אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי EulGam05 » 26 נובמבר 2011, 20:25

לא נורא, הרי החתמנו שחקן שעד לפני חודש נחשב פה בפורום לאחד משלושת הגארדים הטובים באירופה.
EulGam05

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 נובמבר 2011, 20:26

אני חושב שמנסים לסבך כאן מצב פשוט.
אם לנגפורד הוא באמת שחקן כ"כ גדול ובאמת נחן ביכולת אישית טובה, הוא צריך להראות שהוא באמת כזה, וזאת לא צריכה להיות בעיה כזו מורכבת (בתנאי שבאמת מדובר בשחקן טוב מאוד).
בנתיים אנחנו שומעים סיפורים על כך שלא נעשה בו שימוש נכון ועל כך שצריך לתת לו עוד זמן (וזה לאחר חודש וחצי שהוא עם הקבוצה).
שחקנים באמת גדולים לא זקוקים ליותר מדי זמן בכדי להוכיח את עצמם והם יעשו זאת גם אם הם לא מתופקדים בעמדתם הטבעית.

הדבר היחיד שניתן לזקוף לזכותו של לגנפורד הוא שהוא עבר פציעה והגיעה למכבי בשלב יחסית מאוחר (למרות שלדעתי עבר כבר מספיק זמן בכדי שהוא יראה מה הוא שווה).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 נובמבר 2011, 20:26

EulGam05 כתב:לא נורא, הרי החתמנו שחקן שעד לפני חודש נחשב פה בפורום לאחד משלושת הגארדים הטובים באירופה.

מי זה ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 26 נובמבר 2011, 20:28

yarinsaky כתב:
EulGam05 כתב:לא נורא, הרי החתמנו שחקן שעד לפני חודש נחשב פה בפורום לאחד משלושת הגארדים הטובים באירופה.

מי זה ?

איזה לאנגפורד אחד, אתה יודע, הבחור הנחמד הזה שלא נראה קשור לקבוצה.
EulGam05

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 נובמבר 2011, 20:38

לא יודע, בלאט לא נשמע הכי אופטימי.
אם הוא בעצמו אומר שפארמר בא זמנית להציל את העונה, לא פחות, אז מה יקרה כשהוא יעזוב ? מי יציל אותה ?

מאוד מקווה שהוא רק משמיע דברי תסכול על העזיבה של פארמר ולא יותר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 20:38

קודי כתב:לא יודע אם משתמשים בלנגפורד טוב או לא. מה שאני כן יודע והוא ברור לכולם הוא שלא לנגפורד ולא אף אחד אחר בסגל יכול למלא את החור העצום שיותיר אחריו פרמאר. אני גם לא מניח ולא מצפה שיגיע שחקן שיוכל לעשות את זה, אבל כדי שיגיע שחקן שיכול לתת משהו ממה שפרמאר נתן, במיוחד שתחום ניהול ההתקפה, יצירת המצבים וחדירה להגנת היריב כשהכל תקוע, מכבי יצטרכו לשלם הרבה כסף ואני לא חושב שהם מתכננים לעשות את זה. עוד גארד רול פלייר לא ממש יעזור כי יש כבר שניים כאלה (מה לעשות, פאפאס בגילו ובכושרו הנוכחי הוא כזה וכך גם אוחיון).

אין אפשרות למצוא באירופה שחקן עם הצעד הראשון של פארמר. הקלות שבא הוא שובר את ההגנה פשוט מדהימה - הבחור פליימייקר נהדר. ועוד לא הזכרתי את האופי. אני מאמין שיגיע יותר סדרן עבודה. אין לך שחקן באירופה שיכול לעשות מה שעשה פה פארמר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 20:42

asafb96 כתב:נכון מאוד, ובגלל זה העזיבה של פארמר אולי באה בזמן טוב בשביל לאנגפורד. אולי עכשיו הוא יקבל יותר את הכדור ביד, ויותר חופש ליצור לאחרים ולעצמו, כי מהמעט שראינו בתחילת הרבע השלישי, הוא יודע לעשות את זה. פעמיים סיים בלייאפ קל, ופעמיים סחט עבירה. הבעיה איתו כרגע זה שהוא קולע באחוזים מזעזעים. חייב לעבוד חזק מאוד על הקליעה שלו מכל טווח

אני לא רואה מצב שבלאט נותן ללנגפורד לעשות OPEN אחד אחרי השני בכושר הנוכחי שלו. אני גם לא רואה מצב שזה מצליח. אני לא יודע איך בדיוק בלאט מתכוון לשלב אותו. כרגע זה נראה שהוא נותן לו כמה דקות בהתחלה, מתעצבן ואז זורק אותו לספסל בשביל בורשטיין. זה לא נראה כמו סיפור אהבה גדל בין השניים האלה.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 20:46

roy1000 כתב:
קודי כתב:לא יודע אם משתמשים בלנגפורד טוב או לא. מה שאני כן יודע והוא ברור לכולם הוא שלא לנגפורד ולא אף אחד אחר בסגל יכול למלא את החור העצום שיותיר אחריו פרמאר. אני גם לא מניח ולא מצפה שיגיע שחקן שיוכל לעשות את זה, אבל כדי שיגיע שחקן שיכול לתת משהו ממה שפרמאר נתן, במיוחד שתחום ניהול ההתקפה, יצירת המצבים וחדירה להגנת היריב כשהכל תקוע, מכבי יצטרכו לשלם הרבה כסף ואני לא חושב שהם מתכננים לעשות את זה. עוד גארד רול פלייר לא ממש יעזור כי יש כבר שניים כאלה (מה לעשות, פאפאס בגילו ובכושרו הנוכחי הוא כזה וכך גם אוחיון).

אין אפשרות למצוא באירופה שחקן עם הצעד הראשון של פארמר. הקלות שבא הוא שובר את ההגנה פשוט מדהימה - הבחור פליימייקר נהדר. ועוד לא הזכרתי את האופי. אני מאמין שיגיע יותר סדרן עבודה. אין לך שחקן באירופה שיכול לעשות מה שעשה פה פארמר.

זה ברור ואין לי ציפיות שיגיע שחקן שאפילו קרוב ברמתו לפרמאר. אני מקווה שמי שיגיע יוכל לתת חלק ממה שפרמאר נתן, לא הרבה יותר מזה. אם במקביל גם לנגפורד יעשה 2-3 צעדים קדימה אז אולי הפגיעה בקבוצה תהיה סבירה. בכל מקרה, עוד רול פלייר לצד פאפאס ואוחיון לא יתן כלום. מכבי צריכה שחקן שהוא לא סתם סדרן עבודה אלא גם אחד שיוכל לעשות כמה דברים מעבר לזה. ברור שזה לא זול ולא בטוח שיש כאלה בכלל בשוק, אבל אני מניח שאפשר למצוא שחקן סביר כזה באחת הקבוצות האירופאיות ולשלם עליו ביי אאוט (בשביל זה אבי אבן עושה סקאוטינג, לא?). זה בטח עדיף מלחכות עוד חודש לסיום המחנות בארה״ב בתקווה שיפול משם איזה כוכב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 20:54

נראה לי שזה לא ברור לכולם כאן.
לי אישית לא ברור איך אפשר לצפות שפאפאס המחוק מהרוטציה, אוחיון שהוא שחקן מוגבל מאוד, לאנגפורד שהוא שחקן עם אופי אחר לגמרי ובכושר רע ימלאו את החסר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 נובמבר 2011, 20:54

מישהו יודע כמה אהרון ג'קסון מקבל בבילבאו?
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 26 נובמבר 2011, 21:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 21:00

jol9 כתב:

נראה לי שזה לא ברור לכולם כאן.
לי אישית לא ברור איך אפשר לצפות שפאפאס המחוק מהרוטציה, אוחיון שהוא שחקן מוגבל מאוד, לאנגפורד שהוא שחקן עם אופי אחר לגמרי ובכושר רע ימלאו את החסר.

אין שחקן אחד שימלא את החסר פשוט כי אין באירופה רכזים ברמה של פרמאר. אבל צירוף של רכז סולידי עם תכונות מתאימות יחד עם שיפור משמעותי של לנגפורד יכולים לגרום לכך שהפגיעה בקבוצה תהיה סבירה יחסית. לא רואה שום מצב שלא תהיה ירידה ביכולת, אבל זה בסדר והגיוני. מצד שני, אם לא יגיע מחליף או שהוא יהיה סתם עוד רול פלייר (יש כבר יותר מדי כאלה בקבוצה הזו) אז הקבוצה פשוט תתרסק, לא פחות מזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 נובמבר 2011, 21:05

מה שחשוב זה להביא שחקן בכושר משחק טוב, לא איזה פליט נ.ב.א שיושב בבית מאז הקיץ ובולס ממרחי חמאה עם צ'יזברגרים.
זה פחות או יותר אומר שחקן אמריקאי שמשחק היום באירופה במקום כלשהוא.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 21:09

אני יודע שיסקלו אותי כאן אבל מה עם המלפפון הנצחי צ׳אטמן, שנותן עונה נהדרת בטורקיה? נראה לי שלחצי שנה הוא יכול להיות בסדר גמור. אני יודע שירושלים מאוד רצו אותו אבל הוא לא הגיע בגלל פערי שכר קטנים (הביי אאוט שלו נמוך). זה לא שם שהייתי אפילו חושב עליו בטעות בקיץ, אבל במצב הנוכחי הוא יכול לבוא בחשבון. מה דעתכם?
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 21:14

