדם אותה ומאחוריו גב כלכלי שמאפשר את זה. ווילף או שטילמן צריכים לעמוד בפרונט של קבוצת המשקיעים המדוברת ולהחזיק ברוב היחסי.

אם פדרמן חוזר לתפקיד ייצוגי בלבד (למשל בתיווך מול היורוליג) בלי קשר למבנה הבעלות ולמימון הקבוצה, אין לי התנגדות עקרונית.
Gevaudan

Re: מכבי תל אביב נמכרה למשפחת רקאנטי!

הודעהעל ידי שמוליק » 15 אוגוסט 2026, 15:35

Gevaudan כתב:להחזיר את פדרמן למצב שבו הוא צריך לתקצב את הקבוצה כבעלים זה אסון.
אני מבין שבתרחיש הסביר פדרמן ושטילמן הם "עסקת חבילה", אבל קשה לי מאוד לבלוע את זה.

את הראיון המפורסם שלו במכביבול מלפני שנתיים \ שלוש, שבו בזחיחות הוא הסביר ש-5 מיליון דולר נוספים "לא יעשו את ההבדל" אני לא אשכח לעולם.

מכבי צריכה בעל שליטה ורוב אחד, עם אינטרס אמיתי להשקיע בקבוצה ולקדם אותה ומאחוריו גב כלכלי שמאפשר את זה. ווילף או שטילמן צריכים לעמוד בפרונט של קבוצת המשקיעים המדוברת ולהחזיק ברוב היחסי.

אם פדרמן חוזר לתפקיד ייצוגי בלבד (למשל בתיווך מול היורוליג) בלי קשר למבנה הבעלות ולמימון הקבוצה, אין לי התנגדות עקרונית.

אפילו מברך על זה. שישאר עם 5% ויהיה הפנים של מכבי בהנהלת היורוליג. יש לפדרמן נסיון בתחום. מעבר לזה, ששטילמן יקח מושכות. הוא רוצה ויכול. ריקנטי לא רוצה להשקיע כי הוא לא יכול. גרושניק.
ריקנטי הגרושניק, תמכור ולך!!!
שמוליק

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים