yarinsaky כתב:את הכינוי לדרוקר, לדעתי, המציאו אוהדי ירושלים . מדוע דווקא כינוי כזה ? אולי כי הוא סוג של דיפלומט חלקלק כזה .
אני תמיד חשבתי שזה בגלל שהוא גורם לפיטור מאמנים בשביל שהוא יהפוך להיות המאמן הראשי..לא יודעת למה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:את הכינוי לדרוקר, לדעתי, המציאו אוהדי ירושלים . מדוע דווקא כינוי כזה ? אולי כי הוא סוג של דיפלומט חלקלק כזה .
Holiday_Armadillo כתב:שאלה לא קשורה-למה קוראים לדרוקר ''נחש במשקפיים''?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כבוד לעיר הכדורסל מספר אחת בארץ - אשדוד. דאבל לבנות, פיינל פור לבנים...
כבר רשמתי את הבת שלי לחוג (בעוד 5 שנים)
אנחנו נפגוש אותם בחצי? כבר הפסדנו להם פעם אחת השנה![]()
5 שנים? 21.12.2012 אנחנו גרמנו![]()
שאלה לא קשורה-למה קוראים לדרוקר ''נחש במשקפיים''?
yarinsaky כתב:חולון קבוצה ממזרית שיכולה לעשות לנו צרות בפיינלפור. אסור לבוא מנומנמים מולם.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:חולון קבוצה ממזרית שיכולה לעשות לנו צרות בפיינלפור. אסור לבוא מנומנמים מולם.
נכון מאוד. יש להם זרים טובים, וישראלים לוחמניים ולא רעים. אם מכבי תצליח ללחוץ על רוט ולהוציא אותו מהמשחק, אז יהיה יותר קל, אבל זה לא סביר מאוד, כי מול
אוחיון רוט ירגיש בסה"כ בנוח.
misha כתב:ותודה לחיים אוחיון שלא רצה לגזול מאשדוד את החלום.
קודי כתב:בכל מקרה, למכבי יהיה יותר קל מול חולון מאשר מול ירושלים, שביום טוב של הגארדים שלה (ויש לה גארדים עם פוטנציאל נהדר) יכולה לעשות צרות צרורות.
yellowaura כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2532764
הדברים של דרוקר: " הפקנו מהשחקנים והסגל את הכי הרבה שאפשר. גמרנו את העונה בצורה מכובדת"
משקפת אותו לחלוטין. מדובר במאמן נחש וגם בינוני מאוד (כמו שפיני גרשון למד על בשרו). מאמן שמתקדם בזכות יכולת פוליטית טובה.
לחולון יש סגל כל כך עדיף על ירושלים ?
במקום שהוא יתמוך בשחקנים ויקח אחריות הוא מפיל את זה על אחרים.
אני הבנתי שהוא מאמן בינוני דווקא בעונה של ירושלים שהיה לה תקציב גדול והביאו שחקן טוב בדמות קימאני פרנד ושחקנים טובים נוספים. הדרך שבה הוא שרף את הקבוצה המוכשרת בפוטנציה הזאת הייתה מזל גדול למכבי ופשוט בושה למאמן הישראלי. הוא פשוט אמר לשחקנים למסור את הכדורים פנימה לקימאני ללא תרגילים וללא טקטיקות ברורות.
מדובר במאמן שיותר עסוק בכיסוי תחת מלאמן. מאמן שהשחקנים שלו בבלגיה צחקו עליו שהוא רק יודע לעשות פיק אנד רול
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים