פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 אוגוסט 2012, 10:02
בשיקטש או פנר?
04 אוגוסט 2012, 10:05
cannon כתב:מאט ג'נינג חתם בסיינה ומהווה עוד תוספת לקו אחורי עלוב של היריבה שאמורה להיות הכי חזקה של מכבי בסיבוב הראשון...
דווקא ג'נינג אחלה שחקן. עשה להם חיים קשים העונה בליגה.
הוא רק בן 24 ועתידו עוד לפניו.
04 אוגוסט 2012, 10:07
התנין כתב:בשיקטש או פנר?
כמובן שפנר.
נבנית על בסיס ההריסות של פאו וסיינה עם באטיסט וסאטו, פיאנג'יאני, מקאלב ואנדרסן.
04 אוגוסט 2012, 10:12
החציל האצטקי כתב:התנין כתב:בשיקטש או פנר?
כמובן שפנר.
נבנית על בסיס ההריסות של פאו וסיינה עם באטיסט וסאטו, פיאנג'יאני, מקאלב ואנדרסן.
לא מתלהב בכלל למען האמת.
אנדרסן כבר בן 32, באטיסט כבר מעבר לשיא בגיל 35, וסאטו הוא סתם שחקן מחורבן ואוברייטד מחריד.
מקאלב מדהים, ובוגדאנוביץ' גם תותח וזו כנראה תהיה קבוצה חמודה למדי, אבל לא תתקרב לפיינל פור לדעתי.
04 אוגוסט 2012, 10:33
אני דווקא חושב שהם יצליחו. בניגוד למילאנו למשל שקנתה את כל מה שזז בעונה שעברה ולא טרחה להשקיע בעמדת המאמן,
פיאנג'יאני זה אחד שכבר היה שם כמה פעמים.
04 אוגוסט 2012, 13:10
פנר חזקה מאד. מה שכן, בית א' שלהם קשה להחריד. פאו, ריאל, חימקי וכנראה שגם קאזאן ישחקו שם, יחד עם לובליאנה שתמיד יכולה לעקוץ. אני עדיין מהמר עליהם כסוס המנצח.
04 אוגוסט 2012, 13:36
החציל האצטקי כתב:פנר חזקה מאד. מה שכן, בית א' שלהם קשה להחריד. פאו, ריאל, חימקי וכנראה שגם קאזאן ישחקו שם, יחד עם לובליאנה שתמיד יכולה לעקוץ. אני עדיין מהמר עליהם כסוס המנצח.
קאזאן לא יעברו לבית שלנו? או שיהיו שתי רוסיות בבית הזה?
04 אוגוסט 2012, 16:00
החציל האצטקי כתב:פנר חזקה מאד. מה שכן, בית א' שלהם קשה להחריד. פאו, ריאל, חימקי וכנראה שגם קאזאן ישחקו שם, יחד עם לובליאנה שתמיד יכולה לעקוץ. אני עדיין מהמר עליהם כסוס המנצח.
זה בית קשה? אולי יחסית לבית של מכבי, חוץ מריאל,ופנר, אין אף קבוצה מאיימת, חימקי וקזאן קבוצות נחמדות לא יותר, הטורקים צרכים לדלג מעל הבית הזה באלגנטיות, את פראו העונה הזו, אין מה בכלל לספור, יהיה יפה להם לעבור את הבית המוקדם(לא מאמין), ולבליאנה השנה, זו בכלל בדיחה, לא יודע אם בכלל סגרו את החובות שלהם, השתתפותם לפי הידוע לי בכלל מוטלת בספק, בכל מקרה פאו, ולבליאנה לדעתי לא עולות, ריאל ופנר,קאזאן עולות בוודאות, אולי פאו יכולה לעלות על חשבון חימקי, שדי נחלשה.
04 אוגוסט 2012, 16:03
חימקי? נחלשה? דווקא יש לה סגל נהדר.
קופונן, ריברס, פירדזון, פלניניץ', מוניה, אוגוסטין, לונצ'ר ופול דיוויס. חומר שחקנים נהדר.
04 אוגוסט 2012, 16:09
באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
04 אוגוסט 2012, 16:15
Assaf M כתב:חימקי? נחלשה? דווקא יש לה סגל נהדר.
קופונן, ריברס, פירדזון, פלניניץ', מוניה, אוגוסטין, לונצ'ר ופול דיוויס. חומר שחקנים נהדר.
הרבה שחקנים במגמת ירידה, מעבר לשיא, כמו מוניה, ולאנצר, מריברס אף פעם לא התלהבתי, בטח לא היום, אם הוא מקבל הרבה כסף, לא אומר שהוא יודע כדורסל.
היחיד מהסגל שלהם שאני מתלהב ממנו זה ווטאלי, שחקן טוב, לדעתי עונה הבאה בצסק"א, צסק"א תמיד מחזיקה במקומיים הטובים, ווטאלי הוא אחד מהם.
04 אוגוסט 2012, 16:16
התנין כתב:באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
אני מקווה שאתה לא רציני...
הסגל החלש הנוכחי של מכבי יותר טוב מזה
04 אוגוסט 2012, 16:23
אף פעם אל תזלזלו.
לצורך העניין ניקח את ריברס. אני עוקב אחרי השחקן הזה הרבה זמן, והוא באמת שחקן טוב, לדעתי יהיה בין המובלים ביורוליג, בדרך לעשות, כנראה, את הדרך של לגנפורד.
פרידזון נמצא גם בכושר מצויין, שיפר מאוד את הקליעה שלו והוא עתיד להיות מאוד דומיננטי, קופונן אם יראה יכולות מנהיגות גם עשוי להיות רכז מצליח.
דיוויס, לונצ'ר ואוגוסטין זה קו גבוהים חזק מאוד, גם הגנתית וגם התקפית. כולם היו מועמדים הקיץ למכבי, ד"א.
04 אוגוסט 2012, 16:32
itay92 כתב:התנין כתב:באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
זה פשוט לא נכון, ההרכב של חימקי הרבה יותר מאוזן, ואיכותי, לו מכבי הייתה בבית הזה, אני כלל לא בטוח שמכבי הייתה מצליחה לעבור שלב, אם נניח מכבי הייתה בבית הזה במקום לובליאנה, אני די בטוח שמכבי לא היו עוברים שלב, נושרים יחד עם פאו.
04 אוגוסט 2012, 16:35
אני גם חושב לחימקי יש יופי של קבוצה.
לא הייתי מתנגד לראות כאן את קופונן ודיויס.
מצד שני, גם אצלם יש לא מעט סימני שאלה ועדיין לא ברור איך כל החבורה הזו תראה ביורוליג.
04 אוגוסט 2012, 19:07
דורסי חתם לשנתיים נוספות באולימפיאקוס
04 אוגוסט 2012, 19:36
Alexv כתב:itay92 כתב:התנין כתב:באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
זה פשוט לא נכון, ההרכב של חימקי הרבה יותר מאוזן, ואיכותי, לו מכבי הייתה בבית הזה, אני כלל לא בטוח שמכבי הייתה מצליחה לעבור שלב, אם נניח מכבי הייתה בבית הזה במקום לובליאנה, אני די בטוח שמכבי לא היו עוברים שלב, נושרים יחד עם פאו.
אני חושב שאתם נורא מורידים מהסגל של מכבי,ומעריכים אותו בכמה דרגות נמוך ממה שהוא באמת ובמקביל מחזיקים ומאדירים מסגלים אחרים.
04 אוגוסט 2012, 19:44
itay92 כתב:Alexv כתב:itay92 כתב:התנין כתב:באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
אני חושב שאתם נורא מורידים מהסגל של מכבי,ומעריכים אותו בכמה דרגות נמוך ממה שהוא באמת ובמקביל מחזיקים ומאדירים מסגלים אחרים.
אנחנו עוד לא ממש יודעים מה הסגל של מכבי שווה, כי הוא ברובו נעלם אחד גדול. זה יכול להתחבר למשהו טוב, אתלטי ומעניין, ומנגד זה יכול להיות שכונתי, לא חכם ונטול הגנה...
04 אוגוסט 2012, 19:46
דירוג שלי:
1. צסקא:
C- קרסטיץ'
PF- חרייפה
SF- ווימס/מיקוב
SG- ניקולאס
PG- תיאודוסיץ'/ג'קסון
2. מדריד:
C- בגיץ'
PF- מירוטיץ'
SF- פרננדז
SG- קרול/סוארז
PG- יול/ רודריגז
3. ברצלונה:
C- ג'אוואי /טומיץ'
PF- לורבק
SF- אידסון
SG- נבארו
PG- הוורטאס/שאראס
4. פנרבחצ'ה:
C- באטיסט
PF- אנדרסן
SF- בוגדנוביץ'
SG- סאטו
PG- מקאלב
5. אולימפיאקוס:
C- דורסי/ היינץ
PF- פרינטזס
SF- פאפאניקולאו
SG- ספאנוליס
PG- סולוקאס
6. גאלאטאסריי:
C- אנדונג
PF- מאצ'באן
SF- הוקינס
SG- דומרקאנט
PG- גורדון
7. מילאנו:
C- הנדריקס (בורוסיס)
PF- פוטסיס
SF- הירסטון
SG- לאנגפורד
PG- קוק
8. מכבי:
C- שרמדיני, בונסו
PF- מידלי, אליהו
SF- סמית'
SG- לוגן
PG- היקמן
9 אפס:
C- באראץ'
PF- סבנוביץ'
SF- גורדון
SG- וויצי'ץ'
PG- פארמר
10. חימקי:
C- דיוויס
PF- אגוסטין
SF- מוניה
SG- ריברס/פלנניץ'
PG- פרידזון/קופנן
נערך לאחרונה על ידי
yellowaura בתאריך 05 אוגוסט 2012, 07:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
04 אוגוסט 2012, 19:51
אולימפיאקוס וגלאטא לפני מכבי? אתה אמיתי?
ואיפה אפס ופאו בטופ 10?