Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
מדהים, איך למעשה נראה הסגל של בלאט כרגע?
בערך ככה (האדום זה ורז'או זרק ברבע הרביעי נגד הבובקאטס כשהם ביתרון 95 ומיד הועף לספסל ע''י בלאט)

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
בערך ככה (האדום זה ורז'או זרק ברבע הרביעי נגד הבובקאטס כשהם ביתרון 95 ומיד הועף לספסל ע''י בלאט)
Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
וברצינות? אני לא סגור על זה, אבל משום מה יש לי תחושה שהם החתימו אלף ואחד גארדים בערך..
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
WOW החתמה ענקית!
לדיוויד יש ספסל מפחיד, ואינסוף קלעים מטורפים.
אני חושב שלראשונה, השיא הפנומנלי של שיקגו בולס בעונת 95-96 (מאזן 72:10), עומד בפני סכנת שבירה ממשית!
LIAV10 כתב:כרמל, מי זאת בתמונה ולמה היא שם?
roy1000 כתב:הקבוצה הזו תקום ותיפול על הגנה. יהיה מעניין לראות איזה סגנון דייויד ישחק. נראה שהקאבס בנויים לרוץ, אבל דייויד לא ידוע כמאמן שאוהב ריצה.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:הקבוצה הזו תקום ותיפול על הגנה. יהיה מעניין לראות איזה סגנון דייויד ישחק. נראה שהקאבס בנויים לרוץ, אבל דייויד לא ידוע כמאמן שאוהב ריצה.
לא אוהב ריצה? כל הקבוצות שלו במכבי היו בנויות על ריצה.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
וואו, וואו!
עכשיו בטוח שיש לקאבס את התמיכה של יוני.
felix_r כתב:Ray Allen hasn't signed with Cavs
According to Sam Amico, Ray Allen has not signed with the Cleveland Cavs yet. He's still undecided about his future and may still retire from basketball.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ריי אלן בקאבס
WOW החתמה ענקית!
לדיוויד יש ספסל מפחיד, ואינסוף קלעים מטורפים.
אני חושב שלראשונה, השיא הפנומנלי של שיקגו בולס בעונת 95-96 (מאזן 72:10), עומד בפני סכנת שבירה ממשית!
שמואל1 כתב:דיוויד בלאט רצה להביא את דיוויד בלו, ובסוף קיבל את גרסת ה- NBA המשודרגת שלו בכמה רמות. מדהים, ההרכב של קליבלנד בלתי מנוצח.
קובי כתב:שמואל1 כתב:דיוויד בלאט רצה להביא את דיוויד בלו, ובסוף קיבל את גרסת ה- NBA המשודרגת שלו בכמה רמות. מדהים, ההרכב של קליבלנד בלתי מנוצח.
אלן גרסה משודרגת של בלו? טוובבבבב...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־22 אורחים