קודי כתב:זה ברור ואין לי ציפיות שיגיע שחקן שאפילו קרוב ברמתו לפרמאר. אני מקווה שמי שיגיע יוכל לתת חלק ממה שפרמאר נתן, לא הרבה יותר מזה. אם במקביל גם לנגפורד יעשה 2-3 צעדים קדימה אז אולי הפגיעה בקבוצה תהיה סבירה. בכל מקרה, עוד רול פלייר לצד פאפאס ואוחיון לא יתן כלום. מכבי צריכה שחקן שהוא לא סתם סדרן עבודה אלא גם אחד שיוכל לעשות כמה דברים מעבר לזה. ברור שזה לא זול ולא בטוח שיש כאלה בכלל בשוק, אבל אני מניח שאפשר למצוא שחקן סביר כזה באחת הקבוצות האירופאיות ולשלם עליו ביי אאוט (בשביל זה אבי אבן עושה סקאוטינג, לא?). זה בטח עדיף מלחכות עוד חודש לסיום המחנות בארה״ב בתקווה שיפול משם איזה כוכב.

אני גם חושב שעדיף לחפש שחקן באירופה מאשר לחכות למחנות. אני דווקא כן הייתי הולך על האופציה של סדרן עבודה שיכול לקלוע שלשה חופשית. זה מה שצריך בשביל להשלים את אוחיון ופאפאס.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2011, 21:15

roy1000 כתב:
קודי כתב:זה ברור ואין לי ציפיות שיגיע שחקן שאפילו קרוב ברמתו לפרמאר. אני מקווה שמי שיגיע יוכל לתת חלק ממה שפרמאר נתן, לא הרבה יותר מזה. אם במקביל גם לנגפורד יעשה 2-3 צעדים קדימה אז אולי הפגיעה בקבוצה תהיה סבירה. בכל מקרה, עוד רול פלייר לצד פאפאס ואוחיון לא יתן כלום. מכבי צריכה שחקן שהוא לא סתם סדרן עבודה אלא גם אחד שיוכל לעשות כמה דברים מעבר לזה. ברור שזה לא זול ולא בטוח שיש כאלה בכלל בשוק, אבל אני מניח שאפשר למצוא שחקן סביר כזה באחת הקבוצות האירופאיות ולשלם עליו ביי אאוט (בשביל זה אבי אבן עושה סקאוטינג, לא?). זה בטח עדיף מלחכות עוד חודש לסיום המחנות בארה״ב בתקווה שיפול משם איזה כוכב.

אני גם חושב שעדיף לחפש שחקן באירופה מאשר לחכות למחנות. אני דווקא כן הייתי הולך על האופציה של סדרן עבודה שיכול לקלוע שלשה חופשית. זה מה שצריך בשביל להשלים את אוחיון ופאפאס.

שמות? רעיונות?
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 21:16

קודי כתב:אני יודע שיסקלו אותי כאן אבל מה עם המלפפון הנצחי צ׳אטמן, שנותן עונה נהדרת בטורקיה? נראה לי שלחצי שנה הוא יכול להיות בסדר גמור. אני יודע שירושלים מאוד רצו אותו אבל הוא לא הגיע בגלל פערי שכר קטנים (הביי אאוט שלו נמוך). זה לא שם שהייתי אפילו חושב עליו בטעות בקיץ, אבל במצב הנוכחי הוא יכול לבוא בחשבון. מה דעתכם?

יכול להיות פתרון לא רע בכלל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2011, 21:19

קודי כתב:שמות? רעיונות?

אין לי מישהו שעולה לי לראש, אבל דווקא ההצעה שלך לגבי צ'טמן היא לא רעה. מה עם פופוביץ'?
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 נובמבר 2011, 21:20

בסוף תמיד חוזרים לאופציית צ'אטמן באמצע העונה. אני זוכר שפיני רצה אותו באמצע העונה לפני 3 עונות. :)
אני בספק גדול אם בלאט ירצה, אבל נראה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 21:20

אם כבר השמות האלה אז שיילכו על ארויו. כדורסל הוא לא שכח לשחק, והוא מכיר את המערכת ואת הלחצים.

אני לא מאמין גם שזה יהיה כ"כ יקר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 נובמבר 2011, 21:24

roy1000 כתב:
קודי כתב:שמות? רעיונות?

אין לי מישהו שעולה לי לראש, אבל דווקא ההצעה שלך לגבי צ'טמן היא לא רעה. מה עם פופוביץ'?

פופוביץ' זה מזעזע. גם בצחוק לא הייתי מחתים אותו. דייויד יחטוף קריז אחרי השלשה הראשונה מהחצי שהוא יקח, שלא לדבר על ההגנה הלא קיימת. צ'אטמן זה באמת רעיון לא רע, אבל אם מציעים פה שחקן בן 33, למה מאלט זה רעיון כ''כ רע?
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־18 אורחים