המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:itay92 כתב:קודי כתב:גם דייויד הוקינס מצטרף לחגיגה בגאלאטאסריי, לאחר שהם שילמו 750 אלף דולר לבשיקטאש ויתנו לו משכורת של 1.3 מיליון דולר לעונה במשך שלוש השנים הקרובות. מדהים שבעמדת 2-3 יש להם את גורדון, דומרקאנט (שצפוי לחתום בקרוב מאוד) והוקינס. כל אחד מהם היה יכול לשדרג את הקו האחורי העלוב שלנו בצורה משמעותית ולא מדובר על אחת הקבוצות העשירות ביבשת. נותן לנו קצת פרופורציה על מקומנו היום באירופה.
באמת אלה הם השחקנים שאתה רוצה(אולי להוציא את גורדון שגם ממנו אני לא מתלהב) שחקנים שמשלמים להם הרבה מעבר ליכולת,שלא מתאימים לרמות הגבוהות.
עדיף כבר להמר על שחקן כמו היקמן מלשלם 1.3 מיליון דולר על הוקינס...
אני רוצה גארד טוב, לא יותר מזה. כרגע יש לנו שני הימורים וגארד גרוע ואף גארד שאתה יכול להיות בטוח שהוא טוב. השכר שלהם באמת שלא מעניין אותי - זה השוק ואם מכבי לא מסוגלת להתמודד איתו שיזרימו כסף או שימכרו את המניות שלהם למישהו עם כסף.
Chen כתב:זה תמיד ככה, תמיד מתחילים עונת מלפופנים עם תקווה ובסוף מתפשרים על דברים כמו קיצ'ן שיבאו, העיקר שיביאו כבר...
LIAV10 כתב:וואלה, הלוואי יביאו את רובינסון..
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:וואלה, הלוואי יביאו את רובינסון..
בדקתי עכשיו ומסתבר שהוא הרוויח רק מיליון דולר השנה.
אולי מכבי באמת תוכל להביא אותו במידה ולא תהיה לו הצעה נורמלית מה-nba
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:וואלה, הלוואי יביאו את רובינסון..
Chen כתב:אני לא בטוח שמור מתאים כל כך לסגנון האירופאי, הוא לא היה כל כך טוב בבנטון, מצד שני, שחקנים כמוהו צריכים זמן הסתגלות ארוך יותר...
BIG sofo כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:וואלה, הלוואי יביאו את רובינסון..
נייט רובינסון?
אם כן, איזה סיבה יש לו לבוא לאירופה?
חנו'ש כתב:קודי כתב:itay92 כתב:קודי כתב:גם דייויד הוקינס מצטרף לחגיגה בגאלאטאסריי, לאחר שהם שילמו 750 אלף דולר לבשיקטאש ויתנו לו משכורת של 1.3 מיליון דולר לעונה במשך שלוש השנים הקרובות. מדהים שבעמדת 2-3 יש להם את גורדון, דומרקאנט (שצפוי לחתום בקרוב מאוד) והוקינס. כל אחד מהם היה יכול לשדרג את הקו האחורי העלוב שלנו בצורה משמעותית ולא מדובר על אחת הקבוצות העשירות ביבשת. נותן לנו קצת פרופורציה על מקומנו היום באירופה.
באמת אלה הם השחקנים שאתה רוצה(אולי להוציא את גורדון שגם ממנו אני לא מתלהב) שחקנים שמשלמים להם הרבה מעבר ליכולת,שלא מתאימים לרמות הגבוהות.
עדיף כבר להמר על שחקן כמו היקמן מלשלם 1.3 מיליון דולר על הוקינס...
אני רוצה גארד טוב, לא יותר מזה. כרגע יש לנו שני הימורים וגארד גרוע ואף גארד שאתה יכול להיות בטוח שהוא טוב. השכר שלהם באמת שלא מעניין אותי - זה השוק ואם מכבי לא מסוגלת להתמודד איתו שיזרימו כסף או שימכרו את המניות שלהם למישהו עם כסף.
אם זה אני לגמרי מסכימה.
לפעמים זה קצת מצחיק אותי לראות אוהדים שמתנגדים שמכבי תשקיע הרבה כסף על שחקן ששווה פחות מכך (גם אם זה שחקן טוב שיכול להתאים).
מה אכפת לכם כמה כסף משלמים על השחקן (מלבד הפחד שהרבה כסף על שחקן אחד ייקח מההשקעה על שחקנים אחרים)??
למה אתם משלמים את הכסף הזה??
קבוצה טובה יכולה להיבנות ה-2 שקל, ויכולה להיבנות מכמה עשרות מיליונים, האם השמחה שלכם על הצלחה של מכבי תהיה פחותה עם הקבוצה תהיה כזו שעלתה למכבי הרבה מאוד כסף וגרמה לפדרמן המסכן להפסדים??
מישהו פה יבכה בלילה על זה?
מה אכפת לי כמה משלמים על שחקן כזה או אחר ואם זה יותר או פחות ממה ש"מגיע לו"?אכפת לי רק שזה יהיה שחקן טוב, מוכשר, מתאים למכבי ומתאים לרצונו של המאמן.
המחיר שלו זו בעיה של מי שמשלם לו את המשכורת, לא שלנו האוהדים.
p&p כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2553208
אוי ואבוי אני מעדיף את הצרפתי על שניהם ,המועמדים מדרדרים משניה לשניה
p&p כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2553208
קודי כתב:p&p כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2553208
בדיחה. בשביל אלה ויתרו על הנדריקס? שי שחקנים שגם דרוקר לא יקח לירושלים.
yzafrir כתב:קודי כתב:p&p כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2553208
בדיחה. בשביל אלה ויתרו על הנדריקס? שי שחקנים שגם דרוקר לא יקח לירושלים.
אתה קצת מגזים , דורסי אחלה שחקן .... נכון שזה לא אידיאלי מבחינת הגובהה שלו אבל בכל זאת הוא שחקן מצויין
yzafrir כתב:אבל בין זה ובין להגיד שהוא שחקן שלא יקחו אפילו בירושלים המרחק עצום....
אגב אני גם לא בטוח שהנדריקס יותר טוב ממנו...
מה שכן אפשר להבין מהחתמה כזאת זה ששחקנים לעמדת הסנטר בגובה הזה הם בדרך כלל פשרה אחרי שלא מצליחים להחתים סנטר אמיתי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים